Een Ongemakkelijke Waarheid

Een Ongemakkelijke Waarheid

James Gilliland – 10 Maart 2021

Het is zelfs voor de meest sociaal gemanipuleerde en onbewuste steeds duidelijker geworden dat er iets mis is met dit plaatje. Er klopt niets van. Op de websites van de CDC en de WHO zeggen ze dat Cov 19 niets meer is dan een milde verkoudheid met een overlevingskans van 99,8%. Plausibele ontkenning. Dokters, universiteiten en laboratoria over de hele wereld roepen dat ze alleen maar influenza A en B hebben gevonden. Noch de CDC noch de WHO hebben een isolaat, dus kunnen ze geen vaccin maken. Het vaccin is geen vaccin, het is een RNA-modificator met een besturingssysteem. Meer dan 10.000 mensen zijn gestorven aan het experimentele “vaccin”, duizenden meer hebben ernstige bijwerkingen, maar deze statistieken worden niet vrijgegeven.  Wetenschappers waarschuwen nu dat de volgende pandemie die, ernstige ziekten veroorzaakt met een zeer hoog sterftecijfer in de komende 5 jaar, het gevolg zal zijn van de modieuze vaccinatie. Heeft iemand gevraagd wat er met de proefdieren is gebeurd, zijn er nog in leven? Wat gebeurde er nadat zij de prik hadden gekregen en waren blootgesteld aan het coronavirus, zelfs aan het virus dat een gewone verkoudheid veroorzaakt? Hun immuunsysteem ging in overdrive en ze stierven.  Wist je dat als je sterft je levensverzekering niet zal uitkeren omdat je een experimenteel “vaccin” hebt genomen? De ziektekostenverzekering zal waarschijnlijk volgen en u kunt de vaccinmakers of de overheid niet aanklagen. Als u deze feiten als samenzwering wilt bestempelen, hier is uw samenzwering. (Lees verder na het document hieronder).

Na dit alles staan de kritisch denkende, aan onderzoek onderhevige, nuttige idioten, die duidelijk niet langer nuttig zijn en moeten worden afgemaakt, in de rij voor de prik. Main stream media en sociale media pushen de prik. Ze bliezen buiten proporties Cov19 statistieken op en spuwen valse gegevens, theatraliteit te verspreiden angst over het land, zodat mensen in de rij zouden staan en gewillige deelnemers zouden zijn aan hun eigen ondergang. Vrienden, familie en geliefden maakten de wijze en geïnformeerde mensen te schande die alleen maar probeerden hun gezondheid te verzekeren en hun leven te redden. Dit klinkt misschien koud, maar misschien is dit de manier van de natuur om de genenpoel te zuiveren. Degenen die niet kritisch kunnen denken, te lui zijn om hun eigen onderzoek te doen en zich zo hebben laten manipuleren dat zij, als hen door de wereldwijde elite, de mainstream en de sociale media, wordt verteld dat zij van een klif moeten springen, het modieus is, de nieuwe norm, zouden vragen waar de klif is. In feite zullen ze degenen die hen proberen te stoppen beschamen, belachelijk maken en zelfs gewelddadig worden. Ze zullen je uitsluiten van scholen, sportscholen, restaurants, concerten, sportevenementen en je zelfs beletten te vliegen als je niet meedoet aan een van de grootste oplichterijen van de wereldbevolking in de geschiedenis. Een zwendel die alleen de globalisten konden uitvoeren.

Waar ze niet op gerekend hebben is het Grote Ontwaken, burgerjournalisten die ondanks massale censuur het woord naar buiten brengen. Ze hebben niet gerekend op moedige witte hoeden en ongeziene welwillende krachten die de geziene en ongeziene negatieve krachten tegenwerken. Zij hebben ook geen rekening gehouden met de kwantumsprong in de evolutie die van bovenaf wordt gesponsord, het tijdperk van de Waterman en het einde van de Tirannie. Er zal altijd een percentage mensen zijn dat deze verschuiving niet zal maken. Zij hebben kans na kans gekregen om te ontwaken en hebben ervoor gekozen dit niet te doen. Vrije wil kan niet worden aangetast. Maar vergis je niet, de mensheid en de Aarde ascenderen naar het volgende niveau, met of zonder hen. Tirannie en alles wat ermee gepaard gaat is geen frequentie die specifiek is voor deze verandering.

We worden op elk niveau uitgedaagd. Onze fysieke lichamen, onze mentale en emotionele lichamen, zelfs onze astrale lichamen met trauma’s uit vorige levens die aan de oppervlakte komen zijn allemaal in het proces van heling en het loslaten van het verleden. De sluiers tussen de werelden worden dunner. We zien dat ongeziene negatieve invloeden die altijd in het spel zijn geweest, beginnen te verschijnen. Wist je dat niet al je gedachten en emoties van jou zijn? Wist u dat vrienden, familie, geliefden allemaal in een of andere mate onder dezelfde invloeden staan? Heb je je ooit afgevraagd hoe zo’n onmenselijkheid op Aarde kan worden uitgedrukt, zou er niet-menselijke invloed kunnen zijn? Wist u dat u een multidimensioneel wezen bent dat leeft in een multidimensionaal universum? Bent u zich bewust van wat er in die dimensies gebeurt, heeft het invloed op u? Ben je gewoon een vleespak met een persoonlijkheid of is dat wat je sociaal gemanipuleerd bent om te liegen. Verlicht zijn is kennis hebben van alle dimensies, hun invloeden terug naar de bron. Het Grote Ontwaken is multidimensionaal, er zijn geziene en ongeziene entiteiten, kwaadaardig en goedaardig. Zelf-meesterschap vereist zelf-bewustzijn en persoonlijke verantwoordelijkheid, zelf-bevoegdheid op elk niveau. Naarmate de sluiers dunner worden en de frequenties stijgen, is het een must om te leren hoe je ongeziene negatieve invloeden kunt opruimen. Hoe dichter we bij het Nirvana komen, hoe meer de demonen hun lelijke kop opsteken. Het is het beste om te weten hoe je met hen moet omgaan. Zij zullen verdelen, afscheiden, problemen creëren waar er geen zijn. Het zijn meesterlijke manipulators die gebruik maken van angst, schaamte, schuldgevoelens, ongenezen wonden, trauma’s en verkeerde conclusies uit vroegere ervaringen. Deze staan bekend als gaten in je pantser. Zij zullen vrienden, familie en geliefden beïnvloeden om jouw spirituele evolutie te saboteren. Zij proberen alles om de frequenties omlaag te halen zodat hun wereld kan blijven bestaan. Zij voeden zich met de negativiteit.

Degenen met het grootste licht, de grootste liefde, de grootste kennis zijn de grootste bedreiging. Zij zullen de grootste uitdagingen hebben. Vergeet nooit waarom je een bedreiging bent, wie je bent en waarmee je verbonden bent. We hebben allemaal de kracht om de liefde van de Schepper, de ultieme kracht in het Universum, in elke situatie te channelen. Sta stevig in je goddelijkheid. Vind je centrum wanneer iedereen om je heen het zijne aan het verliezen is. Weet dat ook dit voorbij zal gaan. De heerschappij van tirannie, gezien en ongezien, komt ten einde. Voed het niet, doe er niet aan mee, en word niet wat je tegenwerkt. Stem je af op de Universele Wet, die in zijn eenvoudigste begrip Universele Vrede, Broeder/Zusterliefde, Individuele Vrijheid en Welvaart voor Allen is. Wees lief voor elkaar en voor jullie planeet.

JAMES’ ZUIVERINGSTECHNIEK

Healing is een must voor allen die in andere sferen van bewustzijn willen opereren. Je moet zelf autoriteit hebben en controle behouden.  Als je negatieve vibraties ervaart, zijn het ofwel gedachtevormen, beperkende mentale concepten, psychische bindingen of gediscarneerde entiteiten (verloren zielen) die genezing nodig hebben. Ze zijn gebonden aan de aardetrilling door houdingen en emoties van lagere trillingen.  Sommigen zijn dwingend en willen manipuleren en controleren. Liefde heelt.  Uitdrijving stuurt hen alleen maar naar een andere plaats, een andere persoon. Onthoud bij alle genezing dat God liefde is. Het is de kracht van liefde die heelt en opheft.

STAPPEN OM DE ENERGIE TE ZUIVEREN

  1. Sluit jouw aura door het visualiseren van een wit of goud licht om je heen.
  2. Roep de door jou gekozen culturele vertegenwoordiger van God aan, of het nu Jezus, Boeddha, Babaji, Maria, Mohammed, Witte Adelaar of een andere van de Schone Vele Gechristenden is.
  3. Zeg tegen de entiteiten dat ze geheeld en vergeven zijn, opgetild en verlicht.
  4. Zeg hen dat ze geheeld zijn en omringd met het Christuslicht en de Christusliefde.
  5. Vraag jouw gekozen vertegenwoordiger om hen naar hun volmaakte plaats te brengen.
  6. Vraag dat alle negatieve gedachtevormen en beperkende mentale concepten worden opgelost en opgeheven in het licht van de waarheid.
  7. Vraag dat alle psychische banden worden verbroken en sluit hun aura’s voor alles behalve geesten van de hoogste vibratie.

Herhaal dit proces tot je je helder voelt. Het kan zijn dat er meer dan één healing gedaan moet worden. Onthoud dat je woord zeer krachtig is, en dat wat op hun niveau wordt gezegd, zich onmiddellijk manifesteert. Veel verlichte mensen gebruiken dit proces voordat ze zich openen. 

Het schept een heldere en veilige omgeving, en het tilt ook degene op die de healing doet. Intentie is negen-tiende van de wet. Als je van plan bent te dienen en te helen, zul je entiteiten van gelijke geest naar je toe trekken. Als je van plan bent om te dwingen of te manipuleren, zul je ook gelijkgestemde entiteiten aantrekken. Het is de wet van aantrekking. 

Soms zullen afgedwaalde geesten naar je licht komen als een mot naar een vlam. Oordeel niet over jezelf, genees hen gewoon. Zij zijn het die in de problemen zitten, niet jij. Zij zoeken uw hulp.

KORTE VORM VAN ZUIVERINGSGEBED

NADAT JE HET BOVENSTAANDE IN HET BEGIN HEBT GEDAAN (ROEP EERST JE HOOFDLERAAR OF GIDS EN ANDERE GODDELIJKE WEZENS DIE GECHRISTEND ZIJN OF HOGER) ZEG DAN

“WIJ VERWELKOMEN ALLE ENTITEITEN IN LIEFDE EN LICHT WIJ SPREKEN TOT U VAN DE HEER GOD VAN ONS WEZEN ZEGGENDE DAT U ALLEN BENT GEHEELD EN VERGEVEN OPGETILD EN VERLICHT VERVULD EN OMRINGD DOOR HET CHRISTUS LICHT EN DE CHRISTUS LIEFDE EN WIJ VRAGEN DE MOOIE VELEN U TE BEGELEIDEN NAAR UW PERFECTE PLAATS GA IN VREDE”

James Gilliland

ECETI.ORG

Vertaling: Martien