Nephilim, Ooparts, Reptielen en het Israëlisch-Palestijnse conflict – Een interview met LA Marzulli

Nephilim, Ooparts, Reptielen en het Israëlisch-Palestijnse conflict – Een interview met LA Marzulli

30 Oktober 2023

In zijn tweede interview op Exopolitics Today bespreekt LA Marzulli zijn meest recente film, On the Trail of the Nephilim: Out of Place Artifacts, die is gebaseerd op veldwerk naar out-of-place artefacten (ooparts) waarvan hij beweert dat ze fysiek bewijs zijn van de Nephilim (ook wel oude reuzen genoemd) op aarde. Hij bespreekt de Obelisk van het Vaticaan, Peruaanse kunstvoorwerpen, Nephilim Lance en andere voorwerpen die hij in zijn film heeft onderzocht.

Marzulli bespreekt met Dr. Michael Salla de mogelijkheid dat de Nephilim avatar-lichamen zijn voor oude buitenaardse bezoekers en dat ze een factor zijn in het hedendaagse Israëlisch-Palestijnse conflict. Marzulli beweert dat sommige Nephilim nog steeds actief zijn in de Gazastrook, en het huidige conflict weerspiegelt bijbelse veldslagen tussen oude reuzen en Israëlieten. Hij reageert ook op vragen over een derde kracht waarbij satanisten betrokken zijn (ook bekend als Draco-reptielaanbidders) die de verschillende partijen in het Israëlisch-Palestijnse conflict manipuleren om losse energie te produceren voor hun buitenaardse opperheren.

Marzulli bespreekt ook een andere documentaire die hij onlangs voltooide, Cattle Mutilations – The Calling Card of Darkness, en beantwoordt vragen over hoe veeverminkingen zich verhouden tot overeenkomsten die zijn bereikt tussen de regering-Eisenhower en grijze buitenaardse wezens. Tenslotte reageert Marzulli op berichten over positieve buitenaardse wezens en hoe dat past in zijn onderzoek naar de Nephilim en het Boek van Henoch.

Vertaling: wakkeremensen.org