De Feniks Is Rijzende In De UFO Gemeenschap

De Feniks Is Rijzende In De UFO Gemeenschap

Door: James Gilliland – 28 Januari 2022

Het lijkt alsof er een atoombom is afgegaan over de UFO-gemeenschap. Het begint op een reality show te lijken. De waarheid is, dat het altijd zo is geweest, net als de show, Survivor met extreme competitie, achterbaksheid met een jungle van valkuilen en valstrikken. Ik noem wat zich nu ontvouwt de onbeschaafde oorlog. We vragen ons af waarom we geen contact hebben gehad binnen de UFO gemeenschap. Waarom landen de ET’s niet en sluiten ze zich niet aan bij de conferenties? Feit is dat contact met spiritueel en technologisch geavanceerde wezens over het algemeen nooit welkom is geweest. De “good old boys club” wil het bij “nuts and bolts” houden en haalt er voortdurend hun deskundigen bij, waarvan de meesten nog nooit een UFO hebben gezien of contact hebben gehad en extreem jaloers zijn op iedereen die dat wel heeft. Er is ook de extreme verhulling van het feit dat we sinds de jaren ’60 heen en weer zijn gegaan naar de maan en mars en contact hebben gehad en hebben gewerkt met ET’s voor die tijd met Duitse technologie.

Het gaat naar een nog duisterder gebied dat verbonden is met Satanische/Luciferiaanse groepen die de gemeenschap op de hoogste niveaus hebben geïnfiltreerd en al enige tijd samenwerken met Reptilian/Grey en andere soorten die niet ons hoogste en beste goed voor ogen hebben. Zij beheersen Hollywood en veel van de machthebbers in de huidige beschaving. Vraag jezelf af waarom de meerderheid van de UFO-gemeenschap, de goede oude jongens club, nog steeds over Roswell praat, zich afvraagt “bestaan UFO’s”, doet alsof er nooit contact met ons is geweest en beheerst het verhaal met hun geplande oppositie marionetten? Waarom is  alles wat je hebt gezien een vage tic tac, lichten in de verte met politieauto’s die ze achtervolgen? Wetenschappers beweren dat we verre sterren niet kunnen bereiken, dat ze te ver weg zijn, terwijl we in feite melkwegstelsels in uren doorkruisen.  Ze tonen je dorre woestijnen, een stoffige rode planeet waarvan het meeste op Aarde is gefilmd? Waarom verbergen ze de contacten die ze wel hebben, zijn het negatieve facties, de Dark Fleet op één lijn met de Cabal? Waren er afspraken gemaakt die niet in ons hoogste en beste belang waren?

Klinkt dat als een samenzwering? Alleen als je in een luchtbel leeft, ongevoelig voor wat zich voor je ogen afspeelt. Dit is een onderwerp dat de meesten niet kunnen bevatten. Pedofilie, kinderoffers en sekshandel horen hierbij. Het is welig tierend binnen de controleurs, wat velen aanduiden als de Globale Elite, die al honderden jaren vrije energie en helende technologieën onderdrukken. Zij staan bekend als de profiteurs van oorlog en ziekte, die nu ter verantwoording worden geroepen. Hen noemen is het einde van hun carrière. Hollywood, de UFO-gemeenschap, zelfs conferenties zullen je zwart maken. 

Dit is precies de reden waarom spiritueel en technologisch geavanceerde buitenaardsen niet kunnen samenwerken met de meerderheid van het leiderschap op de planeet en ook niet werken binnen de UFO-gemeenschap, behalve met een zeer klein aantal en die enkelen zijn een bedreiging voor het gecontroleerde verhaal. Er is heel weinig steun voor hen die contact hebben met spiritueel geavanceerde rassen, in feite is er extreme oppositie, gezien en ongezien.

Dit alles komt tot een einde dankzij de welwillende beschavingen buiten de wereld en de innerlijke beschavingen op Aarde die betrokken zijn bij het ontwaken en helen, oftewel de planetaire bevrijding van de Aarde.  Een proces dat goed op gang is gekomen en dat de greep van de controleurs, diegenen die het verhaal controleren, losser maakt. De bemanning van de Aarde die beweert deze spiritueel en technologisch geavanceerde planetaire bevrijders te vertegenwoordigen, valt uit elkaar. Zij worden het slachtoffer van hun eigen ongenezen trauma’s en van ongeziene negatieve invloeden. Terwijl zij elkaar aanvallen juichen de duistere harten en de spiritueel gevorderde wezens slaan op hun voorhoofd en zeggen: gemeenschappelijke kinderen, dit is niet de manier, dit is niet waar jullie voor geïncarneerd zijn.

Velen zeggen dat zij zich zo gedragen uit naam van Spiritueel en Technologisch geavanceerde wezens, Opgestegen Meesters enz. Dit is totaal onlogisch. Geavanceerde wezens houden zich niet bezig met machtsstrijd of kleingeestig gekibbel. Zelf-rechtvaardigheid is geen zelf-meesterschap. De enige reden waarom deze confrontaties zo’n lading hebben is omdat het verbonden is met onafgemaakte zaken, wonden, trauma’s en verkeerde conclusies uit vroegere ervaringen. Deze trauma’s kunnen vorige levens zijn, zelfs levens op andere planeten met andere beschavingen, trauma’s uit de grote oorlogen, Orion conflicten, confrontaties in andere dimensies. Waar het op neerkomt is dat we veilig kunnen zeggen dat dit gedrag niet wordt gesteund of goedgekeurd door spiritueel geavanceerde wezens. Alleen het ego moet verdedigd worden, evenals de behoefte om gelijk te hebben.

Er zijn ook de ongeziene negatieve invloeden, reptielachtigen/reptielen, hybriden, een groot aantal geregenereerde soorten, zelfs technologieën die negatief gedrag kunnen beïnvloeden. Ze zijn echt, ze zijn machtig, en als je gaten in je pantser hebt, kunnen ze binnendringen en emotionele uitbarstingen, negatief gedrag en een groot aantal ongezonde interacties teweegbrengen. Veel van deze negatieve facties hebben in feite de trauma’s in het verleden gecreëerd, angst dat het weer gebeurt opent in feite de deur naar manipulatie.  We bevinden ons in een oorlog van bewustzijn, het is een multidimensionale oorlog, een tijdelijke oorlog en er zijn maar twee manieren om er doorheen te komen. Genezen en opstijgen. Voor velen is dit niet hun eerste rodeo, dit gebeurde allemaal in de Orion-oorlogen waar raden werden geïnfiltreerd samen met andere machtsposities die uiteindelijk het leven van miljoenen mensen kostten. Laten we dit scenario niet herhalen.

Creëer een stevige basis in spirituele wetten en gedrag, dwaal er niet van af. Wees altijd de waarnemer van jezelf en je omgeving, die vele niveaus kent. Observeer de acties van anderen voordat je je kar aan hun paard bindt. Beter nog, koop je eigen paard. Maak je eigen verbinding met God/Schepper/Grote Geest. Vraag jezelf af of deze verbinding liefdevol, vreugdevol en heilzaam is. Geeft het mijzelf en anderen kracht? Is deze verbinding mezelf overweldigend en biedt het de mogelijkheid om anderen te overmeesteren of aan te tasten. Zo ja, ga dan NIET heen waar er een prijs zal moeten worden betaald. Het belangrijkste is, creëert het verdeeldheid? Eenheid is het ultieme wapen en de uitweg.

Maak je eigen contact, de hemel is vol tijdens de planetaire bevrijding. Zorg er alleen voor dat je dat contact kwalificeert, zorg ervoor dat alle interne communicatie afkomstig is van Spiritueel en Technologisch Geavanceerde buitenwerelden, pas altijd spiritueel onderscheidingsvermogen toe. Zoals we altijd hebben gezegd, alleen omdat je dood bent betekent niet dat je verlicht bent en alleen omdat je een ET bent betekent niet dat je welwillend bent. Vraag jezelf altijd in alle eerlijkheid af, waar ik vandaan kom, wat is mijn doel? Is het roem, fortuin, de behoefte aan aandacht die ik in het verleden niet kreeg? Door hun vruchten en hun gedrag zullen zij en hun kanalen bekend worden. Ook door hun associaties in heden en verleden.

Echte zelfbeheersing is het vermogen hebben om jezelf te observeren, de behoefte om te verdedigen of gelijk te hebben los te laten en op het pad te blijven naar eenheid, dienstbaarheid aan anderen zonder iets toe te voegen aan de onbeschaafde oorlog. De hele planeet zal als de feniks uit de as herrijzen. Het zal interessant zijn om te zien wie er nog steeds is. Degenen die kiezen voor de opwaartse spiraal, werkend binnen de Universele Wet in dienstbaarheid aan anderen, zullen doorgaan. Degenen die kiezen voor de neerwaartse spiraal in verdeeldheid en zelfbediening zullen dat niet doen. Het gaat allemaal om keuze en persoonlijke verantwoordelijkheid. We bevinden ons in versnelde tijden en hebben niet de luxe van verdeeldheid en tegenzin. Wees lief voor elkaar, vergeef, wees lief voor de planeet, zij wachten op ons om de gelegenheid te baat te nemen. De machten die waren storten in.

James Gilliland

ECETI  apparel: 

https://eceti-ranch-official.creator-spring.com/?

ECETI Website sign up for newsletter:

https://www.eceti.org/home.html

ECETI Store website: 

https://www.eceti.org/store.html

ECETI website

www.eceti.org

Eceti Australia – Peter Maxwell Slattery

http://www.ecetiaustralia.org/

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org