Dr. Michael Salla – Terugkeer Van Enki, ET’s Die Een Kernoorlog Voorkomen En Herstel Van Adamisch DNA, Interview Met Alex Collier

Dr. Michael Salla – Terugkeer Van Enki, ET’s Die Een Kernoorlog Voorkomen En Herstel Van Adamisch DNA, Interview Met Alex Collier

Door: terrazetzz – Zondag, 9 October 2022

Terugkeer van Enki, ET’s die nucleaire oorlog voorkomen & herstel van Adamisch DNA – Interview met Alex Collier

Michael Salla – 8 oktober 2022

Alex Collier, een jarenlang Andromedaans contactpersoon, onthult wat hij weet over de terugkeer van Enki, de Anunnaki geneticus die een leidende rol speelde bij de genetische modificatie van de mensheid. Alex legt uit hoe de genetische experimenten van de Anunnaki de laatste waren in een reeks modificaties van de vroege mens door wel 22 buitenaardse beschavingen die miljoenen jaren terug in de tijd gaan. Hij beschrijft enkele van de rassen die voorafgingen aan de genetische interventie van de Anunnaki, en waarom het aangeboren potentieel van de mensheid werd erkend door Enki, maar werd tegengewerkt door zijn halfbroer en rivaal, Enlil.

Alex deelt zijn inzichten over de beweringen van Elena Danaan in haar laatste boek, The Seeders, dat Enki is teruggekeerd met de code van het 12 strengen tellende Adamische DNA van de mensheid. Na Enki’s vertrek als gevolg van een Anunnaki burgeroorlog werd het Adamische DNA van de mensheid gecorrumpeerd door de zegevierende Enlil-factie, die de overlevende mensen wilde degraderen tot een eenvoudige slavensoort. Alex gelooft dat herstel van het Adamische DNA kan worden bereikt met zowel technologische als spirituele middelen, en dat een alliantie van buitenaardsen en Witte Hoeden het proces zal bespoedigen.

Hij bespreekt ook de huidige oorlog in Oekraïne en waarom buitenaardsen niet zullen toestaan dat er kernwapens worden gebruikt in het conflict. Een grijs gebied echter betreft een vuile bom die tot ontploffing zou kunnen worden gebracht als onderdeel van een valse vlag operatie door de Deep State.

Alex Collier’s inzichten over de Anunnaki, kernwapens, de laatste dagen van de Deep State, en de realisatie van het galactische potentieel van de mensheid, zijn een reeks oogopenende onthullingen die de ongelooflijke toekomst schetsen die voor de mensheid in het verschiet ligt.

Michael Salla

Vertaling: wakkeremensen.org