27 oktober 1954 – De dag dat een UFO  een voetbalwedstrijd stopte. / door Staff Writer

27 oktober 1954 – De dag dat een UFO  een voetbalwedstrijd stopte.

door Staff Writer, 15 april 2018

(Ancient Code) Hoe fascinerend het ook mag klinken, het is waar. Het ‘evenement’ vond plaats in Florence, Italië, op 27 oktober 1954. In oktober 1954 werd een wedstrijd met het Italiaanse team Fiorentina onderbroken door mysterieuze bezoekers die boven het stadion zweefde. De UFO’s van Fiorentina maakten deel uit van een golf van massale waarnemingen door heel Europa – en het blijft tot op de dag van vandaag een mysterie.

Related: Preparing for ET Contact

Bij die gelegenheid vond een van de meest massale UFO-waarnemingen in de geschiedenis plaats: ongeveer 10.000 mensen die in het Artemio Franchi-stadion waren  die keken naar de ontmoeting tussen Fiorentina en Pistoiese waren getuige van het verschijnen van ongeïdentificeerde vliegende objecten boven het stadion in de lucht.

Uiteindelijk moest de wedstrijd worden gestaakt “omdat de toeschouwers iets in de lucht zagen” volgens het officiële rapport van de wedstrijdscheidsrechter.

Volgens de getuigenis van een van de spelers in die wedstrijd, verdediger Ardico Magnini, die een soort legende was bij de club en voor Italië had gespeeld tijdens de Wereldbeker van 1954.

“Ik herinner me alles van A tot Z”, zegt hij. “Het was iets dat leek op een ei dat langzaam, langzaam, langzaam bewoog. Iedereen keek omhoog en er kwam ook wat glinstering uit de lucht, zilveren glitters.

“We waren verbaasd dat we nog nooit zoiets hadden gezien. We waren absoluut geschokt. “

Hij herinnerde zich ook dat een vreemd kleverig en glimmend materiaal op de grond viel.

Andere getuigenissen hebben betrekking op de aanwezigheid van niet één maar van verschillende vreemde objecten in de lucht.

Tijdens de volgende dagen werden talloze andere UFO-waarnemingen geregistreerd in de steden rond het stadion.

Die onbekende substantie viel niet alleen op het veld, maar bedekte een goed deel van Florence voordat het verdampte.

Degenen die in contact kwamen met dit materiaal beschrijven het als vergelijkbaar met katoen, maar ongrijpbaar omdat het uiteenviel bij contact.

Een verklaring, zeldzaam maar wetenschappelijk, van dit fenomeen, kwam pas vele jaren later: het hadden grote netwerken van verbonden webben kunnen zijn, die in de lucht als bollen verschenen, schijnend door de reflectie van de zon, omdat dat is hoe spinnen migreren.

Vreemd genoeg valt oktober samen met de tijd van migratie van de spinnen op het noordelijk halfrond.

Het materiaal dat gelijktijdig met het verschijnen van UFO’s werd gevonden, werd echter in het laboratorium geanalyseerd en de gevonden elementen zijn niet gelijk aan die van spinnenwebben.

Daarom blijft, tot op de dag van vandaag, wat de toeschouwers en spelers boven het Artemio Franchi-stadion zagen zweven een diepgaand mysterie en een van de best gedocumenteerde UFO-gevallen in de geschiedenis.

Bron: https://ancient-code.com/october-27-1954-the-day-a-ufo-stopped-a-football-game/

vertaling: Martien