Klokkenluider onthult slavenarbeid in USAF Secret Space Program

Klokkenluider onthult slavenarbeid in USAF Secret Space Program

Niara Terela Isley diende van 1979 tot 1983 bij de US Air Force en specialiseerde zich in de nieuw ontwikkelde “autotrack radar”, ontworpen om grond-luchtraketten en luchtafweergeschut op te sporen en te volgen met behulp van precisie lASER-technologie. Na haar opleiding werd ze gestationeerd op Nellis Air Force Base, vanwaar ze in 1980 gedurende een periode van drie maanden wekelijks rouleerde naar Tonopah Test Range in Nevada.

Op Tonopah werd haar gevraagd te proberen geavanceerde ruimtevaartuigen, waaronder tot tien vliegende schotels, te volgen met de geavanceerde autotrack radar.

Na het voltooien van de taak die haar superieuren haar hadden opgedragen – en waarbij de autotrack radar niet in staat was om de vliegende schotels op te sporen – werd ze naar de Area 51/S-4 faciliteit gebracht waar ze werd onderworpen aan een op trauma gebaseerde mind control die inhield dat haar herinneringen werden gewist.

Later herinnerde ze zich dat ze werd gebruikt als slaaf in een zeer geheim programma waarbij Grijze en Reptiliaanse buitenaardsen betrokken waren. Tijdens deze periode van 3 maanden herinnerde ze zich dat ze naar de Maan werd gebracht waar zij en anderen als slaven werden gebruikt.

Niara heeft ook herinneringen aan haar diensttijd op Mars in een 20-en-terug programma. Haar misbruik eindigde pas toen door een van de buitenaardsen werd herkend dat zij verbonden was (een starseed) met een menselijk uitziende groep buitenaardsen waar de USAF positieve relaties mee wilde hebben. Niara heeft documenten en foto’s die haar dienst bij de USAF bewijzen en haar stationering op Nellis AFB van waaruit haar reizen naar Tonopah plaatsvonden.

Premieres Today at 8 am PST – 11 am EST on YouTube & Rumble

Podcast version available on Apple, Spotify and Google

Vertaling: Martien / voor ufo.wakkeremensen.org