James Gilliland: Gouden Wolf

James Gilliland: Gouden Wolf

2 Augustus 2021

Ik was in diepe meditatie nadat ik was bijgekomen van een aanval met een nieuwe formule die uit de chemtrails naar beneden regende, aangewakkerd door frequentie gerichte doelen. Je kon de energie kenmerken zien in de wolken. Hoewel ik extreem ziek was had ik niet dezelfde symptomen als het illusieve cov1984, kon nog steeds proeven, ruiken geen echt verlies van eetlust maar had hoofdpijn en een longcongestie als nooit tevoren. Ik heb het aangepakt met een vernevelaar met waterstofperoxide van levensmiddelenkwaliteit, zuurstofwater en colloïdaal zilver. Ik nam ook glutathion. Na verschillende herhaalde pogingen was het onder controle. Ik nam ook MMS samen met verschillende medicinale wortels en planten. Ik heb ivermectine en hydroxychloroquine als reserve, maar dat had ik niet nodig. Dit is het deel waar we een disclaimer geven, we zijn geen dokters en op geen enkele manier moet dit worden beschouwd als medisch advies.

Ik ontdekte dat andere alternatieve evenementen, patriottenbijeenkomsten etc. allemaal hetzelfde hadden. De Wuhan griep is zo’n beetje uitgebrand zoals alle griepjes doen wanneer de kudde immuniteit begint te werken. Die mysterieuze virussen die in laboratoria worden gemaakt en waarvan ze de kristallen bollen gebruiken om de vaccins van tevoren te maken, moeten betekenen dat ze allemaal paranormaal begaafd zijn. Zij zeggen dat deze virussen elk jaar op natuurlijke wijze ontstaan, net als andere griepvirussen die afkomstig zijn van vleermuizen, varkens, vogels en mensen, als gevolg van het delen van lichaamsvloeistoffen en het hebben van seks. Wetenschappers die zeggen dat dit allemaal op natuurlijke wijze gebeurt, spreken met gespleten tong. Ga de natuur in en let op de dieren, ze bespringen geen andere soorten. Volgens Herr Fauci is dit allemaal volkomen natuurlijk, wat leidt tot de vraag met wie hij precies rondhangt en feestviert en wat voor soort drugs ze hebben? Misschien kan Fauci seks hebben met een vleermuis, maar hij heeft problemen.

Volgens Fauci is het onmogelijk dat het virus afkomstig is van het functieonderzoek dat hij en zijn groep in Wuhan China hebben gefinancierd, omdat het in de VS verboden is en nauwe banden onderhoudt met de PLA, het Chinese CCP leger enz. Ze gebruikten vleermuizen om de besmetting van menselijk longweefsel met het Covid-virus te verhogen. U kent die buitenlandse regering waarmee we in een handelsoorlog zitten en waarvan het gerucht gaat dat ze zich samen met andere vijandige regeringen extreem heeft gemengd in onze verkiezingen om China Joe verkozen te krijgen. Amerika platleggen zou nooit China of de doelen van de wereldelite voor wereldheerschappij ten goede komen. Dat is gewoon toeval.

Natuurlijk heeft Fauci ook nooit een artikel geschreven over het feit dat hydroxychloroquine de remedie en de vaccinatie was voor Covid 19 in 2005, en heeft hij nooit een artikel geschreven over hoe tijdens de Spaanse griep de meeste mensen stierven aan secundaire longontsteking en andere gezondheidsproblemen door het dragen van maskers, ondersteund door onderzoek van Stanford. Maskers die overigens gemaakt zijn van kankerverwekkende materialen, grafeendioxide, doorspekt met nanobots die tot leven komen als je erop ademt. Hetzelfde geldt voor de wattenstaafjes, waarvan er veel in China zijn gemaakt.

De CDC en 15 grote universiteiten kunnen het cov1984-virus niet isoleren en vinden in plaats daarvan influenza A en B. Nu is er een delta-variant van het spookvirus dat niemand kan isoleren en waarvoor we erg bang moeten zijn, een nieuwe dodelijke stam die volgens CNN veel wreder is dan de oude moordenaar. Een stam waar niemand op kan testen, wat de vraag oproept: hoe weten ze dat het bestaat en hoe kunnen ze gevallen tellen als er geen test is? De PCR test is teruggeroepen door de FDA vanwege een 95% vals positieve uitslag.

Pak snel de verpleeghuizen weer in, twijfel niet aan de waanzin van dat idee, haal die variant superverspreiders van de straat. Schrijf dan een boek over hoe goed je de uitbraak hebt aangepakt als gouverneur en laat een soft ball CNN hack als Lemon je interviewen. Harde vragen zoals welk ijsje heb je het liefst? Wat is je naam, waar woon je, waar ben je nu Joe, en ben je klaar om weer een trap te proberen? Leiderschap op zijn best.

Met deze feiten in het achterhoofd moet men zich afvragen wat de mensen op deze gerichte evenementen binnenkrijgen. Er zijn andere chemische stoffen, zoals grafeenoxide dat in hoge concentraties in de “vaccins” wordt aangetroffen, 5G-frequentietargeting, tal van andere manieren om wat lijkt op een nieuwe uitbraak te creëren. Eén gemene deler is chemtrails, wat ze geoengineering of sproeien vanuit de lucht noemen. Topgeheime besproeiing van zware metalen, kankerverwekkende stoffen, biologische stoffen, waarvan de formules geheim worden gehouden voor het publiek. Zouden deze zware metalen, chemicaliën en biologische stoffen de Covin kunnen nabootsen? Zestig tot tachtig procent van de volledig gevaccineerde mensen krijgen nu dezelfde symptomen als Covid. Kan de grafeen dioxide in de prik, een extreem gif zijn dat wordt uitgelokt door 5G? Het is magnetisch, de prik is een besturingssysteem dat van buitenaf kan worden geactiveerd. Wie vraagt zich af waarom een groot aantal volledig gevaccineerde mensen de ziekenhuizen vullen met Covid? In de landen met het hoogste percentage vaccinaties komen statistisch gezien de meeste gevallen de ziekenhuizen binnen. Conclusie, het is geen vaccin en het werkt niet. Dus wat is het en wat is het einddoel?

Wat me echt kwaad maakte was de inheemse broeder die een reclame maakte waarin hij zei dat ik de vaccinatie kreeg om mijn familie en de Ouderen te beschermen. Je brengt de Ouderen in gevaar, je eigen leven en je families door de prik te krijgen. Nu ben je een superverspreider volgens de CDC. Ken uw genocidale geschiedenis, zodat je die niet herhaalt. Straks lever je nog dekens met een of andere pestepidemie omdat een rijke man in een pak je heeft verteld dat ze warm moeten blijven en dat het goed is. Heb je je ooit afgevraagd waarom ze de reservaten dwingen de prik te nemen?

Ik herhaal, ofwel was het vaccin geen vaccin, ofwel was het een totale mislukking, ofwel is er een andere reden voor de vaccinatie. Gebruik basis logica mensen. Het is duidelijk dat je niet immuun bent als je de vaccinatie krijgt en nu volgens recente richtlijnen van de CDC moet je nog steeds een masker dragen om anderen niet te besmetten? Dit alles wordt binnenkort gevolgd door meer lockdowns en reisbeperkingen. Wat was de winst? Zoveel vragen die niet gesteld worden. Zovelen worden gecensureerd door de juiste vragen te stellen. Hoe gaat het nu met dat virtuele signaal, je zeker voelen over die prik, de proteïnepiek die gepaard gaat met miskramen, baarmoeder uitscheidingen, overmatig bloeden, bloedstolsels, hartaanvallen, het doorgeven aan je vrienden, familie, je kinderen laten komen voor de prik wetende dat er minder dan nul procent kans is dat ze doodgaan door de cov. Statistisch gezien is de kans veel groter dat ze doodgaan aan de prik en dat is volgens de onderdrukte valse cijfers van de regeringen en hun agentschappen? De kinderen zijn waar de lijnen zullen worden getrokken. Ouders als voogden moeten zichzelf onderwijzen.

De grootste vragen zijn waarom zou iemand bij zijn volle verstand zichzelf laten injecteren met een niet goedgekeurde experimentele drug met een besturingssysteem dat van buitenaf kan worden geactiveerd, gemaakt, ontworpen en eigendom van miljardair eugenetisten die duidelijk hebben verklaard, dat ze de bevolking willen verminderen met 13 van de 14 mensen dood,(6 Miljard) Wereldwijd? “Georgië Guide Stones laten een belletje rinkelen” Ze willen ook totale overheersing en controle, wat is een betere manier dan een menselijke uit-schakelaar? De meesten kunnen niet eens denken als deze tirannen of begrijpen wat ze doen. Laten we het gemakkelijk maken, stel dat je betrokken was bij massale omkopingen, pedofilie, kinder- en drugshandel, machtsmisbruik of je aansloot bij de Satanisch/Luciferiaanse clubs voor macht en rijkdom. Wat zou er gebeuren als de mensen erachter kwamen? Dus wie is uw vijand? Waar zijn deze tirannen het meest bang voor? De mensen die wakker worden en weten wie ze zijn en wat ze gedaan hebben. Hun oplossing is de regeringen te controleren, extreme censuur te gebruiken, de mainstream en sociale media te controleren, en uiteindelijk de dreiging te elimineren. Hun methoden zijn om de mensen sociaal te manipuleren en te verdelen in onderlinge gevechten op ras, religie en geslacht en dan binnen te komen als de oplossing voor het probleem dat zij hebben gecreëerd. Velen zullen in onwetendheid deelnemen aan hun eigen slavernij en de ondergang van hun familie en volk. Lees dit nog eens en laat het tot je doordringen.

Voel je je nog steeds deugdzaam?

Waarom zouden ze miljarden spenderen aan campagnes om mensen bang te maken, schuldig te laten voelen en te laten schamen om de prik te krijgen? Waarom zouden ze een PCR-test gebruiken die nu wordt teruggeroepen als totaal nutteloos, zoals verklaard door de CDC, en die tot 95% vals-positief geeft om meer angst te zaaien? Wat zijn de echte cijfers nu ze hebben toegegeven dat ze gelogen hebben over het aantal doden door toevoeging van hartaanvallen, kanker slachtoffers, slachtoffers van ongevallen. Waar is de seizoensgriep op mysterieuze wijze gebleven? De uitvinder zei dat de PCR test nooit gebruikt zou mogen worden om covid te diagnosticeren, “hij stierf kort na die opmerking”. Waarom hebben de gouverneurs, meestal democraten, de bejaardentehuizen gevuld met besmette mensen en waar waren ze mee besmet gezien het feit dat er tot op de dag van vandaag geen isolaat is? Hadden ze moeite om de aantallen omhoog te krijgen vanwege de 99,98% overlevingskans? Waar stierven de bejaarden eigenlijk aan, gezien het feit dat duizenden bevestigde sterfgevallen van bejaarden zijn getest door 15 universiteiten, waarbij geen ander virus werd gevonden dan influenza A en B. Was er een andere vorm van genocide aan de gang in de rusthuizen? Het antwoord zal u choqueren.

Waarom proberen ze de prik verplicht te stellen, terwijl ze alle regels van de Neurenberg-code al hebben overtreden. Dit is Auschwitz maal tien, wereldwijd uitgevoerd. Hoeveel social engineering was er nodig om mensen vrijwillig te laten deelnemen aan hun eigen ondergang? Hoeveel meer misleidingen zullen er nog komen uit de mainstream en de sociale media die in handen zijn van het bedrijfsleven en die medeplichtig zijn aan het censureren van veilige, goedkope en in de tijd bewezen alternatieve geneeswijzen die duizenden hadden kunnen redden? Deze mensen zijn pathologische leugenaars, moreel failliete moerasbewoners.

Wat moet er gebeuren met de mensen die niet in de plandemie zijn getrapt? Het ziet er naar uit dat we dat gaan zien. Sta op, de toekomst van jullie, jullie kinderen en de mensheid in het algemeen staat op het spel. Tenzij je echt gelooft dat je één van de gelukkigen bent die ze laten overleven, weet je al te veel. Ik ben slimmere schutting berichten tegengekomen als je dat wilt geloven. Dit is geen oorlog tussen rassen, religies, kleuren of geslachten zoals ze willen dat jullie geloven. Jullie zijn allemaal het doelwit tenzij jullie je verenigen. Dit is een oorlog tussen onuitsprekelijk kwaad en goed. Gezien en ongezien. Maak het goed met jullie leven, jullie vrienden, families en Schepper. Nu is de tijd.

Door James Gilliland

ECETI Stargate Rumble

www.eceti.org

www.bbsradio.com

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org