Voor de ontmoedigde en gedesillusioneerde

Voor de ontmoedigde en gedesillusioneerde

James Gilliland – 21 Januari 2021

Het is nog lang niet voorbij. Terwijl we in meditatie waren kwam Jezus binnen en liet een paar dingen vallen om te overdenken. Ja, hij is echt en alleen omdat we praten met andere hogere dimensionale wezens, Pleiadiërs, Orion Raad van Licht, Sirianen, Andromedanen en een groot aantal andere wezens betekent het niet dat we niet in contact staan met de bekende Meesters van de Aarde. Voor de goede orde, Jezus was een naam die de Grieken aan hem gaven, het betekent zoon van Zeus. Jezus zei: “wacht 5 dagen, dingen zullen worden geopenbaard, geef de hoop niet op. Het zal tijd kosten, grote aankondigingen zullen naar voren komen tot eind maart of april”.
We vroegen hoeveel mensen de regering Biden steunen.

Hij zei dat ongeveer 10% sommige van hen zijn in ontkenning van hun wonden, trauma’s en woede jegens machtige mannen. Velen zijn sociaal gemanipuleerd om in een vals beeld van Trump te geloven.  Anderen vallen in de categorie van de duistere harten, zij die macht en rijkdom begeren ten koste van anderen, samen met degenen die het dichtst bij hen staan en van hen afhankelijk zijn. Het is tijd om ons af te vragen of het het waard is om vast te houden aan een sociaal gemanipuleerd beeld en de wonden en trauma’s te projecteren, ten koste van het verlies van alle vrijheid.

Hij zei ook dat er strategisch een heleboel dingen worden gedaan die misschien niet logisch zijn, tenzij je begrijpt hoe de Grondwet en de Bill of Rights goddelijk geïnspireerde doctrines werden misbruikt en hoe Amerika in het verleden werd overgenomen. Er worden pogingen ondernomen om de Republiek terug te vorderen en de wet te herstellen. Dit zal een einde maken aan het tweeledige rechtssysteem, de politieke corruptie, en de corruptie in alle aspecten van de regering, alle instellingen. Het geeft de macht terug aan de mensen zoals oorspronkelijk ontworpen. De energiegolven die de Aarde raken hebben een functie, ze zijn voor genezing en het herstel van de Universele Wet. Een zeer grote golf raakte de Aarde op de 19e, gemeten door de NASA. Ze weten niet wat de oorsprong is of hoe het de Aarde zal beïnvloeden.

De wereldelite, de CCP, alle regeringen en overheden, alle tirannie zal in zichzelf imploderen, het is niet in overeenstemming met de Universele Wet en het Ontwaken en Heling van de Mensheid en de Aarde. Zij die macht en rijkdom begeren ten koste van de Mensheid en de Aarde zijn niet frequentie-specifiek voor deze verschuiving. De polariteiten tussen hen die zichzelf overmeesteren in zelfbediening tegenover hen die anderen kracht geven in dienstbaarheid, worden versterkt. Hun karma wordt versneld. Wie denk je dat er overeind zal blijven? Er ontvouwt zich een groter geheel, het is globaal en multidimensionaal. Dingen zullen zich misschien niet ontvouwen wanneer of zoals we verwachten, maar overwinning is verzekerd. Blijf in jullie hart, spreek je waarheid vanuit je hart, sta open voor nieuwe ideeën, nieuwe richtingen. De grote leugens zullen aan de oppervlakte komen, zij die ze in stand houden zullen onthuld worden. Wanneer de mensen ontwaken, geïnformeerd zijn, wanneer zij hun eigen persoonlijke God-verbinding maken, keert de macht terug naar de mensen.

Jullie zullen een kwantumsprong in de evolutie zien. De profiteurs van oorlog en ziekte zullen vallen, zij die de massa tot slaaf maken door afhankelijkheid zullen vallen als de massa onafhankelijker wordt. Jullie zullen anti/tegen zwaartekracht, brandstofloze energie, medische bedden, energetische genezing en natuurlijke genezingsformules naar voren zien komen om een einde te maken aan de meeste ziekten. Voedsel zal jullie medicijn worden. Bereid je voor op onthulling, het is de voorspelling van alle Naties geweest dat we ons zullen aansluiten bij de grotere familie van de mens in het hele multiversum en dat de Aarde hersteld zal worden.

Wat jullie nu zien is een proces, een openbaring, alles wat verborgen was wordt onthuld en een laatste wanhopige poging van de duistere harten om de controle te behouden. Het is zinloos. Verwijder alle twijfel en houd dit in jullie harten tot het werkelijkheid wordt. Onthoud ga naar het hart, vele wereldleiders zijn gedemoniseerd die in feite deel uitmaken van dit proces. Velen zullen geschokt zijn te horen dat degenen van wie zij dachten dat het hun vijanden waren, in werkelijkheid hun redders zijn. De diepten en dimensies van dit plan zijn voor de meesten onvoorstelbaar, het zal vele wendingen hebben. Houd een open geest, een liefdevol hart en zuivere intentie. Dit zal jullie er doorheen helpen.

in Dienstbaarheid,

James Gilliland

www.eceti.org

www.bbsradio.com

ECETI Stargate Youtube

Over dit alles werd reeds in 1982 geschreven in de boeken Reunion with Source, Becoming Gods, The Ultimate Soul Journey, en Annunaki Return.

https://www.eceti.org/books.html

Vertaling:Martien