De Creatie van Space Arks en hun Geschiedenis op Aarde: interview met Elena Danaan.

De Creatie van Space Arks en hun Geschiedenis op Aarde: interview met Elena Danaan.

Door: Michael Salla – 29 Januari 2024

Klik op de afbeelding om de video te bekijken


In haar Star Nations News van 29 januari 2024 deelt Elena Danaan twee updates van buitenaardse bronnen die bekend zijn met de geschiedenis van ruimte-arks en hun essentiële functies. De updates bevestigen dat enorme ruimte-arken een cruciale rol hebben gespeeld in de geschiedenis van de aarde en klaar zijn om dit opnieuw te doen door uit hun schuilplaatsen op te staan en voor de wereld te verschijnen op manieren die onmiddellijk een einde zullen maken aan het geheimhoudingssysteem. Een dergelijke gebeurtenis zou neerkomen op een catastrofale onthulling voor de Deep State en voor degenen die niet voorbereid zijn op het bestaan van buitenaardse wezens en beschavingen binnen de Aarde.

De eerste update is van Akvaaru, een ambassadeur van de Galactische Federatie van Werelden bij het Alcyone-sterrenstelsel, die beschrijft hoe de Federatie vloten van enorme ruimtearken heeft gebouwd voor gebruik bij planetaire crises in de Pleiaden en andere zonnestelsels. De tweede update is van Oona, een vertegenwoordiger van de Altean-beschaving die deel uitmaakt van de Intergalactische Confederatie (ook bekend als Seeders).

Oona deelt belangrijke details over de geschiedenis van ruimte-arken op aarde in termen van hun constructie, werking en geavanceerde technologieën. Belangrijk is dat ze beschrijft hoe de arken speciaal zijn gebouwd om te worden bestuurd door een bemanning met een unieke combinatie van genetica en bewustzijn. Alleen bemanningsleden kunnen de arken bedienen, en ze incarneren op werelden waar de arken verborgen zijn en komen weer boven water om op het juiste moment de controle over de arken over te nemen. Cruciaal is dat ze zegt dat bemanningen zeer gewild zijn en verborgen moeten blijven om aan gevangenneming te ontsnappen. Cruciaal is dat ze informatie bevestigt van een insider van het Amerikaanse leger, JP, dat de arken uiteindelijk uit hun schuilplaatsen zullen opstijgen om door iedereen gezien te kunnen worden.

In dit interview gaat Elena Danaan dieper in op de belangrijkste punten uit de respectievelijke updates van Akvaaru en Oona en de vooruitzichten op spoedige onthulling. Cruciaal is dat ze uitlegt hoe de ruimte-arken niet kunnen worden overgenomen door mensen zonder de juiste genetica. Ook legt Danaan uit hoe een Brits wetenschappelijk establishmentplan voor het onthullen van het bestaan van buitenaards leven consistent is met een onthullingsplan dat is bedacht door de Galactische Federatie. Ten slotte bespreekt Danaan een recente golf van maanbevingen en beweert dat deze waarschijnlijk het gevolg zijn van enorme infrastructuurprojecten die in uitvoering zijn.

De website van Elena Danaan is ElenaDanaan.org

Haar Star Nations News-aflevering kan worden bekeken op:
https://www.youtube.com/watch?v=oJ3mN…

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org