De waarheid is een krachtig wapen en het staat niet aan hun kant.

ECETI-nieuws

James Gilliland -16 December 2020

De waarheid is een krachtig wapen en het staat niet aan hun kant.

Tijdens het mediteren stelde ik verschillende vragen over wat er zich op Aarde afspeelt. Er werd mij verteld dat er natuurlijke, sociale en economische gebeurtenissen op komst zijn. De zon gaat zeer actief worden en uiteindelijk het net en de meeste satellieten neerhalen. Het creëert ook veranderingen in het bewustzijn.  Verwacht zwaar weer en een toename van aardbevingen en vulkanische activiteit, de Aarde breidt zich uit.

Helaas zijn veel van de satellieten niet uitgelijnd met de Universele Wet en dienen geen van beide de mens of het beest. Het oude elektriciteitsnetwerk moet worden vervangen door nieuwe technologieën die veiliger zijn en niet onderhevig zijn aan impulsen of zonnevlammen. Het communicatienetwerk moet ook worden veranderd met behulp van frequenties die meer genezend dan schadelijk zijn. Ik vroeg naar de verkiezingen, naar de extreme polariteiten en naar de psychotische agenda’s die zich afspelen. Er werd mij verteld dat ik me geen zorgen hoefde te maken dat de Schepper zou winnen, de Universele Wet zal hard doordrukken en degenen die niet op één lijn staan met de Universele Wet zullen vallen. Het is wat sommigen de laatste wals van de tirannen noemen. Hun politieke marionetten zullen niet succesvol zijn.

Vrijheid is de basis van Amerika het zit in het DNA van het volk. Zoveel mensen zijn naar Amerika gekomen op de vlucht voor socialistische dictators en het communisme, ze zullen niet voor de gek gehouden worden, het volk zal opstaan en degenen die de wil van het volk doen zullen zegevieren. Vrijheid is besmettelijk het zal wereldwijd zijn.

Ik weet dat het er somber uitziet alsof de duistere harten aan het winnen zijn, maar ze hebben een aantal grote verrassingen in de zeer nabije toekomst. Heel grote verrassingen. De waarheid is een krachtig wapen en het staat niet aan hun kant. Hun imperiums zijn gebouwd op leugens, bedrog en verborgen agenda’s die in strijd zijn met de Universele Wet. Ze geloven dat ze onaantastbaar zijn, dat zijn ze niet hun koninkrijk zal worden ontmanteld.  Het staat geschreven in de profetieën, het beest heeft zijn heerschappij. Het wil alles overheersen en verslinden.

Net wanneer je gelooft dat er geen hoop is en het beest het land heeft verwoest, consumeert het beest zichzelf. Dan komt de duizend jaar van vrede en hereniging met de Sterren Naties. De helende, herstellende energieën en kennis zullen aan de oppervlakte komen en over het land bewegen om de Aarde te resetten om zijn oorspronkelijke plan te vervullen om het juweel van de Melkweg te zijn. Universele Vrede, Broeders/Zusterliefde, Individuele Vrijheid en Welvaart voor Allen zullen de leidende krachten zijn voor de mensheid en de Aarde. Echter, dit te weten ontslaat hen niet van hun persoonlijke verantwoordelijkheid. We moeten allemaal ons unieke zielsdoel vinden en onze rol spelen.

De Schepper heeft zijn beste, krachtigste zielen voor deze tijden geïncarneerd. Ze worden ontwaakt, geïnitieerd en verbinden zich opnieuw met hun sterrenfamilies, geavanceerde beschavingen van waaruit ze zijn geïncarneerd. Ze zijn naar de Aarde gekomen als onderdeel van een multidimensionaal plan om de mensheid te bevrijden en de Aarde te herstellen in haar ongerepte schoonheid.

De Aarde ascendeerd, door veranderingen van het atoom naar meer complexe structuren. Jouw DNA en het DNA van alle levensvormen zijn aan het veranderen. Dit is niet altijd een leuk kaartje, want het lichaam gaat door meerdere uitdagingen en reinigt. Doe wat je kunt om het proces te helpen. Mediteer, stap uit in de natuur, eet dicht bij de natuur, drink veel schoon water, maak gebruik van de reinigingsmethoden die je tot je beschikking hebt. Het is uiterst belangrijk om je mentale en emotionele lichaam onder de knie te krijgen.

Het bekritiseren en de schuld geven aan anderen voor iemands emotionele of mentale gemoedstoestand is het vermijden van het omgaan met de eigen onafgemaakte zaken. Bezorgdheid is een vorm van gebed, angst verlamt, vindt de leeuw binnenin je en laat jouw hart je gids zijn. De grootste uitdaging is niet de buitenkant, maar de binnenkant. We kunnen elke situatie met een kalme heldere geest tegemoet treden met de focus op oplossingen.

Berijd de golf het zal versterken en alles versnellen, het is hier. Raak niet verstrikt in een reactionaire geest, verschuif naar een creatieve geest. Focus op en creëer de wereld die je wilt. Doe niet mee aan iets dat tegen het hart en de Universele Wet ingaat. Vind je centrum en help anderen die de hunne hebben verloren, breng ze terug in balans door het voorbeeld te geven. Dit zijn gunstige tijden, mensen en gebeurtenissen zullen komen en gaan, het verleden loslaten en weten dat dit ook voorbij zal gaan. Maar om het door te laten gaan moeten we het loslaten.

Wees goed,

James Gilliland

www.eceti.org

www.bbsradio.com

ECETI Stargate the Official Channel YouTube

Vertaling: Martien