Het Is Tijd Om Te Herinneren

Het Is Tijd Om Te Herinneren

Door: James Gilliland – www.eceti.org – 31 Maart 2021

We gaan weer even terug in de tijd om het geheugen op te frissen van degenen die kritisch denken, gebrekkig onderzoek doen en lijden aan acute ontkenning en cognitieve dissonantie.

Toen de grote chemische bedrijven ondanks de waarschuwingen DDT op de markt brachten en het op alles sproeiden, inclusief de kinderen, zeiden de “autoriteiten” dat het veilig was, een wonderoplossing waar je je geen zorgen over hoefde te maken. Ze creëerden kernenergie als de nieuwe schone energie, lieten kernbommen ontploffen zonder zelfs maar de gevolgen te kennen en vertelden ons gewoon onder het bureau te kruipen en kranten over ons heen te leggen om ons te beschermen tegen radioactieve neerslag. Nu is de planeet bezaaid met nucleaire stortplaatsen, tikkende tijdbommen. We betalen de verantwoordelijken zelfs miljarden om hun eigen puinhoop op te ruimen, waarin ze jammerlijk gefaald hebben.

Wist je dat de topwetenschappers werkten aan een plan om de opwarming van de aarde te stoppen door nucleaire bommen rond de planeet te ontsteken, sommigen wilden ons verder van de zon weg blazen?  Toen brachten ze een heleboel onkruidverdelgers op de markt ondanks de waarschuwingen en de autoriteiten zeiden dat het veilig was, een wonder voor een verhoogde gewasproductie. Ze gebruikten ze in de bossen en op waterbekkens toen de doodgeborenen begonnen te verschijnen en de vissen op hun rug gingen. Ze spoten agent orange op onze troepen in Vietnam en zeiden dat het veilig was, al die verschrikkelijke bijwerkingen, neurologische aandoeningen kankers zitten allemaal in je hoofd. Ze vertelden ons dat Round Up zo veilig was dat je het kon drinken. Toen ze werden uitgedaagd om dat te doen, weigerden ze later om erachter te komen dat het kanker, nier- en leverfalen veroorzaakt, terwijl ze tot op de dag van vandaag massale hoeveelheden sproeiden langs de kant van de weg en langs rivieroevers. Zij creëerden GMO’s, terminator-gewassen, om de voedselproductie in het nauw te drijven en klaagden boeren aan toen die hun gewassen besmetten, wegens schending van het patentrecht.

Zij zijn de oorlogsprofiteurs die in het Midden-Oosten oorlogen met verarmd uranium begonnen en de troepen vertelden dat ze zich geen zorgen hoefden te maken, dat het veilig was om ermee om te gaan. Het heeft wel geholpen om van veel radioactief materiaal af te komen. Hun oplossing is ontbinding, raad eens wat er op je neerregent in vanuit de chemtrails? Om nog maar te zwijgen over de zware metalen die zich opstapelen.  Ze injecteerden de troepen met brouwsels in een groot experiment en zetten de meesten op timers. Toen de bijwerkingen kwamen, bestempelden ze het als PTSD, psychologisch.

Nu hebben we de “vaccins” die geen vaccins zijn, het zijn genmodifiers, besturingssystemen die worden geleverd met gebruikmaking van geaborteerd foetaal weefsel, een andere onzalige big business in een massaal experiment dat niet door de FDA wordt gesanctioneerd en jouw levensverzekering teniet doet. Laat dat even bezinken. Ze hebben je dit niet verteld, of wel? Ze hebben je niet verteld dat je gekozen hebt om deel te nemen aan een onbestraft experiment, geïntimideerd door de pers, politici, en gehersenspoelde werkgevers. De neurologische stoornissen, orgaanfalen en sterfgevallen die nog komen, zijn door jullie eigen toedoen, met jullie eigen toestemming. Heeft iemand gevraagd wat er met de proefdieren is gebeurd? Degenen die niet stierven, stierven later toen ze opnieuw geïnfecteerd werden door een cytokine storm vergelijkbaar met aids, hun immuunsysteem ging op hyperdrive. Kan dit de reden zijn waarom mensen HIV krijgen na de vaccinatie of vinden ze het virus in de vaccins? Wist je dat degenen die de vorige griepprikken hebben gehad, ernstiger op Cov 19 hebben gereageerd en dat nu uit onderzoek blijkt dat er na het vaccin nog ernstiger wordt gereageerd op een nieuw virus dat terminaal kan zijn.  Dit alles voor een virus dat voor 99,8% geneest, waarbij sommigen asymptomatisch zijn en anderen een milde griep ervaren volgens de CDC. Degenen met een verzwakt immuunsysteem, eerdere ernstige ziekten, in rusthuizen en hospice waren de voornaamste slachtoffers, aantallen die niet hoger waren dan voorgaande griepvirussen. Dit wetende vulden veel gouverneurs de rusthuizen met geïnfecteerde, sommigen schreven boeken waarin hun heldhaftige reactie werd geprezen.

Luister jij naar de dokters en onderzoekers die niet gekocht en betaald worden door big pharma, of luister jij naar de eugenetisten die miljarden verdienen aan de vaccins en testkits, ja die kits met een 86% vals negatief dat een geit, pawpaw fruit en een blikje coke positief testte? Een testkit waarvan zelfs de uitvinder zei dat hij niet gebruikt mocht worden om te testen op Covid, die onlangs overleed nadat hij in de openbaarheid trad.  Waarom worden er uiterst kankerverwekkende chemicaliën aangetroffen op de teststaafjes, nanomaterialen, andere middelen die rechtstreeks worden aangebracht op de plek die het dichtst bij de hersenen ligt, waar de beschermende afscherming het dunst is?

Nogmaals, zij zeggen dat dit veilig is en iedereen die hen in twijfel trekt zijn samenzweringsgekken, anti-wetenschappelijk en anti-Amerikaans.  Is het Amerikaans om als blinde schapen te volgen wat de “autoriteiten” je vertellen gezien hun staat van dienst? Hoeveel medicijnen werden niet als veilig bestempeld om er later achter te komen dat ze ernstige bijwerkingen hadden, de ontvanger steriliseerden, geboorteafwijkingen veroorzaakten en in sommige gevallen terminaal werden? Heeft iemand zich ooit afgevraagd wie deze chemische en farmaceutische bedrijven zijn, of het multimiljarden industrieën zijn die al eeuwig bestaan? Steunen zij de N.W.O. en haar plan om 13 van de 14 mensen van de planeet te verwijderen, zoals openlijk verklaard en geschreven op de Georgia Guidestones? Zijn zij ooit ter verantwoording geroepen, hebben zij een geschiedenis van het veroorzaken van ernstige schade aan de mensheid en de Aarde? Waren sommigen van hen in het verleden betrokken bij nazi-Duitsland door tegen hun wil te experimenteren met mensen en chemicaliën te leveren voor de gaskamers, leverden zij de opsporingssystemen, de papieren, de catalogus wie moest leven en wie moest sterven? Wie heeft deze giftige chemicaliën en drugs gemaakt, hoe zijn ze zo in zwang geraakt, wie heeft ze in het verleden goedgekeurd, welke regeringsinstantie en kunnen ze nu nog worden vertrouwd?

Of het nu in onwetendheid of in het volle besef gebeurt, er is een geschiedenis van genocide en doofpotaffaires, zonder persoonlijke verantwoordelijkheid. Grote farmaceutische bedrijven, chemische bedrijven en corrupte politici hebben dit allemaal laten gebeuren en het gebeurt nog steeds, ongecontroleerd door de onwetende en gewillige massa. Ondanks deze geschiedenis staan de mensen in de rij om deel te nemen aan hun eigen verwonding en ondergang. Wanneer je hen probeert te redden of op te voeden, keren ze zich tegen je, je familie, je vrienden, de sociaal gemanipuleerde bestempelen je als een fanaticus, een samenzweringstheoreticus, een mafkees. Dit omvat de medeplichtige mainstream en sociale media met hun zware censuur programma’s.

Degenen die je te schande maken stellen alleen hun eigen onwetendheid en karakter vast, hoe durf je de lemmingen te stoppen om over de klif te gaan, hen te stoppen van hun zelfopgelegde verwonding en slachting waarbij ze hun kinderen, die op hen vertrouwen om hen te beschermen, met zich mee nemen. Alles voor een salaris of angst om de boot te laten schudden.

Dit is net als de tijdmachine geworden toen de bovengrondse mensen er niet van konden worden weerhouden een maaltijd voor de Morlocks te worden. Lees 1984Farenheit 451Brave New World, dit was geen fictie, het zijn nu documentaires van het gedrag van de huidige regering. Dubbel spreken is echt. Hoe lang gaat deze waanzin nog door? Persoonlijk, als iemand tegen mij liegt en mij, mijn vrienden en familie bedreigt of schade toebrengt, is hij weg, toast, persona non gratis.  Toch staat de massa in onwetendheid herhaaldelijk in de rij voor dezelfde resultaten.

“Zijn we echt zo onwetend, kritisch denkend, sociaal gemanipuleerd dat we het voor de hand liggende niet meer kunnen zien, ondanks een lange geschiedenis van misleiding, verwonding en dood door diezelfde mensen?”

Denkt je echt dat diezelfde mensen jouw veiligheid, gezondheid en welzijn op de eerste plaats hebben staan? Denk je dat zwarte levens belangrijk voor hen zijn, of enige andere cultuur of ras? Verdeel en heers, alle rassen- en gender oorlogen halen de spotlights van hen af.  Als je dat nu nog niet door hebt, God helpe je. Er is een wonder of een harde les voor nodig om deze monumentale ontkenning om te keren. Die harde les komt er aan. Zeg niet dat je niet gewaarschuwd bent. Leg uw redding niet in de handen van iemand of een instelling die niet alleen in het verleden herhaaldelijk heeft gefaald, maar die heel goed de oorzaak kan zijn geweest. Zij hebben het probleem gecreëerd, de angst en de reactie opgewekt, en nu zorgen zij ten koste van jullie gezondheid en miljarden voor de oplossing. Of niet? Zal dit in de toekomst nog meer problemen veroorzaken als al hun oplossingen uit het verleden.

Wakker worden. Om met de woorden van Einstein te spreken: steeds maar weer hetzelfde doen en een ander resultaat verwachten is een vorm van waanzin. We zijn een krankzinnige beschaving geworden. We zijn de schoonheid van de natuur vergeten en de verplichting aan de kinderen om hen te beschermen en veilig te houden. Niet iedereen echter en zij zullen opstaan. Dit is geen politieke oorlog, het is een multidimensionale oorlog tegen goed en kwaad. Je bent niet alleen. Vraag.

Godspeed en verspreidt dit ver en wijd.

James Gilliland

www.eceti.org

www.bbsradio.com

ECETI Stargate YouTube

Vertaling: Martien