Eceti Nieuws 20 juni – UFO Disclosure, Witte hoeden in beweging, Riemen vast

Eceti Nieuws 20 juni

Door: James Gilliland – 20 Juni 2023

UFO Disclosure, Witte hoeden in beweging, Riemen vast

Dit klinkt als een gebroken record, maar de Schumann Resonantie zit vol met vreemde patronen. Is het een softwarefout of gebeurt er iets groots. Om 15.00 uur deden we zaterdag onze persoonlijke en wereldhealingmeditatie. De Schumann Resonantie werd gek, “toeval”.

De UFO/UAP persconferentie werd gehouden in Washington DC en eindigde met een totale ontwijking na een vraag over de mogelijkheid van negatieve ET’s. Greer sloot het snel af. We kunnen geen volledige openheid verwachten als het gaat om politici, militairen of het reguliere nieuws. Het is een vorm van waanzin om op dit pad door te gaan, of niet?

Hoe beter kunnen we doorgaan met het gecontroleerde verhaal door gebruik te maken van shills, gecontroleerde oppositie samen met integere en moreel uitgedaagde mensen die hun bevelen opvolgen? Het is alsof de vossen en coyotes naar de wolven gaan en vragen: “Vertel ons de waarheid over wat er met de kippen is gebeurd”. De tijd van mensen zou beter besteed kunnen worden aan de Zelfmeesterschap / Ambassadeurstraining die op 16 juni werd gehouden. Waar alle aanwezigen de spirituele en technologische vooruitgang van de schepen van de Buitenwerelders en de wezens die ze bedienen konden ervaren.

Ik ga hier een bom laten vallen. Velen zullen de waarheid niet aankunnen, maar er zal een zaadje worden geplant.

Aan de top van de machtselite die de mensheid bestuurt staat een Satanisch/Luciferiaans pedofielennetwerk dat zich bezighoudt met elke vorm van mensenhandel die de mens kent. Ze controleren bijna elke instelling: financieel, zakelijk, religieus, overheid, media en nu ook de UFO-gemeenschap. De belangrijkste families, Rockefeller, Rothchild en verschillende anderen, geven openlijk toe Luciferianen te zijn. Zij bezitten Black Rock en Vanguard die bijna elk ander groot bedrijf bezitten of controleren.

Het Rockefeller Initiative verzamelde de topmensen in de Ufologie en creëerde via hen het gecontroleerde verhaal. De vijanden van deze Luciferiërs zijn Schepper nummer #1, de Heiligen, Wijzen en Opgestegen Meesters #2. De Spiritueel en Technologisch Geavanceerde Buitenwereldse Beschavingen #3. #4 zijn de verlichten, zij die in dienst staan van de mensheid en de Aarde en zij die toegewijd zijn aan het ontwaken, genezen, onderwijzen en bekrachtigen van het individu. De planetaire bevrijding van de Mensheid en de Aarde.

Degenen die van God houden, een hoge mate van integriteit hebben en goede morele basiswaarden, die vaak conservatief worden genoemd, passen ook in die categorie, hoewel velen onwetend zijn over spiritueel en technologisch geavanceerde buitenwereldse bezoekers en hoe zij in de planetaire bevrijding passen. Is het licht zojuist aan gegaan? Verbindt u de punten? Begrijp je nu de integriteit en de moraal van de huidige regering en de bewapening van de agentschappen tegen de mensen? De UFO-gemeenschap is hetzelfde lot beschoren. De infiltratiemethode komt via financiering met een agenda. Als je de financiering niet aanneemt of niet binnen het gecontroleerde verhaal blijft, word je gecensureerd, afhankelijk van het dreigingsniveau, met dodelijk geweld. Er zijn waarschuwingen, remleidingen worden doorgesneden, wielmoeren worden verwijderd, ze vermoorden je karakter en als dat niet werkt gaan ze fysiek achter je aan. Ze sluiten je bankrekeningen, sociale media en doen er alles aan om je te laten verdwijnen. Degenen die je het meest aanvallen zijn de aanstellers, de integere en moreel uitgedaagde mensen die op zoek zijn naar roem en fortuin ten koste van hun eigen ziel. Er zijn veel duistere allianties gevormd. Daarom is ECETI, met het beste bewijs dat er al meer dan 40 jaar contact is met spiritueel en technologisch geavanceerde buitenaardsen, samen met de goed gedocumenteerde verschijning van vele Opgestegen Meesters, de meest gecensureerde UFO hotspot op de planeet.

Je tekst moet ingaan op 3 belangrijke vragen: Voor wie schrijf ik? (Doelgroep) Waarom zouden ze er iets om geven? (Voordeel) Wat wil ik dat ze hier doen? ( Oproep tot actie)

Maak een geweldig aanbod door woorden toe te voegen als “gratis” “persoonlijk” “gratis” of “op maat”. Een gevoel van urgentie helpt lezers vaak om actie te ondernemen, dus denk na over het invoegen van zinnen als “slechts voor een beperkte tijd” of “er zijn er nog maar 7 over”!

Bijna al hun getuigen zijn ervan op de hoogte, inclusief het leger en andere agentschappen, maar waarom vermijden ze ECETI als de pest? We weten wie de negatieve ET’s zijn, hun agenda’s die vaak vermeden worden in de Ufologie, evenals de positieve ET’s en hun welwillende agenda’s maar waarom wordt deze informatie gecensureerd. Waarom doen ze al bijna 40 jaar mee aan de censuur van het lopende contact? Waarom worden ze zo bedreigd door de Opgestegen Meesters en de Spiritueel en Technologisch Geavanceerde Buitenwereld beschavingen?

Als je teruggaat en leest wie de leiding heeft over het gecontroleerde verhaal is het antwoord duidelijk. Satanische/Luciferianen zijn in oorlog met de Schepper, diegenen met een hoge mate van integriteit, diegenen met morele waarden, die in God/Creator/Grote Geest geloven en diegenen die in dienst staan van de Mensheid en de Aarde worden gecensureerd als doelwit, hun karakters worden vermoord door de aanstellers en opportunisten die hun ziel hebben verkocht voor geld en roem. Volg het geld, het gaat allemaal terug naar dezelfde Satanische/Luciferianen die de hoofdoorzaak zijn van bijna alle kwalen van de mensheid. Velen doen in onwetendheid of vrijwillig hun bevelen.

Er zijn multidimensionale wezens die helemaal teruggaan naar de Bron en die helpen bij het ontwaken, genezen en de planetaire bevrijding van de Aarde van diezelfde Satanische/Luciferiaanse duistere krachten waar vaak naar verwezen wordt als demonen, reptielachtigen, lange grijstinten enz. De welwillende ET’s kennen de echte geschiedenis van de Aarde tot aan de eerste koloniën. Ze weten van een reeks valpartijen en de oorsprong van elke religie samen met de misinterpretaties. Zij leven volgens de Universele Wet en daarom zijn zij een bedreiging voor de draconische wet binnen de huidige regering die momenteel wordt ontmaskerd en ontrafeld.

De dagen van tirannie komen ten einde. Het gecontroleerde verhaal en degenen die eraan deelnemen worden ontmaskerd. Onthulling zal vanuit de lucht komen en door de harten en geesten van de mensen, niet van een of andere religieuze of overheidsinstantie waarvan de meesten in het verleden met dodelijk geweld hebben deelgenomen aan de doofpotaffaire en desinformatie. De UFO-gemeenschap is gevangen genomen en is nu een winstgevend carnaval geworden. Het is een miljarden kostende amusementsindustrie, niet dienstverlenend of toegewijd aan ontwaken, genezing en planetaire bevrijding.

Alles van boven naar beneden dat niet frequentie-specifiek is voor het verhogen van de vibratie, planetaire bevrijding, het ascensieproces, afgestemd op de Universele Wet zal niet zegevieren in de dagen die komen gaan. De opportunisten, de aanstellers, de integere en moreel uitgedaagden, de vele keynotes en topmensen die het meest bekend zijn in de UFO-gemeenschap zullen worden ontmaskerd en een reactie op hun daden zien. Dit wordt versneld en versterkt. Ze zullen allemaal ontmaskerd worden, maar toch zullen ze met oordelen smijten, valse beschuldigingen uiten, zoveel mogelijk verdeeldheid zaaien om af te leiden van hun eigen wandaden. Tirannie en haar dienaren komen tot een einde. Het is niet meer in lijn met de Universele Wet en de Universele Wet komt eraan nu de hogere dimensies en wezens de Aarde binnendringen. Ook de Aarde is aan het ascenderen.

Vegas schip crasht in juni 2023

Je kunt je nergens verstoppen. Er is maar één uitweg. We moeten onze eigen frequenties verhogen, het verleden loslaten, afrekenen met onze eigen schaduwkant en alle verbindingen met het omverwerpende oude draconische rijk verbreken. Dit is het grote geheel. Dit is echte onthulling. Er zijn legioenen van Meesters, Heiligen en Wijzen, Spiritueel en Technologisch Geavanceerde Buitenwerelders multidimensionale wezens die helpen bij de planetaire bevrijding. Het gecontroleerde verhaal wil niet dat jullie hiervan weten. Waarom? Omdat degenen die toegewijd zijn aan het ontwaken, helen en bevrijden in directe tegenstelling staan tot de slavernij en vernietiging van de mensheid en de Aarde. Als je dit wilt vereenvoudigen, dan zijn er degenen die zijn afgestemd op Satanische/Luciferiaanse krachten die willen dat de pijn, het lijden, de armoede, het gefabriceerde gebrek, de slavernij door afhankelijkheid voortduren die van de macht worden ontdaan. Er zijn er die geleid worden door God/Creator/Great Spirit die de Aarde willen onderwijzen, bekrachtigen, bevrijden en herstellen naar haar oorspronkelijke bedoeling, het juweel van dit zonnestelsel waar al het leven kan evolueren en haar hoogste potentieel kan bereiken. Er zijn ook veel wolven in schaapskleren die zich voordoen als bevrijders en herstellers. Om ze uit te zoeken hoef je alleen maar het geld te volgen en te kijken met wie ze omgaan, hun frequentie en ware motief te onderscheiden. Let ook op wat ze met hun geld doen. Velen hebben zelfs zichzelf voor de gek gehouden.

Het laatste onderwerp is riemen vast. De hogere dimensionale wezens en de witte hoeden zijn in beweging. Er vinden militaire operaties plaats in 27 staten. Het is een razzia. Ze zijn er ook om jullie te beschermen tegen diegenen die op bevel van de diepe staat chaos en geweld creëren tijdens deze overgang. De onthulling en chaos maken deel uit van het genezingsproces. Jullie zullen er veel van zien. Geen rots zal onaangeroerd blijven en alle ongerechtigheden zullen van de daken worden geschreeuwd. Wanneer de duistere harten worden ontmaskerd, zullen ze geen plek hebben om zich te verbergen, er zal geen straat zijn waar ze overheen kunnen lopen. Je kunt je niet verbergen of vluchten voor je karma of je eigen ziel die de lessen creëert die je nodig hebt om weer op het juiste spoor te komen. Waar je ook gaat, daar ben je, samen met je karma. Er komt een grote versterker en versneller aan. Er zal een vouw van tijd zijn. Het is tijd om je op elk niveau voor te bereiden. Liefde is de kracht, laat het je gids zijn. Dit omvat liefde voor jezelf, je familie en je buren.

Er zijn krijgerklasse Pleiadiërs die hier nu zijn, samen met een groot aantal andere welwillende rassen. Over sommige van onze oude voorouders zul je niets horen in Ancient Aliens. Zij zijn de Ehcaje, een groep meester-krijgers die al tijden trainen in hun tempels. De handschoenen zijn uit, geen onderhandelingen meer met ontaarde ET’s en andere duistere krachten op de planeet. Je gaat een heleboel schepen zien ontgrendelen, sommige worden uitgeschakeld zoals in Vegas. Dit is de echte onthulling, hoe gaan ze de wrakstukken ontkennen en de wezens die rondlopen en nergens heen kunnen? Dit zal escaleren. De gebeurtenis waar velen op hebben gewacht staat voor de deur. Nog maar een paar dagen. Jullie oude systeem zal instorten om vervangen te worden door een heel nieuw systeem, een eerlijk systeem dat voor de mensen is. Er zal chaos zijn tijdens de verandering, dus bereid je voor op elk niveau. Loop het leger niet in de weg, zij hebben zich hierop voorbereid. Het is een multidimensionale operatie die al jaren aan de gang is.

Veel geluk en voorspoed,

James Gilliland

www.eceti.org
www.bbsradio.com
Eceti Stargate TV
Eceti Stargate Radio Rumble, Viemo, You Tube.

PS: Er zijn een heleboel oplichters die deze nieuwsbrief zullen opnemen in hun berichten van hun leiders. Kijk uit naar dezelfde informatie in gechannelde berichten. Jullie kunnen allemaal je eigen contact hebben en je eigen informatie van binnenuit krijgen.

Vertaling: wakkeremensen.org