Bewijs van Aliens in de oude Egyptische hiërogliefen, Overblijfselen Verborgen in het Rockefeller Museum.

Bewijs van Aliens in de oude Egyptische hiërogliefen, Overblijfselen Verborgen in het Rockefeller Museum.

6 oktober 2016

Source – The Mind Unleashed
door Staff Writer, 4 Oktober 2016

Terwijl de Amerikaanse regering en haar militair-industriele knipsels doorgaan met het laten drup-drup-druppelen van de kraan van gedeeltelijke openbaarmaking, hebben we bewijs dat teruggaat tot het oude Egypte en van een van de meest vereerde religieuze tempels in het land dat wijst op een absoluut bestaan van UFO’s, en waarschijnlijke buitenaardse ontmoetingen door prehistorische mensen.

De tempel van Seti werd gebouwd in Abydos, Egypte, wat gedacht werd een heilig landschap te zijn. Er zijn een aantal tempels gebouwd in dit gebied, maar één van hen onderscheidt zich door zijn bijzondere hiërogliefen. Op een paneel dat meer dan 5000 jaar geleden is uitgehouwen, zijn er duidelijke afbeeldingen van een helikopter, een ruimteschip, en gevechtsvliegtuigen. Dit was in een tijd waarin werd gedacht dat de mens onwetend was van alle luchtvaart dynamiek.

Hoewel sommige sceptici beweren dat deze beelden uit de steen waren gechipt, en waren toevoegt op een latere datum, zou deze praktijk hoogst ongebruikelijk zijn, aangezien de meeste hiërogliefen panelen meestal werden uitgehouwen uit een groot stuk steen en dan op zijn plaats werd gezet. Er zijn ook geen aanwijzingen van dat het paneel werd gewijzigd.

In nog een ander paneel, houden Egyptische vrouwen met langwerpige schedels kleine kind-achtige mensen in hun schoot die helemaal niet op mensen lijken, maar in plaats daarvan lijken ze op buitenaardsen, en standbeelden van deze langwerpige schedel-mensen zijn er in overvloed in de hele regio.

De Sfinx van Anibus lijkt op zich zelf een buitenaards wezen te zijn.

En alsof dat alleen al nog niet genoeg bewijs is, nog een ander hiëroglief in de tempel van de farao’s toont wat lijkt op een grijze buitenaardse met grote ogen en een klein lichaam.

Deze archeologische vondsten en ander bewijs van buitenaardsen werden geheim gehouden door de Rockefeller familie, net als de echte overblijfselen die gevonden werden op de Roswell crash site.

Een video vrijgegeven door de website Paranormal Crucible toont een oude Egyptische sculpturaal artefact oorspronkelijk gevonden in het “Giza complex ‘, waarvan toen werd gedacht om het weg te nemen van Petrie’s Jeruzalem huis door vertegenwoordigers van het Rockefeller Archeologisch Museum kort nadat ze werden  werden gevonden.

Onder de vondsten in het museum waren wat leken gemummificeerde buitenaardse wezens te zijn en aanvullende artefacten zoals een schijfvormige technologisch apparaat, samen met een gravure van een enorm vreemd hoofd omringd door symbolen en tekens die zouden verwijzen naar buitenaardsen die leefden onder de oude Egyptenaren.

Related Rewriting Human History: Geological Evidence Shows the Great Sphinx is 800,000 Years Old

Wat probeerde de Rockefellers nog meer te verbergen?

Het Boek van Henoch vertaald door RH Charles toont een buitenaards ras van 200 niet-mensen die landde op de Aarde voor ons megalithische tijdperk. Henoch was vermoedelijk de overgrootvader van Noach. Het boek werd in de Ge’ez taal geschreven, met Aramese fragmenten uit de Dode Zeerollen en een paar Griekse en Latijnse fragmenten, dus hoewel sommige ervan ten onrechte vertaald zijn geworden, schildert ‘Henoch de zevende van Adam’ als zijnde een hybride buitenaards / mens.

Hoewel wetenschappers geloven dat dit boek werd samengevoegd gedurende vele eeuwen, spreekt het van ‘de kinderen van de engelen,’ die ‘niet zoals wij zijn.’ Velen geloven dat dit de gevallen engelen zijn die nu proberen om over deze planeet te heersen.

Related The Hidden History of the Human Race – Klaus Dona | Giants, Ancient Maps and Advanced Technology, Megalithic Sites, Elongated Skulls and More

Technologieën zoals CERN zijn zelfs gedacht oude buitenaardse technologie te zijn, ontwikkeld door hedendaagse illuminatie bloedlijnen. Net als de hiërogliefen van het oude Egypte die geavanceerde technologie portretteren voor de tijd, zoals een licht bol ( lamp), en luchtvaart, kan de ‘gewone’ man van onze tijd zich geheel niet bewust zijn van waarvoor deze technologieën werkelijk zijn bedoeld en waartoe zij in staat zijn.

Met deze talrijke artefacten verwijzend naar buitenaardse betrokkenheid bij onze beschaving, zou het dus moeilijk zijn om de getuigenissen van mensen als William Tompkins, een ex-werknemer van de US Navy te geloven, die zegt dat de Rand Corporation deelneemt aan een geheime buitenaardse proxy-oorlog ? RAND corporatie heeft naar verluidt antizwaartekracht voertuigen ontwikkeld die door ruimte en tijd kunnen reizen, en van Nikola Tesla werd gezegd vele jaren geleden die code te hebben gekraakt. Tesla beweerde, voordat hij stierf, publiekelijk dat hij in contact was met buitenaardse wezens.

Net als het boek van Henoch, verschafte Aldous Huxley een grote hoeveelheid informatie over de echte doelen van de Illuminatie voor de mensheid – het vernietigen van de oude wereld en opnieuw een maatschappij creëren naar hun imago. Een 1961 interview met Huxley legt dit duidelijk uit. Sommige bevestigden samen met Huxley dat, net als in het oude Egypte, een Faraonisch Cult die echte wetenschappers imiteren, proberen om gaten naar andere dimensies te slaan om hun Osiris voort te brengen. Ze willen de “Sterrenpoorten” overbruggen. CERN is gewoon een occulte toepassing van wetenschap voor de Illuminatie elite. Welke andere technologieën deze bloedlijn ons heeft ons onthouden, moet nu nog worden onthuld.

Bron:  http://themindunleashed.com/2016/10/proof-of-aliens-in-ancient-egyptian-hieroglyphs-relics-hidden-in-rockefeller-museum.html

Vertaling: Martien