Aerospace Billionair & NASA Partner Vertelt CBS over de ET Aanwezigheid op Aarde.

Aerospace Billionair & NASA Partner
Vertelt CBS over de ET Aanwezigheid op Aarde.

Woensdag 31 mei, 2017

Terence Newton ) In een recente uitzending van CBS’ 60 Minutes, zit gastheer Lara Logan met als gast miljardair Robert Bigelow, een ondernemer en pionier in de private sector luchtvaartindustrie. Na het geven van zijn gedachten over de toekomst van de verkenning van de ruimte, werd Bigelow gevraagd of hij gelooft in aliens, en gezien Bigelow’s partnership  met NASA, SpaceX en andere cutting edge bedrijven, zit hij in een unieke positie om over deze kwestie te spreken.

Verwante Crowd Goes Silent Als acteur Kurt Russell deelt zijn UFO Experience Van Phoenix In 1997Source – Waking Times

door Terence Newton, 30 mei 2017

Zijn bedrijf, Bigelow Aerospace is momenteel niet noodzakelijke ruimteschepen aan het ontwerpen die kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden in de ruimte, en een ander bedrijf van hem heeft al jaren een consultant voor de NASA op meldingen van UFO’s en andere onverklaarbare waarnemingen en gebeurtenissen. Bigelow heeft honderden miljoenen dollars van zijn eigen geld uitgegeven om verkenning van de ruimte te bevorderen.

De FAA heeft ons bevestigd dat het jarenlang verslagen van UFO’s en andere onverklaarde verschijnselen naar een bedrijf wat Bigelow bezit. [Bron]

In antwoord op de vraag van Logan over zijn geloof in aliens, zegt Bigelow dat ze bestaan ‘recht onder onze neus,’ maar hij weigerde commentaar te geven op de details van zijn persoonlijke ervaringen of die van de FAA.

Zijn opmerkingen zijn te zien in het onderstaande transcript:

             Lara Logan: Gelooft u in aliens?

Robert Bigelow: Ik ben er absoluut van overtuigd. Dat is alles wat er is.

Lara Logan: Bent u ook van mening dat UFO’s naar de aarde zijn gekomen?

Robert Bigelow: Er was en er is een bestaande aanwezigheid, een E.T. aanwezigheid. En ik heb er miljoenen en miljoenen en miljoenen – ik heb er waarschijnlijk                 meer aan besteed als individu dan wie dan ook in de Verenigde Staten ooit heeft besteed aan dit onderwerp.

 Lara Logan: Is het riskant voor u om in het openbaar te zeggen dat je gelooft in UFO’s en buitenaardse wezens?

Robert Bigelow: Ik weet het niet. Kan me niet schelen.

   Lara Logan: U hoeft niet bang te zijn dat sommige mensen zullen zeggen: “Hoorde je die kerel, hij klinkt alsof hij gek is?”

Robert Bigelow: Kan me niet schelen.

Lara Logan: Waarom niet?

Robert Bigelow: Dat zal geen verschil maken. Het zal de realiteit van wat ik weet niet veranderen.

Lara Logan: Denkt u dat we tijdens onze ruimte reizen we  andere vormen van intelligent leven zullen tegenkomen?

Robert Bigelow: Je hoeft er nergens voor naartoe.

Lara Logan: Kun je het hier vinden? Waar precies?

Robert Bigelow: Het is vlak onder de neus van de mensen.

            Lara Logan: Oh mijn god. Wauw.

De FAA heeft ons bevestigd dat het jarenlang verslagen verstuurd van UFO’s en andere onverklaarde verschijnselen naar een bedrijf wat Bigelow bezit. Hij vertelde ons dat hij zijn eigen close encounters had, maar weigerde in detail te treden.

Robert Bigelow is eigenzinnig en hij weet het, maar als je zoveel geld hebt als hij, schijnt niemand – zelfs niet NASA – er iets om te geven.

Laatste gedachten:

Zijn opmerkingen zijn in lijn met die van talrijke regeringsambtenaren, astronauten en wetenschappers die publiek zijn gegaan met hun eigen verhalen van close encounters of in overleg met overheidsinstanties die de meest geheimzinnige informatie over vreemdelingen en buitenaards hebben.

Veel mensen zijn van mening dat een soort contact met ET op de planeet aarde al aan de gang is, maar als gevolg van een overheid en mainstream media blackout over dit onderwerp, is de wereld over het algemeen nog aan het speculeren. Reacties zoals die van Bigelow kunnen als meer bewijsmateriaal worden beschouwd ter ondersteuning van theorieën over de aanwezigheid van ET’s, of ze kunnen als een andere kleine poging aangewend worden om de waarheid te verduisteren door geen details te geven aan dergelijke claims.

About the Author

Terence Newton is a staff writer for WakingTimes.com, interested primarily with issues related to science, the human mind, and human consciousness.

This article (Aerospace Billionaire & NASA Partner Tells CBS About the ET Presence on Earth) was originally created and published by Waking Times and is published here under a Creative Commons license with attribution to Terence Newton and WakingTimes.com. It may be re-posted freely with proper attribution, author bio, and this copyright statement. 

Bron:  http://www.wakingtimes.com/2017/05/30/aerospace-billionaire-nasa-partner-tells-cbs-et-presence-earth/

Vertaling: Martien