HET LAATSTE NIEUWS VAN ECETI: ‘Jullie Zullen Moeten Kiezen’

HET LAATSTE NIEUWS VAN ECETI

Door: James Gilliland – 3 Maart 2021

‘Jullie Zullen Moeten Kiezen’

Het wordt nu steeds duidelijker, zelfs voor de meest sociaal gemanipuleerde kritisch denkende en onderzoekende gestoorde, dat niet alleen Amerika, maar de hele wereld in de problemen zit. Het plan om Amerika ten val te brengen, aangewakkerd door de CCP en de wereldelite, uitgevoerd door corrupte politici, is in volle gang. De Lamestream Media is volledige overeenstemming De grondwet en jullie Bill of Rights zijn als toiletpapier voor de tirannen, een radertje in hun wiel op het pad naar totale onderwerping, wereldheerschappij en de verwijdering van ongeveer 80% van de wereldbevolking. Hou ze ziek, arm en dom is een plan waar ze zo arrogant over opscheppen. Wat triest is, is dat zovelen deelnemen aan hun eigen onderwerping en uiteindelijke ondergang. Dit gebeurt niet zonder tegenstand.

Wereldwijd worden mensen wakker van dit Kabuki Theater. Zijn jullie klaar voor de waanzin van M aart? We ondergaan een grote zonnestorm. Er is meer dan een storm op komst, of is het opnieuw op komst? Maart staat bekend om verandering op een zeer grote manier. De zon voedt deze verandering. Het begint met veranderingen in bewustzijn die de bio-elektrische velden van het lichaam beïnvloeden, ook het lichaam van de Aarde. Dit wordt gevolgd door zwaar weer, aardbevingen en vulkanische activiteit. Mensen zullen wereldwijd in opstand komen en grote weerstand creëren en de uiteindelijke ondergang van de tirannen. De maskers gaan af en zakken naar beneden.  De tirannen hebben duizenden jaren de tijd gehad om zich in te graven, dus verwacht geen rit door de gouden bogen waar vrijheid je in een zakje wordt aangereikt. Als je niet op de hoogte bent van het Grote Ontwaken, kan ik alleen maar zeggen: onderzoek, onderzoek, onderzoek. Je loopt ver achter. Pas kritisch denken toe en vertrouw op wat je hart en gevoel je vertellen. Niets is wat het lijkt. Sommigen zullen vrienden en familie verliezen, relaties zullen verder uit elkaar groeien als je niet op één lijn zit. Alles zal worden versneld en versterkt. De polariteiten zullen sterker worden.

Liefde voor jezelf, anderen en de planeet vraagt om actie. Weet dat je niet alleen bent. Er zijn geziene en ongeziene entiteiten betrokken bij het ontwaken en helen of bij de planetaire bevrijding van de Aarde. Label ze zoals je wilt, maar weet dat dit groter is dan je eigen leugens. Iedereen heeft het kaartje voor de Aarde  gekocht voor de rit van zijn leven. We kunnen allemaal deel uitmaken van de oplossing, velen incarneerden alleen voor deze gebeurtenis. Nieuwsflits, er zijn andere Spiritueel en Technologisch Geavanceerde buitenwereldse wezens, Oude voorouders die terugkeren, en een groot aantal Meesters, Heiligen en Wijzen die deelnemen aan dit evenement. Het is multidimensionaal. We keren terug naar de Universele Wet, de wet van de voorvaderen.

Een Republiek, de Grondwet en de Bill of Rights is het beste voorbeeld van Universele Wet. Dit is de reden waarom de tirannen ze willen afschaffen en vervangen door socialisme, uiteindelijk communisme. Ken uw geschiedenis, socialisme en communisme zijn de keuze van de tirannen en eindigen altijd in een verlies van vrijheid en genocide. De ware republiek, waar de macht berust bij het volk, de grondwet en de Bill of Rights, staat in de weg van wereldwijde overheersing. Er zijn er die hard vechten om de republiek te herstellen, de originele grondwet en amendementen terug te brengen en zo vrijheid te verzekeren, en er zijn er die proberen de republiek te vernietigen, onze grondwettelijke rechten weg te nemen en de bewoners van de planeet tot slaaf te maken en op grote schaal te ontvolken. Natuurlijk zijn het nooit zij, wanneer het op het ontvolking programma aankomt, het wordt gewoonlijk uitgevoerd op een ras of cultuur van hun afkeer. Waar het allemaal op neerkomt is Goed en Kwaad.

Het maakt niet uit welke kleur je hebt, welke religie, welke politieke partij. Tirannie heeft maar één doel en dat is om je tot slaaf te maken en te verminderen, je te verdelen en te veroveren, je ziek, arm en dom te houden, waar de sociale techniek om de hoek komt kijken. Onderwerping. De macht en rijkdom in de handen van een paar. Als je dit plan niet ziet ontvouwen, God helpe je. Eigenlijk kan God niet eens helpen vanwege de vrije wil, het goddelijke recht op domheid, die velen tot het uiterste uitdrijven. Dit ontvouwt zich allemaal in het volle zicht.

Universele Wet in de eenvoudigste vorm is Universele Vrede, Broeder/Zusterliefde, Individuele Vrijheid en Welvaart voor Allen. Hoeveel van jullie leiders werken vanuit de Universele Wet? Hoeveel staan in dienst van anderen? De overgrote meerderheid zou falen in de categorie zelf-dienstbaarheid. We moeten onszelf afvragen of we de Universele Wet toepassen in ons dagelijks leven? Waar passen de biowapens in de Universele Wet?

Hoe zit het met het opdringen van wat zij vaccins noemen, aan de onwillige en ongeschoolden, die in werkelijkheid besturingssystemen zijn die je DNA veranderen? Hoe zit het met het dwingen om niet één maar twee maskers te dragen? Maskers die bacteriële longontsteking veroorzaken, de belangrijkste doodsoorzaak tijdens de Spaanse griep. Nu creëert de vermindering van zuurstof een onveilige werkomgeving in sommige gevallen hersenbeschadiging en orgaan falen volgens de neuro wetenschappers. Hoe zijn de lockdowns, sluitingen van bedrijven, gedwongen mandaten in overeenstemming met jullie grondwettelijke rechten? Waarom dwingen meestal draconische democraten deze onwettige dictaten met harde hand af? Waarom zeggen sommige staten dat de mandaten, die geen wetten zijn, de sluitingen, de sociale distantiëring, het opdringen van maskers ongrondwettelijk zijn en meer kwaad dan goed doen? Waarom gaat hun wetenschap in tegen de wetenschap van degenen die miljarden willen verdienen en degenen die op één lijn zitten met de globalisten en de CCP?

Hier is de grote vraag waarom wordt u gedwongen een vaccin te nemen, dat niet eens een vaccin is, het is een RNA-modificator en besturingssysteem, niemand heeft een isolaat om een vaccin te maken, grote laboratoria en universiteiten kunnen het niet vinden, alleen de gebruikelijke influenza A/B, zelfs de CDC heeft geen isolaat? Wist u dat de meeste proefdieren kort na de prik stierven, anderen stierven later omdat hun immuunsysteem in hyperdrive ging?

Je riskeert dit alles voor wat niet meer blijkt te zijn dan een zware verkoudheid met een gemiddelde overlevingskans van 99,98%. Het is minder gevaarlijk dan een andere griep die leek te verdwijnen samen met een groot aantal andere doodsoorzaken. Waar is de logica? Wat is de echte agenda en wie voert die uit, is de grote vraag die niemand stelt, vooral niet de mainstream media die de hype en de angst hebben aangewakkerd met extreme vooroordelen, valse wetenschap en statistieken? Hoe past dit alles in het plan om Amerika ten val te brengen, hen ziek, arm en dom te houden? Als je dit hebt uitgevogeld, volg dan het geld. Wie financierde het Cov onderzoek, wie financierde het Wuhan Lab? Wie had de patenten op Cov19, de vaccins, de testkits jaren van te voren? Wie staan er op het punt miljarden te verdienen, zijn het eugenetisten, verbonden met de globalisten, China en de CCP? Worden de WHO en de CDC ook gefinancierd door dezelfde mensen, de globalisten, de CCP en andere eugenetisten?

Nogmaals, als je meegaat in of deelneemt aan deze dodelijke poppenkast, een gewillige deelnemer bent in je eigen uiteindelijke slavernij, gedwongen tot bittere armoede, jezelf toestaat een proefkonijn te zijn met ernstige vaak dodelijke gevolgen, en degenen beschaamt die wakker zijn en je proberen op te voeden en te redden, God helpe je. Je kunt veel geld verdienen, maar de prijs van karma is veel hoger dan de winst op korte termijn. Laten we de processen van Neurenberg niet vergeten. Onwetendheid was geen verdediging. Denk aan degenen die deze gruweldaad begingen en eraan deelnamen. Verraad is niet goed voor een rechtbank en er zijn en zullen rechtszaken komen. Dokters, denk aan jullie eed. Alle onrechtmatig verkregen winst is niet duurzaam. De tegenreactie is onvermijdelijk. De herenhuizen, luxe auto’s, jachten, zullen allemaal voor niets zijn.

James Gilliland

Vertaling: Martien