Observatie Van De Fraude En De Drijvende Kracht Erachter

Observatie Van De Fraude En De Drijvende Kracht Erachter

James Gilliland – 21 Januari 2021

Is er nog iemand die ziet dat er iets helemaal mis is met dit plaatje. Dit kan heel goed allemaal theater zijn. Biden werd nooit een vliegtuig of helikopter gestuurd geen Air Force 1, 2, 3 rits, hij moest met een privéjet komen en gaan. Hij heeft nooit de voetbal gekregen, het speciale koffertje met de nucleaire codes godzijdank. Het Pentagon wil niet met hem samenwerken, geen inlichtingen briefings etc., die uiteraard rechtstreeks naar China zouden gaan. De CCP schept op over hoe zij de hoogste niveaus in de Amerikaanse regering controleren en multimiljoenen dollars in de zakken van Biden en andere politici stoppen. En dan hebben we het nog niet eens over de Chinese spionnen, honingvallen die gebruikt worden om machthebbers te compromitteren.

Het hele contingent troepen en officieren in DC keerde Bidens autocolonne de rug toe, geen saluut. De hekken werden neergezet om mensen binnen te houden, niet buiten. Als je de methodes begreep om een land te veroveren, de wettigheid van het herstel van de oorspronkelijke grondwet en de republiek, dan zou dit allemaal logisch zijn. DC is nu een gevangenkamp zoals het hoort.  De beëdigingsceremonie werd in andere landen uitgezonden. De deelnemers droegen andere kleding. Op de bijbel stond volgens andere onderzoekers een omgekeerd kruis, was het een bijbel of een ander satanisch boek, daar zou ik graag een onderzoek naar zien.

Volgens bronnen zou Biden geen eed hebben gezworen de grondwet te beschermen en te verdedigen. Dat deel was weggelaten. Lady Gaga, een Satanist met morele problemen, is in de leer bij Marina Abramovic, bekend om haar satanische spirit kookceremonies. Tom Hanks is naar verluidt bekend als een satanische pedofiel uit Hollywood en de rest van de cast zag eruit als een remake van Epstein Island. Bidens regering is een who’s who van corrupte globalistische pedofielen. Je kunt een aanklacht in de lucht gooien en het kan op ieder van hen neerkomen. En toch vindt Amerika dit goed?

Trump was de meest populaire president in de geschiedenis, de globalisten in 6 landen bemoeiden zich met de verkiezingen samen met corrupte politici en de deep state. Ze verwisselden de stemmen elektronisch en vulden de stembiljetten volgens het DNI rapport. Een rapport dat aan het Congres werd overhandigd, maar toch keurden ze de stemmen goed met het excuus van een aanval op het Capitool waarvan ze Trump valselijk de schuld gaven. Dit gaf de corrupte politici aan beide kanten een uitweg.

We weten nu dat de aanval was georkestreerd door Antifa en BLM, inclusief CNN verslaggevers. Wist je dat de antifa en BLM donaties direct naar Biden gingen? Tik antifa.com in, tenzij ze het verwijderd hebben gaat het direct naar Biden. Ze maakten hun plan bekend, dragen Trump petjes naar achteren en gedragen zich als het stereotype Trump supporter en creëren dan chaos en vernietiging.  Ze gaven Trump de schuld in een overhaast Impeachment zonder te wachten op het bewijs. Wacht, waar hebben we dit eerder gezien, impeachments zonder bewijs onder leiding van corrupte politici die nooit door de senaat kwamen. Deze staatsgrepen werden georkestreerd door de diepe staat, de hoogste verdieping van corrupte agentschappen met het valse verhaal aangedreven door de mainstream en sociale media?

Ambtenaren op het hoogste niveau, geïnstalleerd door de globale elite in het buitenland, zijn gepakt en gearresteerd voor inmenging in de verkiezingen. Dit kon heel goed worden opgevat als een oorlogsdaad, dus werd het heel snel afgehandeld.

Trump won met een verpletterende meerderheid wanneer de stembussen sloten, alleen om ‘ s morgens wakker te worden en te ontdekken dat Biden gewonnen had. Denk je dat meer dan 75 miljoen mensen dat goed zullen vinden? Wat denk je van provincies met 120% opkomst terwijl 60% normaal is? Massale pieken voor Biden statistisch gezien onmogelijk. De kiezersfraude in de swing states is buiten proporties, het is bewezen ondanks de pathologische leugenaars in de mainstream pers en corrupte politici die zeggen dat er geen bewijs is. De corrupte rechters hebben nooit over het bewijs geoordeeld en de zaken op technische gronden afgewezen. De gezichten van de rechters doken op Epstein Island op, in het nu corrupte Hooggerechtshof.

Hoeveel mensen, democraten of republikeinen, vinden het goed dat hun stem niet wordt meegeteld, dat het buitenland de verkiezingen controleert en dat politici voor miljoenen aan steekpenningen aannemen van deze vijandige landen. Een Instagram poll toonde aan dat 95% van de mensen geloven dat de verkiezingen corrupt zijn.

Hoe kon een stuntelende dwaas, met een 47 jaar mislukte politieke geschiedenis, die geen zinvolle zin kan vormen, de toespraak van Kennedy en anderen plagieert, de helft van de tijd niet weet waar hij is, die zich in zijn kelder verborg omdat elke keer als hij in het openbaar was zijn blunders zijn peilingen deden dalen, president worden? Hij heeft een uitstekende mentale ziekte verdediging als gerechtigheid eindelijk zijn doel vindt.

Er waren moreel uitgedaagde fraudeurs, regeringen vóór Trump die werden gesteund door de pers die vernietigend bewijs negeerde dat zou vallen onder opruiing en verraad, hebben we die les niet geleerd? Kiezen de pathologische leugenaars in de lamlendige pers en narcistische dictators van meningsuiting in de sociale media, beide eigendom van de bedrijfselite, jouw president? Kiezen zij wat jij wel en niet mag zeggen?

Jullie kunnen me censureren en aan de schandpaal nagelen zoveel jullie willen, maar ik vind dit niet goed. En geen enkele Amerikaan zou dit goed moeten vinden. Als jullie dit wel goed vinden, bewijst dat alleen jullie onwetendheid en karakter, niet het onze. Jullie gebrek aan kritisch denken en jullie morele kompas is onherstelbaar kapot.  De karakters van degenen die het overduidelijke aan de orde stellen, worden gecensureerd en vermoord door de onwetenden, de sociaal gemanipuleerden en de moreel uitgedaagden. Waarheid heeft geen plaats om op hun ziel te landen.

Dit is als een amateur B-film met slecht acteerwerk en toch denken sommige mensen dat het allemaal echt is. Het is als een slechte droom waar je nog steeds in zit als je wakker wordt. Zoals alle slechte dromen vervagen ze, net als deze. Het heeft geen basis in waarheid.  Op een dag zullen we hier allemaal op terugkijken en zeggen OMG hoe konden we steeds weer opnieuw zo stom zijn geweest. Dit is het marxistische draaiboek dat door alle dictators wordt gebruikt voor het volledige verlies van vrijheid en genocides.

Neem de media over, beschuldig anderen van wat je aan het doen bent, censureer alle tegengestelde meningen, maak mensen te schande, creëer verdeeldheid in culturen, religies en seksen, verzamel een gewelddadige menigte om je bevelen uit te voeren, “de bruinhemden in nazi-Duitsland”, ontneem mensen alle middelen om zichzelf te verdedigen. Presto nu heb je socialisme/communisme. De keuze van de tirannieke dictator.  Daarna is vrijheid dood. Gelukkig zien genoeg loyale Amerikanen en het leger waar dit heen gaat. Jullie President heeft jullie niet opgegeven. Dit is nog lang niet voorbij. Excuseer mijn brutale eerlijkheid en botheid. Het is harde liefde. Quan Yin staat bekend om haar wraakzuchtig mededogen. Zo ook wijze grootmoeders die zeggen waar het op staat, je vertellen wat je moet horen, niet wat je wilt horen. De meesten zien dit voor wat het is, en de karakters voor wie ze zijn. Tijd om naar de wijzen te luisteren. Amerika is de laatste hoop op vrijheid in de wereld als ze de Republiek kan herstellen en schoon schip kan maken.

Haar voorbeeld zal zich over de wereld verspreiden. De hele wereld kijkt toe. Als socialisme en communisme de juiste weg is, waarom willen zoveel mensen dan socialistische en communistische landen verlaten, waarom dromen ze ervan om naar Amerika te komen?

Er is nog een laatste ding in verband met het schaamtenspel. We worden voor fraudeurs uitgemaakt omdat we in de politiek betrokken raken. Dit is vooral het gevolg van de fake namen van linkse politici, die meestal twee voornamen gebruiken als hun identiteit. Ze maken dezelfde koekjesvorm verklaringen. Dit gaat niet over politiek. Dit gaat niet over het zijn van een republikein of een democraat. Dit gaat over goed versus kwaad en of we geregeerd willen worden door een kwaadaardig rijk dat oud en wereldwijd is.Dit gaat terug tot de Phoeniciërs, de aanbidding van Baäl, Baphomet, satanische kinderoffers en handel.  Zij zijn geïnfiltreerd in regeringen over de hele wereld, hebben hun namen veranderd, sommigen hebben zelfs Joodse namen aangenomen en verschuilen zich achter antisemitisme. Willen wij leven in een wereld die gedomineerd wordt door een moreel failliete wereldelite waaraan zovelen hun ziel hebben verkocht voor roem, macht en rijkdom?

Vergis je niet, de Heiligen, Wijzen, Opgestegen Meesters en andere Spiritueel en Technologisch Geavanceerde Buitenwereldsen hebben het in de gaten en zijn erbij betrokken. Dit is een multidimensionale oorlog. Voorbij het vlees, maar inclusief het vlees van degenen in het fysieke met gecompromitteerde zielen. Denk je werkelijk dat het Huis van Maria en het Goddelijke vrouwelijke een oogje dichtknijpen voor wat er met de kinderen gebeurt? De logica dat dit onspiritueel is ontgaat me volledig. Zijn mensen zo spiritueel arrogant, narcistisch, zonder hart geworden dat ze dit goed vinden. Zoek maar op adrenochroom.

Schermt hun spirituele ego hen af van de rest van de Schepping? Alleen het ego in ontkenning met gevestigde belangen zou zo’n standpunt innemen. Als je er zo over denkt, verhuis dan naar een land dat onder hun controle staat, een land waar geen vrijheid van meningsuiting is, geen recht om te protesteren, geen recht om je godsdienst te belijden, in sommige gevallen geen recht om iets te bezitten. Als je niet meespeelt, verlies je alles, zelfs je voedsel en onderdak, die vaak al allebei beperkt zijn. Je eindigt dood of in een heropvoedingskamp. Oh, wacht is dat niet waar de democraten voor pleiten? Luister naar hun woorden.

Wij zullen ons niet laten vernederen of censureren. De waarheid vindt altijd een weg. Hoe meer het onderdrukt wordt, hoe meer het een snelkookpan wordt, die uiteindelijk explodeert en degenen die het proberen te onderdrukken uitschakelt. Het vuur is aan, het wordt opgestookt door krachten die niet te stoppen zijn. Verzet tegen de Universele Wet, het best begrepen als Universele Vrede, Broeder/Zusterliefde, Individuele Vrijheid en Welvaart voor Allen, is zinloos. Het actie/reactie of karma samen met de tijd versnellen. We moeten verschuiven naar dienstbaarheid aan anderen, onze middelen inzetten voor het ontwaken en helen van de Mensheid en de Aarde. De eenvoud van het werken vanuit het hart.

Er is een Cherokee gezegde: “Als het niet goed is voor iedereen, dan is het niet goed.” Aan de bedriegers en degenen die op één lijn zitten met de duistere harten, de gewelddadige menigten die hun bevelen opvolgen, wacht tot je ziet wat ze voor je in petto hebben. Als je niet meer nodig bent of als ze alle losse eindjes aan elkaar moeten knopen. Vooral degenen die weten wie er werkelijk achter de chaos zat. Je bent en was altijd al vervangbaar. We bidden dat je dit uitzoekt en aan de goede kant van het leven komt te staan. Eenheid en dienstbaarheid aan anderen is het antwoord. Rellen en vernielingen bevestigen alleen de stereotypen en spelen de wereldelite in de kaart. Orde door Chaos.

Het Hegeliaanse dialect, creëer het probleem, genereer de angst of de reactie, zorg dan voor de oplossing, maar die oplossing is meestal erg duur en je verliest je vrijheid.  We zullen niets winnen bij deze boodschap, in werkelijkheid zullen we alles verliezen. Wij geloven dat iemand die aan de kant van God staat, de meerderheid heeft. Dus laten we afzien van de vervelende opmerkingen, karaktermoord. Het bevestigt alleen jullie onwetendheid en jullie karakter. Wij weten wie we dienen, zijn duidelijk in onze bedoelingen en hebben geen gevestigde belangen. We laten nog één suggestie achter: houd een open geest, een liefdevol hart en zuivere intenties. Kijk naar de inspiratie achter jullie woorden en daden. Het is niet altijd wat het lijkt te zijn.

We komen uit een wereld van tegenstellingen waar misleiding, bedrog, onderdrukking en het overheersen van de velen niet langer aanvaardbaar is. De macht wordt teruggegeven aan het individu, maar het is aan het individu om zichzelf op te voeden en die macht verstandig te gebruiken. Nogmaals, wat zich nu ontvouwt is al voorspeld in geschriften en DVD’s zo ver terug als 1982. Onderwijs jezelf.

https://www.eceti.org/books.html

Het ga jullie goed,

James Gilliland

www.eceti.org

www.bbsradio.com

ECETI Stargate YouTube

Vertaling: Martien