Blijf er even bij, Grote Verschuivingen

Blijf er even bij, Grote Verschuivingen

James Gilliland  20 januari 2016

Ik heb de laatste tijd op grote schaal verschuivingen in bewustzijn geobserveerd. Er was ook veel beweging op de grond met de Witte Hoeden. Het is alsof de Titanic aan het zinken is, de ratten springen van het schip en redden hun eigen huid door te getuigen, geven getuigenverklaringen dat de basis zal zijn voor de ondergang van de donkere harten. De verborgen en snode daden uit het verleden komen naar de oppervlakte en zijn voor iedereen te zien. De arrestaties zullen escaleren helemaal naar de top. De collectieve puls zegt: hoe kon dit gebeuren. Hoe is dit zo duister, zo corrupt kunnen worden? Velen zeggen: “Ik wil niet meer deelnemen aan deze wereld”. Er zijn mensen die echt het collectieve bewustzijn voelen en erdoor worden overweldigd.

Het collectieve bewustzijn gaat door een belangrijke verschuiving. Alles komt naar boven om te worden aangepakt en degenen die gevoelig zijn vinden het overweldigend. De truc is om jezelf te vangen en te zeggen, “niet Ik”. We moeten ook alles loslaten wat ons, de mensheid of de aarde, niet langer dient. Weet dat er een grotere kracht is die alles naar de oppervlakte en in het licht duwt.

Gebruik wat voor zuiveringstechnieken je ook hebt om de persoonlijke en collectieve energieën schoon te maken. Ga naar buiten de natuur in, ga wandelen met je schoenen uit en kalibreer jezelf met de Aarde. Er zijn Engelachtige Gidsen, Opgestegen Meesters, spirituele en technologisch geavanceerde Buitenaardse hier om te helpen in dit proces. De profetieën gaan in vervulling. Het beest is stervende, en vreet zichzelf op. Er blijft geen rots onomgekeerd en alle ongerechtigheden worden van de daken geschreeuwd. Er is geen schuilplaats meer. Nooit meer wordt er iets onder het tapijt geschoven, geen ontkennen meer.

Tirannie komt tot een einde. Het onwetende, zelf dienende spel van afscheiding komt tot een einde. Het is niet langer frequentie specifiek voor de evolutie van de Aarde.

▪ Waar bent jij in dit proces?

▪ Aan welke kant van het hek, de profetie lijn bent jij?

▪ Ben jij in dienst van de mensheid en de Aarde? Dien je het beest ?

Dit zijn vragen die moeten worden beantwoord met brutale eerlijkheid en een onberispelijke integriteit.

Leugens en ontkenningen zullen niet rechtvaardig zijn in dit proces. Het is een proces dat niemand kan stoppen, de krachten zijn ver buiten de greep van de duistere harten die in onwetendheid en arrogantie hebben uitgekeken op een onveranderlijke wet genaamd Actie / Reactie, “Karma”. Niets is ongezien weggegaan.

Laat je vallen in het hart, zuiver jezelf, ga uit je gedachten /uit de geest en voelen wat het beste is voor jou. God is een gevoel. De ziel zit naast het hart, het is de schakelaar met de Bron. Maak je beslissingen vanaf daar. Ga uit het apen verstand, de collectieve chaos.

Wees gezond,

James Gilliland

James Gilliland & Enlightened Contact with Extraterrestrial Intelligence

Vertaling: Martien