We zitten in de Tijden van Voorspellingen.

We zitten in de Tijden van Voorspellingen.

 James Gilliland – 25 December 2020

Er zijn zoveel voorspellingen gedaan over deze tijden dat het niet lijkt alsof we niet gewaarschuwd zijn. Geen enkele rots zal on-omgekeerd worden achtergelaten, alle ongelijkheden zullen van de daken worden geschreeuwd, de wereld van tegenstellingen van wie we dachten dat de goeden de duistere harten blijken te zijn. Sommigen noemen deze eindtijd waanzin.  Als we het Watermantijdperk binnengaan zal de bewustzijns- en energieverschuiving alles onthullen. Er wordt veel in huis gevochten binnen de UFO- en spirituele gemeenschappen, sommige met verdienste, andere met het ventileren van hun eigen persoonlijke problemen binnen de gemeenschappen. Weer anderen bezwijken voor een aantal zeer duistere verdelende energieën. Er zijn mensen die in hun eigen persoonlijke kruistocht gaan om naam te maken en die proberen om anderen neer te halen en hun eigen schaduwkant te vermijden door het op anderen te projecteren. Dit is geen nieuw probleem, maar een heel oud probleem.

Ik heb persoonlijk zoveel messen in mijn rug dat er geen plaats meer is voor een ander. Nu is het een welverdiend pantser geworden waarbij ik niet eens de tijd neem om te luisteren naar degenen die liegen, want zij zijn mijn adviseurs. Ik ben beschuldigd van tovenarij door tovenaars, die zwarte magie op mijzelf en anderen gebruiken, bedrog door de vervalsers, bedrog door de bedriegers. In het verleden waren degenen die deelnamen aan de karaktermoorden in de meeste gevallen mensen die niet succesvol waren in hun eigen manipulaties, coups, stalen geld van het Heiligdom of werden afgevoerd voor het breken van de verboden-drugs of alcohol regels. In sommige gevallen opende dit de deur naar ongeziene negatieve entiteiten die een ravage aanrichtten op de ranch. Alles bij elkaar genomen is het enige wat ik ben geweest een goddelijke spiegel voor de beschuldigers eigen ongerechtigheden en acties. Om eerlijk te zijn wordt dit echt oud.

Wat nu opduikt is een oorlog tussen de bezetters en de oorspronkelijke bewoners. Degenen met een egoïstische agenda voor de roem en geld vs diegene die in dienst staan van anderen, luiden de grotere familie van de mens in. Zij die werkelijk in contact staan en werken met onze geestelijk en technologisch geavanceerde wereldbroeders en -zusters. Wij moeten allemaal een constante waakzaamheid in acht nemen met betrekking tot persoonlijke motieven en agenda’s om het spirituele ego in toom te houden. Er is een zeer oude wijsheid die vandaag de dag nog net zo waar is als in het verleden. Velen gebruiken deze stukjes oude wijsheid vandaag de dag in hun leer. Voor het verspreiden van geruchten of roddels vraag jezelf af of jouw persoonlijke kennis uit de eerste hand is. Wat is de bron van jouw informatie? Is het heilzaam of schadelijk? Wij kunnen niet afhankelijk zijn van het reguliere nieuws of de sociale media om ons een mening te vormen. Het is bewezen dat het social engineering programma’s zijn die gebruik maken van tactieken geleerd en beheerd worden door MK Ultra en andere bureaus met slinkse agenda’s.

Jammer genoeg is de UFO-gemeenschap vol met valse informatie, geplande oppositie, ego gedreven concurrerende mensen. Degenen die authentiek zijn, zijn ver weg van elkaar. De spirituele gemeenschap heeft hetzelfde probleem. Beide gemeenschappen zitten vol met zeurpieten en helaas stijgen degenen die niet authentiek zijn met egoïstische agenda’s naar de top. Zij hebben de steun van een uiterst gecompromitteerd systeem dat is opgezet om het verhaal te beheersen. Dit zal in de zeer nabije toekomst veranderen. Er zijn er die zo ver zijn gevallen om deel te nemen aan satanische en luciferische rituelen dat we er niet meer naartoe gaan. Ze claimen macht over anderen, zoeken roem en rijkdom vaak door middel van rituelen in onwetendheid over de Universele Wet. De geest waarin je zoekt is de geest waarmee je je verbindt en sommigen hebben zich verbonden met enkele zeer duistere, misbruikende entiteiten. In hun verlangen, naar roem en rijkdom, het vermogen om anderen te controleren en te manipuleren, hebben ze zelf de controle verloren en worden ze gemanipuleerd door de entiteiten die ze hebben opgeroepen. Natuurlijk geloven ze dat ze aan de kant van het goede staan. Iedereen die niet blindelings volgt, hun motieven in twijfel trekt of zich op één lijn stelt met hun doelen, wordt de vijand. Geestelijk ego maakt plaats voor narcistisch gedrag gevolgd door bezetenheid als het niet gecontroleerd wordt.

Wat triest is, is dat sommigen een dodelijk charisma hebben door gebruik te maken van magische, ongeziene entiteiten om hun zin te krijgen. Er zijn veel goedgelovige, zelfs onschuldige mensen die in hun web vallen. Deze duistere harten, misleide mensen, zijn in oorlog met degenen die authentiek zijn, de waarheidsgetrouwe en lichtdragers. Ze worden bedreigd door degenen die authentiek weten wie ze zijn en wat hun ware agenda’s zijn. Ze hebben hun volgelingen in competitie met enkele zeer duistere, ongeziene negatieve invloeden die geruchten en roddels verspreiden, leugens die het karakter van de authentieke lichtwerkers ondermijnen.

Dit gaat allemaal veranderen en er zal veel gesjoemel zijn tijdens het proces. Dit is niet in overeenstemming met de Universele Wet en het is ook niet specifiek voor het ontwakende en genezende proces dat op dit moment goed op gang is. Door dit aan te geven zullen velen zeggen dat je niet verlicht bent, dit is oordelen, angstporno. Verlichting betekent in kennis zijn van, alles, beide kanten van de medaille. Het vermogen om zonder gehechtheid te observeren, wetende dat je als een eeuwige ziel alles bent geweest. We hebben allemaal een schaduwzijde, zelfbeheersing is het kennen van onze schaduw, het in toom houden ervan. Zoek het Cherokee verhaal op over de twee vechtende wolven.

Het is uiterst belangrijk om jouw eigen spirituele evolutie niet te laten ontsporen tijdens dit proces. We moeten in het hart afdalen, onze eigen innerlijke gevoeligheid gebruiken om te onderscheiden wat voor ons waar is.

Er zijn drie soorten van zaken, jouw zaken, de zaken van andere mensen en de zaken van God. De zaken van andere mensen zijn Gods zaken. Karma werkt, laat je niet door slachtofferpatronen in andermans zaken trekken. De enige reden waarom iemand macht over je heeft, is omdat je iets van hen wilt. Of het nu liefde, acceptatie of goedkeuring is, dit alles moet van binnenuit worden gevonden. Dat geldt ook voor veiligheid. Veiligheid komt niet met afhankelijkheid. Veiligheid komt voort uit soevereiniteit.

Een ander probleem van de huidige samenleving is dat ze hun geschiedenis niet kennen. Er zijn mensen die willen worden opgevangen, die uit een gevoel van aanspraak komen en die hun macht graag weggeven aan anderen. De valse beloften van veiligheid, vrijheden, utopie gaan altijd gepaard met een prijs. Iemand moet die prijs betalen en als uiteindelijk het geld dat ze van anderen hebben afgenomen die alle stimulans hebben verloren, op is, raad eens wat de geschiedenis heeft bewezen dan het resultaat zal zijn? Armoede, verlies van vrijheid, dan rellen gevolgd door genocide. Je zult geen enkele manier hebben om jezelf te beschermen, omdat de socialisten je wapens hebben meegenomen. Klinkt dat onuitgesproken? Is het spiritueel om een beschaving te zien vallen, te vervallen in een armoedeziekte, alle vrijheden te verliezen en niets te zeggen? Wat als de dingen zijn overgegaan naar zoiets als Road Warrior en jij nooit niets hebt gezegd. Wat als George Orwell’s 1984 geen fictie was maar een waarschuwing? Hoe zit het met Fahrenheit 451?  Dit zou de standaardlezing moeten zijn. Het socialisme is Orwelliaans, altijd gemakkelijk er binnen te gaan en er moeilijk uit te komen, “levend”.

Dit is een andere grote verdeeldheid die zich afspeelt en het speelt zich af op elk gebied. Heb je je ooit afgevraagd waarom de filmindustrie, de muziekindustrie, de politiek, het bedrijfsleven, het onderwijs en de religieuze instellingen zo anti-Amerikaans zijn geworden? Denk je dat Antifa, BLM andere anti-Amerikaanse groepen organisch zijn georganiseerd en gefinancierd? Ze werden gefinancierd door de wereldwijde elite en CCP, communistisch China. Kijk naar alle banden met China nu met politici, de honingvallen CCP-leden die elke instelling hebben geïnfiltreerd. Hebben de democraten het geweld ooit aan de kaak gesteld? Welke politici hebben het meeste geld geaccepteerd en hebben de grootste banden met China? Soros en China werken hand in hand om Amerika neer te halen. Zij zijn verantwoordelijk voor het grootste deel van de verdeeldheid en de onrust in Amerika en nu wordt Amerika wakker.

De vraag die velen niet hebben gesteld is, waarom de mondiale elite en China zo bedreigd worden door Amerika. Is het niet duidelijk? Amerika staat de plannen van de socialistische en communistische dictators voor de wereldheerschappij in de weg. Ze willen totale overheersing, totale controle. Waarom zouden ze de stemmachines noemen die in de laatste verkiezingsoverheersing werden gebruikt, naar verluidt gebruikt in bananenrepublieken om ervoor te zorgen dat de socialistische dictators de controle behouden? De wereldelite gebruikte de opwarming van de aarde om de wereld te beheersen, dat mislukte. Nu gebruiken ze covid met een gemiddeld overlevingspercentage van 99,98%, de meeste mensen asymptomatisch om Amerika’s bloeiende economie af te sluiten.

Om de mensen onder controle te houden, moet je ze ziek, dom en in armoede houden. Er is geen wetenschap achter de lockdowns, andere landen die geen maskers of lockdowns afdwongen deden het goed, ze zijn weer terug in het bedrijfsleven. De meeste mensen die stierven tijdens de Spaanse griep stierven aan secundaire bacteriële longontsteking door het dragen van maskers, niet door de griep. Andere landen die problemen hadden met malaria en knokkelkoorts gebruikten regelmatig hydrochloriquil en andere over de toonbank goedkope methoden. Zij hadden weinig of geen problemen. Kijk eens naar Afrika.

Wat is de echte agenda achter de ziekte en de zware maatregelen? Alles wat je moet weten is de agenda van de wereldwijde elite en China. Dit zal ook degenen die hun ziel en Amerika hebben verkocht aan de wereldwijde elite en China blootstellen. Dit is geen democratische of republikeinse zaak die ons allemaal aangaat. Het is een Amerikaanse zaak.

Ik sta volledig achter degenen die deze agenda aan de kaak hebben gesteld en ertegen hebben gevochten. Nu weet je waarom ik voor Trump ben. Hij is misschien niet perfect, maar hij is de perfecte man voor dit werk. De wereldwijde elite, CCP, mainstream en sociale media die eigendom zijn van de wereldwijde elite en corrupte politici haten hem allemaal. Waarom?  Omdat een sterk Amerika precies het tegenovergestelde is en in directe tegenstelling tot hun plannen voor wereldwijde dominantie. Ze zitten niet achter hem aan, ze zitten achter jou aan. Trump, de militairen en de witte hoeden staan alleen maar in de weg. Het beste is om bij hen te staan en niet te bezwijken voor de kleine dingen. Vooral de karaktermoorden en de demonisering van de corporate main stream media. Als je wist wie je bent, zijn het allemaal kleine dingen. De roep om vrijheid en het einde van de tirannie wordt over de hele wereld gehoord. De rest van de wereld zal Amerika volgen. Sommige landen staan zelfs voorop als het gaat om het innemen van een standpunt.

Het grootste wapen tegen tirannie is kennis en eenheid.

Pas kritisch denken toe, doe je eigen onderzoek, blijf uit de buurt van de gebrekkige stroom, sociale sterk gecompromitteerde media die door de wereldwijde elite worden gecontroleerd. Laat de verdeeldheidsspelletjes je niet scheiden van vrienden en familie. Verleg alle culturele en religieuze grenzen naar het eenheidsbewustzijn. Het is waar het universum naartoe gaat. We hebben allemaal een keuze.

Vrolijk Kerstfeest, Gelukkige Zonnewende etc. etc.

Wees gezond,

James Gilliland

www.eceti.org

www.bbsradio.com

ECETI-sterrenpoort Youtube

Vertaling: Martien