Dave Hodges – klokkenluider over UFO’s, buitenaardsen, nazi-wetenschappers, geheime ruimteprogramma, en de Giza / Cydonia Mars piramides

Dave Hodges – klokkenluider

over UFO’s, buitenaardsen, nazi-wetenschappers,
geheime ruimteprogramma, en de Giza / Cydonia
Mars piramides – in oktober 2015

19 December 2017

In 2015 is Dave Hodges – de zoon van iemand die in Amerika in geheime projecten heeft gewerkt – met informatie naar buiten gekomen die hij van zijn vader en van derden heeft gekregen. Zijn vader is in 1985 overleden, zijn moeder in 2011. In zijn publicaties vertelt hij hoe de mensen in geheime projecten in de tang zijn genomen zodat zij hun mond zouden houden, en ook hij heeft tot 2015 zijn mond gehouden uit angst om zijn naasten in gevaar te brengen.

Het verhaal van Dave Hodges bestaat uit 4 delen:

  • DEEL 1 – Openbaringen van een marine inlichtingenofficier over UFO’s, buitenaardsen en Nazi wetenschappers – 20 oktober 2015. Citaat hieruit:“Als er mensen zijn die zich afvragen waarom ik tot nu heb gewacht om vrij te geven wat ik hierover heb geleerd, als een resultaat van het werk van mijn vader…. Mijn moeder was de begunstigde van mijn vaders pensioenen. Beide pensioenen bevatten een sterke bepaling ten aanzien van mijn vaders nationale veiligheidseed. Als hij was betrapt op het vrijgeven van staatsgeheimen zou hij worden veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf in Leavenworth, zwaar werk moeten doen, geen proces krijgen, en alle financiële bezittingen zouden verbeurd worden verklaard. Na mijn vaders overlijden was het enige dat overbleef mijn vaders twee pensioenen. Als ik publiek hierover zou hebben gesproken vóór 2011, het jaar van mijn moeders overlijden, zou zij alle rechten op deze pensioenen zijn kwijtgeraakt.”
  • DEEL 2 – Bekentenissen van een marine inlichtingenofficier over Amerika’s geheime ruimteprogramma – 21 oktober 2015. Citaat hieruit:“Het resultaat was dat wij een primitieve NASA zien, gebaseerd op het oude paradigma van wetenschap inclusief aandrijfraketten en driedimensionale fysica. Achter de schermen hebben we een ruimteprogramma gebaseerd op ontwikkelingen, komend van een kant van fysica die is gereserveerd voor de science fiction wereld, maar… het is echt.”  
  • DEEL 3 – Ex-Intel familieleden vertellen alles over het geheime ruimteprogramma – 22 oktober 2015. Citaten hieruit:“Na het lezen van de volgende verklaringen kan er geen vraag meer zijn dat we een geheim door de militairen gecontroleerd ruimteprogramma hebben, en dat hun activiteiten ver uitgaan boven en voorbij onze primitieve risicovolle missies in de ruimte die gebruik maken van aandrijfraketten brandstof.”   “In 1983-1985 vertelde mijn vader mij dat de legale dreiging die de verborgen regeringskrachten konden hebben over de hoofden van de mensen geassocieerd met het SSP, een NDAA type van detentie was. In realiteit zo zei hij, zouden zij in staat zijn om de klokkenluider en zijn familie te vermoorden om dit uit het publiek te houden. Waarom na vier jaar, toen ik vrij was om vrij te geven wat ik weet zonder een directe en serieuze consequentie voor mijn moeder, koos ik ervoor om dit publiek te maken? Het antwoord is eenvoudig. Ten eerste, het is tijd dat de mensen de waarheid kennen. Wij hebben de technologie om ziekte en armoede te overwinnen en het wordt van de mensheid weggehouden.”
  • DEEL 4 – Bekentenissen van een marine inlichtingenofficier – JFK moord, UFO’s, ET’s, de Giza piramides en Cydonia Mars Connecties – 25 oktober 2015 Citaten hieruit: “De Max Planck experimenten waren kort gerapporteerd in de mainstream media, maar heel kort. Je ziet, je wordt niet verwacht te weten over het bestaan van dit soort wetenschap.”   “…. maar ik zeg alleen dat de nazi’s iedereen om zeep hielpen die was verbonden met het nazi bell project, in een poging om de ontsnapping van de ‘kernnazi’s’ te verbergen, inclusief Hitler. ….. Naar beste weten van mijn vader was Operatie Paperclip niet in staat om de nazi bell te dupliceren want iedereen was gedood.” ” Nadat de Viking Explorer foto’s van de Cydonia regio van Mars in de late 70er jaren waren vrijgegeven was mijn vader ervan overtuigd dat diegenen die de piramides op Aarde bouwden ook de piramides op Mars bouwden.”   ” Echter, ik zal je vertellen dat onze geschiedenis voor ons verborgen is gehouden en de resulterende technologie zou alle honger en resource issues op de planeet kunnen wegvagen. Er is een plot om deze technologie van ons weg te houden. Het gaat allemaal over controle en het deksel is klaar om van deze samenzwering van stilte af te worden gehaald, en het zal alles blootleggen aan degenen die scherpzinnig genoeg zijn om te luisteren.”

Dave Hodges

DEEL 1 – Openbaringen van een marine inlichtingenofficier over UFO’s, buitenaardsen en Nazi wetenschappers – 20 oktober 2015

k sprak vloeiend Duits toen ik een kleuter was. Nou ja, ik was zo vloeiend als een kleuter kan zijn. Ik leerde Duits van mijn Duitse grootmoeder en grootvader die vaak in het Duits met me spraken, het land van hun geboorte en opgroeien. Enige tijd later, toen ik 5 jaar oud was, deed ik veel ervaring op door Duits te praten met vreemdelingen, want zij wamen regelmatig bij ons over de vloer in Littleton, Colorado.

Van 1983 tot 1985 bezocht ik mijn vader bijna elke avond toen ik had gehoord dat hij dood zou gaan door asbestvergiftiging. Hij legde veel bizarre zaken uit die ik als kind had gezien en gehoord. Met de volgende 2 delen van deze serie zal ik de inhoud delen van het hoogst geclassificeerde materiaal dat mijn vader in die tijd met mij deelde; over operatie Paperclip, UFO’s, het geheime ruimteprogramma en het bestaan van buitenaardsen.

Een vreemde kindertijd

Ik had een kindertijd die heel anders was dan die van de meeste andere kinderen, en mijn prachtige moeder had een huwelijk dat uniek was, en van tijd tot tijd was gevuld met eenzaamheid.

Voordat ik was geboren gaf mijn vader leiding aan de herbekabeling van het ‘Combat Information Center (CIC) op de carrier Franklin D. Roosevelt (FDR). De FDR was het eerste schip van de Amerikaanse marine dat werd aangepast voor de installatie van nucleaire wapens. In de tijd van de installatie was dit de meest beveiligde militaire missie in de geschiedenis van de Verenigde Staten.

Met betrekking tot de missie: de bemanning en het schip waren gestationeerd in de marinebasis in Jacksonville, FL. De installatie van de nucleaire wapens op de FDR werd op zee gedaan. De nucleaire wapens werden operationeel gemaakt op een missie die zich uitbreidde rond het zuidelijke punt van Zuid-Amerika. Mijn vader zei dat dit was gedaan om te proberen de observatie te limiteren die de Russen zouden hebben op het proces. Deze missie werd uitgevoerd in een tijd voordat satellieten werden gebruikt.

Gedurende de loop van de missie, zo vertelde mijn vader, werd de kleine gevechtsgroep 3 nachten lang gevolgd door ‘gloeiende ballen’ aan de achterkant van het schip. Dit zal een belangrijk iets zijn als ik het verhaal verder vertel in deel 2.

De missie zelf, van start tot finish, nam 18 maanden in beslag. Gedurende die tijd zagen mijn vader en moeder elkaar precies 10 dagen.

Tijdens het verloop van mijn kindertijd stond mijn familie onder constant toezicht. Onze telefoons werden afgeluisterd en onze post werd gelezen. Elke zes maanden kregen we bezoek van hetzij de geheime dienst, hetzij de FBI. De routine was altijd dezelfde. Eén agent stelde algemene vragen aan de familie terwijl een andere agent een van de leden van de familie isoleerde, de een na de ander, voor ondervraging. De vragen die werden gesteld waren altijd dezelfde: “weet je wat voor werk je vader doet?”, “aan wie heb je verteld over wat je hebt gezien en gehoord?” De ondervragingen waren altijd vergezeld door het gebruik van een opnameapparaat. Lange tijd, als kind, dacht ik dat dit iets was waar elke familie mee te maken had omdat dit voor mij als normaal werd gezien. Deze ondervragingen gingen door als een klok, tot mijn junior jaar toen ik student was op de Universiteit van Denver. De FBI kwam daar, onaangekondigd, in mijn slaapzaal in hun pakken en stropdassen. Ik was gegeneerd en boos en ik begon tegen ze te schreeuwen totdat ze vertrokken. Ik heb nooit meer van ze gehoord. Maar mijn vader kreeg een schrobbering over mijn onwillige houding.

De chronologie van mijn vaders werk

Na mijn vaders missie op de FDR kreeg hij een vroege pensionering met volledig pensioen bij de marine met 19 jaar en 6 maanden, in plaats van de 20 jaar die nodig was om een pensioen te krijgen. Met andere woorden, de regering kon niet wachten om mijn vader aan het werk te zetten op zijn nieuwe project.

Het werd mijn vader toegestaan om bij de familie thuis in Iowa te komen voor een visite van een week na zijn formele pensionering, en toen vertrok hij naar Denver, Colorado. Hij kocht een huis en begon te werken op Lowry Luchtmachtbasis in Denver. Zijn werk was verborgen; zijn hele unit deed zich voor als civiel ingenieurs met de 547th. Het was daar dat hij Duitse wetenschappers ontmoette die in het Derde Rijk hadden gewerkt. Af en toe nam hij er een of twee mee naar huis en zij werkten daar aan wat zou blijken te zijn de ‘blauwdrukken’. Gedurende deze bezoeken zou ik met deze mannen gaan praten, vaak in het Duits, en daarna nam mijn moeder de kinderen mee naar het park of naar de film. Veiligheidspersoneel, in gewone kleren, begeleidde de groep naar ons huis. Later werd het project verplaatst van Lowry Luchtmachtbasis naar Martin Marietta, aan de voet van de Rocky Mountains, 15 mijl ten westen van ons huis.

Dus, waar werkte mijn vader toen aan? Zijn werk centreerde zich op verticale-opstijging voertuigen. Ik bedoel niet de Harrier jet, ik bedoel wat u ziet in de films. Mijn vader werkte aan antizwaartekracht technologie dat het een voertuig mogelijk maakt om te ontsnappen aan de aantrekkingskracht van de atmosfeer van de Aarde. Omdat mijn vaders rol zich bleef uitbreiden was hij in staat om het project verder te zien dan de ‘afgescheiden hokjes blik’ die erop was gelegd om te voorkomen dat iemand te veel zou leren.

Nadat mijn vaders werk met de nazi wetenschappers was geëindigd, ging hij werken bij Sunstrand Electric in Westminster, Colorado. Daar werkte hij aan geavanceerde satelliettechnologie die zou worden gebruikt om inkomende en uitgaande ruimtevoertuigen te traceren. Mijn vaders expertise strekte zich niet uit tot dit gebied, maar zijn bijdrage was onschatbaar want hij wist hoe studiegroepen te organiseren, actiegroepen, en het proces te helpen groeien tot de finale implementatie. Kort samengevat, hij nam de rol op zich van een niet-technische projectmanager.

Het was bij Sunstrand Electric dat mijn vader werkte met de elektronische bewakingsexpert Bill Pawelec. Bill zou later trouwen met Annie DeRiso, mijn vroegere beheerder van nieuws bij de Common Sense Show. Op de “About” page van mijn website kun je Bill’s openbaarmaking bekijken, gedaan bij Steven Greer bij de White House Press Corps, over het bestaan van buitenaardse wezens. Bill stond dit interview toe voordat hij aan kanker overleed.

Bill Pawelec kende mij in feite oppervlakkig als kind aangezien hij toen bij ons thuis kwam. Echter, ik herinner mij Bill’s twee bezoeken niet. Ik had weer contact met Bill in 1993 nadat ik had geluisterd naar Art Bell die Vance Davis interviewde, voormalig medewerker van de NSA. Vance’s openbaringen op Art’s Coast tot Coast show waren van dien aard dat ik wist dat hij wist wat mijn vader gedurende 30 jaar had geleerd. Ik heb contact opgenomen met Vance, en later nam Bill Pawelec – die op contractbasis ook klussen voor de CIA deed – contact op met mij

.Nachtelijke openbaringen

In 1983, toen mijn vader hoorde dat zijn ontwikkelende longaandoening terminaal was, begon ik hem elke avond te bezoeken. We spraken over van alles, inclusief het werk dat hij voor de regering deed na zijn pensionering bij de marine.

Onze gesprekken namen een bizarre wending toen ik mijn vader twee vragen stelde:

  1. Wie heeft JFK vermoord en waarom?
  2. Wat was de waarheid achter UFO waarnemingen?

Ik was nooit geobsedeerd door de UFO vraag, maar was gefascineerd door de Betty en Barney Hill verklaringen die ik als kind had gelezen.

In de loop van onze gesprekken leerde ik dat alle Nazi wetenschappers waarmee mijn vader heeft gewerkt geloofden dat de technologie die zij in bezit hadden een buitenaardse oorsprong had.

In deel 2 van deze serie zal ik verder ingaan op de rol die Vance Davis en Bill Pawelec speelden bij de openbaarmakingen met betrekking tot de buitenaardsen vraag, waar ik deel van zou gaan uitmaken, en wat dit voor de mensheid betekent.

Ik begrijp dat deze openbaarmakingen voor velen een shock zullen zijn. Met uitzondering van het ‘valse vlag’ plan, Operatie Blue Beam, heb ik nooit geschreven of gesproken over het onderwerp buitenaardsen, tot nu.

Wat ik zal onthullen zal de culminatie zijn van meer dan 30 jaar informatievergaring.

Als er mensen zijn die zich afvragen waarom ik tot nu heb gewacht om vrij te geven wat ik hierover heb geleerd, als een resultaat van het werk van mijn vader, van Bill Pawelec en van Vance Davis; laat me je de tijd besparen om een mail op te stellen. Mijn moeder was de begunstigde van mijn vaders pensioenen. Beide pensioenen bevatten een sterke bepaling ten aanzien van mijn vaders nationale veiligheidseed. Als hij was betrapt op het vrijgeven van staatsgeheimen zou hij worden veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf in Leavenworth, zwaar werk moeten doen, geen proces krijgen, en alle financiële bezittingen zouden verbeurd worden verklaard. Na mijn vaders overlijden was het enige dat overbleef mijn vaders twee pensioenen. Als ik publiek hierover zou hebben gesproken vóór 2011, het jaar van mijn moeders overlijden, zou zij alle rechten op deze pensioenen zijn kwijtgeraakt.

De enige personen waarmee ik sprak naast Bill Pawelec en Vance Davis waren Ken Anderson (voormalig astronaut) en Jim Marrs, bij een bijeenkomst die in 2005 was georganiseerd door Bill Pawelec op Phoenix Airport. Dit was een bijeenkomst waar Jim Marrs en ik informatie uitwisselden over het thema van Operatie Paperclip, dat ‘reverse engineering’ was, over de wetenschappelijke doorbraak behaald door nazi wetenschappers.

In deel 2 zal ik de inhoud onthullen van wat ik heb geleerd en wat dit betekent voor de mensheid.

http://www.thecommonsenseshow.com/2015/10/20/revelations-of-a-naval-intelligence-officer-about-ufos-ets-and-nazi-scientists/

DEEL 2 – Bekentenissen van een marine inlichtingenofficier over Amerika’s geheime ruimteprogramma – 21 oktober 2015

In Deel 1, heb ik het grondwerk gedaan voor het feit dat Operatie Paperclip … (red: de auteur heeft dit niet aangevuld)

Voordat ik verder ga wil ik Steve Quayle bedanken en drie lezers, die de presentatie van feiten van gisteren hebben bevestigd. Steve heeft publiek genoteerd dat zijn diep verborgen militaire bronnen elk woord hebben bevestigd dat ik schreef. Verder hoorde ik van 3 mensen die familieleden hadden die werkten in heel vergelijkbare hoedanigheden als mijn vader. Op enig moment zou ik een teleconferentie met deze mensen willen sponsoren om aantekeningen te vergelijken. De familieleden van de mensen die in de hoedanigheid werkten gerelateerd aan Operatie Paperclip hebben erg geleden; we moesten het doen zonder onze vaders, broers, en ooms. De stress die de regering op deze families heeft gezet was enorm.

Daarnaast heb ik met een paar mensen gesproken over mijn intenties om vrij te gaan geven wat ik weet over Operatie Paperclip. Zoals mijn beste vrienden in deze wereld (Steve Quayle, James White, Doug Hagmann, enz) u kunnen vertellen is mijn website in de de afgelopen paar weken onder aanval geweest. Mensen hebben aan mij en Steve geschreven en ze hebben me gezegd dat ze problemen hebben om in te loggen op the Common Sense Show. En het dagelijkse aantal mensen dat via Google naar mijn website kwam is gedaald van 8.000 – 9.000 hits per dag naar 500 – 2.000. De terugval kwam opeens en correspondeert met een gesprek dat ik had met een familielid waarbij ik haar vertelde dat het tijd voor mij was om te vertellen wat ik weet over mijn vaders werk in samenhang met de geopolitieke implicaties. We weten allemaal dat Google de NSA is en daarom zouden mensen zoals wij – die houden van de constitutie en van ons land – nooit Google moeten gebruiken. Sta me alsjeblieft toe om een kleine dwaling te maken om het goede werk van Mike Adams te promoten:

Mike Adams, een echte visionair

Ik weet al lange tijd wie Mike Adams is. Het is echter pas het laatste jaar dat ik hem werkelijk heb leren kennen. We weten allemaal wat voor geweldig werk hij doet met het voor het licht brengen van de fraude en corruptie in de medische industrie. We kennen allemaal zijn talenten als verslaggever toen hij Alex Jones’ gast-gastheer was. Echter, Mike Adams heeft zichzelf nu overtroffen. Hij daagt de oude garde uit nu hij zijn eigen zoekmachine heeft ontwikkeld, Goodgopher.com

Ik wil u allen aanmoedigen om Mike’s zoekmachine te gaan gebruiken om informatie op het internet op te zoeken als opponent van Google die wordt gecontroleerd door dezelfde mensen die bezig zijn om al onze communicatie te bespioneren. Als u van vrijheid houdt is Google niet uw vriend.

Een geheim ruimteprogramma

Als u Deel 1 nog niet heeft gelezen kunt u dat beter eerst doen. Anders zult u merken dat u feiten probeert te interpreteren zonder de benodigde contextuele achtergrond.

In 1983 vertelde mijn vader mij dat hij ervan overtuigd was dat NASA frauduleus is, gebruikt om in het geheim geld door te sluizen naar het geheime ruimteprogramma. Hij zei dat de technologie die hij ‘reverse engineered’ (red: het analyseren van een bestaand zeer geavanceerd iets – waarvan de technologie nog niet bekend is – en op basis van deze analyse dit zelf proberen te produceren) honderden jaren verder was dan waar NASA ook maar aan werkte, en toen hij zag hoe NASA zich ontwikkelde, de technologische voortgang van het agentschap in bijna drie decennia, was dit stagnerend en het reflecteerde niet het niveau van kwaliteit dat hij zou hebben verwacht.

Een voertuig dat al het andere achterhaald maakt

Het verticale opstijgingvoertuig waar mijn vader over wist, kon snelheden behalen van 15 tot 20.000 MPH binnen een paar seconden van ‘take off’. Deze voertuigen konden hele kleine haakse bochten maken op zo’n manier dat de reizigers in dit voertuig door de G-krachten zouden worden verpletterd. Echter, hij zei dat de Duitsers de theoretische kennis hebben over wat de ‘echte wereld’ applicatie zou worden van deze technologie. Hij zei ook dat deze voertuigen de capaciteit zouden hebben om te reizen in het zonnestelsel, en zolang er planeetlichamen waren zou het voertuig geen brandstof nodig hebben omdat het zwaartekracht gebruikte om het voertuig voort te bewegen. Zij kregen het terugkeer probleem onder de knie door tijd en ruimte te vervangen als het voertuig de atmosfeer zou naderen, op deze manier de enorme hitte als gevolg het terugkomen vermijdend. Mijn vader zei dat hij geschokt en verbijsterd was dat John Glenn, de eerste astronaut die de Aarde verliet, bijna stierf toen Ground Control dacht dat zijn heel primitieve hitteschild loskwam en hij zou verbranden. Een interessant feit, en een dat ik niet volledig begreep tot geruime tijd na mijn vaders overlijden, had te maken met hoe deze voertuigen navigeren, wat is – het gebruik maken van de aantrekkende meridianen. Om deze technologie te begrijpen moet iemand over wat kennis beschikken van hyperdimensionale fysica.

U kunt zich afvragen: wie bouwde de F-35 met dit soort technologie?

Antwoord: het militair industrieel complex zal altijd proberen om geld te maken, zelfs als het doel illegaal is.

Waar is het bewijs?

Mensen kunnen zich afvragen waar het bewijs is voor het bestaan van zulke voertuigen? Ik ging in op een invitatie voor een bijeenkomst door Bill Pawelec (zie Steven Greer Disclosure Project). De bijeenkomst vond plaats aan de voet van de Sandia Mountains, noord van Albuquerque, New Mexico, in 1997. Het was bij deze bijeenkomst, en 12 jaar na het overlijden van mijn vader, dat ik getuige was van de manifestatie van zijn werk in Operatie Paperclip.

Bill Pawelec vertoonde videobeelden die waren opgenomen door de automatische camera van de space shuttle. Wat ik zag is de reden waarom NASA niet langer live feeds vanuit de ruimte laat zien. Ik zag dat 2 voertuigen op elkaar vuurden met wat leek op tracer, lichtstraal type wapens. Degenen onder u die bekend zijn met verschillende STS missies, die zijn uitgezonden op Network TV in UFO documentaires, zullen een vaag idee hebben over wat werd getoond. Ik zag ook een grote pulserende straal van licht afgevuurd vanuit Zuid-Amerika en bleef kijken tot het voorbij de space shuttle’s camera ging. Het internet kwam toen net op gang en er was nog geen youtube. https://youtu.be/IiDvkB_rG-Q

Er was een dozijn deelnemers bij Bill’s conferentie. We hadden allemaal onze gerelateerde verhalen om te vertellen. Het was daar dat ik mij realiseerde dat wij allemaal gedeelde middelen gebruiken. We hadden allemaal redenen om niet publiek te spreken. Zoals de lezers van deel 1 zich herinneren, kon ik niet in de openheid gaan omdat mijn moeder nog de twee regeringspensioenen van mijn vader kreeg, en die zouden verbeurd worden verklaard als ik openlijk had gesproken.

Enorme wetenschappelijke Cover-Up

Op deze conferentie maakte ik wat vrienden voor het leven waarmee ik nog steeds in contact sta. Ik ging mij toen ook realiseren dat er enorm tegen de mensen op de wereld wordt gelogen over de technologie die al bestaat. Daar is de Newton wetenschap die aan onze kinderen wordt geleerd en die de grondslag is voor onze primitieve technologie. En daar is de hyperdimensionale fysica technologie waar de elite de controle over heeft. Het is de technologie die gebruikt wordt door het black-ops (= black operations) militaire ruimteprogramma om het zonnestelsel te onderzoeken. Nee, je hoeft je niet in de ogen te wrijven; ik heb met mensen gesproken die in dit programma hebben gewerkt. Ik ken een man die de verbinding was van mijn vaders werk naar de operationele kant van zaken in het black-ops militaire ruimteprogramma.

Samenvatting

In dit deel heb ik beschreven dat gevangen genomen Duitse wetenschappers de geheime apparaten van ruimtecommando naar technologieën introduceerden, gebaseerd op een wetenschap waar – buiten de volgers van Tesla – niemand ooit van heeft gehoord (en we vragen ons af waarom Tesla’s werk nog steeds geclassificeerd is door het leger, meer dan 70 jaar na zijn overlijden).

In de vijftiger en zestiger jaren splitste de wetenschap. Het resultaat was dat wij een primitieve NASA zien, gebaseerd op het oude paradigma van wetenschap inclusief aandrijfraketten en driedimensionale fysica. Achter de schermen hebben we een ruimteprogramma gebaseerd op ontwikkelingen, komend van een kant van fysica die is gereserveerd voor de science fiction wereld, maar… het is echt.

Kort samengevat: u betaalt voor deze technologie en gerelateerde applicaties, maar ontvangt geen enkel voordeel hieruit.

In deel 3 zal ik de verbinding bespreken tussen kennis komend van de voormalige NSA-medewerker Vance Davis, ex-CIA contract agent Bill Pawelec, en mijn vader. Voormalig NSA-medewerker AC Griffith speelt ook een rol bij deze onthullingen. Als u zich afvraagt waar deze gebeurtenissen naar toe werken; deze vragen zullen in deel 3 worden beantwoord.

http://www.thecommonsenseshow.com/2015/10/21/confessions-of-a-naval-intelligence-officer-regarding-americas-secret-space-program/

DEEL 3 – Ex-Intel familieleden vertellen alles over het geheime ruimteprogramma – 22 oktober 2015

Ik ben overdonderd door de kwaliteit van de reacties die ik heb ontvangen op mijn onthullingen over mijn vaders werk. Ik ben geschokt over de gemeenschappelijkheden die aan mij zijn gericht. Hier zijn wat voorbeelden van de antwoorden die mijn serie over het geheime ruimteprogramma, voortgekomen uit Nazi technologie, heeft gegenereerd.

Na het lezen van de volgende verklaringen kan er geen vraag meer zijn dat we een geheim door de militairen gecontroleerd ruimteprogramma hebben, en dat hun activiteiten ver uitgaan boven en voorbij onze primitieve risicovolle missies in de ruimte die gebruik maken van aandrijfraketten brandstof.

Vance Davis

 Vance Davis, voormalig NSA ambtenaar, en ik werden vrienden nadat ik contact met hem had opgenomen na een interview dat hij had met Art Bell in 1993. Ik was er zeker van dat hij mijn vader kende, maar later vond ik uit dat dit niet zo was. Echter, Vance – die woonde in Mesa AZ in die tijd – en ik werden goede vrienden, en hij gaf veel meer vrij dan hij deed in zijn e-boek, Unbroken Promises.

Tijdens mijn vele gesprekken met Vance vertelde hij dat een deel van zijn NSA indoctrinatie was dat hem was verteld dat er een oorlog gaande is tussen goed en kwaad in de kosmos. Deze oorlog kwam uiteindelijk naar de Aarde en manifesteerde zichzelf in de vormen die wij vandaag zien. De ‘slechte’ kant zoekt ernaar om de mensheid af te scheiden van zijn collectieve zielen. Dit is geen misprint. Vance was daar heel expliciet over. Er zijn krachten die de ziel van de mensheid wilden afscheiden. Voordat je stopt met lezen, kun je wellicht overwegen dat Vance’s woorden 23 later bevestigd zijn. Vraag jezelf; wat anders in onze huidige tijd streeft ernaar om de mensheid van zijn ziel af te scheiden? Het antwoord is de Frankenstein wetenschap die wij transhumanisme noemen.

Transhumanisme streeft ernaar om de menselijke wezens van hun huidige vorm te veranderen, naar een soort van oneindig monster dat zal worden gediend door de menselijke slaven die in leven zijn gehouden om de hele vlaag van transhumanistische elite te dienen. Als Vance geen insider kennis had, vraag jezelf af, wie sprak bijna een kwart eeuw geleden over transhumanisme? Alleen de enkelingen die begrijpen wat ik hier schrijf wisten over transhumanisme zoveel jaar geleden.

Vance vertelde mij over een geheim ruimteprogramma dat niet alleen de nazi technologie ontwikkelde in de moderne dag applicaties waar hij mij over vertelde, hij vertelde mij hoe deze ‘werkgroep’ ook zocht naar oude technologie die meer dan 25.000 jaar geleden op de planeet was achtergebleven. In deel 4 zal ik hierover meer schrijven.

Interessant, als een zijlijn: ik  had een voormalige psychologiestudent die mijn statistiekencursus volgde, die de kleinzoon was van een Hopi elder. Zijn Hopi geïnspireerde legendes bevestigden, woord voor woord, waar wat van deze technologie was gevonden op zeer precieze geografische locaties, zoals onder het bijna lege federale gebouw in Phoenix, AZ. Het bijna lege federale gebouw, gebouwd op prime stadscentrum Phoenix land, staat vrijwel leeg na 20 jaar geleden te zijn gebouwd. Er bevindt zich alleen een ‘omhulsel’ crew in dit federale gebouw. Vance en ik hebben meerdere wandelingen rondom zijn perimeter gemaakt. Het gebouw heeft een Faraday kooi en heeft duidelijke signalen van een NSA aanwezigheid. Toch staat het meeste van het gebouw leeg.

Frances Barwood

 Vance en ik zijn twee avonden op bezoek geweest bij Frances Barwood, een voormalig gemeenteraadslid van de Phoenix City Council. Zij vertelde ons hoe de Phoenix City Council ertoe werd gebracht om een prime locatie onroerend goed weg te geven aan de federale regering op het land waar het federale gebouw zou worden neergezet. De leden van de gemeenteraad waren door de FBI misleid om te geloven dat er meer dan 30 voorgenomen terroristenaanvallen zouden zijn. De aanwezigheid van het federale gebouw zou helpen om deze aanvallen te voorkomen zei de FBI. In 1997 heeft Barwood op zich genomen om de 1997 Phoenix Lights te onderzoeken:

(http://www.phoenixnewtimes.com/news/the-great-ufo-cover-up-6422930 – en – http://www.foxnews.com/us/2017/03/12/two-decades-later-phoenix-lights-remains-mystery.html)

Zij werd in de media belachelijk gemaakt maar zij ging door met het interviewen van 700 ooggetuigen van de gebeurtenis. Het Phoenix Lights incident, naar later bleek, was de formele openbaarmaking van de NWO (New World Order) geavanceerde technologie.

Ex-Intel Families vertellen over het ‘Secret Space Program’ (SSP – geheim ruimteprogramma)

Dear Dave,

Mijn vader was bij een technologietransfer en technologiefiltering comité, aangevoerd door de NSA. In de dagen dat hij voor de NSA werkte werd daarover gesproken als de “No Such Agency” omdat het officieel niet bestond. Mr. Hodges, uw vader was een ‘go-between’ die het gat overbrugde tussen de nazi’s en hun kennis, en de distributeurs van de technologie. Mijn vaders werk was om te besluiten welke technologie naar de NASA zou gaan en welke technologieën verborgen zouden blijven en zouden worden ontwikkeld in dat wat DARPA zou worden, dat voortkwam uit Skunkworks.

Deze technologie ontwikkelde naar sneller-dan-licht-reizen. God alleen weet tot hoe ver in de kosmos wij zijn gekomen en de meeste mensen zullen het nooit weten. Aan mij is verteld dat tijdreizen op de tekentafel lag, maar mijn vader wist niet hoe ver dat ging. Hij zei dat wij ooit in staat zouden zijn om crimineel gedrag te voorspellen. Dit was lang voor de Tom Cruise film uitkwam “Minority Report”. Wij zouden een conferentie moeten hebben met mensen als ons, maar mogelijk zouden wij allemaal worden gedood. Bedankt dat u de moed heeft om hierover te schrijven.

Deborah Stevens

To Dave Hodges

Bedankt dat u over het onderwerp hierboven heeft geschreven. Om kort en rechtstreeks te zijn: mijn grootvader was Frederick B. Rentschler, oprichter van Pratt & Whitney Aircraft, United Aircraft, nu United Technologies. Als jonge jongen had ik het privilege om tijd met hem door te brengen. vooral wanneer hij de anti-zwaartekracht technologie zou uitleggen met gebruik van het uittekenen op papier.

Als 6-7 jarige jongen in 1955-1956 was ik gefascineerd door de tijd die hij met mij doorbracht. Toen ik ouder werd vroeg ik mij altijd af of het allemaal waar was. Wat u zegt klinkt heel logisch en legt de vele dingen vast die ik jarenlang niet kon begrijpen. Als een christelijk gelovige weet ik dat mijn grootvader was betrokken bij het leggen van een zeer duistere bezoedeling op mijn familie, op een spirituele manier. Dank u nogmaals voor de waarheid, ik hoorde gezegd worden dat wij werkelijk de technologie hebben om de ET naar huis te brengen, ik geloof dat wij dat doen.

Sincerely,    Raymer Rentschler

_______

Hi Dave,

Ik volg je site nu voor meer dan drie jaar. Het verhaal van jouw vader klinkt heel vergelijkbaar met het verhaal van mijn grootvader. Hij is twee jaar geleden in december overleden en ik mis hem heel erg. Hij was een aeronautisch hydraulisch ingenieur voor meer dan 50 jaar. Hij probeerde vier keer met pensioen te gaan, maar werd steeds teruggeroepen voor nieuwe projecten, en zo is hij nooit volledig gepensioneerd. Zijn grootste klussen waren voor het ministerie van defensie en hij werkte voor elke grote naam waar je over kunt denken in het privé aeronautische veld. Op zijn begrafenis kwam een van de mannen die hij heeft getraind naar de familie en hij zei als een getuigenis dat er geen vliegtuig is, ruimtevaartuig, boot, rover, of satelliet, die niet zijn handtekening op de plannen heeft. Ik geloof dat dit waar is aangezien ik door de veiligheidsmaatregelen heel weinig weet over zijn werk – dat van hem was top geheim.

Als u ooit verhalen of notities zou willen vergelijken zou ik blij zijn om met u te e-mailen. Er zijn niet zoveel families zoals die van u en mij. En als de tijd voorbij glijdt zal het zelfs minder zijn.

Dank voor alles wat u doet om het publiek te informeren. Lezen of luisteren naar u is altijd leerzaam.

In Him, Sherry K

Waarschuwingen van de duistere kant

Verscheidene mensen hebben aan mij geschreven en gevraagd om te stoppen met de openbaarmakingen over het geheime ruimteprogramma. Twee daarvan waren bang dat mijn verhalen onterecht naar hun families zouden linken en dat hun families de schuld zouden krijgen en dat hun levens in gevaar zouden zijn. Ik ben het ermee eens dat er een inherent risico zit aan dit soort van openbaarmaking.

Iemand schreef op het commentaarboard van The Common Sense Show en vroeg waarom ik na de dood van mijn moeder vier jaar heb gewacht om te schrijven over het bestaan van dit programma en de daarmee gerelateerde technologieën. Mijn botte antwoord is dat ik bang was voor de levens van mijn directe familie van oorsprong. Sinds de tijd dat wij nauwelijks in staat waren om te lezen werd ons door onze ouders verteld dat “loose lips sink ships” (red: vrij vertaald – praten veroorzaakt het zinken van schepen) en dat het spreken over wat wij zien en horen het leven van iedereen op het spel kon zetten.

In 1983-1985 vertelde mijn vader mij dat de legale dreiging die de verborgen regeringskrachten konden hebben over de hoofden van de mensen geassocieerd met het SSP, een NDAA type van detentie was. In realiteit zo zei hij, zouden zij in staat zijn om de klokkenluider en zijn familie te vermoorden om dit uit het publiek te houden.

Waarom na vier jaar, toen ik vrij was om vrij te geven wat ik weet zonder een directe en serieuze consequentie voor mijn moeder, koos ik ervoor om dit publiek te maken? Het antwoord is eenvoudig. Ten eerste, het is tijd dat de mensen de waarheid kennen. Wij hebben de technologie om ziekte en armoede te overwinnen en het wordt van de mensheid weggehouden. Ten tweede; Google – in realiteit en feitelijk de NSA – rotzooit met mijn website. Zij zijn verkeer van mijn website aan het wegleiden. Zij maken het mij moeilijk om rechtstreeks te communiceren met mensen zoals Steve Quayle, waarvan de laatste verstoring gisteren nog was middenin deze openbaarmakingen. Soms, wanneer mensen naar mijn site komen, krijgen zij valse boodschappen om ze weg te houden.

Er zijn er die mij hebben gewaarschuwd om met de openbaarmakingen te stoppen.

Mr. Hodges, 

Ik zou u willen aanraden om te stoppen met wat u aan het doen bent voor uw eigen veiligheid en die van uw familieleden. U speelt met vuur, u bent roekeloos en brengt dozijnen mensen in gevaar. Heeft u de zwaarte van uw openbaarmakingen overwogen? Na het eerste deel kan ik niet geloven dat u nog steeds leeft. Schaam u.

Ik was bevriend met en een collega van Fred Bell. U kent Fred Bell – broer van talk show host Art Bell – die was vermoord omdat hij dingen heeft vrijgegeven die hij niet zou moeten. Dit zal uw lot zijn als u uw mond niet houdt!

Fred Bell werkte op de Saturnus Gemini, en toen later de Apollo missie die was aangestuurd door de nazi Werner von Braun. Wij zijn ons er allen van bewust dat de regering een SSP heeft. In het geval dat u niet wist dat Fred heeft gewerkt voor JPL en Rockwell. Hij kende iedereen op het gebied van verdekte technologie, gebruikt om in de ruimte te vliegen.

Fred Bell was ook verbonden, vooral gedacht door zijn kennissen, met mensen die werkten bij een ander – bij Skunk works. Deze organisatie was betrokken bij geheime regeringsfondsen in wat bekend is als geheime ‘Black ops’ (red: zwarte operaties) die worden gefinancierd met Latijns Amerikaans en Afghaans drugsgeld. Veel van deze corporaties waren heel actief en ontwikkelden extreem exotische vormen van technologie. Mensen die hierover praten eindigen met te worden vermoord. U bent een ‘dumb ass’ mr. Hodges en zal dood eindigen.

Anoniem

Hier is de reactie van Jesse Ventura op de dood van Dr. Fred Bell:

https://youtu.be/Mj1l2VM5MaE

Tot slot

In het laatste deel van deze serie zal ik de twee vragen beantwoorden die ik in Deel 1 stelde: (1) wie vermoordde JFK en waarom, en (2) wat is de waarheid over UFO’s.

DEEL 4 – Bekentenissen van een marine inlichtingenofficier – JFK moord, UFO’s, ET’s, de Giza piramides en Cydonia Mars Connecties – 25 oktober 2015

In deel 1 beloofde ik een antwoord op twee vragen als een resultaat van mijn vaders werk in Operatie Paperclip. Overigens, zij zijn niet gerefereerd aan hun activiteiten met gevangen genomen nazi wetenschappers als Operatie Paperclip.

De twee vragen zijn:

  • wie vermoordde JFK en waarom?
  • Wat was de waarheid achter UFO verschijningen?

Mijn vader wist niet wie specifiek JFK heeft vermoord, Echter, hij wist dat het een samenzwering was want hij legde snel aan mij uit dat, wie dan ook JFK vermoordde, ook MLK en RFK vermoordde. Waarom? Omdat alle drie belangrijke moorden dezelfde cover story hadden. Elke man was gedood door een man met een dagboek waar zijn intenties in stonden. Hij wist ook dat JFK probeerde de geheimen van Majestic 12 te doorboren, een UFO werkgroep.

(red: zie ook deze vertaling van een lezing van de in 2001 vermoorde klokkenluider Bill Cooper over de waarheid achter de gekaapte politiek, ufo’s, buitenaards leven: https://eventnl.wordpress.com/lezing-van-bill-cooper/)

JFK was volledig van deze groep buitengesloten. Ten tijde van zijn dood dreigde hij deze groep openbaar te maken.

Mijn vader geloofde dat de verschijningen van UFO’s onze eigen voertuigen waren vanuit ‘terugontwikkelde’ technologie. Hij geloofde niet, zoals zijn nazi tegenhangers deden, dat buitenaardsen de Aarde bezochten.

Hyperdimensionale fysica

Michio Kaku

In de eerste drie delen van deze serie heb ik de chronologie van een serie gebeurtenissen vermeld die leidden tot mijn vaders betrokkenheid bij de ‘reverse engineering’ van geavanceerde nazi kennis van hyperdimensionale fysica als tegengesteld aan het Newton model dat wij vandaag leren. Echter, mainstream wetenschap is de elite aan het inhalen zoals bewezen door Michio Kaku’s Superstring, multidimensionale theorie waarbinnen is gedemonstreerd dat er tenminste 26 dimensies zijn. De aftakking van wetenschap die plaatsvond met de dood van Tesla staat op het punt te worden herenigd. Echter, de SSP is lichtjaren vooruit op de ontdekkingen van de mainstream fysica van dit moment.

Teleportatie experimenten en UFO’s van dit moment

In het Max Planck Institute in Leipzig, Duitsland zijn er succesvolle teleportatie experimenten geweest met verschillende objecten. In alle gevallen arriveerde het object op zijn bestemming nadat het zijn punt van oorsprong had verlaten. Het object is – zoals gemeld – ‘verdwenen’ op het moment van het experiment.

Wel, dit is precies de technologie waar mijn vader aan werkte. Wanneer een UFO met 10.000 mph reist en een plotselinge rechthoekige draai maakt, zouden de aanwezigen in het voertuig door de G-krachten worden verpletterd. Mijn vaders werkgroep probeerde dit probleem op te lossen door de Tesla technologie erbij te betrekken. Op het moment van de rechthoekige draai zou het voertuig voor een moment weg zijn, een algemeen gerapporteerd fenomeen van UFO observanten, als het voertuig tijdelijk een andere dimensie zou binnengaan om de G-krachten te vermijden, in een vorm van teleportatie. Dit is het werkend principe ‘ontdekt’ door Newton wetenschappelijke onderzoekers eerder in deze eeuw. Abe Lincoln had het juist met dat je niet de hele tijd tegen alle mensen kunt liegen.

De Max Planck experimenten waren kort gerapporteerd in de mainstream media, maar heel kort. Je ziet, je wordt niet verwacht te weten over het bestaan van dit soort wetenschap. Als je meer informatie wilt hebben over deze wetenschap lees dan over het door Tesla gecreëerde Phlladelphia Experiment.

MARS – verbanden met de piramides op Aarde

Een van de meer fascinerende openbaringen van mijn vader had te maken met de piramides van Giza en de veronderstelde piramides in de Cydonia regio van Mars.

(red: zie ook de getuigenis over Cydonia op Mars van Dr. John Brandenburg in dit artikel: 

https://eventnl.wordpress.com/2017/10/11/11-echte-klokkenluiders-die-de-wens-van-de-wereldelite-voor-een-new-world-order-bedreigen/)

Herinner jij je de films uit de 80er jaren, met Harrison Ford in de hoofdrol in de Indiana Jones films? Wel, het draait erop uit dat de nazi’s een fascinatie hadden voor de piramides en de belofte van technologie die binnen deze structuren zat verborgen.

Overeenkomstig met wat de gevangen genomen Duitse wetenschappers mijn vader vertelden, waren de nazi’s nooit geïnteresseerd in de heilige graal. Voor hen bevat de heilige graal informatie over hoe te teleporteren, van de piramides naar de enorme regio’s van het universum. Mijn vader geloofde dat de nazi’s enigszins succes hadden door de constructie en het gebruik van de nazi ‘bell’ die kennelijk zowel een tijdmachine was als een teleportatie apparaat. Auteur Jim Marrs heeft uitgebreid over dit onderwerp geschreven en ik verwijs naar zijn uitleg, maar ik zeg alleen dat de nazi’s iedereen om zeep hielpen die was verbonden met het nazi bell project, in een poging om de ontsnapping van de ‘kernnazi’s’ te verbergen, inclusief Hitler. Stalin betreurde het feit dat hij Hitler nooit te pakken heeft gekregen.

Vervolgens geloof ik dat het waarschijnlijk was dat de kernnazi’s die ontsnapten aan de veroordeling in Nuremberg dit konden door de nazi bell. Naar beste weten van mijn vader was Operatie Paperclip niet in staat om de nazi bell te dupliceren want iedereen was gedood. Alleen kennis op het randje van het project was overgebleven.

Richard Hoagland van de Enterprise Mission, voormalig NASA consultant, verdedigt de overeenkomsten tussen de Mars Cydonia piramides en de Giza Egypte piramides. Nadat de Viking Explorer foto’s van de Cydonia regio van Mars in de late 70er jaren waren vrijgegeven was mijn vader ervan overtuigd dat diegenen die de piramides op Aarde bouwden ook de piramides op Mars bouwden. Waarom? Vanwege de astronomische uitlijning naar sleutel constellaties in de Aarde folklore (t.w. het Egyptische Boek van de Dood).

Cydonia en Egypte Piramides (red: in het artikel staan hierbij plaatjes zonder de benodigde link – ik heb dit niet opgenomen)

Een frappante karakteristiek van de piramides en de Sfinx van Giza is de manier waarop zij zijn geïntegreerd in een groot architecturaal plan, gebaseerd op mathematica en astronomische data.

De twee nauwe schachten die van binnenuit de Grote Piramide komen waren gericht op twee specifieke sterren: Zeta Orionis, een van de drie sterren in de Orion gordel, en Sirius, in de constellatie van Canis Major. Dit is ook het geval bij de Cydonia en Giza piramides. Ik verwijs naar Richard Hoagland voor een meer gedetailleerde uitleg en vergelijking.

Hoagland, met behulp van experts, heeft het verband gelegd tussen een aantal intrigerende mathematische en geografische verbanden tussen Cydonia en Giza.

Mathmetician Torun, toen deze voor Hoagland werkte, was de eerste om zich te realiseren dat een van de grote piramides op Mars, de D&M piramide, een verscheidenheid van functies en constanten bevat, gebruikt in een sophisticated mathematisch systeem bekend als ‘tetrahedrale’, heilige geometrie wat de Tesla wetenschap representeert bekend als hyperdimensionale fysica.

Bewijs van zulke geavanceerde en niet-driemensionale mathematica op beide planeten op dezelfde relatieve locatie op elke planeet, laat een bewust ontwerp zien. Hoagland en zijn geassocieerden ontdekten dat de meest belangrijke terugkerende feature die is gevonden in de mathematica en Cydonia de waarde -.865 – is, komend van de ratio van ‘e’ (een belangrijke mathematische constante gelijk aan 2.7) en pi (de mathematische constante van 3.142, gebruikt om de eigenschappen van bollen en cirkels te berekenen). Dit noemt Hoagland de ‘boodschap van Cydonia’, een trigonometrische functie, die de boograaklijn van ‘e’/pi de waarde van 40,8 geeft, wat de Mars breedtegraad is waarop zowel de D&M piramide als de NK piramide zich bevinden. Verbazingwekkend, een andere trigonometrische functie, de cosinus van ‘e’/pi geeft de waarde 30, wat de exacte geografische breedtegraad is van de piramides van Giza op Aarde.

Hoagland heeft gedemonstreerd dat de grote piramide van Giza de ‘tetrahedral’ of heilige geometrische functies bevat, identiek aan deze van de D&M piramide op Mars, en Torun heeft laten zien dat de positionering van de Grote Sfinx, relatief aan de piramides, de ‘Cydonian ratio’ uitdrukt ‘e’/pi. De kansen van zo’n correlatie die ‘bij toeval’ plaatsvindt op twee ‘buur’planeten liggen ergens in de regio van een op de 7.000, zegt Hoagland. Een van de kernhoeken van Cydonia, steeds opnieuw herhaald, is 19,5 graden, dit is precies de breedtegraad  (19,5)  graden noord. Wat ook de exacte breedtegraad is van de ‘pathfinder’ landingsplaats. Dit zijn geen toevallen, ongeacht wat de globalisten willen dat je gelooft.

De aanwezigheid van pi in de geometrie van beide sets van piramides laat zien dat de Egyptiërs niet de piramides van Giza bouwden. Zij hadden niet de expertise, deels, omdat zij niets wisten over pi in hun mathematica. Daarbij komt dat de piramidestenen meerdere tonnen wegen, gelegd op de top van andere grotere stenen van meerdere tonnen, met een foutmarge van 1/50 van een inch, en op sommige plekken was de foutmarge 1/200 van een inch. Wij, de ingenieurs van vandaag, kunnen niet zulke structuren maken met dit soort van precisie. Verder, er is water erosie op de Sfinx en de piramides. Klimatologen vertellen ons dat er niet genoeg water in de Nijl-riviervallei was om op die hoogte watererosie te veroorzaken, aangezien daarvoor de laatste ijstijd meer dan 13.400 jaar geleden was. Toch vertellen Egyptologen ons dat de piramides niet meer dan 4.000 jaar oud zijn.

Verder lijnt de Giza piramide perfect uit met de constellatie van Orion 17.500 jaar geleden met de equinox en zonnewende. Dit gebeurde ook op dezelfde tijd bij de andere piramide structuren op de Aarde. Oh jee, het regent toevallen. De Egyptiërs hebben de piramides niet gebouwd. Wie bouwde ze?

Wie bouwde de piramides?

Mijn vader en ik zijn het op een punt eens, dat het geen buitenaardsen zijn die de piramides bouwden. Echter, wij beiden denken dat het aannemelijk is dat de mensheid in eerdere tijden is opgerezen en naar de sterren is gegaan om alleen hun einde hier op Aarde te ontmoeten met de overlevenden die waren achtergebleven om opnieuw te beginnen. Oude Hopi legendes, die overeenkomen met oude Indian leringen, stellen dat wij in de vijfde en laatste wereld zijn. Gebeurtenissen zoals de zondvloed van Noah hebben gediend om de mensheid terug te brengen naar het stenen tijdperk.

Richard Hoagland vertelde mij eens dat hij dacht dat ET’s oorspronkelijk van de Aarde waren en dat zij aan een calamiteit waren ontkomen, en dat zij nu terug naar huis aan het komen zijn om invloed uit te oefenen. Ik heb geen idee. Echter, ik zal je vertellen dat onze geschiedenis voor ons verborgen is gehouden en de resulterende technologie zou alle honger en resource issues op de planeet kunnen wegvagen. Er is een plot om deze technologie van ons weg te houden. Het gaat allemaal over controle en het deksel is klaar om van deze samenzwering van stilte af te worden gehaald, en het zal alles blootleggen aan degenen die scherpzinnig genoeg zijn om te luisteren.

deel 1: http://www.thecommonsenseshow.com/2015/10/20/revelations-of-a-naval-intelligence-officer-about-ufos-ets-and-nazi-scientists/

deel 2: http://www.thecommonsenseshow.com/2015/10/21/confessions-of-a-naval-intelligence-officer-regarding-americas-secret-space-program/

deel 3: http://www.thecommonsenseshow.com/2015/10/22/ex-intel-family-members-tell-all-about-the-secret-space-program/

deel 4: http://www.thecommonsenseshow.com/2015/10/25/confessions-of-naval-intelligence-officer-jfk-assassination-ufos-ets-the-giza-pyramids-and-cydonia-mars-connections/

Vertaald door Veronica

https://eventnl.wordpress.com/2017/12/19/dave-hodges-klokkenluider-over-ufos-buitenaardsen-nazi-wetenschappers-geheime-ruimteprogramma-en-de-giza-cydonia-mars-piramides-in-oktober-2015/