Aartsengel Valdar Rapporteert over de Manier Waarop de Delegaties Worden Aangestuurd.

Aartsengel Valdar Rapporteert over de Manier Waarop de Delegaties Worden Aangestuurd.

8 Oktober 2019 / door Sitara.

Met dank aan Andrew Eardley (Elias) voor het aanbieden van dit fragment uit zijn reading met Aartsengel Valdar.

Alstublieft, een ieder die readings heeft met Linda en er uittreksels van wil delen, stuur ze naar “Contact Us”.

Andrew Eardley in een persoonlijke reading met Aartsengel Valdar via Linda Dillon, 25 september 2019.

Elias: Ik vraag me af of u nog meer informatie of updates over de vorderingen van de Delegaties hebt die ik in ieders algemeen belang met anderen zou kunnen delen?

Aartsengel Valdar: Welnu, zoals je goed weet, … de ontmoetingen met verschillende wijdverspreide Delegaties zijn niet alleen begonnen, maar ze zijn aan de gang en ze zijn …. ‘gelaagd’ zou een goede manier zijn om het te zeggen en degenen die vergaderen, zoals je ook weet, worden gezworen [tot geheimhouding] – niet als een soort dwang, niet op de manier van de ‘NDA’ – dat is een zeer menselijk iets, dus dat is niet waar we het over hebben.

De Delegaties worden bijeengebracht, en zoals u weet worden ze uit alle hoeken en sectoren van de Aarde verzameld en zijn van verschillende kleuren, beroepen, enz.

En dit is echt belangrijk omdat het van vitaal belang is dat dit niet wordt gezien als een onderneming die deel uitmaakt van een bepaald individueel geloofssysteem, institutioneel geloofssysteem, financieel geloofssysteem, nationaal geloofssysteem.

Dit staat ver boven alles wat te maken heeft met de gelaagde structuren, geïnstitutionaliseerde manieren van denken, gedrag – en dwang – die momenteel op deze planeet bestaan.

Heel vaak vinden deze ontmoetingen plaats in de verschillende portalen en lichtsteden die nog steeds over de hele wereld voor anker liggen en geopend zijn. De individuen die naar voren komen, of ze nu wetenschapper of filosoof of burgerleider zijn – in de ware zin van het woord – worden gekozen vanwege hun zuiverheid en hun helderheid en hun gebrek aan eigenbelang, eigenbelang, zelf-grootheidsdrift.

Ja, we hebben deze dag aan het begin van onze tijd samen gesproken over de overgave van het ego. Welnu, de individuen die worden opgeroepen voor onze ontmoeting met de Sterren Delegaties zijn in feite niet ingebed in hun ego’s – hun primaire focus was en is altijd al de uitbreiding van het menselijk bewustzijn, van het menselijk leren, van de menselijke ervaring geweest – of het nu in technologie of filosofie is of gewoon het vermogen om in gemeenschap te leven.

Dus deze zijn goed op weg. De reden dat ze op dit moment tamelijk stil zijn, is dat dit het grondwerk is dat plaatsvindt en het grondwerk kan niet- zal niet – belemmerd worden of geïntervenieerd worden, en dus zal er een tijd komen dat deze Licht punten – deze Licht portalen – van deze kleine groepjes, deze Delegaties over de hele wereld, allemaal in één keer dezelfde informatie zullen onthullen.

Dus dat is wat er op dit moment aan de gang is en ze gaan heel, heel goed…. heel stil, heel laagdrempelig, heel verborgen… voor het moment. …

Het punt van de Delegaties – ja, natuurlijk – is om te zeggen dat ze een ontmoeting hebben gehad met onze Sterren-familie, Sterren-delegaties, die niet alleen in vrede komen, maar ook geschenken meebrengen – van technologie, van wetenschap, van wijsheid, van talen, van cultuur, enz…, enz…, enz.

Maar het hele punt hiervan is de opbouw van een nieuwe samenleving. Nu, deze mensen die zich bezighouden met de Delegaties, bijvoorbeeld ‘XXX’ premier astrofysicus [hier noemt AAV een prominente astrofysicus] – hun baan zal niet veranderen, hun baan gaat niet over in een fulltime Delegatie persoon.

Dit zijn pijlers van waarheid die waarheid zullen spreken, die het weten en het bewustzijn van de vrede en de waarheid verankeren, maar dat betekent niet dat hij zijn laboratorium of zijn onderzoeksprogramma verlaat en zich fulltime gaat bezighouden met, laten we zeggen, ‘Sterrenzaken’.

Dat is dus de rol van de Delegaties. Jij bijvoorbeeld, die betrokken zal zijn bij de Pi-expedities, dat is een activiteit dat in feite jou werk zal worden. De astrofysici verlaten hun baan niet.

Zullen ze nu nieuwe inzichten hebben om op voort te bouwen? De meesten zullen dat zeker – net als de cultuurbouwers en de healers – dus, ja, het gaat er niet om dat ze hun huidige beroep verlaten, het gaat erom dat ze nieuwe informatie beginnen te ontvangen die in feite kan exploderen en uitbreiden wat het betekent om een astrofysicus, arts, dokter, een healer of een cultuur attaché te zijn.

Bron

Vertaling: Martien