Een gesprek met Thor Han op Earth Alliance die de controle over ons zonnestelsel overneemt

 

Een gesprek met Thor Han op Earth Alliance die de controle over ons zonnestelsel overneemt.

Door: Michael Salla – 9 Augustus 2023

In een tweede communicatie met Thor Han Eredyon via Elena Danaan op 8 juli 2023, stelde Dr. Michael Salla vragen over een megaproject genaamd de Hub; de AardeAlliantie krijgt de controle over ons zonnestelsel; China weigert samen met de Aarde Alliantie deel te nemen aan het bouwen van een gecombineerde ruimtevloot; falende Deep State-pogingen om een oorlog tussen Rusland en het Amerikaanse leger te veroorzaken; Ganymedes; verschillen tussen hoe de strijdkrachten van de Aarde en de Pleiaden worden getraind;

Thor Han legde uit dat de bouw van het megaproject Hub plaatsvindt in de bovenste atmosfeer van Jupiter. De Hub zal worden gebruikt als een centrum voor diplomatie en handel waarbij buitenaardse beschavingen en de Aarde Alliantie worden bezocht. Hij beschrijft hoe bij de constructie van de Hub speciale materialen zijn gebruikt die niet op Aarde voorkomen. De hub zal verschillende secties bevatten, waaronder een voor het grote publiek dat vanaf de Aarde komt en een multinationale militaire sectie met personeel uit de volgende landen: VS, Rusland, Italië, Australië, Japan, Frankrijk en het VK.

Opmerkelijk in hun afwezigheid is China, dat weigerde deel te nemen en in plaats daarvan ervoor kiest om zijn eigen ruimtevloot op te bouwen buiten de Aarde Alliantie om. Thor Han wijst erop dat China blijft samenwerken met de Deep State, ondanks de afnemende invloed van deze laatste. Hij beweert verder dat pogingen van de Deep State om een oorlog tussen de VS en Rusland te veroorzaken, mislukken en dat samenwerking op lange termijn in de ruimte verzekerd is.

Thor Han legde verder uit hoe de Galactic Federation de strijdkrachten van de Aarde Alliantie traint voor ruimtegevechten en hoe technologische, in plaats van genetische verbeteringen de voorkeur genieten van het aardse leger om de prestaties van een soldaat in de ruimte te verbeteren. Hij legde verder uit hoe Pleiadische krijgers worden getraind, en de verschillen met aardse soldaten in termen van het gebruik van bewustzijn om te interageren met het bewustzijn van ruimtevaartuigen. Thor Han legde ook uit dat 20 en eerdere programma’s ten einde lopen nu de Aarde Alliantie Solar Warden opneemt en de waarheid over geheime ruimteprogramma’s openbaar maakt. Hij legde verder uit wat er gebeurt op de maan van de Aarde en wat de Zaaier-schepen doen in een baan om de Aarde. Ten slotte beantwoordt Thor Han vragen over hoe buitenaardse onthulling gepland was tegen eind 2023, maar is uitgesteld tot 2024.

Watch on YouTube, Rumble, Bitchute & Odysee
Audio Podcast on Apple, Spotify, or Google

Vertaling: wakkeremensen.org