De Anunnaki-geschiedenis Begrijpen, de terugkeer van Enki en de invloed op UFO Disclosure

 

De Anunnaki-geschiedenis Begrijpen, de terugkeer van Enki en de invloed op UFO Disclosure

Geschreven door: Dr. Michael Salla – 10 juli 2023

Elena Danaan heeft verschillende persoonlijke ontmoetingen gehad en onderhoudt regelmatige communicatie met Enki/Ea sinds zijn terugkeer naar ons zonnestelsel in 2021.

Gedurende die tijd heeft hij gedetailleerde kennis met haar gedeeld over de geschiedenis van de Aarde en de rol die zijn halfbroer, Enlil/Yuh had in de vernietiging van Atlantis en de Grote Zondvloed. Enki/Ea legde uit hoe Enlil/Yuh vervolgens toestond dat Draconische Reptilians zich met het Aarde-experiment bemoeiden om ervoor te zorgen dat de mensheid nooit haar potentieel zou waarmaken en ervoor zorgde dat Enki/Ea’s invloed op Aarde geminimaliseerd zou worden.

Enlil/Yuh en zijn aanhangers stonden vervolgens de ontwikkeling van de Abrahamitische religies toe die dogmatische geloofssystemen bevorderden en de alchemistische, kundalini- en andere genoomactiveringspraktijken demoniseerden die Enki/Ea had aangemoedigd voor het ontwaken van het menselijk potentieel. Enki/Ea is de huidige erfgenaam van het Anunnaki Rijk, wat hem de kans heeft gegeven om de vele wreedheden die Enlil/Yu begaan heeft tegen de ontwikkeling van de mensheid en zijn verbond met de Draco’s recht te zetten.

Vandaag de dag werkt Enki/Ea samen met US Space Command en de Earth Alliance om de mensheid te helpen de controle over de voormalige Anunnaki bases op Saturnus over te nemen en het ontwaken van de mensheid te vergemakkelijken.

Elena Danaan bespreekt vervolgens de kennelijke breuk in de relatie tussen James Dickinson van US Space Command en Glenn VanHerck van Northcom/NORAD als het gaat om relaties met buitenaardse bezoekers, en de implicaties als het gaat om het delen van de vruchten van geavanceerde technologieën die momenteel worden toegepast op de Maan en bedrijfsfaciliteiten.

Kijk op: YouTube, Rumble, Bitchute, Brighteon & Odysee

Audio Podcast op Apple, Spotify, of Google

 

Vertaling: wakkeremensen.org