HET LAATSTE NIEUWS VAN ECETI – Juni

HET LAATSTE NIEUWS VAN ECETI

Door: James Gilliland – 1 juni 2021

Nou, het was een lange week met een groots einde. De UFO activiteit escaleert wereldwijd en we hebben opmerkelijk beeldmateriaal gefilmd. We hebben die beelden vrijgegeven in de show samen met andere beelden over de hele wereld. Het enorme moederschip dat we filmden is ook gefilmd in Illinois, Canada, Australië, en past niet bij een Star Link lancering. Slechts één kleine Star Link was boven Trout Lake toen het gefilmd werd.

https://www.youtube.com/watch?v=n16jAlLZkMs

En nu het laatste multidimensionale nieuws. De galactische kern of centrale zon is verbonden met alle andere zonnen en bewustzijn en energie stroomt door die verbindingen en wordt exponentieel sterker. Wist u dat er lichtwezens bestaan op de Zon, NASA heeft foto’s van hen en zij zijn overvloedig aanwezig in onze oude geschiedenis bekend als de Zonnegoden… Onze zon bestookt ons met de ene CME coronale massa ejectie na de andere. Voeg dat bij de recente volle bloedmaan en de eclips en het is een perfecte storm voor verandering en veranderingen die zich als nooit tevoren ontvouwen.

De Schuman resonantie heeft de schaal uitgewist. Er zijn explosies op verschillende slapende vulkanen of bergen, drukuitbarstingen en een reeks bevingen hier in Amerika. We gaan veel symptomen zien, pijnen, extreme lethargie samen met emotionele uitbarstingen als deze energieën blijven binnenkomen. Sommigen noemen dit ascensie ziekte. In de spirituele gemeenschap wordt het energieziekte genoemd. Te veel energie die binnenkomt, zich ophoopt in chakra’s met blokkades en niet in staat zijn om te aarden. Er zal een toename zijn van zwaar weer, bliksem en stormen nooit eerder gezien. Er zal ook een toename zijn van aardbevingen en vulkanische activiteit wereldwijd.

Op dit moment zijn mensen op de vlucht voor nieuwe uitbarstingen. Op politieke schaal stijgen we op naar de laatste dagen van de tirannen. Zij zijn niet frequentiegebonden aan de nieuwe aarde-energieën, hun daden worden bekend gemaakt voor iedereen om te zien en hun karma wordt versneld. Eindelijk is het zover, een gebeurtenis waar zoveel mensen met een moreel karakter en integriteit op hebben gewacht. Het uitrollen is begonnen.

Hoewel er al veel arrestaties zijn verricht en de militaire rechtbanken al veel recht hebben gesproken, komt dit nu eindelijk in het openbaar aan het licht. Degenen die het theater met kritische ogen hebben gadegeslagen, hebben zich op het hoofd gekrabd. Mr. T heeft altijd in de ring gestaan. Waarom denk je dat hij nog steeds op de echte Air Force 1, en Marine 1 rijdt? Waarom heeft hij nog steeds toegang tot het pentagon, waarom Joe niet, en waarom kreeg Joe niet de voetbal, toegangscodes voor de atoombommen? Wat is er met al het slechte acteren, de 3D geprinte maskers die ze vergeten in te stoppen. Dit is voor degenen die ogen hebben om te zien en om degenen die dat niet hebben te onderwijzen. Bereid je voor op schokkend nieuws over verkiezingsfraude, kinderhandel, Scott McCay, Mel K, Charley Ward, Veritas is goed en andere burgerjournalisten. Er zijn een paar politici en nieuwsankers die zich laten horen, die niet het zwijgen opgelegd kunnen worden. Bijna alles wat u is verteld over de Pl-demie en de uitbraak was een complete fraude.

Over doofpotaffaires en geplande tegenstand gesproken, wij condoleren velen in de UFO-gemeenschap die hun bondgenoten, geldschieters en danspartners zijn kwijtgeraakt op hun jaarlijkse evenement in Boheimian Grove. Helaas hebben velen ongelukkige ervaringen opgedaan met de militaire rechtbanken, zijn op vakantie in Cuba en doen niet langer mee. Het heeft geen zin om door te gaan met het noemen van namen om je eigenwaarde te versterken, want ze kunnen je niet horen en het is voor de hele wereld duidelijk dat ze moreel en qua integriteit failliet zijn.  Vanwege mijn kennis van wie moreel en integer failliet is, wie geplande oppositie is, en wie niet voorbij de nuts en bolds kan komen, ben ik gekroond tot de vijand van de openbaarmaking. Er zijn mensen in de wereldelite, Santanische/Luciferianen, en bepaalde politici die de welwillende kant van het contact als de vijand beschouwen. Om de een of andere reden hebben zij mij tot hun vijand gemaakt, maar in werkelijkheid ben ik de vijand van de oplichters, de bedriegers, de geplande oppositie en degenen die doorgaan met het gecontroleerde verhaal.

Alleen maar door de waarheid te vertellen zonder een agenda die hen spiegelt wat zij zouden moeten doen.   We kunnen allemaal samenleven en welvarend zijn, er is geen gebrek aan, alles wat we moeten doen is in overeenstemming komen met de Schepper en ons eigen unieke doel vinden om hier te zijn. Laten we het nu hebben over de nieuwste UFO beelden en opnames die over de hele wereld zijn gemaakt, echte onthullingen. Beschouw dit als een militaire en politieke briefing voor hen die niet weten wat die wazige tic tacs aan het doen zijn. Trouwens, we praten al over wat zich nu ontvouwt bij ECETI sinds 1986, daarvoor op andere plaatsen. Kunt u zich dat voorstellen? Het wordt tijd dat de censuur ophoudt.

Ik ben eindelijk uit de farcebook gevangenis. Het lijkt erop dat ik meer tijd kreeg voor slecht gedrag ondanks dat ik niet kon posten in de gevangenis. Als je niet schaduwbanned in en uit de farcebook gevangenis, doe je het werk niet. Het lijkt erop dat echte wetenschap, feiten en het redden van levens tegen de farcebook agenda en gemeenschapsnormen ingaan.  Er komen grote rechtszaken en staatswetgeving tegen sociale media wegens het verbieden van alles wat met E-fraude te maken heeft, wat nu ook vaststaat.

Berichten of artikelen over aarzeling bij het gebruik van vacc’s, ondanks bewijzen van leidinggevenden van de vacc- bedrijven, onderzoekers, Nobelprijswinnaars, internationaal bekende wetenschappers, artsen en verpleegkundigen met ervaring uit de eerste hand, worden gecensureerd. We hebben het hier over echte wetenschap. Insiders ontmaskeren algoritmes, diepe staatsagenda’s en censuur binnen sociale media.  Wat verkiezingsfraude betreft, staten wisselen als pannenkoeken, bijna de hele VS was rood toen de stembussen sloten.  Het verwisselen en verwijderen van stemmen door degenen die de stemmachines bezaten en bedienden, het afgeven van honderdduizenden valse stembiljetten zonder watermerken begon net toen de stembureaus sloten. We gingen naar bed met Trump als duidelijke winnaar en werden wakker met een mathematisch onmogelijke overwinning van Biden.  De tabulaties daarvan werden gedaan in andere landen, Italië, Engeland, Duitsland, zelfs Australië waren allemaal zwaar betrokken bij de fraude.  De bommen van de waarheid over de inmenging van E worden deze week en de komende weken gedropt en de staten zullen uiteindelijk hun certificaten verwijderen. Het zal allemaal bekend worden gemaakt en de betrokkenen zullen ter verantwoording worden geroepen. Zet je schrap, we gaan de Storm in.

Over het vacc gesproken, de Europese database van ongewenste reacties op het vacc staat nu op 12.184 doden 1.196.190 gewonden. Ik heb begrepen dat na 50 doden een medicijn of vaccin automatisch van de markt wordt gehaald tot nader onderzoek. Waarom nu niet? Wat is er gebeurd met de proefdieren en is hetzelfde nu opgedoken bij menselijke proefkonijnen?  Deze experimentele gentherapie en injectie met besturingssystemen, waarvan sommige geaborteerde menselijke foetussen bevatten, die zij ten onrechte vaccins noemen, worden niet door de FDA goedgekeurd. Wat is de aantrekkingskracht anders dan magneten die aan de armen van mensen kleven en uw lichaam dat via blue tooth met computers communiceert? Heeft iemand gevraagd waarom magneten blijven plakken aan mensen die gevaccineerd zijn? Gevaar Will Robinson.  Waarom zou je dat risico nemen met een kans van 99,9% dat het weinig of geen ander effect zal hebben dan een lichte griep, tenzij je oud bent met een aangetast immuunsysteem of een eerdere levensbedreigende ziekte. In feite is het bij kinderen geen probleem. Waarom doen ze zo hun best om kinderen te laten vaccineren?  Dit is allemaal angst en winstbejag waarbij misbruik wordt gemaakt van degenen die niet kritisch kunnen denken en geen onderzoek kunnen doen. Het heeft ook een andere zeer duistere toekomstige agenda.

Luisteren jullie ouders? Wisten jullie dat ze in Canada gratis ijsjes geven aan kinderen die de prik krijgen? Waarom staan degenen die de prik geven onder militaire bewaking. De genocidale socialistische dictators uit het verleden zouden trots zijn. Kan het nog gekker? Niet meer voor lang.

Het komt allemaal aan het licht, de vacc-bedrijven, Gates, Fauci, het plan van de eugenetici die samen met de Cabal miljarden verdienen ten koste van de mensheid door wat nu alleen nog maar kan worden omschreven als wereldwijde genocide en bevolkingsbeheersing.  We gaan de laatste fase in, de val van de Tirannen. Onwetendheid en ontkenning zullen dodelijk zijn in de dagen die komen. De informatie was er, maar velen weigerden te luisteren en vielen zelfs de mensen aan die hen probeerden te redden. Je weet wel, die vreselijke samenzweringsgekken waarvan we nu ontdekken dat ze gelijk hadden en hun tijd ver vooruit waren.  Er werd gezegd dat zij die niet verbonden zijn met of luisteren naar de Schepper, de klappen krijgen omdat zij luisteren en zich afstemmen op een andere kracht. In de komende dagen zal de wereld ontdekken dat luisteren naar de main stream en de sociale media niet in hun hoogste en beste belang was. Ze hadden naar binnen moeten gaan, naar hun gevoel moeten luisteren, de geschiedenis moeten kennen van Big Pharma en deze eugenetisten die de show runnen. Denk je echt dat er iets goeds achter zit?

Dus wat komt er, wat gaan we zien in de komende dagen? Er zijn drie dingen die jullie moeten weten.

1: Jullie oude geschiedenis en de profetieën,

2: Frequentie, cycli en binnenkomende energieën de echte drijfveren zijn achter sociale, economische en fysieke veranderingen op aarde, onze evolutie in het algemeen. Wist u dat het weer wordt aangedreven door de zon en dat de zon wordt aangedreven door de centrale zon? CO2 drijft het weer niet aan. CO2 is .04% van de lucht. De mens creëert minder dan 3% van die .04%. Onze CO2-voetafdruk is vrijwel verwaarloosbaar. De oceanen stijgen op het noordelijk halfrond één millimeter per jaar en op de evenaar nul. Als je wilt weten wie er achter de Global Warming hoax zit volg dan het geld, waar gaat het geld heen voor carbon kredieten? De wereldwijde elite en hun bedrijven, de grootste vervuilers. Vraag de media waar de miljarden naartoe gaan voor koolstofkredieten? Je zult krekels horen.

Dit brengt ons bij 3: De doelen van de Cabal, hun agenda’s en hoe zij denken over de rest van de mensheid. Niets van deze krankzinnige onmenselijkheid zal ooit begrepen worden totdat je de plannen kent van de globale elite en hun niet-menselijke kwaad gezien en ongeziene opperheren. Het zou ook verstandig zijn om te leren over je multidimensionale zelf, vorige levens, UFO’s, hun doelen en agenda’s in het verleden, heden en toekomst. Onthoud dat Verlichting betekent dat je kennis hebt van het hele verhaal, beide kanten van de medaille. Nog iets dat ik zou willen toevoegen is dat religieus zijn in de meeste gevallen heel iets anders is dan spiritueel verlicht zijn. Zij die op één lijn staan met Christus, Boeddha, de Opgestegen Meesters, Heiligen en Wijzen van alle culturen hebben alle culturele en religieuze grenzen overstegen, zij zijn in of op één lijn met de 5e dimensie en hoger, Eenheidsbewustzijn. Waar de Schepper in alle Schepping van belang is. Dus waar gaan we heen.

Oude geschiedenis en profetieën. Als je je niet bewust bent van je verleden, zul je het waarschijnlijk herhalen. We herleven de beproevingen van Atlantis en Lemurië. De Lemuriërs aanbaden de ongeziene God, de Schepper in de schepping. De Atlantiërs aanbaden in het algemeen kennis en technologie. Ze begonnen die technologie te gebruiken om anderen te overheersen en te overmeesteren. Klinkt dat bekend? In plaats van acht te slaan op de waarschuwing van de Lemuriërs dat zij de universele wet overtraden, vernederden zij hen met hun schepen en straalwapens. De glazen platen onder het zand in de Gobi-woestijn zijn er nog steeds.  De Lemuriërs die ruimtevaart bedreven, lieten een zeer grote meteoor op Atlantis vallen. Het einde.

Miljarden jaren lang zijn kolonies van de sterren gekomen en gegaan, sommige worden gerecycleerd onder de oceanen, ijs en de oudere worden gesmolten rots als ze onder de platen schuiven. Verschuivingen van de polen, natuurrampen en grote oorlogen hebben een einde gemaakt aan enkele zeer geavanceerde beschavingen, sommige geavanceerder dan de huidige.

Er was een mens die zich op natuurlijke wijze ontwikkelde, zoals op alle planeten waar leven mogelijk is. Er werd veel genetisch gesleuteld aan die mens. Er waren ook de overlevenden van de voorbije cataclysmen. Wij zijn een smeltkroes van genetica van buiten de wereld samen met de mensen die zich natuurlijk ontwikkelen. Jullie wetenschap zal dit verifiëren, hoewel gecensureerd door diegenen in het officiële domein die de status quo niet willen doen wankelen, gebaseerd op gerecycleerde onwetendheid. De geavanceerde beschavingen lieten grote stenen monumenten en artefacten achter die tot op de dag van vandaag niet kunnen worden gedupliceerd. Ze noemen het verboden archeologie of oeps kunst. Als je echt gelooft dat ze de piramiden bouwden met gevonden stenen en beitels in de daarvoor bestemde tijd, dan is dat een onmogelijkheid.

Vervolgens moeten we onze beelden van God erbij betrekken. Waar kwamen die vandaan, waarom waren de meesten van hen erg groot en bebaard? Er waren de Griekse Goden, Noorse Goden, Egyptische Goden, Hebreeuwse Goden, ja Elohim het woord dat zij gebruiken voor God is meervoud. Sommige van deze Goden waren welwillend, sommige kwaadwillend of egoïstisch, technologisch ontwikkeld maar spiritueel achterlijk met een voorliefde voor genocide. Hoe kan de christelijke God jaloers en toornig zijn en genocide plegen en tegelijkertijd liefdevol en vergevingsgezind zijn, tegenpolen? Als je de echte geschiedenis van de aarde kende, zou je het antwoord weten. Jehova en Yaweh waren twee verschillende wezens. Is het licht net aangegaan? Is het nu duidelijk? Waarom zei Jezus: Ik breng een nieuw verbond, en sprak hij over een alles liefhebbende, alles vergevende God? De 99 dollar vraag is, wie schiep hen en hadden ze een moeder? De halfgoden waren half mens half God of beter omschreven als buitenwereldse genetica. De eerste beelden van God waren vrouwelijk, zij brachten de hele schepping voort en de hele schepping is familie, wat een stuk dichter bij de waarheid ligt. We zouden een veel vreedzamere planeet zijn als we de patriarchale godsbeelden zouden vermijden en zouden leven volgens de universele wet.

Ik kan u mijn beeld van God geven, verkregen door eindeloos onderzoek en twee bijna-dood ervaringen. Het is het ene bewustzijn dat alle bewustzijn op alle vlakken en dimensies in het multiversum omvat. In zijn meest onbeperkte uitdrukking is het een pure onvoorwaardelijke liefde, vreugde en gelukzaligheid die geen woorden kunnen uitleggen.  Geen boek of intellect kan de uitgestrektheid van God vatten en de mindere Goden van vroeger waren niets meer dan bezoekers van buiten de wereld. Weer waren sommigen welwillend, anderen niet. Sommigen waren vrouwelijk maar uit de geschiedenis gewist. Velen keren terug met de nieuwe goddelijke vrouwelijke energieën om de planeet weer in balans te brengen.

Dus wie zijn de spelers in het herstel en de bevrijding van de Aarde? Laten we beginnen met de Schepper van deze Melkweg. Vele grote meesters zijn in de loop der tijd opgestegen om één te worden met de Schepper, uniek en toch één. Sommigen hebben nog maar weinig identiteit over. De Andromedanen en hun raad is een van de hoogste raden. Zij zijn mythologisch bekend als Aartsengelen. Zij hebben gemagnetiseerde lichtlichamen, reizen in lichtschepen en hebben merkaba’s die zij zelf creëren om onmiddellijk te reizen naar waar zij hun gedachten ook op richten. Zij zijn 8 tot 10 voet lang en hebben energievelden rond hun lichaam die als vleugels terugveren wanneer zij zich in deze dimensie bewegen. Zij zijn een van de hoogste raden. De Orion raad van Lichte 6e dimensionale wezens die de grote oorlogen overstegen zijn ook belangrijke spelers in de planetaire bevrijding. Er zijn de verlichte Annunaki die niet vielen en zich bleven ontwikkelen, meestal in de 6e dimensie hier, om af te rekenen met de gevallenen die van de Universele Wet vielen.

De verhalen van Enki en Enlil zijn waar, evenals hun leider Anu. Een van de grootste tegenslagen in de geschiedenis was toen Marduk een pact sloot met de Reptillians tegen zijn eigen volk voor totale suprematie van de Aarde. Wij zijn ons eindelijk aan het bevrijden van die draconische energieën met de hulp van de welwillende Annunaki.  Er zijn ook katachtige wezens in de 5e, 6e en 7e dimensie die ons helpen. De 5e zijn mensachtige katwezens, de 6e zijn rechtopstaande panters van 12 tot 14 voet (243.84 cm en 304.80 cm) groot en de 7e D leeuwwezens zijn 14 tot 17 voet (426.72 cm en 518.16 cm) groot. Zij stonden eens bekend als de beschermers van de Goden. Zij vertrokken en keerden terug naar Lyra en Sirius toen de gevallen Annunaki vielen en afdwaalden van de Universele Wet. Er zijn de Pleiadiërs die zich gewoonlijk in de 5e, 6e en 7e dimensie bevinden, afhankelijk van hun spirituele evolutie. Velen dalen af naar de 4de en de 7de dimensie op missies om de mensheid te helpen.

Velen zijn geïncarneerd als Heiligen, Wijzen en Meesters in dienst van de mensheid en de Aarde. Sterrenzaden worden ingewijd, velen die geïncarneerd zijn uit zeer geavanceerde beschavingen worden wakker en gaan verder met hun werk.  Er zijn ook de Meesters, Heiligen en Wijzen uit elke cultuur die helpen bij het ontwaken en helen. Er zijn beschavingen van miljarden jaren oud voorbij de 7e, bekend als de Laka en de Jasai, maar weinigen hebben toegang tot hen. Er zijn anderen te talrijk om op te noemen die observeren en deelnemen aan het Grote Ontwaken. Zij zijn allen in dienst van de Schepper in de hele Schepping hier om de Universele Wet te herstellen en ons te helpen ons aan te sluiten bij de Grotere Familie van man/vrouw in het hele multiversum. Het grondpersoneel wordt vaak aangeduid als de Witte Hoeden, ze zijn er in alle maten, vormen en kleuren, het zijn integere mannen/vrouwen, zij begrijpen de Universele Wet zoals die het best vertegenwoordigd is op Aarde als de oorspronkelijke grondwet. Zij zijn liefhebbers van vrijheid en zijn bereid te doen wat nodig is om die vrijheid te handhaven.  Sommigen zijn zich in meer of mindere mate bewust van de hogere krachten die spelen, sommigen niet, gewoon goede mensen die doen wat juist is.

Het zou onverantwoordelijk zijn om over de lichtzijde te spreken zonder een evenwichtige boodschap te geven over de duistere zijde die alles in het werk stelt om de mensheid in slavernij en duisternis te houden. Er zijn ouden die gevallen zijn, verschoven in zelfdienstbaarheid. Zij zijn moreel uitgedaagd, verstoken van liefde, vreugde en gelukzaligheid en hebben weinig of geen empathie. Hoewel zij intellectueel of technologisch geavanceerd kunnen zijn, zijn zij spiritueel achterlijk.  Zij zijn net zo afgesneden van de mensheid en de natuur als zij afgesneden zijn van God.

Satanische/Luciferiaanse groepen aanbidden deze geziene en ongeziene entiteiten. Sommige van deze entiteiten zijn reptielachtigen, er is de Grijze Alliantie die meestal verantwoordelijk is voor de ontvoeringen van en de experimenten op vee en mensen, een groot aantal andere kwaadwillige buitenwereldse entiteiten samen met wat sommigen demonen noemen, vleesgeworden gecorrumpeerde mensen in de 4e dimensie. Dit omvat ook sommige geïncarneerde mensen die hun zielen hebben verkocht in hun zucht naar macht en rijkdom aan deze duistere overheersers die deelnemen aan offerplechtigheden en andere duistere ceremonies. Deze satanische/luciferiaanse groepen zijn overvloedig aanwezig in de wereldelite, de politiek, Hollywood en de muziekindustrie. Zij zijn meestermanipulatoren, experts en social engineering, verdeeldheid, de bron achter de ontkrachting en social engineering van de mensheid. Zij zijn de profiteurs van oorlog en ziekte, waarvan velen zich voeden met menselijk lijden. Degenen die de rode pil hebben geslikt zijn zich volledig bewust van hen. Zij bevinden zich in een neerwaartse spiraal die niet langer frequentiegebonden is aan het ontwakings- en genezingsproces, de evolutie van de aarde. Er zijn zoveel verschillende buitenaardsen dat het een paar boeken zou vergen om het onderwerp te behandelen, dit zijn de hoofdrolspelers.

In de dagen die komen zal het licht zegevieren. Wat op de Aarde drukt is een niet te stoppen kracht. God/Schepper/Grote Geest en de prachtige vele dienaren van de Schepper in de hele Schepping dringen exponentieel binnen, samen met de spiritueel en technologisch geavanceerde buitenaardsen. Welwillende wezens van de Innerlijke Aarde nemen ook deel aan het Ontwaken, de Genezing en de planetaire bevrijding van de Aarde. De witte hoeden of wat sommigen patriotten noemen, zijn het grondpersoneel of weten niet waar hun inspiratie vandaan komt. We moeten allemaal aan de goede kant van het hek gaan staan en ons deel doen.

James Gilliland

Vertaling: Martien