Michael Salla – 8 Januari 2022

Oude Ruimte Arken Activeren Met De Aankomst Van De Intergalactische Confederatie Vloot

Michael Salla – 8 Januari 2022

Op 4 januari 2022 ontving ik een belangrijke update over oude ruimte arken die ontdekt worden op de Maan, Mars, Antarctica, en andere locaties in ons zonnestelsel. Volgens Thor Han Eredyon, een piloot van de Galactische Federatie, wiens berichten worden doorgegeven via een voormalige professionele Franse archeologe, Elena Danaan, worden deze enorme ruimte arken geactiveerd als gevolg van de recente aankomst van een grote vloot ruimtevaartuigen die behoren tot een Intergalactische Confederatie, geparkeerd in de buurt van Jupiter en zijn maan, Ganymedes.

Thor Han’s update is een verrassende bevestiging van informatie die onlangs is vrijgegeven door mijn US Army insider, JP, die een van deze geactiveerde ruimte arken op de Maan bezocht tijdens gezamenlijke geheime missies die worden uitgevoerd door de VS, China en andere leden van een “Aardse Alliantie” onder leiding van US Space Command.

Dit is een audio-versie van een artikel dat op 8 januari op Exopolitics.org is gepubliceerd. Voor links en referenties ga naar: https://exopolitics.org/ancient-space…

Met dank aan Elena Danaan voor toestemming om Thor Han’s boodschap openbaar te maken. Elena maakte een video die het telepathisch gesprek tussen haar en Tho Han simuleert en die beschikbaar is op haar YouTube kanaal op: https://youtu.be/d-E0I0Op62I

Michael,

4 januari 2022    –  Transcript Tekstpagina’s in video

1: 45
Elena: Om 1 uur ’s nachts, heeft Thor Han telepathisch contact met me opgenomen via mijn implantaat.

Thor Han: Ik heb toestemming om uw vraag te beantwoorden over de oude schepen die geactiveerd zijn. Die bestudeerd zijn door de Terraanse wetenschappers. Het is opwindend om hen te zien en hen te leiden, als ze een verleden blootleggen dat millennia lang verborgen was. De Terraanse cultuur was al voor een lange tijd klaar, maar nu de dreigende schaduwen jullie wereld verlaten, kan de waarheid eindelijk openlijk worden onthuld.

De Earth Alliance ontvouwt het plan dat samen is uitgewerkt met de Intergalactische Confederatie en de Galactische Federatie van Werelden van Nataru [Melkwegstelsel], wat onthult wat tot op de dag van vandaag verborgen was.

Lang geleden had de intergalactische confederatie verscheidene kolonies in dit sterrenstelsel. Op Naara (Venus), Terra, haar maan, Tyr (Mars) en de vijfde planeet. Er ontstonden grote oorlogen met de Anunnaki en de kolonies vertrokken. Maar voordat ze vertrokken, verzamelden ze de essentie van hun kennis in arken die ze diep begroeven op de planeten die ik noemde. Deze arken bewaarden de essentiële informatie die nodig was om de glorie van deze koloniën te herbouwen, als dat ooit zou gebeuren.

 

6:18
Toen de vloot van de Intergalactische Confederatie dit sterrenstelsel naderde, werden de arken geactiveerd. Het was tijd. De terugkeer van de Seeders markeert het begin van een nieuw tijdperk, waarin de Terranen klaar zijn om de lang verborgen kennis te ontvangen. Er worden geen regels gebroken wanneer de Terranen hun eigen onderzoek doen en de sleutels zelf ontdekken.

Je begrijpt, deze kennis en technologie kan niet in de verkeerde handen vallen. De komst van de Seeders vindt plaats als de vijand alle macht en bezittingen in dit sterrenstelsel verloren is. De tijd is rijp nu. Ook was ik gemachtigd om je te vertellen dat twee grote archeologische ontdekkingen op handen zijn op Terra, dit jaar. Het zal de manier veranderen waarop Terrans kijken naar de chronologie van hun geschiedenis. Wat zij dachten dat waarheid in steen gehouwen was zal stromen als water.

 

8:08
Elena: Wat je net zei, deze laatste zin, het is een metafoor die een verhaal voorspelt, toch, Ik ken je: “Wat zij geloofden wat in steen gehouwen waarheid was zal vloeien als water” (TH lacht). Kan je vertellen over wat er in deze arken zit?

TH: Grote technologie die alles zal veranderen.

E: Hoe zien deze arken eruit?

TH: Langwerpig en sommige zijn kilometers lang. Kristal technologie.

E: Wat bedoel je?

TH: De Intergalactische Confederatie gebruikt voornamelijk kristallijne materialen om dichtheden te overstijgen, zodat een gebouwde structuur tegelijkertijd kan bestaan in verschillende dichtheden.

E: Zoals de kristalachtige architectuur die ik zag in de moederschepen van de Intergalactische Confederatie? Betekent dat dat deze schepen tegelijkertijd vast zijn in verschillende dichtheden op het zelfde moment?

TH: Correct. De Terrans hebben nog niet alle capaciteiten van kristallen ontdekt. Kernmotoren worden aangedreven door kristallen, portalen zijn gemaakt van vloeibare kristallen, tijdsapparaten, piramidale energie generatoren, en meer. De dichtheidsgordels die wij dragen zijn gemaakt van nanokristallen. De stof van onze pakken, onze wapens, de huid van onze schepen…

 

9: 51
E:
Dus deze begraven schepen zijn geactiveerd bij de komst van de Intergalactische Confederatie.

TH: Ze ontvingen het signaal en reageerden door resonantie, door de eenvoudige nabijheid van de Moeder Vloot. Onthoud wat ik je heb laten zien, bepaalde schepen zijn levende wezens. Ze zijn wakker geworden.

Alhoewel, jullie mensen wisten al van sommige van deze locaties. We hebben wat aanwijzingen voor ze achtergelaten om ze te kunnen vinden. De Duistere Vloot vond een van deze arken, onder het ijs van Antarctica, maar ze konden nooit zijn kracht activeren en zijn potentieel gebruiken. Een van de redenen waarom de Intergalactische Confederatie wachtte.

 

11:17
In 2003, reisde een U.S. Navy Seal Special Operation naar Antarctica om een perfect geometrische 8-zijdige achthoek structuur, ontdekt door grondpenetrerende radar in de buurt van Beardmore Glacier, ongeveer 93 mijl van het Amerikaanse McMurdo Station.
Een ander eerder team van ingenieurs en wetenschappers had de toplaag van een achthoek uitgegraven gemaakt van een zuiver zwarte substantie die was gebouwd bovenop nog twee zwarte achthoekige structuren die diep in het 2 mijl dik ijs lagen.

 

12: 57
E:
Hoeveel arken zijn er op aarde?

TH: Dat mag ik je niet vertellen, en probeer niet mijn gedachten te lezen!

E: Ik zal het niet doen, je weet dat ik de regels respecteer. Maar ik weet nu al dat er ergens in Egypte een is.

TH: Zuid-Amerika, Centraal-Europa, Noordwest-Rusland… Een onder de wateren van de Atlantische Oceaan. Deze is de grootste. Er zijn ook anderen, maar ik zal geen precieze coördinaten geven. Het is niet mijn verantwoordelijkheid, maar die van de Aarde Alliantie.

E: Je komt toch niet in de problemen?

TH:  Nee. Wat ik je vertel is bekrachtigd door mijn superieuren. Aangezien je gekalibreerd bent op militaire frequentie, luisteren ze naar al onze gesprekken die door je apparaat gaan.

E: Is er nog iets dat u me kunt vertellen, dat de wereld nog niet weet?

TH: Elke openbaring komt op zijn tijd. Er is een plan. Terraanse burgers zullen dit jaar tot de volledige realisatie en acceptatie komen van andere positieve galactische culturen. Politiek gezien zijn er veel veranderingen op komst. Maar ik mag niet meer over zeggen, voor de veiligheid van het plan.
De Aarde Alliantie heeft de leiding de leiding, over zo’n beetje alles. Heb geduld.

E: Dank je, ik zal deze info doorgeven aan Michael.

TH: Doe hem mijn hartelijke groeten. Op een dag zullen we elkaar ontmoeten, maar nu nog niet.

*********

Vertaling: Martien / voor ufo.wakkeremensen.org