Social Engineering en het Gecontroleerde Verhaal

Social Engineering en het Gecontroleerde Verhaal

Door James Gilliland – 27 November 2021

Tijdens het ijskoude natte weer heb ik veel tijd binnenshuis doorgebracht met het kijken naar UFO documentaires, NASA, “never a straight answer”, Maan en Mars missie documentaires. We hebben 70 jaar censuur en doofpotaffaire gehad, social engineering op zijn best met deskundigen die ofwel totaal onwetend ofwel misleidend zijn als het gaat om UFO’s, de Maan, Mars en de rest van het Universum. Dit omvat andere dimensies.

Wanneer je weet dat UFO’s echt zijn, de onze en die van hun, de kennis van de massa’s beschavingen die de afgelopen 500.000 jaar zijn gekomen en gegaan om kolonies te stichten en megalithische bouwwerken te bouwen. Wanneer je hun culturen en sommige van de buitenwereldse bezoekers persoonlijk bij naam kent, wordt dit alles een zeer slechte grap. Wanneer zij zeggen dat wij op zoek zijn naar leven op de Maan en Mars, verzuimen zij te vermelden dat wij sinds de jaren ’60 kolonies op de Maan en Mars hebben gedeeld met andere ET-rassen. Dit was een onderdeel van het geheime ruimteprogramma van de Earth Alliance en de Federation of Worlds.

Denk hier eens aan de volgende keer dat ze je een NASA blauwe ruimterover laten zien die er rood uitziet door filters, waarschijnlijk gefilmd in de Nevada woestijn. Ze kunnen het blauw niet laten zien omdat de mensen dan zouden zeggen: wacht, als de lucht blauw is, is het of op Aarde gefilmd of er is zuurstof en water op Mars. De maanlanding werd gefilmd in de Nevada woestijn en NASA is niets meer dan een dekmantel voor extreme technologie die verborgen wordt gehouden voor het publiek, voornamelijk met Lockheed Skunk Works, Area 51, Groom Lake, andere sites boven en onder 51 zoals Utah’s area 52 waar het coole spul verborgen is. Alaska en Pine Gap Australië zijn andere grote lanceerplaatsen uit het zicht van de meeste mensen. De meeste van deze faciliteiten hebben enorme ondergrondse complexen die bekend staan als DUMB’s, diepe ondergrondse militaire bunkers. Voor hen die geloven dat er geen hanky panky is, heeft Wikileaks zojuist de filmopnames van de maanlanding in de woestijn van Nevada vrijgegeven, waardoor er een eind komt aan die samenzwering, die nu een feit is.

Er zijn buitenwereldse beschavingen geweest die zijn gekomen en gegaan sinds Terra, wat zij Aarde noemen, vast werd nadat een hete gasvormige plasmabal die van de Zon werd uitgeworpen, een wiegbaan vond en begon af te koelen. Er waren oude technologisch geavanceerde beschavingen die langs de Aarde vlogen voordat zij stolde, en zeiden dat het op een dag een prachtige planeet zou worden. We zijn zo sociaal gemanipuleerd door het gecontroleerde verhaal dat de meesten zich dit niet eens kunnen voorstellen. De leugens zijn al zo lang aan de gang dat de leugenaars geloven dat de leugens wetenschappelijke feiten zijn en dat de gerecycleerde onwetendheid een feit is. Je hoeft alleen maar een beetje kritisch na te denken en onderzoek te doen om het gecontroleerde verhaal te zien voor wat het is. Een massale voortdurende misleiding. Eenmaal gerealiseerd, zal de bewondering voor de experts snel vervagen. Net zoals er een onthullingsbeweging is, is er ook een beweging geweest om niets te onthullen. Het is tijd om de aanstellers uit de openbaarmaking te halen.

De experts zeggen dat meer dan 80% kan worden verklaard als natuurlijke of bekende objecten. Het is eigenlijk andersom. Er hoeft er maar één authentiek te zijn om hun theorieën over te grote afstanden en de aarde als enige levensondersteunende planeet in dit melkwegstelsel, laat staan in deze dimensie, de grond in te boren. Er zijn tienduizenden waarnemingen per jaar door geloofwaardige getuigen, foto’s en video’s. Dan zijn er nog de integriteit en de moreel uitgedaagde bedriegers die ook CGI in de mix injecteren om af te leiden van de waarheid. Disclosure komt eraan, het zal uit de lucht komen vallen en er zullen een hoop mensen zijn met eieren op hun gezicht. Het is al aan de gang.

Dus, als je de Amerikaanse vlag ziet wapperen in de wind op de maan, de studioverlichting uit de lucht ziet vallen, de Stanley Kubrick-editie, kun je je afvragen waar dit gefilmd is? Als ze hierover gelogen hebben, waar hebben ze dan nog meer over gelogen? We zeggen niet dat we niet naar de maan zijn gegaan met archaïsche riskante technologie in een massale operatie om te verbergen dat we al antizwaartekracht, brandstofloze energie hebben en nooit de voetzoekers nodig hadden die ze raketten noemen. Veel dodelijke lanceringen en terugkeer hadden vermeden kunnen worden. We zeggen dat we al op de maan en mars waren voor de Apollo. Dit is allemaal window dressing om de duistere NASA en Lockheed Skunk projecten te verbergen.

Ben Rich, hoofd van Lockheed zei. “We hebben al de middelen om tussen de sterren te reizen, maar deze technologieën zitten opgesloten in zwarte projecten, en er zou een daad van God voor nodig zijn om ze ooit vrij te krijgen ten bate van de mensheid. Alles wat je je kunt voorstellen, weten we al te doen. We hebben nu de technologie om ET naar huis te brengen. Nee, het zal niet iemands leven kosten om het te doen. Er zit een fout in de vergelijkingen. We weten wat het is. We kunnen nu naar de sterren reizen.” Was de Space Force een poging om deze technologieën beschikbaar te maken? Als dat lukt, maken we een grote sprong voorwaarts in de evolutie. Hebben de controleurs er een stokje voor gestoken?

De klokkenluiders die betrokken waren bij de geheime ruimtevloot hebben dit geverifieerd samen met 20 achterstallige programma’s, die zeggen dat we sinds eind jaren 60 heen en weer zijn gegaan naar de Maan en Mars kolonies. Dus, wat hebben we sindsdien gemaakt en zijn we beperkt tot ons zonnestelsel? Niet volgens de klokkenluiders. Dus, als je de experts ziet proberen uit te vinden of UFO’s bestaan, zijn ze geen experts en hoogstwaarschijnlijk misleidende, moreel uitgedaagde gecompromitteerde individuen die deelnemen aan het gecontroleerde narratief. Zij censureren technologieën die zouden leiden tot een kwantumsprong in de evolutie voor de Mensheid en de Aarde. Dit omvat genezingstechnologieën, “medbeds” frequentie genezingstechnologieën die op magie zouden lijken. Technologieën die ledematen zouden kunnen laten hergroeien en organen zouden kunnen regenereren, waardoor ons DNA zich weer zou kunnen afstemmen op de onvervormde goddelijke blauwdruk in het Etherische lichaam. Je hele en gezonde perfecte zelf. Denk hieraan wanneer je veteranen ziet die ledematen missen, en kinderen op kankerafdelingen die nodeloos lijden. Geliefden van wie de pijn, het lijden en de dood vermeden hadden kunnen worden. Wat voor soort mensen zou dit verborgen houden?

Het is tijd om een einde te maken aan het bedrog, het gecontroleerde verhaal, de agentschappen en deskundigen verantwoordelijk te stellen, inclusief de filmindustrieën voor het promoten van de leugens. Bij ECETI hebben we al meer dan 36 jaar contact aangetoond. We hebben nauwe relaties met spiritueel en technologisch geavanceerde buitenwereldse bezoekers. Dit omvat ultra-dimensionalen. Dit is gedocumenteerd met foto’s, video’s en met redundante vermelding van de exacte tijd en locatie waarop de schepen zouden verschijnen. We hebben foto’s en video’s van schepen die verschijnen in alle maten, vormen en kleuren. Velen zijn op boomhoogte, sommigen vliegen door de bomen met meer dan 200 ooggetuigen die ze zien opkomen en duidelijk laten zien dat het geen satellieten zijn of andere bekende door mensen gemaakte objecten zoals bewezen met hun eigen gegevens.

We hebben ook extreem gecensureerde kennis van de echte geschiedenis van de Aarde die een opeenvolging is van kolonies gesticht door buitenwereldse wezens die opnieuw moesten beginnen als primitieven als gevolg van poolverschuivingen, grote overstromingen, interne oorlogen met extreme technologieën en andere natuurrampen. Dit is de oorsprong van de bebaarde Goden en Godinnen die worden genoemd op tempelmuren, in oude teksten en kleitabletten en in vele religies. Zij regeerden duizenden jaren zoals blijkt uit de heerschappij van de Sumerische Koningen. Zij vermengden zich met de aardse mensheid om de halfgoden te creëren. Dit elimineert God/Schepper/Grote Geest niet, het voegt alleen maar toe aan de grootsheid.

Het is tijd om de vraag te stellen hoe groot is jullie God en hoe beperkt is jullie perceptie en beschrijving. Is God het ene bewustzijn dat alle bewustzijn op alle vlakken en dimensies in het multiversum omvat. Is het de Schepper, de allerhoogste intelligentie binnen de hele Schepping, het verenigde veld waarin wij allen bestaan? Bestaan er andere geavanceerde beschavingen in dit verenigd veld die meer toegang hebben tot kennis en macht? Is God de kosmische lijm, de liefde, de ultieme kracht in het multiversum die het allemaal samenhoudt? Of is het een klein oud mannetje met een laptop die aantekeningen maakt met een bliksemschicht die wacht om de goddelozen te straffen? Als dat zo is, had God dan een moeder? Handelen buiten de Universele Wet om straft de goddelozen en het is door hun eigen hand. Dat heet actie/reactie of karma.

Terug naar censuur, een goed voorbeeld van deze censuur was met Ancient Aliens. Men zou denken dat zij zeer geïnteresseerd zouden zijn. Al deze informatie over ons oude verleden werd gegeven, schepen verschenen precies wanneer en waar John Vivanco, Peter Slattery en ikzelf begeleiding kregen die hen onafhankelijk van te voren was verteld. Ondanks het feit dat de aflevering werd gefilmd op de ECETI Ranch werd dit alles gecensureerd, geknipt, alles wat je van mij zag was mijn hand die naar een camera greep. Waar het op neerkomt is dat je niet kunt vertrouwen op Hollywood of de UFO-gemeenschap om je de waarheid te geven. Dat is nooit hun doel geweest, het zijn gecontroleerde verhalen, het gaat allemaal om promotie, het verkopen van afleveringen en kaartjes terwijl ze binnen de geaccepteerde richtlijnen blijven.

Dit is de reden waarom de spiritueel en technologisch geavanceerde buitenwerelders geen contact hebben gemaakt met de massa’s. Het is ook de reden dat contacten op laag niveau met kwade bedoelingen veel van onze regeringsinstanties, de reguliere media en de sociale media hebben beïnvloed en geïnfiltreerd in een uitgebreid social engineering programma, gebaseerd op desinformatie, leugens en misleidingen.

De spiritueel en technologisch geavanceerde buitenwerelders zijn op zoek naar intelligent leven met een sterk moreel karakter. Contact zal plaatsvinden wanneer leiderschap zich verenigt en een sterk moreel karakter heeft in dienst van hun volk. Er zijn leiders die deze kenmerken vertonen, zij zullen de eersten zijn met wie contact wordt gemaakt, sommigen zijn dat al. Dit zal de kameel de rug breken wat betreft onthulling wanneer zij naar voren komen, sommigen zijn al naar voren gekomen. We kunnen niet afhankelijk zijn van regeringen, Hollywood of zelfs de UFO-gemeenschap voor contact. We moeten ons eigen onderzoek doen, de gelegenheid te baat nemen, ons eigen contact initiëren.

Kwalificeer het contact, laat alleen spiritueel en technologisch geavanceerde buitenwerelders toe in dienst van de Schepper in de hele Schepping. Weet dat het feit dat je dood bent niet betekent dat je verlicht bent en dat het feit dat je een ET bent niet betekent dat je welwillend bent.

Er zijn velen in dwaling die werken met kwaadwillende wezens met kwade bedoelingen. Aan hun vruchten, hun levensstijl buiten het toneel, hoe ze anderen behandelen en hun associaties, ken je ze. Narcisme, arrogantie en dienstbaarheid aan zichzelf zijn hun getoonde kwaliteiten. De Aarde heeft een lange geschiedenis van interactie met welwillende en kwaadwillende wezens. Het idee dat alle ET’s welwillend zijn is uiterst onverantwoordelijk en historisch onjuist. Onderscheidingsvermogen is noodzakelijk in de fysieke en niet-fysieke werelden. Er zijn planetaire bevrijdingskrachten geweest die de kwaadwillende ET’s hebben verwijderd. Dit is bijna volledig, afgezien van de geregenereerde hybriden die iets gecompliceerder zijn, maar zij zijn niet frequentie-specifiek voor het planetaire ontwakings- en genezingsproces. Sommigen noemen hen de controleurs, je herkent ze aan hun gebrek aan empathie en mededogen met een minachting voor de aardse mensheid.

Er zijn voorzorgsmaatregelen om contact te maken en te werken met welwillende wezens in dienst van de mensheid en de Aarde. De geest waarin je zoekt is de geest waarin je contact maakt. Ken het verschil tussen slim en wijs. Pas de Universele Wet toe, houd uw leiders verantwoordelijk voor het afdwalen buiten de Universele Wet voor persoonlijke macht en gewin. Wat is Universele Wet? Universele Vrede, Broeder/Zusterliefde, Individuele Vrijheid en Welvaart voor allen. Eenheidsbewustzijn en komen vanuit het hart in dienst van de mensheid en de Aarde, de volgende generaties zijn het pad. Er is een oud Cherokee gezegde: “Als het niet goed is voor iedereen, is het niet goed”.

James Gilliland

Toestemming verleend om te delen.

WIKILEAKS GEEFT GEKNIPTE SCÈNES VAN MAANLANDING VRIJ, GEFILMD IN DE WOESTIJN VAN NEVADA – 21 Januari 2021

www.eceti.org

www.bbsradio.com

www.ecetistargate

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org