Dr. Michael Salla en Elena Danaan: Geweldige Piramide Artefacten, Raven Rock Disclosure Plan, en Ondergrondse ET Beschavingen

Dr. Michael Salla en Elena Danaan: Geweldige Piramide Artefacten, Raven Rock Disclosure Plan, en Ondergrondse ET Beschavingen

Geschreven door: Dr Michael Salla op 10 maart 2023

Elena Danaan, een voormalige professionele Franse archeologe, bespreekt de aankondiging op 2 maart 2023 van een nieuwe kamer die in de Grote Piramide van Gizeh is gevonden en wat voor soort oude artefacten daar zouden kunnen worden gevonden. Zij legt uit dat Dr. Zahi Hawass, de voormalige leider van de Egyptische oudheidkundige dienst, al tientallen jaren door vrijmetselaars wordt gemuilkorfd om de ware omvang van de geavanceerde technologieën en artefacten die onder het complex van Gizeh zijn ontdekt, te onthullen.

In een persconferentie over de nieuwe kamer zinspeelde Hawass op de fabelachtige artefacten die de kamer zou kunnen opleveren. Danaan denkt na over de betekenis van de aankondiging van de nieuwe piramidekamer met wat haar buitenaardse contacten haar vertelden over belangrijke herontdekkingen van de oude geschiedenis van de aarde die in 2023 op komst zijn en hoe deze de piramiden zouden betreffen.

In dit Exopolitics Today interview geeft Danaan ook commentaar op een bijeenkomst op 7 januari 2023 in het Raven Rock Mountain Complex die werd bijgewoond door Thor Han Eredyon, waar hij een door de Galactische Federatie van Werelden ontwikkeld onthullingsplan doorgaf aan generaal Glen VanHerck, hoofd van NORAD en US Northern Command. Ze legde uit waarom het plan persoonlijk moest worden overhandigd en deelde haar analyse van de inhoud ervan. Danaan beweert dat recente gebeurtenissen, zoals de meervoudige opnames van UFO’s in de VS en de toespraak van Donald Trump van 4 maart over vliegende auto’s, deel uitmaken van het onthullingsplan.

Ze bespreekt ook een update van 8 februari 2023 door de Amerikaanse legerinsider JP, die onthulde hoe zijn team werd geleid door een 7 voet lang Scandinavisch uitziend individu, Jaseet genaamd, naar een ondergrondse stad en een buitenaardse ruimtehaven in Florida. JP constateerde een sterke vanillegeur rond deze structuren en plannen voor toekomstige overvluchten van honderden vliegende schotelvaartuigen. Danaan zegt dat de vanillegeur zeer waarschijnlijk verband houdt met de nationale bloem van de Errahel (aka Ahel) beschaving van de planeet Erra in het Taygeta stelsel van het Pleiaden sterrenbeeld, en dat de naam Jaseet een veel voorkomende Errahel naam is.

Dr. Michael Salla wijst erop hoe bovenstaande ontwikkelingen en andere gebeurtenissen Danaan’s opmerkelijke onthullingen uit haar Galactische Federatie van Werelden bronnen bevestigen.

Watch on Rumble, Bitchute, Brighteon, Odysee & YouTube

De website van Elena Danaan is: ElenaDanaan.org

Voor een volledige lijst van ondersteunende gegevens voor haar onthullingen, samengesteld door Disclosure Project getuige, Dan Willis, Klik here,

Info over Elena Danaan’s komende webinar op 19 maart op Crowdcast Klik hier.

Update: Op 6 maart ontving ik het volgende bericht van Elena Danaan dat belangrijke nieuwe details toevoegt aan ons opgenomen interview:

“Gisteren had ik een ontmoeting met Ardaana. Ze toonde me holografische blauwdrukken van de piramide van Gizeh, waarop de gangen binnenin te zien zijn die leiden naar het grotendeels uitgebreide ondergrondse complex. Ze zei dat deze ontdekking deel uitmaakt van het onthullingsplan. De gang leidt naar een andere, die leidt naar een kamer met een technologie stoel. Ze zei dat de Egyptische regering er al van op de hoogte is, maar dat het nu van hen afhangt wat ze met de informatie zullen doen. Een andere tunnel verlaat de kamer aan de andere kant en gaat vrij steil naar beneden, naar het ondergrondse complex. Ardaana voegde eraan toe dat de vrijmetselaars nog steeds op plaatsen in de Egyptische regering zitten en dat de uitkomst van deze specifieke onthulling nog steeds kan worden verstoord. Toen ik mijn woede over deze laatste woorden liet blijken, voegde Ardaana eraan toe: “het zou deze onthulling alleen maar uitstellen, niet stoppen. Het proces kan niet worden afgebroken, er zijn hogere machten van de Galactische Alliantie die het plan bewaken. Het is slechts een kwestie van tijd.

Elena

Michael Salla, Ph.D.

Vertaling: wakkeremensen.org