James Gilliland: ECETI Nieuws uit Mexico

James Gilliland: ECETI Nieuws uit Mexico

Posted by Andrea Scully on November 15, 2014
James Gilliland’s nieuwsbrief, 14 november 2014

Met dank aan KP.

ECETI Nieuws

Eerst verontschuldig ik me voor het niet beschikbaar zijn de laatste tijd als gevolg van het reizen en tandheelkundige zorg. Ik had me voorbereid op twee kronen en een kies die getrokken moest worden op één dag. Ik ben ook in Mexico op een plek die ik niet openbaar zal maken.

Er zijn veel onderzoeken geweest over wat er op vele niveaus gebeurt. Er is zoveel aan de hand dat ik bijna niet weet waar te beginnen. Foster Gamble gaf een youtube video uit met betrekking tot jullie geld dat op het punt staat te veranderen. [ link naar de Foster & Kimberly Gamble video ] Ik beveel jullie aan het te bekijken, vooral omdat het mij veel typewerk bespaart. Ik ben in contact en werk met grote hoofdrolspelers voor wat betreft de valuta herwaardering, de beweging terug naar de universele wet en soevereiniteit.

Ik ben blij dat Foster en Kimberly besloten hebben om deze informatie uit te leggen, maar er is meer aan de hand. Wat zich aan het ontvouwen is, is in uitlijning met de universele wet, en het ontwaken en de genezing van de mensheid en de Aarde. Het is de eerste stap van vele. Uiteindelijk zullen we evolueren naar een beschaving die geen geld gebruikt, zoals de meest geavanceerde beschavingen. Om dit te laten gebeuren moeten we de verschuiving naar eenheidsbewustzijn maken.
De 9e golf waar de Maya’s over spreken is een golf van bewustzijn en energie die exponentieel toeneemt, totdat alles gelijk is aan zijn vibratie of frequentie. Wat zich ontvouwt past in dat proces. Er zijn weliswaar enkele die proberen om WO3 te creëren, door het creëren van valse vlaggen, nep epidemieën etc., door over jullie te regeren met angst en afhankelijkheid, imploderen ze als gevolg van een veel grootsere kracht. Deze kracht omvat families en mega trusts die uitgelijnd zijn met een hogere kracht voor het goede.

Velen verwijzen naar deze negatieve facties als de cabal, zionisten, illuminatie etc. Ik moet vragen wat er zo illuminerend en verlichtend is aan de afscheiding, hebzucht en acties die schadelijk zijn voor de mensheid en de Aarde. Dit zijn allemaal, primitieve basis overtuigingen.

Wat zij superieur in actie en geloof noemen is in feite inferieur wat niet de frequentie specifiek is voor het evolutionaire pad van de Aarde. Wat zij de macht noemen heeft niets te maken met kracht. Kracht komt van de Bron, Eerste Schepper en belangrijkste Schepper, God, de Schepper, de Grote Geest, hoe je het maar wilt noemen, is Liefde.

Liefde is de ultieme kracht in het universum. Dus waar is de liefde in hun denken en handelen? Waar is de nobele deugd? Geen liefde, vreugde, geluk, geen kracht. Wat je hebt is een zeer primitieve geest afgesneden van Spirit en gevangen in het valse ego.

Degenen die opereren onder de universele wet, dienen en houden van de hele schepping, komen naar voren. Ze rijden de 9e golf. Ze zijn multidimensionaal en zijn een niet te bevatten macht.

Deze kracht omvat de welwillende Annunaki die herinnert aan de gevallenen die achtergelaten zijn. Degenen die de universele wet braken staan voor de raden, geconfronteerd met hun daden en de consequenties daarvan. The Pleiadiërs, Orion Raad van Licht, Arcturiërs, Andromedanen, en een groot aantal andere zeer geavanceerde buitenaardsen of wat anderen noemen ultradimensionelen komen allemaal naar voren om de Aarde te bevrijden en haar te terug te brengen op haar oorspronkelijke koers.

Er is een enorme opruiming van het archon netwerk gaande, wat een verzameling is van demonische en gedegenereerde ET’s, welke voor ongeveer 80% is voltooid. Dit betekent dat hun poppetjes hier op aarde hun valse kracht, bescherming en begeleiding door deze duistere krachten zullen verliezen. Het is een recept voor een ramp voor de donkere harten, vooral wanneer de massa wakker wordt over wie ze zijn en wat ze hebben gedaan.

Dit is het grote plaatje, maar toch zijn er veel aspecten aan. De Universele Wet eist dat iedereen zijn deel doet, de nodige veranderingen in hun leven maken die in lijn zijn met de Universele Wet. Universele Vrede, broeder / zusterliefde, vrijheid en welvaart voor iedereen is de basis grondslag voor de Universele Wet.

Het werd in twee zinnen samengevat door een van jullie Meesters. Heb God lief met heel uw hart en uw naaste als uzelf. Er is nog een zin nodig. Eer de Schepper in de Hele Schepping, de heilige cirkel van het leven.

We moeten vriendelijk zijn voor elkaar en de hele schepping. Een leven wat in balans is.

Nu moet ik vragen, hoeveel van jullie instellingen werken volgens de Universele Wet? Jullie religies scheiden de mens van God en God van de Schepping af, terwijl je in feite de Schepper niet kunt scheiden van de Schepping, noch de mens van de alomtegenwoordigheid. Jullie regeringen dienen de corporaties, zielloze entiteiten die winst aanbidden ten koste van alles. Dit heeft het grootste lijden voor de mensheid en de aarde veroorzaakt.

De oorlogsindustrie is verantwoordelijk voor de escalatie van oorlogen en de farmaceutische industrie is verantwoordelijk voor de escalatie van ziekten. De olie-industrie is verantwoordelijk voor de escalatie van verontreiniging samen met de nucleaire industrie, steenkoolindustrie enz.; dat alles zou overbodig zijn met de hedendaagse geavanceerde Brandstofloze energiesystemen. Jullie media is opgekocht en gecontroleerd, zo gemaakt om jullie te vangen in het externe, en om jullie macht te ontnemen jullie interne verbinding met de Bron te maken.

Dit wordt allemaal geregeld op het hoogste niveau door het archon netwerk, een raster dat in stukken wordt gescheurd terwijl we spreken. Wij zijn in dat proces en het is in volle gang. We hebben nog steeds een vrije wil om te kiezen welke wereld we willen ondersteunen en aan deel willen nemen, maar toch komt een wereld tot een einde.

Mijn beste advies is om verstandig je gedachten en handelen te kiezen in de dagen die komen, want dat zal je toekomst bepalen of het ontbreken daarvan. Laat het archon netwerk vallen, neem er geen deel aan.

Als jullie een grote rol hebben gespeeld in dat netwerk en er nu van profiteren, is het nu tijd om een grote rol te spelen in de bewustwording en genezing van de mensheid en de Aarde. Tijd om het karma uit te balanceren.

Er is actie / reactie, er is een grootse ontmaskering waardoor alle ongerechtigheden van de daken geschreeuwd zullen worden. Niets zal verborgen blijven, er is geen andere bescherming dan vergeving en de juiste actie vanuit iemand zijn karma. Dit is ware ziele berouw, geen lippendienst. Dit moet worden gevolgd door teruggave.

Klinkt dat bijbels? Het is ver buiten de bijbel of een religie. Het is wat zich aan het ontvouwen is, en het pad naar vrijheid en het overleven in deze uitdagende tijden.

We hebben de technologie ziekte te beëindigen en het lichaam te regenereren. We hebben de technologie om onszelf van onze energie en transport behoeften te voorzien zonder brandstof. We hebben de mogelijkheid om door middel van autonome technologieën de wereld te voeden. De middelen zijn er om de armoede, dakloosheid, alle kwalen van de mensheid te beëindigen. Dit omvat procesgerichte therapieën om de geest van wonden, trauma en verkeerde conclusies te genezen van ervaringen uit het verleden.

Het enige wat ontbreekt is het leiderschap en de opstand. Beide zijn in de wind ondersteund door krachten voorbij de verbeelding.

Wees de kracht. Het ga je goed,

James Gilliland

http://www.eceti.org

http://www.bbsradio.com

The original content was delivered as a newsletter by email, to sign up for these, click here:ECETI.org.

vertaald: Martien