Heeft de Galactische Federatie zojuist haar Eerste Richtlijn vrijgegeven?

Heeft de Galactische Federatie zojuist haar Eerste Richtlijn vrijgegeven?

Gepubliceerd door:  EraOfLight – 7 September 2021

In dit Exopolitics Today interview bespreekt Elena Danaan, een voormalig professioneel Frans archeologe, een recent bericht dat zij ontving dat de details bevat van de Eerste Richtlijn van de Galactische Federatie van Werelden. Elena geeft de tien artikelen waaruit de Eerste Richtlijn bestaat publiekelijk vrij, samen met commentaar van haar belangrijkste buitenaardse contact, Thor Han Eredyon.

De inhoud van de Eerste Richtlijn is bekend bij deelnemers aan geheime bijeenkomsten en overeenkomsten die hebben plaatsgevonden tussen de Galactische Federatie en nationale leiders van ruimteprogramma’s en grote lucht- en ruimtevaart bedrijven. De inhoud is tot vandaag niet publiekelijk bekendgemaakt.

In de discussie met Dr. Michael Salla worden de inhoud en de implicaties van de Eerste Richtlijn geanalyseerd in termen van hun reikwijdte en implicaties voor de mensheid.

Wat volgt is de tekst van de Eerste Richtlijn die Elena Danaan van Thor Han Eredyon heeft ontvangen. Een PDF-versie van de Eerste Richtlijn is hier beschikbaar.

DE EERSTE RICHTLIJN

Galactische Federatie van Werelden

I

De Eerste Richtlijn moet dienen als morele, ethische gids en juridisch sjabloon.

II

De Eerste Richtlijn is van toepassing op alle culturen in alle werelden die nog geen interstellaire reiscapaciteit hebben bereikt en nog geen georganiseerde voortdurende relatie met een geëvolueerde externe interstellaire cultuur hebben gevestigd.

III

Niets in deze artikelen zal het personeel van de Galactische Federatie van Werelden machtigen zich te mengen in zaken die in essentie tot de binnenlandse, lokale of particuliere jurisdictie van een planetair systeem behoren, of zal de leden verplichten dergelijke zaken te onderwerpen aan een regeling krachtens enige artikelen van de Galactische Federatie van Werelden.

IV

Aangezien het recht van elke bewuste soort om te leven volgens de grotere universele wet van Vrije Wil, in overeenstemming met haar natuurlijke en biologische culturele evolutie als heilig wordt beschouwd, mogen leden of personeel van de Galactische Federatie van Werelden zich niet bemoeien met de normale, autonome en gezonde ontwikkeling van inheems leven, maatschappij en cultuur. Zulke bemoeienis omvat het introduceren van superieure kennis, kracht of technologie, aan een wereld waarvan de leden en de samenleving niet in staat zijn verstandig om te gaan met zulke voordelen, beoordeeld op hun huidige niveau van spirituele, morele en technologische evolutie.

V

De Galactische Federatie van Werelden kan een zich ontwikkelende soort niet blootstellen aan technologie die de soort nog niet heeft ontdekt of op dit moment in staat is te ontwikkelen en te gebruiken.

VI

Het delen en zaaien van technologie boven het evolutionaire begripsvermogen van het minder geëvolueerde ras is verboden of wordt tot het noodzakelijke minimum beperkt.

VII

Het is verboden om te communiceren met een inheemse bewoner van een minder geëvolueerde planeet of cultuur met behulp van een apparaat, toestel, machine, gereedschap, wapen of uitvinding die een verbetering is van de wetenschap en technologie die al op die planeet bestaat.

VIII

Spirituele en morele kennis moet ook worden beperkt tot een absoluut en noodzakelijk minimum door alleen gebruik te maken van communicatiemethoden en apparaten op het huidige niveau van begrip van het minder geëvolueerde ras.

IX

Het is niet toegestaan om contact te leggen met of in te grijpen in minder geëvolueerde rassen, tenzij zij bedreigd worden door een bron van buitenaf. In dat geval is het de morele plicht van het personeel van de Galactische Federatie van Werelden om de situatie te evalueren en een geschikte handelwijze te bepalen.

X

Federatiepersoneel mag deze Eerste Richtlijn niet overtreden, tenzij zij handelen om een eerdere overtreding of een toevallige besmetting van de genoemde cultuur recht te zetten.

Deze richtlijn heeft voorrang op alle andere overwegingen en brengt de hoogste morele verplichting met zich mee.

https://youtu.be/-SecqLj8dHc

Door: Michael Salla

Bron

Vertaling: Martien / ufo.wakkeremensen.org

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien