Buzz Aldrin: We werden gesommeerd weg te gaan van de Maan [door buitenaardsen], Interview Fragmenten met Neil Armstrong & Lunar “Toren van Babel”

Buzz Aldrin:
We werden gesommeerd weg te gaan van de Maan [door buitenaardsen], Interview Fragmenten met Neil Armstrong & Lunar “Toren van Babel”

Dinsdag 1 november, 2016

(Stilte in de Storm-editor) Samenzwering theorieën met betrekking tot de Maan gaan  tientallen jaren terug en zijn meestal afgewezen zonder onderzoek naar hun mogelijke validiteit. Maar wat als voormalige astronauten hun getuigenis toegevoegd hebben aan de groeiende stapel bewijs hetgeen erop wijst dat er nog steeds veel te ontdekken is over onze dichtstbijzijnde hemelse buren?.

Het volgende artikel is ontleend aan getuigenissen van Buzz Aldrin en Neil Armstrong waarin ze werden “gesommeerd weg te gaan” van de Maan, vermoedelijk door een meer geavanceerde groep of ras van wezens. Sommige insiders hebben gesuggereerd dat de Maan eigenlijk een gebruikt station is voor een groot aantal niet-aardse beschavingen, wat tot ver in de oudheid terug gaat.

Related In 1178, five Monks at Canterbury saw part of the MOON explode — Evidence of Ancient Space Battle?

En zoals Armstrong impliceerde in het onderstaande gevoerde interview, waren er veel grotere plannen voor de Maan die nooit vooruitgang hebben.

Related Plans for a Permanent Moon Base | Declassified Documents Reveal Project Horizon: The Lunar Outpost of the US Army

Hier is een beeld vermoedelijk genomen vanuit een Russische sonde die naar de Maan werd gezonden voordat de eerste landing heeft plaatsgevonden. Het toont een structuur die werkelijk gigantische groot kan zijn, ten minste enkele mijlen lang. Natuurlijk, waren sceptici er snel bij om het af te doen als niets meer dan een foto artefact, maar andere onderzoekers en klokkenluiders beweren dat het bewijs is van buitenaardse activiteit op de Maan.

Related U.S. Defense Physicist Speaks about ‘Alien’ Structures on the moon

Related Another Interesting Leak: A Second NASA Scientist Tells Us That ‘Somebody Else’ Is On The Moon

Sommige vermeende klokkenluiders (hier en hier) zeggen dat de Maan eigenlijk een kunstmatige object is, een soort space-ark, gevuld met zeer oude technologie en nederzettingen die zijn verlaten en vervolgens opnieuw door de eeuwen heen zijn gehuisvest.

Related Moon is Artificial and Arrived with Refugees from Destroyed Planet in the Asteroid Belt

Related Could The Moon Be An Ancient Space Ark? | Strange Moon Facts

Op dit punt is er zoveel anekdotisch, klokkenluider en empirisch bewijs dat suggereert dat er enige aanvaarding is voor de bovengenoemde conclusies. Het is gemakkelijk om beweringen af te wijzen en het onderscheidingsvermogen te noemen, maar om dat te doen met geldigheid, moet men een coherent argument, idealiter ondersteund door bewijs bezitten. Zolang die afwijzing niet is onderbouwd, openheid voor of tegen eventuele claims is een meer eerlijke houding aan te nemen.

Source – Ancient Code

Door Ivan, 31 October 2016

Het klinkt als een science fiction script voor een komende film over NASA, astronauten, en buitenaardse wezens op de Maan. Echter, volgens verschillende rapporten en vermeende transcripties tussen het commandocentrum en de Apollo-astronauten op de Maan, werd de mensheid geconfronteerd met technologieën uit andere werelden toen men voet zette op het maanoppervlak.

Interessante details over wat astronauten hebben ondervonden op de Maan komen uit een interview van een niet nader genoemde Professor en Neil Armstrong op een NASA symposium:

Professor: Wat gebeurde er echt daarboven met Apollo 11?

Armstrong: Het was ongelooflijk … natuurlijk, we hadden altijd geweten dat er een mogelijkheid was … het feit is, we waren ervoor gewaarschuwd. Er waren toen nooit vragen over een ruimtestation of een Stad op de Maan.

Professor: Hoe bedoel je “gewaarschuwd voor”?

Armstrong: Ik kan niet in detail gaan, behalve om te zeggen dat hun schepen veruit superieur aan de onze waren, zowel in omvang als technologie. Jongen, wat waren ze groot! … En dreigend … Nee, er is geen sprake van een ruimtestation.

Professor: Maar NASA had andere missies na Apollo 11?

Armstrong: Natuurlijk – NASA was gebonden in die tijd, en kon geen paniek riskeren op Aarde …. Maar het was echt een heel snel opscheppen en weer terug. (Above Top Secret, blz. 186)

Is het mogelijk dat Apollo-astronauten daadwerkelijk buitenaardse wezens en UFO’s tegenkwamen tijdens het verkennen van het maanoppervlak?

Er zijn een heleboel reportages, interviews en documenten die suggereren dat het mogelijk is.

In feite, volgens Dr. Vladimir Azhazha, een natuurkundige en Professor wiskunde aan de Universiteit van Moskou:

“Neil Armstrong stuurde het bericht naar Mission Control dat twee grote, mysterieuze objecten naar hen keken na geland te zijn in de buurt van de maan module. Maar zijn boodschap werd nooit gehoord door het publiek -. Omdat NASA het censureerde “(. Above Top Secret, p 384)

Volgens verschillende bronnen, beweerde Armstrong dat er een buitenaardse aanwezigheid was op de maan, en dat de astronauten gesommeerd werden weg te gaan.

Rapporten geven aan dat Apollo-astronauten struikelde over een groot aantal ‘shops’ en structuren op de maan die uiteraard niet door de mens gemaakt waren. Veel ufologen beweren dat Buzz Aldrin de vreemde structuren zelfs filmde en alle details zijn terug gerapporteerd aan mission control, die bewust de informatie ‘gecensureerd’ heeft om chaos en paniek onder de bevolking te voorkomen.

https://www.youtube.com/watch?v=ZNkmhY_ju8o

Referencie:
http://www.ufocasebook.com/moon.html

Bron: http://sitsshow.blogspot.nl/

Vertaling: Martien