Transdimensionale oorlog, witte hoeden, ondergrondse basis 

James Gilliland:

Transdimensionale oorlog, witte hoeden, ondergrondse basis        

Posted by Madeline | Mar 21, 2017

Door James Gilliland:
21 Maart, 2017

Er is zoveel gaande, ik weet niet waar ik moet beginnen. De Republiek werd hersteld op 15 maart – de Globalisten lieten de USA Inc. sterven – die was totaal bankroet. De G8 vergaderingen bleven gesaboteerd worden door mollen van de globalisten die willen dat Amerika ineenstort en in totale chaos gaat. Daar hebben ze mee te maken. De huidige geld her-valuatie en het nieuwe geld wordt geruggesteund door goud, dat moet gebeuren en dat zal!

De witte hoeden en de generaals die hun eden respecteren en hun integriteit handhaven spelen niet langer hun spelletjes. Er worden wapens getrokken. Er is een grote huis reiniging bezig tussen degenen die loyaal zijn met de cabal: de Satanische, bloed offerende pedofielen en zij die loyaal staan naar God en Land. Wees heel duidelijk en word niet misleid door aan welke zijde van het hek je zit. Veel is deel geweest van een wereld psyops programma en doen onwetend wat de cabal wil. Vergeet niet dat ze de hoofdlijnen van de media in handen hebben. Velen in die media zullen spoedig in heel ernstige problemen komen.

Wees duidelijk en word niet misleid door aan welke
kant van het hek je zit.

De wet, inclusief de Universele Wet is aan de kant van de Witte Hoeden ondanks degenen die hun positie misbruiken en de macht aan de overkant. De dagen van degenen die loyaal zijn aan de cabal zijn geteld. Er zijn hier nu 5de, 6de, 7de en 8ste dimensionale Plejadiërs – samen met andere wezens tot aan de 13de dimensie – allen hier om het geboorteproces te zien, het ontwaken en healing van de mensheid en de Aarde, tot aan het eind toe.

Portalen gaan rond de hele wereld open en anderen worden gesloten naar lagere dimensies. De ondergrondse bases en Kwaadwillende ET bolwerken worden verwijderd. Geen bemoeienis zal worden toegestaan bij het ontwaak- en healingproces. Goedwillende schepen zullen niet landen totdat de kwaadwillende ET’s zijn weggegaan en pas als dit goed onderweg is. Zij hebben de technologieën om de Aarde te herstellen, om de mensheid te genezen en te verjongen. Daar het noodzakelijk is om onderscheid te gebruiken – speciaal in het verleden- is het onverstandig en averechts werk om de goede Van De Wereld-Af Werkers en antieke wezens die hier al duizenden jaren hun bases hebben, te demoniseren.

Er zijn krachten buiten ons begrip die betrokken zijn bij deze transdimensionale reiniging.

Velen van jullie hebben iets gevoeld, alsof er een groot gewicht van jullie schouders werd gehaald. Hulp is gekomen in onvoorstelbare kracht en aantal. Dat gevoel komt omdat er veel van het draconische raster van bewustzijn en technologie juist naar beneden kwam. Nu, met het toegevoegde bewustzijn en energie van deze hogere dimensionalen zullen de zaken progressief en buitengewoon lichter worden. Er is een gezegde – “weerstand is nutteloos.” Wij hebben maar een optie als we doorgaan op de Aarde.

Ga door met healen en ontwaak, laat het verleden los en heel elke wonde, trauma en verkeerde conclusies van eerdere ervaringen. Of ga naar een mindere wereld. De Aarde heeft gekozen, het doet er niet toe hoe je haar ziet: ,als Gaia, Sophia, of Terra, zij stijgt op. De hogere dimensionale wezens zijn hier om dat te verzekeren. Ze zijn de kracht achter de Witte Hoeden, als je hen Gods Leger wilt noemen is dat heel juist.|

Zoek de waarheid en beoefen vriendelijkheid. Als je bidt en mediteert,
vraag dan om te weten wie je bent en WAT jouw deel IS in dit grote proces.

Wees Goed…

James Gilliland

Vertaald:  winnyd@stralendetoekomst.nl