De Sluiers Komen Naar Beneden, De Ui Wordt Gepeld, Jullie Waren Nooit Alleen Zowel Positief als Negatief.

De Sluiers Komen Naar Beneden, De Ui Wordt Gepeld, Jullie Waren Nooit Alleen Zowel Positief als Negatief.

Door: James Gilliland – 24 Maart 2021 –  www.eceti.org

Welkom bij de Maart waanzin. De recente equinox en de komende Super Maan samen met de CME’s, “zonnevlammen” de buiten de schaal vallende Schuman Resonantie gaat van Maart een maand maken om te onthouden. Dit zal doorgaan tot april. Het is tijd om te helen, de slachtoffer cyclus te beëindigen en je macht terug te nemen. De ui wordt afgepeld, laag na laag en nu zijn we bezig met onze kernkwesties. Het afpellen gebeurt met alle instellingen die ook hun kern blootleggen.  We worden ons bewust gemaakt van contracten en verbindingen die niet in ons hoogste en beste belang zijn. Deze contracten of overeenkomsten moeten verbroken worden en de verbindingen, gezien en ongezien, die niet in ons hoogste en beste belang zijn, moeten verbroken worden. Geen psychische banden, vampirisme of verbindingen gebaseerd op afhankelijkheden meer. Dit verlangen naar vrijheid en zelfbevoegdheid of individuele bekrachtiging wordt versterkt door het hogere bewustzijn en de energie die op de Aarde drukt. We hebben hier al in 1980 over gesproken in de boeken op de ECETI.org website. Nu is het hier.

De Zon is bewust, de fotonengordel is bewust, de bergen die vulkanen worden zijn bewust, de aardbevingen als de Aarde uitzet zijn deel van het proces, alle vorm is bewust en het reageert allemaal op het hogere bewustzijn en de energie die dit zonnestelsel binnenkomt. De bio-elektrische velden rond onze lichamen, het fysieke lichaam zelf, ons DNA en zelfs de velden die onze herinneringen aan vorige levens bevatten, worden allemaal beïnvloed. Het wordt het Grote Ontwaken genoemd en het is multidimensionaal. Als de sluiers oplichten, zullen we Meesters, Heiligen en Wijzen zien, Spiritueel en Technologisch Geavanceerde Buiten Wereld Wezens, onze Oude Voorouders, de Sterren Naties, zelfs de mythologische mensen zoals Kabouters, Feeën, Elfen, Big Foot etc. zullen hun opwachting beginnen te maken. We zullen ook schaduwmensen zien, astrale wezens, geregenereerde ET’s, demonen en een heleboel entiteiten van laag niveau die al die tijd ongezien en ongestraft hebben gewerkt.  Het komt allemaal met verruimd bewustzijn en ascensie.

Dan zijn er de normalisten die ondanks hun strijd om de status quo te handhaven ervaringen zullen hebben die ze niet kunnen verklaren. Als je met de status quo meegaat, ken dan hun ware agenda. Het zal leiden tot verlies van vrijheid, slavernij, pijn, lijden en uiteindelijk de dood. De polariteiten worden versterkt, de een zit in een neerwaartse spiraal de ander zal doorgaan in de opwaartse spiraal. Om dit te verduidelijken: de globale elite, de CCP, de corrupte politici, de mainstream en sociale media die in handen zijn van het bedrijfsleven, de grote farmaceutische bedrijven en degenen die hen volgen of met hen meedoen, zitten in een neerwaartse spiraal. Helaas zullen de onwetenden, zij die vrijwillig en in onwetendheid deelnemen aan de neerwaartse spiraal, de sociaal gemanipuleerden, de kritisch denkende, de gestoorden in onderzoek die voor ontkenning hebben gekozen, ervaren wat al honderden jaren gepland is. Lees de Rockefeller Agenda en luister naar de woorden van de eugenetici, Gates, Fauci, enz. die allemaal meedoen en de winst van functieonderzoek financieren, de patenten op de testkits en het Cov1984 virus vijf jaar van tevoren in handen hebben. Zij verdienen miljarden. Zij controleren ook de WHO en de CDC, particuliere bedrijven die ook miljarden verdienen aan de pandemieën. Biologische, psychologische en cyberoorlog is verklaard aan de mensen. Denk je echt dat deze mensen humanitair zijn? Ze hebben alle menselijkheid verloren en worden gedreven door een andere kracht. Marionetten voor de duistere kant. Dit is geen oorlog tussen partijen, culturen of religies. Het is een oorlog tegen de mensheid, een oorlog tussen goed en kwaad.

Wanneer de complicaties van de vaccins, die experimentele gentherapie en besturingssystemen zijn, escaleren, zullen jullie de echte agenda zien. Als de mensen dit nog niet door hebben, hebben ze ervoor gekozen het niet door te hebben. Hun ontkenning zal hun ondergang worden, er zou een kern van waarheid kunnen zitten in de Darwin Awards waarbij mensen zichzelf uit de genenpoel verwijderen. Er wordt gezegd dat de zachtmoedigen de Aarde zullen beërven. De zachtmoedigen zijn de wijzen, de oordeelzamen, die traag zijn in hun woede maar standvastig in wat het hoogste en beste is voor henzelf en hun geliefden. Misschien is het een goed idee om naar hen te luisteren, de echte genezers en wetenschappers, degenen zonder een verborgen agenda.

Naarmate de sluiers dunner worden, zullen we moeten leren hoe we ongeziene negatieve invloeden kunnen helen, koorden kunnen doorsnijden, psychische banden kunnen doorsnijden, onze eigen autoriteit kunnen handhaven. Dit omvat alle contracten en overeenkomsten uit het verleden en heden die niet in ons hoogste en beste belang zijn. We zullen persoonlijke verantwoordelijkheid moeten nemen voor onze houdingen, emoties, overtuigingen, het opruimen van alle gedachtevormen of beperkende mentale concepten. Ascensie gaat niet over het eten van gogibessen, facebook spiritualiteit, het veranderen van je lichaam in een krakeling of het leven van een halve waarheid het negeren van de schaduwzijde binnen en buiten. Het gaat allemaal over brutale eerlijkheid met jezelf, het beëindigen van de ontkenning.

Zelf-meesterschap gaat over het beheersen van alle dimensies van jezelf, Zelf-bewustzijn is je bewust zijn van de multidimensionale wereld waarin je leeft. Zelf-Autoriteit is het handhaven van een frequentie, het kennen van jouw eigen unieke doel om te incarneren. Persoonlijke Verantwoordelijkheid is het eigen maken van jouw wonden, trauma’s en verkeerde conclusies uit ervaringen uit het verleden, stoppen met anderen verantwoordelijk te maken voor jouw geluk, jouw overleving, jouw liefde, vreugde, en acceptatie, allemaal interne keuzes in plaats van extern gedreven. Jullie komen van de Schepper, kinderen van de Allerhoogste. Zoals Meister Eckhart zei: “Als notenzaad notenbomen voortbrengt, en perenzaad perenbomen, wat brengt Godzaad dan voort?”

De keuze is aan ons. De universele wet komt eraan, het beste is om aan de goede kant van de evolutie te staan. Wil je een god/godin zijn of een slachtoffer? Onthoud dat de enige reden waarom iemand macht over je heeft, is omdat je iets van hen wilt. Dat iets komt van binnenuit. Wees wat je verlangt. Leef alsof je het al bezit. Verschuif van een reactionaire geest naar een scheppende geest.

PS, Healing technieken, meditaties voor wereld- en zelfheling, verbinding met de hogere dimensies en het opruimen van ongeziene negatieve invloeden is allemaal beschikbaar in de boeken en op de website, www.eceti.org

Het ga jullie goed,

James Gilliland

www.eceti.org

www.bbsradio.com

ECETI Stargate YouTube 

Vertaling: Martien