Land in Onzekerheid, Wees Geduldig

Land in Onzekerheid, Wees Geduldig

Gewoon het hoofd omhoog voor degenen die wegzinken in depressie en hopeloosheid. Het is nog niet voorbij.

James Gilliland – 8 Januari 2021


Zoals we al eerder gezegd zal het langer duren dan mensen geloven en ze hopen dat patriotten en mensen met een onberispelijke integriteit zullen opvallen, zich overgeven aan depressie en apathie.

Geef daar niet aan toe. We moeten allemaal stevig in onze waarheid staan, de Grondwet en de Universele Rechten volgen en geven steun aan degenen die opkomen voor Amerika en de vrijheden waar het voor staat.

Deze documenten zijn het meest in overeenstemming met de Universele Wet of de Kosmische Wet.

Dit is geen democratische of republikeinse kwestie meer, maar een Amerikaanse en mondiale kwestie. In principe is het goed vs, het Kwaad, met veel grijze gebieden ertussen. We hebben nu gezien dat bijna de hele regering, de instanties die het mandaat hebben om de grondwet te beschermen en het volk te dienen, inclusief sommigen binnen het leger, zichzelf, hun eden en het Amerikaanse volk verraden. We weten nu wie er geen respect heeft, wie er egoïstisch is en wie er opruiende handelingen heeft verricht, waaronder verraad. We weten wie zich aan de mondiale elite en China, de CCP, heeft verkocht. Het is allemaal blootgelegd voor iedereen om te zien dat alleen de extreem sociaal gemanipuleerde en moreel corrupte het niet kunnen zien of erkennen.

De meest medeplichtige, corrupte en moreel uitgedaagde is de mainstream pers en de sociale media, waar ik weer ben verbannen. Ik zie het eigenlijk als een ereteken. Ken de drie M’s als je een land gaat overnemen. Controleer het geld (Money), de Media en het leger (Military). Ze hadden het geld, ze hebben controle over de lamestream Media en de sociale media, en nu zullen we zien of ze ook de controle over het leger hebben.  We moeten de meeste politici in de mix opnemen die door het geld worden gecontroleerd. Zoals bij elke misdaad hoef je alleen maar het geld te volgen. Deze laatste verkiezing is een klassiek voorbeeld. Als je met een statisticus praat is het statistisch gezien onmogelijk wat er is gebeurd. Er waren gigantische pieken in Biden stemmen nadat de peilingen werden afgesloten toen Trump duidelijk aan het winnen was. Hoe kun je meer stemmen hebben dan mensen en wanneer 60% van de mensen meestal stemt. Dat maakt het nog meer ongeloofwaardig.

Waar komen de stembiljetten, die allemaal perfect elektronisch zijn ingevuld, vandaan? Honderdduizenden stembiljetten werden geprint en vervolgens verzonden naar reeds ingevulde swingstaten? Alleen voor Biden? Dit is inmiddels aangetoond. De dominion en andere stemmachines werden aangesloten op Wifi en gemakkelijk gehackt. De CEO van de Dominion loog tegen het congres toen hij zei dat er geen wifi-verbinding is en dat de machines niet gehackt konden worden.  Het hacken van de dominion machines werd gedemonstreerd tijdens de onderzoeken, op een mobiele telefoon, niets ingewikkelds. Er was weinig of geen bewaking van de harde schijven of geheugensticks, waardoor er weer openstaande deuren waren voor het veranderen van stemmen. Mensen werden betrapt, door camera’s, op het invullen van stembiljetten nadat het tellen gestopt werd naar aanleiding van het zogenaamd breken van een waterleiding, wat nooit is gebeurd. Gouverneurs en regelgevers moesten beginnen met het versnipperen van de stembiljetten om de frauduleuze stembiljetten te verdoezelen, die wettelijk tot 24 maanden na de verkiezingen moeten worden bewaard. Nu hier is het grote nieuws, het hele ding werd georkestreerd door Obama die 400 miljoen dollar stal van het Amerikaanse volk en het overmaakte aan Iran en het gebruikte voor een massale overnamecampagne van de Trump. Dit werd ook mede georganiseerd door de CCP en George Soros.

De hele operatie Steel de Verkiezingen werd vanuit Rome en hun gesofisticeerde satellieten uitgevoerd. Ze betrapten hen met rood Chinese hulp, “een beetje humor hier”. Ze hebben inmiddels al getuigd in de Italiaanse rechtbanken, deposito’s werden ondertekend en zijn nu beschikbaar voor iedereen die erom vraagt… Dit is allemaal gedocumenteerd, maar de mainstream pers en de sociale media zullen dit niet melden en zullen iedereen die dat wel doet heftig aanvallen. Dit bevestigt alleen maar hun medeplichtigheid.  Het kan niet worden verborgen. Dit zijn allemaal waarheidsgetrouwe moederbommen die naar buiten zullen komen. De verkiezingsfraude was zo monumentaal dat het niet in de doofpot kan worden gestopt. De laatste mars naar de hoofdstad werd weer geïnfiltreerd door Antifa, zij en het BLM werden gefinancierd door Soros. Op hun webpagina staat: “Kameraden dragen jullie mega hoeden achterstevoren, draag Trump uitrusting en creëer dan chaos.” Ze fotografeerden zichzelf bij het gebouw van de hoofdstad op de trappen terwijl ze allemaal zwart droegen en plaatsten het op Antifa en Black Lives Matter sites. Als klap op de vuurpijl is de man met de hoorns op zijn hoofd geïnterviewd tijdens Antifa rallies en is naar verluidt getrouwd met de dochter van Nancy Pelosi.  Hij en zij zijn nu gefotografeerde en gepost op Antifa-vrienden, zaten in haar stoel en kregen gemakkelijk toegang.

Een valse vlag om mensen tegen de patriotten te keren straalde uit over het kreupele mainstream nieuws. Begrijp je het al? Amerika zal niet staan voor dit alles wat ze nodig hebben is een bevestiging van wat ze voelen dat waar is. De slapende meerderheid is wakker geworden. Opnieuw kan het iets langer duren dan we wensen, maar we zullen Amerika terugnemen en het stelen van de verkiezing stoppen. De moeder van alle Waarheidsbommen zullen worden gedropt de ene na de andere. Het is profetie en een bijproduct van het hogere bewustzijn en de energie die de planeet overspoelt. De Schuman Resonantie was op de 6e Januari ‘off scale’ . Dit zal exponentieel blijven toenemen.

Geen enkele rots zal on-omgekeerd worden achtergelaten en al hun ongelijkheden zullen van de daken worden geschreeuwd. Karma zal worden versneld en versterkt. Geef niet op, dit zal allemaal opgeruimd zijn tegen maart, de tirannen zullen vallen, de bedrijven en Hotels zullen heropenen. De oorlogs- en ziekteprofiteurs zullen hun gezicht niet meer kunnen laten zien en niet meer op straat kunnen lopen. We moeten allemaal in onze eigen goddelijkheid staan en onze rol spelen.

Godspeed

James Gilliland

www.eceti.org

www.bbsradio.com

Vertaling: Martien