Buitenaards Ruimteschip op de Maan / 2010

Buitenaards Ruimteschip op de Maan

door: Viewzone.com 5 Augustus 2010

 

Hier is een verhaal dat over het web circuleert sinds ongeveer 2007. Het is nogal verbazingwekkend en ik ben enigszins verbaasd dat het niet meer aandacht heeft gekregen. Ik denk dat veel redacteuren dachten dat het te ver gezocht was om waar te kunnen zijn.

Om eerlijk te zijn, dachten wij dat het een grap was totdat iemand van de staf hier bij Viewzone besloot om de film strips van de NASA site op te vragen, zag dat er twee foto’s van het object beschikbaar waren (genomen uit verschillende hoeken) en er een 3D compositiefoto van maakte.

De resultaten staan onderaan deze pagina. Alhoewel wij niet zeker zijn over de begeleidende video en foto’s van de “buitenaardse entiteit” (het vrouwelijke lichaam), zijn wij verrast dat de 3D beelden een echt object laten zien op het oppervlak van de Maan.

Als je de ouderwetse rood-blauwe 3D bril bezit, dan kun je het ruimteschip behoorlijk duidelijk zien. Er is niet veel twijfel over dat het een ruimteschip is – dat of een onderzeeër – maar wij laten de beslissing hierover aan onze lezers over.

Achtergrondverhaal

Het verhaal is ons toegestuurd door een man die beweert dat hij op een speciale NASA missie was:

William Rutledge is met pensioen en woont nu in Afrika. Hij kwam kort geleden naar buiten om een aantal wonderbaarlijke feiten te onthullen over zijn betrokkenheid bij NASA in de late 70-er jaren. Rutledge beweert dat hij gewerkt heeft aan minimaal twee missies op de Maan, waaronder aan de mislukte Apollo 19 missie, en de Apollo 20 missie, waarvan hij zegt dat die gelanceerd is in augustus 1976 vanaf Vandenberg Luchtmachtbasis.

Beide missies, aldus Rutledge, waren “geheime gedeelde Ruimtemissies” als resultaat van samenwerkingen tussen de regeringen van de VS en de Sovjet Unie. Zij komen niet voor op enig schema van NASA missies – en, als dit waar is – met goede redenen.

Het doel van deze missies was het onderzoeken van een groot object aan de achterkant van de Maan in de Delporte-Izsak regio, dat naar men zegt ontdekt en gefotografeerd is tijdens de Apollo 15 missie. Het object, dat vaag op een “X-Wing” gevechtsvliegtuig lijkt zoals te zien is in de Star Wars films, werd verondersteld een zeer groot buitenaards ruimteschip te zijn, dat was neergestort of op een andere manier verlaten op de Maan in lang vervlogen tijden.

 

Hoe groot is het schip? Dankzij de website ramistrip.com hebben wij een grafiek om dit te demonstreren. Wanneer wij zeggen “gigantisch” hebben wij eigenlijk een ander woord nodig, omdat dat woord niet afdoende is om dit ruimteschip te beschrijven. Het plaatje spreekt voor zich!

Afbeeldingen, en zelfs videos van dit zogenoemde voertuig zijn verschenen op het web, en zijn sindsdien populair geworden door onderzoekers als Richard C. Hoagland in de laatste paar jaar.

Gevonden lichaam van een vrouwelijk buitenaards lichaam

Rutledge beweert dat zij (met Sovjet Cosmonout Lexei Leonov) een Maanlander (van Russische makelij) hebben neergezet dichtbij het buitenaardse schip en er zelfs in geweest zijn. Bepaalde artefacten werden ontdekt en opgegraven, waaronder twee lichamen waarvan men denkt dat het de “piloten” zijn. Eén ervan was in goede staat en leek een vrouw te zijn. Een tweede lichaam was te ver vergaan om het op te graven en alleen het hoofd werd naar boven gehaald. De vrouw kreeg de bijnaam “Mona Lisa”.

“Wij gingen binnen in het grote ruimteschip, ook in het driehoekige schip. Het belangrijkste onderdeel van de verkenning was; het was een moederschip, zeer oud, dat het universum doorkruist had tenminste een miljard jaar geleden (naar schatting 1,5 miljard jaar). Er waren veel tekenen van biologie daar binnen, oude restanten van vegetatie in een “motor” sectie, speciale driehoekige stenen waar “tranen” uitkwamen van een gele vloeistof die speciale medische eigenschappen bevatte, en natuurlijk tekenen van extra zonne-wezens. Wij vonden overblijfselen van kleine lichamen (10 cm) levend in een netwerk van glazen buisjes over het hele schip, maar de grootste ontdekking was twee lichamen, waarvan één intact.

De “Stad” werd op Aarde genoemd als station één, maar bleek echte ruimtschroot, vol rommel, gouden onderdelen, maar één constructie bleek intact (wij noemden het de Kathedraal). Wij maakten opnamen van stukjes metaal, van elk onderdeel met geschriften, blootgesteld aan de zon. De “Stad” leek net zo oud te zijn als het schip, maar het is maar een klein onderdeel. Op de Rover video, maakt de telefotolens de artefacten groter.

Beelden van “De Stad”

Ik weet niet meer wie het meisje – het intacte buitenaardse lichaam – een naam gaf, Leonov of ikzelf. Zij was menselijk, vrouwelijk, 1.65 meter. Zij had genitaliën, haar, zes vingers (wij denken dat wiskunde is gebaseerd op een dozijn). Functie: piloot, er was pilotenapparatuur gefixeerd aan haar vingers en op haar ogen, geen kleding, wij moesten twee kabels doorsnijden die verbonden waren met de neus. Geen neusgaten. Leonov maakte het apparaat van de ogen los (je kunt dat zien in de video). Sedimenten van bloed of biovloeistoffen liepen uit de mond, neus, ogen en sommige delen van het lichaam en bevroren. Sommige onderdelen van het lichaam waren in ongebruikelijk goede staat (zoals het haar) en de huid werd beschermd door een dunne transparante beschermingslaag. Zoals wij tegen missie-controle zeiden, de staat was niet dood noch levend. Wij hadden geen medische achtergrond of ervaring, maar Leonov en ik gebruikten een test, wij bevestigden onze bioapparatuur aan het buitenaardse lichaam, en telemetrie ontvangen door een chirurg (Missiecontrole medicus) was positief.

Dat is een ander verhaal, want sommige onderdelen kunnen nu ongelofelijk lijken, ik geef er de voorkeur aan het hele verhaal te vertellen als andere video’s online zullen zijn. Deze ervaring is gefilmd in de Maanmodule. Wij vonden een tweede lichaam, vernietigd, wij brachten het hoofd aan boord. De kleur van de huid was blauwgrijs, een pastel blauw. De huid had een aantal vreemde details boven de ogen en aan de voorkant, een band om het hoofd, zonder inscriptie. De “cockpit” was gevuld met geschriften en gevormd uit lange semi-hexagonale buizen. Zij is op Aarde en ze is niet dood, maar ik geef er de voorkeur aan andere videos te plaatsen voordat ik vertel wat er daarna gebeurde.” 

William Rutledge interview

Vreemde buizen werden gevonden op het gezicht van de buitenaardse vrouw. Deze werden later verwijderd en haar lichaam werd geïnspecteerd en gefilmd aan boord van de Maanmodule. Deze video is niet meer beschikbaar op YouTube.

Monsters die lijken op schrift werden ook ontdekt, al lijkt het meer gekras.

Viewzone’s conclusie

Alhoewel de video en het verhaal vervalst kunnen zijn, is het object dat werd gefotografeerd door Apollo 15 blijkbaar echt. Er is geen verkleuring van het oppervlak, een fotografisch artefact of een raar verlichte krater. De 3D foto laat duidelijk de vorm en positie zien van dit zeer ongebruikelijke object.

Hieronder hebben wij twee afbeeldingen genomen van de Apollo 15 missie en hebben hen samengevoegd om een 3D beeld te vormen. Om dit duidelijk te zien heb je een 3D-bril nodig (rood rechts, blauw links). Wat is het?

video

Vertaling: Puk