HET LAATSTE NIEUWS VAN ECETI

HET LAATSTE NIEUWS VAN ECETI

26 Mei 2021 / Door James Gilliland

Sorry voor het gebrek aan nieuwsbrieven, we hebben veel links geplaatst om mensen op de hoogte te houden. De ranch heeft het grootste deel van mijn tijd in beslag genomen met winterreparaties, restauratie, tuinieren, alles water geven enz. We gaan naar een maansverduistering op de 26e, massale CME’s, coronale massa ejecties of zonnevlammen raken de planeet. Verwacht dat de Schuman Resonantie uit zijn voegen zal barsten. Mensen hebben hartkloppingen, worden duizelig, raken buiten adem, sommigen voelen zich comateus anderen hebben emotionele uitbarstingen of zitten in een zwaar proces. Ook dit zal voorbijgaan.

We hebben de laatste tijd ongelooflijke UFO activiteit gehad het staat op ECETI Stargate Youtube.

Er was een enorm schip dat overvloog, waar meerdere getuige van zijn, het heeft bijna 30.000 hits direct na het posten ervan. Natuurlijk, zijn er de kritisch denkende onderzoeksgestoorde die het af en toe een duim omlaag geven om hun eigen karakter en onwetendheid vast te stellen. Ze denken echt dat ik drones met fluoriserende buizen de lucht in stuur. Het probleem is dat het in de ruimte is, schepen vliegen er overal omheen, overheen en er onderdoor. Het lijkt erop dat het schepen achter zich aan sleept en ook schepen ervoor. Het enorme vaartuig gaat achter bomen aan de oostelijke horizon. Wat dacht je van een beetje gezond verstand en minder attitude.

Hetzelfde schip is ook in andere landen gezien, waaronder Australië. Ik kreeg ook te horen van een paar nuttige idioten dat ik de vijand van openbaarmaking ben. Ik ben de vijand van aanstellers. Vooral degenen die zich op één lijn stellen met Satanisch/Luciferische mensen, zich bezighouden met pedofilie, beroemde politici bij naam noemen en opscheppen over hun connecties met de wereldelite, terwijl ze in één adem praten over hoe verbonden ze zijn met spiritueel en technologisch geavanceerde buitenwereldse bezoekers. Hun kritisch denken verminderde volgelingen geloven dat zij aan de kant van het licht staan. Nieuwsflits: niet alle ET’s zijn welwillend en niet alle contactpersonen hebben nobele agenda’s. Door hun associaties en werk zul je ze kennen, vooral hun acties buiten het toneel.

Disclosure is altijd een gecontroleerd verhaal geweest. Er zijn een paar mensen die een goed inzicht hebben in de multidimensionale realiteit. Corey Goode, Michael Salla, Mary Rodwell, Peter Slattery, en Elana Danaan’s werk kan ik ten zeerste aanbevelen. Ze was onlangs op onze show ECETI Stargate You Tube en Als je wilt Talk Radio BBS. www.bbsradio.com.

Een groot deel van de UFO-gemeenschap is in competitie, leeft in het verleden en reciteert gerecycleerde onwetendheid en beperkt zich tot fysieke schepen, back engineering etc. Er zijn fysieke schepen, energieschepen, lichtschepen, merkaba’s Er zijn gastheren van beschavingen sommige spiritueel geavanceerd anderen egoïstisch.

Ondanks de ontkenning zijn er sommige ET’s die ronduit gemeen zijn. Het is het toppunt van onwetendheid en onverantwoordelijkheid om iets anders te leren en helaas zijn er mensen die dat doen. Ze zijn of in ontkenning of verbonden met de donkere kant van contact. En ja, ik ben de vijand van dat soort onthulling. Het is in strijd met verlichting, wat betekent dat je kennis hebt van beide kanten van de medaille. Het is ook gevaarlijk om je open te stellen voor ongeziene invloeden in onwetendheid of zonder de juiste hulpmiddelen en training. De versnelling is in volle gang. Het is veel nuttiger om je eigen persoonlijke verbinding te maken met God/Schepper/Grote Geest en je eigen multidimensionele zelf te onderzoeken. Dit omvat de Sterren Naties, de grotere familie van man/vrouw. Ruim de oude wonden, trauma’s en verkeerde conclusies uit vroegere ervaringen op. Laat het verleden los en sta op voor de gelegenheid. Geef je kracht niet weg aan externe krachten. Heb ik al gezegd: riemen vast, want het zal snel en rotsachtig zijn.

Het ga je goed,

James Gilliland 

www.eceti.org

www.bbsradio.com

Eceti Stargate Radio YouTube

Vertaling: Martien