Of Jullie Het Nu Weten Of Niet, Jullie Worden  Voorbereid Op Contact Met Buitenaardsen. door Joe Martino,

Of Jullie Het Nu Weten Of Niet, Jullie Worden  Voorbereid Op Contact Met Buitenaardsen.

door Joe Martino, / 13 Juli 2019

UFO’s werd mainstream in 2019, de volgende vraag is: wie bemant ze? De mainstream media, en de agentschappen die hen aansturen, hebben de waarheid over UFO’s decennialang verborgen gehouden en hebben daar dit jaar eindelijk hun verhaal over veranderd.

Gezien het feit dat we wisten dat UFO’s al vele decennia eerder realiteit waren en dat we ook al wisten dat ET’s betrokken zijn bij dit hele fenomeen, gaan we dan echt nog vele tientallen jaren wachten totdat de mainstream ook toegeeft dat de ET’s ook echt zijn? Of gaan we luisteren naar wat de onafhankelijke media al tientallen jaren zeggen?

De mensheid bereidt zich voor op contact op massale schaal. Dit is een absolute waarheid, en een die niet valt te ontkennen wanneer je kijkt naar hoe geïnteresseerd en hongerig de massa is naar de informatie die met dit onderwerp te maken heeft. Enkele van de meest bekeken, gelezen en doorzochte informatie op het internet, Netflix en YouTube zijn allemaal gerelateerd aan ET en UFO. Natuurlijk, sommige zijn misschien nog steeds in de kast over dit onderwerp, maar dat verandert SNEL!

Maar waarom is dit al zo lang een geheim gebleven? De waarheid is, dat het grootste geheim achter de reden waarom de onthulling van ET en UFO’s is onderdrukt, iets is dat niet zo vaak wordt besproken. Wij horen typisch over dingen zoals de onderdrukking van technologie, in het bijzonder energiesystemen. Hoe komen deze vaartuigen hier? Welke aandrijfsystemen gebruiken ze? Deze vragen leiden mensen naar de realiteit dat de technologieën van UFO’s uiteindelijk onze oligarchie van fossiele brandstoffen zozeer zouden verstoren dat het ook onze economieën op sommige manieren zou doen instorten.

Dat zou natuurlijk niet zo’n slechte zaak zijn. Waarom? Want als je bedenkt dat dit zou betekenen dat er eindeloos veel en ‘vrije’ energie zou zijn, dan zouden de kosten voor goederen drastisch dalen. Niet alleen dat, maar als je begint te onderzoeken hoe gemakkelijk het is om systemen te creëren die gebaseerd zijn rond overvloed, wordt het ongelooflijk om te overwegen wat echt mogelijk is.

Een eindeloos aanbod van lokaal geteeld voedsel, overal! Eindeloze energie, overal geïnstalleerd! Auto’s en gebouwen die geen vervuiling veroorzaken. We zouden in wezen kunnen leven in een samenleving die zo is opgebouwd dat we niet door geld of schulden in slavernij hoeven te worden gebracht, omdat overvloed gewoon een natuurlijke gebeurtenis zou worden van een samenleving die gebouwd is met een overvloed aan technologie, die harmonieus is, in plaats daarvan.

We kunnen allemaal de waarde van dergelijke onthullingen zien, en de reden waarom dit wel gedekt zou zijn. Maar er is iets nog diepgaander.

Het grootste geheim

De vraag is of we weten dat deze technologieën bestaan, en dat ze worden onderdrukt. En als we weten dat klokkenluiders en mensen deze dingen al hebben reverse engineered (nagebouwd) of gebouwd, en niet allemaal zijn gedood of bedreigd, wat is dan de reden waarom deze dingen worden tegengehouden? Waarom ontkennen we deze realiteiten nog steeds massaal?

De waarheid is, het komt neer op bewustzijn. We zeggen dit al sinds de start van CE in 2009: oplossingen zijn er, maar die komen pas als de mensheid er klaar voor is. Wat betekent dit EIGENLIJK om er klaar voor te zijn? Het betekent voldoende opgroeien als een ras, dat we daadwerkelijk verantwoordelijk kunnen zijn voor wat het is waar we toegang toe zullen hebben. Niet alleen dat, maar om te kunnen zeggen dat we in zekere zin ‘afgestudeerd’ zijn, om te kunnen zeggen dat we voorbij onze oude manieren gaan.

Hoewel dat klinkt als een paar geladen zinnetjes, en dat zijn ze in zekere zin, is het enige wat hier echt wordt gezegd, dat de mensheid is vastgelopen in een cyclus van ervaringen waarin we voortdurend alles en iedereen zien als afgescheiden van ons. Wij zijn individuen, leven onze identiteiten en levens uit en we zijn eenvoudigweg hier om te overleven. Wij geloven de beperkende ideeën van wat onze werkelijkheid is en zou moeten zijn en zo creëren we die werkelijkheid bewust. Ons collectieve geloof over hoe onze wereld zou moeten zijn is direct verbonden met wat er werkelijk gebeurt.

Maar er is dit gevoel diep in ons op dit moment, en ik weet dat jullie het voelen, waar we onze wegen diep beginnen te bevragen. Hoe we met elkaar omgaan, onze politieke systemen, de elite-manipulatie en -controle die bestaat, de existentiële realiteit van wie we zijn en hoe we werkelijk alleen maar bewustzijn zijn, allemaal verbonden. Deze diepgaande vragen vragen ons om te onderzoeken wie we werkelijk zijn en waarom we echt hier zijn. En velen van ons doen dat ook. Dit begint instabiliteit en verandering in ons systeem te creëren omdat het bewustzijn dat onze oude wereld in stand houdt, begint te kraken, en een nieuw bewustzijn ontstaat.

Contact: Het is aan ons.

Wij bereiden onszelf voor op contact. Dit gebeurt niet via iemand anders, het is een collectief fenomeen dat gewoon de volgende fase van de reis van de mensheid is. Als ons bewustzijn blijft verschuiven, door middel van het echt doen van onze eigen vraagstellingen, het veranderen van onze eigen patronen, gewoontes, gedachten en acties, zullen we echt beginnen met het creëren van de oplossingen die nodig zijn om een wereld te creëren waar we kunnen gedijen. En onthulling van technologieën zal naar voren komen. Het komt erop neer dat de VS dit werk moeten doen, niet de regeringen, niet iemand anders die ons komt redden. Het gaat over het creëren van een hele bevolking met de mentaliteit van echt bekrachtigd en zelfverantwoordelijk zijn, in tegenstelling tot het nodige bestuur en het gevoel van hulpeloosheid.

Dit is waarom de belangrijkste reden, waarom de realiteit van ET zo onderdrukt wordt, tot bewustzijn komt omdat met een introductie in het leven van ET een hele reeks ervaringen komt waar we nog niet aan zijn blootgesteld.

Ons Collectief Evolution TV-platform is ontworpen om ons voor te bereiden op de fases van de persoonlijke transformatie die zich in het leven van mensen voltrekt. Van informatie, tot technieken, tot hoe te begeleiden, CETV is hier een hulpmiddel om ons door deze verwarrende en tegelijkertijd uitbreidende tijden heen te helpen. Je kunt CETV hier bekijken.

In de onderstaande video leg ik uit wat dit diepgaand betekent en hoe we de deuren kunnen openen voor massaal contact met ET’s.

https://youtu.be/5nSHWEvqnUU

Joe Martino

Vertaling: Martien