Update over aanvallen van Galactische Federatie op Corporate Satellieten & Mars Exodus

Update over aanvallen van Galactische
Federatie op Corporate Satellieten &
Mars Exodus

Door: Dr. Michael Salla – 27 April 2021

GESCHREVEN DOOR DR MICHAEL SALLA OP 25 APRIL, 2021

Volgens de laatste inlichtingen die ik ontving van een vertegenwoordiger van de Galactische Federatie van Werelden, zijn de aanvallen in een hoge versnelling gekomen om door corporaties geleide faciliteiten te verwijderen die onlangs naar Mars zijn verplaatst. Op zondag 25 april stuurde Elena Danaan mij een update over de lopende campagne om Mars te bevrijden van negatieve buitenaardse en bedrijfsinvloeden, nadat de Galactische Federatie eerder de Maan had bevrijd, zoals zij uitlegde in ons vierde interview.

In mijn derde interview met Elena op 10 april legde zij uit dat de Galactische Federatie van Werelden bezig was met het aanvallen van negatieve buitenaardse en deep state faciliteiten op de Aarde, Maan, en Mars. Dit was het gevolg van het feit dat deze drie locaties eerder waren onthuld als de epicentra van een toekomstige galactische tirannie die aanvankelijk was gerapporteerd door de Andromeda Raad in de jaren ’90 aan hun contactpersoon, Alex Collier.

In Het verdedigen van heilige grond, zei hij:

Blijkbaar is wat zij [Andromeda Raad] hebben gedaan, door tijdreizen, dat zij hebben kunnen achterhalen waar de significante verschuiving in energie plaatsvond die de tirannie 357 jaar in onze toekomst veroorzaakt. Ze hebben het teruggetraceerd naar ons zonnestelsel, en ze zijn in staat geweest het verder te traceren naar de Aarde, de Maan van de Aarde en Mars. Die drie plaatsen. (Defending Sacred Ground, p. 10)

Dit is de e-mail update die ik zondag ontving van Elena over de huidige gebeurtenissen met betrekking tot de Galactische Federatie die alle mogelijkheden elimineert van een Galactische Tirannie die zich ontwikkelt vanaf de Aarde, Maan en Mars:

Ik weet eindelijk, van Thor Han, waarom de Galactische Federatie zegt dat nu zij Mars aanvallen, zij ook bepaalde groepen satellieten in een baan om de Aarde kunnen vernietigen (waar zij eerder terughoudend tegenover stonden). Ik begreep niet helemaal waarom, wat het verband was tussen de invallen op Mars en bepaalde soorten satellieten in een baan om de Aarde. Wel, hij gaf me het antwoord:

De Galactische Federatie wachtte erop dat enkele specifieke grote bedrijven eindelijk hun hoofdkwartier op Mars zouden vestigen, verjaagd van de Aarde. Deze specifieke bedrijven bezitten deze satellietprogramma’s, die instrumenten zijn in de agenda om de hele mensheid tot slaaf te maken, geholpen door de nanotechnologieën en alles wat we weten over de vaccins. Om deze satellieten te vernietigen, moesten ze tegelijkertijd deze bedrijven neutraliseren. Terwijl de hoofdkwartieren van deze bedrijven nog op Aarde waren, (voornamelijk in ondergrondse forten) was het onmogelijk om gewapende offensieven uit te voeren, wat desastreus zou zijn geweest voor de Aarde en haar burgers.

De Galactische Federatie is bezig de mollen uit de tunnels te krijgen om ze te kunnen uitroeien. Op Mars raken de invallen veel gemakkelijker doelen. Ze hebben ze in de val gelokt. Veel elites hebben ook op Mars hun toevlucht gezocht, dus dat wordt de komende tijd heel interessant.

Het is al enige tijd bekend dat grote bedrijven grote industriële faciliteiten op Mars hebben opgezet. Volgens informatie van Corey Goode dreven deze bedrijven op Mars handel met wel 900 verschillende buitenaardse beschavingen. Deze bedrijven maakten deel uit van wat hij beschreef als een Interplanetair Bedrijfsconglomeraat dat een superbestuur had bestaande uit CEO’s van grote bedrijven die een machtig geheim ruimteprogramma hadden opgebouwd.

Het komt daarom niet als een grote verrassing dat grote bedrijven zouden besluiten personeel en middelen naar Mars te verplaatsen nu de Deep State agenda op Aarde op instorten staat.

De ineenstorting is te wijten aan een versneld “Wereldwijd Ontwaken” nu meer en meer medisch personeel de Covid-19 pandemie en de wereldwijde regeringsreacties ontmaskeren als oplichterij, en er dreigt onthulling te komen van de waarheid dat de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2020 inderdaad gestolen zijn van President Trump zoals de forensische audit van de Maricopa County stembiljetten op bevel van de Arizona State Senate naar verwachting zal bevestigen.

In veel opzichten bevinden we ons in een situatie die sterk lijkt op 10 augustus 1944, toen topindustriëlen van Nazi-Duitsland in Straatsburg bijeenkwamen en de opdracht kregen om middelen, personeel en financiën te verplaatsen naar veilige locaties in Zuid-Amerika, neutrale landen en Antarctica om aan de dreigende militaire nederlaag te ontkomen. Hetzelfde proces herhaalt zich nu op Aarde, nu topambtenaren van de Deep State proberen te ontsnappen aan gevangenneming en bestraffing door heimelijk naar Mars te verhuizen met ruimteschepen van een door het bedrijf geleid geheim ruimteprogramma.

Zoals Elena aangeeft, volgens haar bron, Thor Han, maakt de verhuizing van de top van de coöperaties het makkelijker voor de Galactische Federatie om de satellietsystemen militair uit te schakelen die werden opgezet om de mensheid te onderdrukken. Hoewel Thor Han geen systemen in het bijzonder noemde, denk ik dat het mislukte Irridium satellietsysteem, opgezet door Motorola en Thales Alenia Space, de meest waarschijnlijke kanshebber is voor de ineenstortende agenda van de Deep State.

Wat Elena’s opmerkelijke beweringen aannemelijk maakt is dat in december 2020 professor Haim Eshed, de vader van Israëls ruimteprogramma, in een interview onthulde dat een Galactische Federatie inderdaad een zeer actieve rol speelde in Aardse zaken, en dat er een gezamenlijke buitenaardse basis van de VS op Mars was gevestigd. Dit ondersteunt haar beweringen dat een exodus van top bestuurders van bedrijven naar Mars op dit moment aan de gang is.

Ik zal meer updates en informatie geven als ze beschikbaar komen, en zal onafhankelijke bevestiging zoeken van deze opmerkelijke gebeurtenissen als ze zich ontwikkelen.

© Michael E. Salla, Ph.D.

Bron

Vertaling: Martien