Overview of Human-looking extraterrestrials & their agendas

Overview of Human-looking extraterrestrials
& their agendas

24 April 2021 – EXOPOLITICS – Dr. Michael Salla en Elena Danaan

In dit vierde interview met Dr. Michael Salla op Exopolitics Today, geeft Elena Danaan een overzicht van de oorsprong, geschiedenis, en allianties van verschillende menselijk uitziende buitenaardsen zoals die betrekking hebben op de recente geschiedenis van de Aarde. Zij legt uit hoe verschillende menselijke buitenaardsen van Aldebaran en Alcyone (rebelse Pleiadiërs) samenwerkten met Nazi Duitsland en Draco Reptiliaanse buitenaardsen bij het opzetten van bases in Antarctica, Maan en Mars.

Elena bespreekt verder de mysterieuze connectie tussen George Adamski’s beroemde Venusiaanse verkenningsvliegtuigen en de Haunebu vliegende schotelvliegtuigen van Nazi Duitsland, en hoe leden van de Duistere Vloot beweerden Venusianen te zijn bij ontmoetingen met menselijke contactpersonen.

Er wordt ook gesproken over de recente bevrijding van de Maan door de Galactische Federatie van Werelden, en hoe deze is overgedragen aan mensen om hun lot te bepalen. Recente officiële aankondigingen van verschillende nationale ruimtevaartorganisaties dat mensen zullen terugkeren naar de Maan vanaf 2024, worden besproken in relatie tot deze recente exopolitieke ontwikkelingen, en eerdere berichten dat mensen werd verteld de Maan te verlaten in 1972.

https://www.bitchute.com/video/0qzLshNGUykq/

De samenvatting van de geschiedenis en de oorsprong van menselijk uitziende buitenaardsen die hebben geinteracteerd met de evolutie van de mensheid wordt weergegeven in het volgende diagram is ontleend aan Elena’s boek, A Gift from the Stars: Buitenaardse Contacten en Gids van Buitenaardse Rassen (2020).

 

Copyright: Elena Danaan

Vertaling: Martien