Een bericht van de Galactische Federatie van Werelden over het Israëlisch-Iraanse conflict

Een bericht van de Galactische Federatie van Werelden over het Israëlisch-Iraanse conflict

Geschreven door: Dr Michael Salla – 15 april 2024

Op 1 april lanceerde Israël een ongekende aanval op de Iraanse ambassade in Damascus, Syrië, die leidde tot de dood van zeven hoge militaire functionarissen, waaronder twee generaals. Iran beloofde een militaire vergelding en de wereld wachtte af hoe Iran zou reageren en of het Midden-Oosten in een verwoestende regionale oorlog zou worden gestort.

In de dagen voorafgaand aan de Iraanse vergeldingsaanval op 13 april waren er veel geruchten dat er een geheime deal was gesloten die Iran in staat zou stellen om te reageren op Israëls gerichte moord op hoge militaire functionarissen zonder een regionale oorlog te ontketenen. De afspraak was dat Iran bij zijn vergelding militaire doelen zou treffen waarvan Israël van tevoren op de hoogte was gesteld, zodat er geen levens verloren zouden gaan. Hierdoor zou Israël niet meer militair hoeven te reageren op een ongekende directe militaire aanval van Iran. Zo zou Iran zijn eer behouden zonder een massale Israëlische vergelding uit te lokken die zou leiden tot een regionale oorlog met de VS en Rusland aan weerszijden.

De geruchten over een geheime deal werden grotendeels bevestigd door een verklaring van de Israëlische defensiemacht (IDF) na de Iraanse aanval van 13 april, waarin de gebeurtenissen van die dag werden samengevat:

Tientallen oppervlakte-grondraketten van Iran werden geïdentificeerd die Israëlisch grondgebied naderden. De IDF Aerial Defense Array onderschepte met succes het merendeel van de lanceringen met behulp van het Arrow Aerial Defense System, samen met strategische bondgenoten van Israël, voordat de lanceringen Israëlisch grondgebied binnenkwamen. Er werd een klein aantal treffers vastgesteld, waaronder op een IDF-basis in het zuiden van Israël, waar lichte schade werd toegebracht aan de infrastructuur.

Het Israëlische leger bevestigde dat het samen met zijn bondgenoten, de VS en Groot-Brittannië, met succes tot 99% van de Iraanse vergeldingsaanval had onderschept, met slechts kleine schade aan de infrastructuur en zonder verlies van mensenlevens. De Iraanse raketaanval, de Israëlische onderschepping en het gebrek aan dodelijke slachtoffers bevestigen allemaal dat er inderdaad een geheime deal was bereikt, zoals meerdere bronnen al suggereerden vóór de Iraanse vergeldingsaanval.

Wat heel belangrijk is, is dat Elena Danaan me vóór de Iraanse aanval van 13 april op de hoogte bracht van een bericht dat ze had ontvangen van Thor Han Eredyon, een Hoge Commandant van de Galactische Federatie van Werelden. In zijn bericht deelde Thor Han informatie over de geheime deal en hoe deze te maken had met een Aardse Alliantie waar de Galactische Federatie achter de schermen mee samenwerkte. De boodschap van Thor Han geeft meer details over de geheime deal en hoe deze verband houdt met een bredere strijd tussen de Earth Alliance en de Deep State over de toekomst van de planeet en buitenaardse onthulling.

Wat volgt is de boodschap van Thor Han en mijn daaropvolgende analyse.

THOR HAN – 13 april 2024

Op 11 april 2024 kwamen regeringsfunctionarissen en militaire leiders van verschillende lidstaten van de Earth Alliance in het geheim bijeen om een actieplan tegen de Deep State te bespreken. De Amerikaanse White Hats waren er, evenals Poetin, enkele vertegenwoordigers van Iran en van “secundaire macht” islamitische staten die zich onlangs bij de Alliantie hebben aangesloten, zoals Saoedi-Arabië en Egypte, naast vele anderen.

De Aardse Alliantie bereidt zich al enige tijd voor om de Deep State omver te werpen door islamitische landen terug te kopen, zoals Egypte, die financieel afhankelijk waren van de bankoverheersers van de Diepe Staat. Toen deze landen hun onafhankelijkheid van de Deep State herwonnen, sloten ze zich aan bij de Earth Alliance en wisselden ze van kant.

Dit is niet zomaar een oorlog tussen twee landen; er is een diepe en complexe zilveren voering. Het conflict tussen Iran en Israël is slechts het topje van de ijsberg. In werkelijkheid gaat het om een deal. De Earth Alliance verhandelt een lijst van zaken, waaronder: de Deep State en zijn bezittingen die Oekraïne verlaten en het land weggeven. Toen de diplomatie niet werkte zoals verwacht, was de tweede stap de schriktactiek. De situatie is echter complexer dan dat. Iran wil niet in een oorlog verwikkeld raken; het speelt alleen maar met de dreiging om de Deep State zover te krijgen dat ze de voorwaarden van deze multi-level deal intrekken.

Als de tragedie toeslaat, zal dat niet door toedoen van de Earth Alliance zijn, maar door het verzet van het oude paradigma. De duistere instituten die deze planeet hebben geregeerd, hebben hun steun van buitenaf verloren en ze vernietigen liever alles in hun val dan zich over te geven. Daarom zijn er afspraken gemaakt om chaos en dood te voorkomen.

Deze ontmoetingen en de beslissingen die daaruit voortvloeiden zijn gemaakt door de Aardse mensen die de leiding hebben. Wij kunnen alleen wijselijk adviseren en assisteren in kritieke situaties, wat we hebben gedaan en ijverig zullen blijven doen, maar de toekomst van de Aarde ligt in de handen van de Aardse mensen. Sta sterk met hoop in jullie hart, want dit is het keerpunt voor jullie vrijheid en toekomst. Jullie zijn niet alleen.

T.H. Eredyon, GFW XL6 Sol Station High Command.

De boodschap van Thor Han onthult dat de Earth Alliance langzaam voormalige vazalstaten van de wereldwijde Deep State heeft geïntegreerd om een soepele overgang van onze planeet te verzekeren. Oekraïne lijkt de centrale factor te zijn in de ondergang van de invloed van de Deep State over de hele planeet, nu nationale leiders zien hoe de Russische president Poetin de Deep State een bloedige slag heeft toegebracht door de door de NAVO geleide proxy-oorlog tegen de Russische Federatie te verslaan. Oekraïne moet aan Rusland worden teruggegeven omdat de dreigende militaire nederlaag van de Oekraïners op het slagveld de terugtrekking van alle activa van de Deep State betekent. De zich ontvouwende overwinning van Rusland op de Deep State heeft nationale leiders ertoe aangezet om hun Deep State-overheersers in de steek te laten, wat het zilveren randje is waar Thor Han in zijn boodschap naar verwijst.

De centrale rol die Rusland speelt in het verslaan van de agenda van de Deep State in Oekraïne en elders in de wereld is de vervulling van een buitengewone voorspelling van de beroemde Amerikaanse helderziende Edgar Cayce in 1935. Cayce voorspelde dat een post-communistisch Rusland een centrale rol zou spelen in de bevrijding van de planeet van sinistere duistere krachten die hij de “zonen van Belial” noemde en die de mensheid eeuwenlang hebben onderdrukt:

In Rusland komt de hoop van de wereld, niet zoals die soms wordt genoemd van het communistische, van het bolsjewistische; nee. Maar vrijheid, vrijheid! Dat ieder mens zal leven voor zijn medemens! Het principe is geboren. Het zal jaren duren voor het uitgekristalliseerd is, maar uit Rusland komt opnieuw de hoop van de wereld.

Zoals Thor Han zegt, zijn we nog niet buiten gevaar omdat de Deep State liever de hele planeet vernietigt dan zijn controle uit handen te geven. Israëls aanval van 1 april op de Iraanse ambassade was een actie van de Deep State die bedoeld was om een massale Iraanse vergelding uit te lokken die de regio in een oorlog zou storten. In plaats daarvan werkten president Poetin en de Aardse Alliantie achter de schermen samen met de Galactische Federatie om de geheime deal te vergemakkelijken om het conflict tussen Israël en Iran voorlopig op te lossen.

Dit lijkt te zijn gebeurd nu de VS hebben laten weten dat ze Israël niet zullen steunen bij de vergelding tegen de Iraanse raketaanval en er bij de leider van Israël, Benjamin Netanyahu, op hebben aangedrongen om “de overwinning te pakken”.

De boodschap van Thor Han vertelt ons dat ondanks de pogingen van de Deep State om regionale oorlogen en wereldwijde verwoesting te veroorzaken door middel van verzonnen gebeurtenissen, wijzere koppen achter de schermen werken om dergelijke gebeurtenissen te beheren door middel van geheime deals. President Poetin lijkt de belangrijkste politieke leider te zijn bij het maken van dergelijke afspraken. Dit betekent dat we, hoewel we nog meer angstaanjagende wereldwijde gebeurtenissen kunnen meemaken, ons niet al te veel zorgen hoeven te maken omdat er geheime afspraken worden gemaakt om hun vernietigende kracht in te dammen.

Deze deals achter de schermen zullen leiden tot de uiteindelijke ineenstorting van de Deep State, de ontmaskering van hun overgebleven bezittingen, het begin van rechtszaken over misdaden tegen de menselijkheid, de waarheid over gestolen verkiezingen en de waarheid die wordt onthuld over de Galactische Federatie en andere buitenaardse bezoekers aan onze planeet, samen met het bestaan van crypto-aardsen.

Tot slot vertelt Thor Han ons dat ondanks de voortdurende weerstand van de Deep State, het onthullingsplan dat in januari 2023 door Thor Han namens de Galactische Federatie en andere buitenaardse organisaties aan Amerikaanse militaire leiders werd gegeven in het Raven Rock Mountain Complex nog steeds van kracht is, en we kunnen erop vertrouwen dat uiteindelijk de waarheid zal worden onthuld aan een geschrokken wereldbevolking nadat de Deep State eindelijk is verslagen.

Veel dank aan Elena Danaan voor het doorsturen van het bericht van Thor Han Eredyon.

Michael Salla, Ph.D.

Bekijk de videoversie van dit artikel op YouTube, Rumble en Odysee

Podcast op Apple, Spotify of Google

Voor degenen die meer willen weten over de recente geschiedenis van Rusland met betrekking tot buitenaards leven en technologieën, raad ik van harte mijn komende webinar van 4 mei aan over het Geheime Ruimteprogramma van Rusland.

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org