De *gedeeltelijke* onthulling uit de nieuwe X-files afleveringen

De *gedeeltelijke* onthulling uit de
nieuwe X-files afleveringen

6 februari 2016 / door admin

Het is je ongetwijfeld niet kunnen ontgaan, er zijn nieuwe afleveringen van de serie X-files gemaakt. Ogenschijnlijk met als hoofddoel het onthullen van geheimgehouden informatie wat om diverse redenen bekend gemaakt moest worden. En dat lukte.

In aflevering 1 van 6, tot nu toe 3 uitgezonden, een zogenaamde mythologie aflevering – is op behoorlijk kunstmatige manier een knap stukje onthulling gegeven. Het hele verhaal komt letterlijk tot stilstand, speciaal om een lange toespraak af te steken. Er is alleen een probleem met de gegeven onthulling. De toespraak vertaald in het Nederlandse volgt.

Daarna het probleem.

De onthulling – pas op: Spoilers!

Voordat we de toespraak induiken, een overzicht van de onthullingen (groter en kleiner) in de aflevering.

 

 

 • Buitenaards bezoek gaat lang terug: schilderingen van aliens in grotten uit het stenen tijdperk en referenties naar aliens in de bijbel.
 • 9 UFO’ s gespot in 1946 Kenneth Arnold
 •  De Roswell crash + coverup uiteraard, een grotendeels intacte UFO schotel is verkregen, overleden en overlevende aliens waar onder andere ook op geschoten wordt, militair onderzoek, ook op het lichaam van overleden en overlevende aliens.
 • 1957 een ufo groep fly-over boven het Capitol, het VS congres (kom ik later op terug)
 • 1967 straaljagers van Malmstrom Airforce jagen achter UFO’ s aan
 •  Edgar Mitchell (6de man op de maan) spreekt over aliens en studies op buitenaardse lichamen
 • Secretary of State Syrus Vance en latere VS president Gerald Ford komen met een UFO memorandum
 • De Men in Black zijn geen verzinsel van Will Smith
 • Barack Obama’s bijna-opbiechting bij Jimmy Kimmel, Obama ontkende aliens en Area 51 niet, zegt over het bekennen daarvan ‘the aliens won’t let it happen’
 • 9-11 was een ‘false flag’ aanval, met als primaire doel de verandering van de VS samenleving in een politiestaat – alles onder het mom van ‘voel je veilig’
 • Aircraft met ‘dirt boxes’ die rondvliegen voor afluisteren
 • Het Kelly Cahill incident in 1993 in Victoria, Australië, met medische operaties en verloren tijd
 • Screen memories, geïmplanteerd geheugen om andere gebeurtenissen te wissen
 • Onderzoekers maken mensen zwanger met alien DNA, gerommel met menselijk en alien DNA,
 • Telekinese – bewegen van objecten op afstand
 • ARVs, Alien Reproduction Vehicle – een door mensen gebouwde UFO, gebaseerd op ‘gevonden’ buitenaardse technologie) – kom ik later op terug.
 • Electric anti-gravity, anti-gravitatie op basis van elektrische velden.
 • Vrije energie – waaronder Toroidal Zero Point Energy –  sinds 1940’s, maar bewust uit de samenleving gehouden met de UFO doofpot, terwijl het oliekartel uiteraard de planeet sloopt voor megawinsten.
 • Cloaking, gravity warp drives, ununpentium.
 • Mensen van deze planeet die zich voordoen als Aliens, o.a. kidnappen en onderzoekverrichtingen. De gebruikte ruimteschepen zijn ARVs of ruimteschepen van ‘echte’ aliens, de ontvoeringen worden verpakt als buitenaards maar zijn het niet.
 • Techniek van aliens gebruikt door mensen tegen mensen. ‘Not an alien conspiracy, but a conspiracy of men’
 • De waarschuwing (military industrial complex) van President Eisenhouwer over dit alles zo’n 60 jaar geleden
 • Overheid en schaduw-overheid dat zeer gemakkelijk mensen vermoord om dit alles geheim te houden
 • Roswell wordt gegeven als een ‘smoke screen’, maar gaat er niet op in wat er dan precies mee bedoelt wordt.
 • Na het ‘verslaan’ van Nazi Duitsland ontstond een nieuwe bedreiging, door de waterstofbom, wat buitenaards leven aantrok om ons en hunzelf tegen ons te beschermen.
 • Buitenaardse landingen/interventie bij Aztec samenleving (centraal Mexico)
 • Overheden werken international samen bij dit soort grootschalige geheimgehouden activiteiten, onderzoek naar buitenaardse techniek en DNA.
 • Onderzoek als dit bij militaire installatie als S4, Groom Lake, Wright Patterson, Dulce
 • Je overheid liegt tegen je als standaard onderdeel van het overheidsbeleid.

Nou, weinig tussen te krijgen, maar het is vooral opvallend wat ze niet zeggen. Met dank aan de vrijwillige vertalers van de aflevering, wie jullie ook zijn, begint Fox Mulder dan uiteindelijk zijn grote speech:

Ik zag een ARV draaiende op vrije energie. Ik zag het verdwijnen. De technologie bestaat. Het bestaat al sinds Roswell. En het wordt gebruikt, gebruikt op mensen bij het testen op mensen, het ontvoeren van mannen, vrouwen en kinderen dat onjuist gerapporteerd wordt als buitenaardse ontvoeringen. Zestig jaar geleden zijn we gewaarschuwd over het militaire industriële complex dat te veel macht verzamelde. Buitenaardse technologie wordt tegen ons gebruikt, niet door buitenaardsen, niet met buitenaardsen, maar door een corrupte samenzwering van mannen tegen de mensheid.

De tentakels reiken ver terug tot in de vorige eeuw, maar het was niet tot de overwinning in Europa en Japan en de opkomst van de Koude Oorlog dat politieke en economische omstandigheden perfect werden voor de daadwerkelijke uitvoering. Een samenzwering groter en veel geheimer dan het Manhattan Project.

Afschuwelijker en verder reikend. We hadden Duitsland nauwelijks verslagen, toen een nieuwe dreiging verscheen in de hemel boven Amerika, aangetrokken tot de aarde door de nieuwste bedreiging tot uitsterving — de H-bom. Explosies trokken buitenaardse levensvormen aan door wormgaten in ruimteschepen met electrogravitatie voortstuwing. Geavanceerde buitenaardse levensvormen bezochten ons, bezorgd om de mensheid en de dreiging om onszelf te vernietigen, om uitsterven te voorkomen door hun eigen zelfopoffering. De crash bij Roswell, belangrijker nog, op plaatsen als Aztec.

Wereldleiders ondertekende geheime memo’s voor wetenschappelijke studies op buitenaardse technologie en biochemie. Geheime studies die werden uitgevoerd op militaire installaties als S4, Groom Lake, Wright-Patterson en Dulce, met extractie van buitenaards weefsel. Tests werden uitgevoerd op nietsvermoedende proefpersonen in uitvoerig geënsceneerde ontvoeringen in voertuigen met buitenaardse technologie verkregen uit de neergestorte schotels. Waaronder menselijke hybridisatie, door middel van het aanpassen van genen en gedwongen implantatie van buitenaardse embryo’s.

Waarom zoiets doen en er over liegen — onze eigen overheid? Uw eigen overheid liegt als vanzelfsprekend, als onderdeel van het beleid — de Tuskegee Experiments op de zwarte mannen in de jaren ’30, Henrietta Lacks. Wat proberen ze te doen? Dat is het missende puzzelstuk. Maar het is niet moeilijk in te beelden, een overheid dat verbergt, verzameld, al 70 jaar buitenaardse technologie, ten koste van het leven van de mensheid en de toekomst van onze planeet. Niet alleen gedreven door hebzucht van bedrijven, maar… een duistere doelstelling. De overname van Amerika. En dan de wereld zelf, op welke manier dan ook, hoe gewelddadig, of wreed… of efficiënt.

Door ernstige droogte veroorzaakt door weer-oorlogen in het geheim uitgevoerd met behulp van luchtverontreiniging en elektromagnetische golven op grote hoogte, in een staat van eeuwigdurende oorlog om een probleem-reactie-oplossing scenario te creëren om burgers thuis af te leiden, woedend en tot slaaf te maken met middelen zoals de Patriot Act en de National Defense Authorization Act waarin de grondwet beperkt werd in de naam van de nationale veiligheid. De militarisering van politiekorpsen  in steden in de VS. Het bouwen van gevangenis kampen door de Federal Emergency Management Agency, zonder vermeld doel. De overname door bedrijven van voedsel en landbouw, farmaceutica en gezondheidszorg, zelfs het leger, in clandestiene agenda’s, om vet te mesten, af te stompen, te verzieken en het controleren van de bevolking reeds geconsumeerd door consumptie.

Een overheid die ongestraft je telefoon afluistert, je gegevens verzamelt en in de gaten houdt waar je bent, een overheid die zich voorbereidt die gegevens tegen je te gebruiken, wanneer het gaat aanvallen en de uiteindelijke overname begint. De overname van Amerika, door een goed geoliede en goed bewapende multinationale groep van elites, dat zal ruimen, doden en onderdrukken. Het gebeurd terwijl we hier zitten, het gebeurt overal om ons heen, wachtende op de volgende stap.

Het zal waarschijnlijk beginnen op een vrijdag. De banken kondigen beveiligingsacties aan, waardoor hun computers noodzakelijk het hele weekend offline gaan. Digitaal geld zal verdwijnen, ze kunnen gewoon je geld stelen. Gevolgd door de ontploffing van strategische elektromagnetische pulsatie bommen om belangrijke netwerken plat te leggen. Wat lijkt op een aanval op Amerika door terroristen uit Rusland, of een gesimuleerde buitenaardse invasie door nagemaakte buitenaardse voertuigen te gebruiken die bestaan en al in gebruik zijn. Een buitenaardse invasie van de Verenigde Staten. De Russen probeerden het in ’47.

Het probleem met deze onthulling

Juist, zoals gezegd, het betreft een knap stukje onthulling. Bekend materiaal voor een aantal van ons, maar toch, schokkend nieuw materiaal voor vele (Fox-)kijkers. Maar vergeet niet, het is op het TV-netwerk van Fox. En als hard rechts republikeinse propaganda-kanaal is het TV-materiaal van Fox per definitie gekleurd. En dat geldt ook hier.

Het probleem is hier dat wat mist. Buitenaards leven is nog steeds hier en speelt nog steeds een belangrijke rol. Het is niet zo dat sinds de eerste waterstofbom de aliens kwamen en vlak daarna weer verdwenen of iets dergelijks. Dus ja, er is nog steeds contact tussen ‘buitenaards’ leven en een foute elitaire schaduw-wereldleiders netwerk. Er is gelukkig ook contact tussen niet-aardse partijen en ‘Good Guys’ die er op deze planeet nog wat van proberen te maken.

Vergeet daarbij niet, het militair complex waar Eisenhouwer ons voor waarschuwde bestaat. Deze partij heeft echt de touwtjes in handen. Figuren als President Obama zijn niet de oppermachtige leiders van de ‘vrije wereld’, ze zijn een klein en verhoudingsgewijs weinig machtig (d.w.z: volgend) publiekelijk zichtbaar deeltje. Zij hebben geen toegang tot echte informatie die bekend is bij ‘de overheid’, daarvoor hebben ze niet voldoende macht en zeggenschap. De spelletjes die worden beschreven spelen ogenschijnlijk grotendeels af in de militaire schaduw-overheid van Amerika BV, waar de grote bedrijven en rijke psychopathische medemensen het spel dirigeren.

De rol van Duitsland

Wat mist is de rol van Duitsland. Heel even stippen ze het bijna aan, maar dan toch niet. De VS versloeg volgens het verhaal Nazi Duitsland, en daarmee klaar. De realiteit is toch wat genuanceerder. En dat weten de eigenaren van het Fox netwerk en de schrijvers van X-files heus ook. Zonder de onthulling volledig vorm te geven, werden er ruim voor de ARVs van de VS in Duitsland al reeds ARVs gemaakt.

We hebben het dan dus over vliegende schotels van Duitse makelij, gemaakt met wat hulp van niet-menselijke intelligentie via o.a. channeling door het Thule Gesellschaft en figuren als Maria Orsic maar later ook middels fysieke samenwerking. Dit is deels geschiedschrijving, denk hier aan bijvoorbeeld de ‘Foo Fighters’, maar ook de electrogravitic motor van de ARVs is bekend bij sommige WO2 kenners: dat is namelijk ‘Die Glocke’. Deze Duitse ARV’s vlogen/vliegen natuurlijk niet op benzine motor of op raketbrandstof.

Nadat de VS Duitsland ‘versloeg’ in WO2, was het deel van het Duitse overheid/leger dat over de geheime projecten als de ARVs ging reeds voor zichzelf gestart. De fly-over van vele UFOs over het Congres in 1957 waren heel wel vermoedelijk ARVs van Duitse origine. Hoe dan ook, was het een visueel pressie-middel om de VS overheid mee te krijgen met een Duits/Buitenaards programma.

Door middel van Project Paperclip waren tijdens en na vlak na de tweede wereldoorlog heel veel Duitse (criminele) kopstukken naar de VS gehaald en op hoge plaatsen in zwarte en witte overheids- en militaire programma’s gezet. Dat beïnvloed uiteraard je eigen toekomst, en zo gebeurde dat ook. De Capitol-flyover (gedocumenteerd met foto’ s in de reguliere normale kranten, dit is geen mythe) was het machtsvertoon-duwtje was nodig was om de VS overheid definitief ‘om’ te krijgen.

Er kwam een militair samenwerkingsprogramma opgang tussen geheime restanten van Nazi Duitsland in combinatie met hun samenwerking met een (in dit geval duidelijk minder gezellig) buitenaardse intelligentie en de VS overheid. En deze samenwerking heeft op grootschalige wijze de nabije ruimte gekoloniseerd, zoals basissen op de Maan en Mars, en bedrijft zelfs grootschalig handel met vele buitenaardse samenlevingen.

Dat is toch wel een ander beeld

Deze informatie plaatst e.e.a. in een nogal ander beeld, zou ik zo zeggen. Overigens is het niet zo dat al het ‘buitenaards’ leven eropuit is om de planeet te slopen, dat betreft een kleine (en verliezende) fractie. De realiteit is dat buitenaardse activiteiten op aarde al terug gaat tot ver voor de mensheid überhaupt ontstond. Op diverse momenten is er met ons aardse DNA gerommeld om ons te ontwikkelen tot wat we nu zijn. De grote stappen toen gemaakt verklaren de zogenaamde ‘stair-step evolutie’. En het feit dat de foute partijen nu aan het verliezen zijn, zorgt er voor dat we nu met steeds grotere frequentie waarheidskruimeltjes zien, steeds meer tipjes van de sluier te zien krijgen.

De immer groeiende onthulling, zie bijvoorbeeld het bericht onlangs en de woorden van Hellyer, maar denk ook eens aan ‘Iron Man 3’ dat onthulde dat Bin Laden een acteur was in dienst van partijen in de VS. Denk aan ‘The Avengers’ met het nazi gedreven Hydra-programma dat de overheid infiltreerde, een stukje historisch accurate documentaire midden in de film. De ‘ancient builder race’ onthullingen en de stargates uit de gelijknamige Stargate TV-series. En nu dus de speech van Mulder, midden in de aflevering, de levering die daarvoor even op pauze gaat, het lijkt de hoofdreden voor deze gehele 6-delige nieuwe serie.

Helaas is ook hier de overwinnaar die de geschiedenisboeken schrijft. Want het verhaal van Fox/Mulder is uiteraard ‘fear-porn’. Delen van de waarheid, maar vooral gebruikt om mensen bang en passief te maken met halve feiten. Veel over buitenaardse interventies op deze planeet wordt kundig aan de kant geschoven. Maar, ze kunnen nu wel zeggen dat ze informatie gedeeld hebben! Jammer, dat het weer zo negatief en zo onvolledig moet. Maar goed, mythologie aflevering 6 – de ervaringen van Scully – moet nog komen, dus…

Pak snel het zoutvaatje

Nou, *alle* bovenstaande informatie moet je met een flinke korrel zout nemen. Het probleem met de (schaduw)overheid en het militaire complex is namelijk dat ze bewust heel, heel veel misleidende informatie verspreiden. En realiteit is veelal vreemder dan fictie, dus het is lastig onderscheiden voor de simpele onderzoekers als er zoveel bewuste misleiding is. De overheid liegt immers als standaard beleid.

Bewust onzin mixen met realiteit, bewust onderzoekers misleiden, bewust mensen met echte kennis ‘zelfmoorden’. De leugens zijn dus compleet en totaal en komen uit overheden die reeds tientallen jaren geleden voor zichzelf zijn gestart.

Het bovenstaande is echter wel wat de ‘gangbare kennis’ ongeveer lijkt te zijn, voor zover ik het kan volgen. Door het leugenachtige gedrag van onze volksvertegenwoordiging is het uiteraard lastig om het echte verhaal te pakken te krijgen.

Doe er dus mee wat je wilt, of niet, maar vooral: oordeel zelf op basis van eigen onderzoek.

https://langleveeuropa.nl/2016/02/de-gedeeltelijke-onthulling-uit-de-nieuwe-x-files-afleveringen/