Commandant Plaed’or van UFOG: De Missie van de Delegaties en Waarom Wij Hier Zijn

Commandant Plaed’or van UFOG: De Missie van de Delegaties en Waarom Wij Hier Zijn

5 October 2019  door: Sitar
Council of Love.com, 4 Oct. 2019

https://counciloflove.com/2019/10/commander-plaedor-of-ufog-the-mission-of-the-delegations-and-why-were-here/

Cdr Plaed’or en Elle delen deze inspirerende gekanaliseerde parel uit haar recente persoonlijke lezing met Linda Dillon.

Plaed’or, commandant van de Bezeeda, Unified Forces of the Outer Galaxies (UFOG): De Missie van de Delegaties en Waarom We Hier Zijn.

Welkom…. Ik ben Plaed’or.

We zijn in feite onderweg – en ik denk dat de uitdrukking van jullie Aarde zou zijn dat “we op hoge waakzaamheid zijn”, omdat de soepelheid van deze missie…. laten we eerlijk zijn, het belang van deze missie…. niet alleen enorm is, maar ook fundamenteel. Het is niet alleen fundamenteel voor de evolutie van deze glorieuze planeet, maar ook voor de evolutie en de grondlegging van Moeders Plan.

Dus ja, we zijn in een groot aantal strategische bewegingen geweest, evenals strategische bijeenkomsten, zoals jullie goed weten. We willen er zeker van zijn dat degenen die ervoor gekozen hebben om hier deel van uit te maken ondersteund en versterkt worden en zich veilig voelen, en dat we hen letterlijk hebben afgeschermd van degenen die zich willen bemoeien of onderbreken.

Het hele idee is dat veel plaatsen, veel Delegaties – en ze zijn onderweg vanuit elke hoek van de planeet en alles waar je aan kunt denken als werk en beroep of wat jullie hebben, cultuur – allemaal hetzelfde beginnen te delen en te rapporteren. Dus dat is de reden waarom zoveel van deze bijeenkomsten verborgen  worden gehouden.

Nu is het goed dat de mensen zich ervan bewust worden dat de bijeenkomsten aan de gang zijn. We zijn ongelooflijk enthousiast! Maar tegelijkertijd wordt het verdelen van ‘wie-wat-waar-wanneer’ verborgen gehouden omdat we ons niet zullen bemoeien, en we nooit enige vorm van manipulatie of geweld tegen iemand zullen gebruiken. Dat is niet onze manier, zoals jullie goed weten. …

…zoveel dingen op de planeet worden hersteld, en ook dat is onderdeel van het complexe plan. Weet je, het gaat niet alleen om de ascensie van mensen. Het is merkwaardig, is het niet, om te moeten denken aan mensen die naar een plek gaan waar ze de leeuwen, of de olifanten, of de eenhoorns, of de vlinders niet zullen uitroeien. Weet je, voor ons zijn deze zo kostbaar.

Diegenen op de planeet hebben dit ‘kastelenrijk’ gekregen om in te wonen, en zo vaak hebben ze het gewoon behandeld als een krot. Dat zeg ik niet in de vorm van kritiek. Ik zeg het letterlijk in de zin van, ja, verbijstering, maar ook verwondering. Hoe kunnen jullie zoveel hebben en het niet zien? Hoe kunnen jullie zo gezegend zijn?

Weet je, er wordt op jullie planeet, op Aarde, veel gepraat over vrijheid en wat vrijheid betekent, en dat is zeker iets…. nou ja, in feite is het geen discussie onder ons omdat het een gegeven is… maar het is zo merkwaardig dat dat de Gaianen, mensen, deze vrijheid hebben, compleet, een hele planeet, en zij erkennen het zelfs niet eens!.

Ze komen in deze kleine schermutselingen terecht en zelfs dat is merkwaardig omdat, weet je, velen, meestal iedereen op jullie planeet – mensen of hybriden of andere – zijn op de hoogte van de intergalactische oorlogen of hebben eraan deelgenomen, hebben ervan geleerd, of hebben zeker deelgenomen en geleerd in verschillende oorlogen, in verschillende landen, van jullie wereld of van een andere wereld. De herinneringen zijn zo beperkt.

Welnu, wij komen niet naar voren …. Ik kom niet zeggen: “O, jullie moeten de oude geschiedenis leren kennen …”. Maar wat we misschien wel brengen is het ontwaken naar de oude geschiedenis van de toekomst – van echt helpen, assisteren, samenwerken op de manier waarop we werkelijk de Hemel op Aarde creëren. Dat Is De Reden Waarom We Hier Zijn.

Bron

Vertaling: Martien