Japan Airlines 1628 UFO Incident – Getuigenis John Callahan, een hoge FAA beambte

Japan Airlines 1628 UFO Incident
Getuigenis John Callahan, een hoge FAA beambte.

Paul Harmans – 8 november 2017

Deze moet je zien! (NL Ondertiteling) Geloof je niet in UFO’s? Luister dan eens naar John Callahan, een hoge FAA (Amerikaanse luchtverkeersleiding) beambte over het UFO-incident met de Japanse Boeing 747 – vlucht 1628. Een citaat van Callahan: “Voor de mensen die zeggen dat als UFO’s bestaan, ze dan zeker op een dag op de radar zullen verschijnen en dat er dan professionals zullen zijn die het zien. Tegen dergelijke mensen wil ik zeggen dat er reeds in 1986 al genoeg professionele mensen waren die dat hebben gezien. Het werd gebracht op de hoofdkantoren, het FAA hoofdkantoor in Washington DC. De FAA directeur zag de tape ervan. De mensen die bij de bijeenkomst waren hebben het gezien. Reagan’s wetenschappelijke studieteam, drie van deze professoren, doctors, zij hebben het gezien.

Wat mij betreft waren zij degenen die mijn gedachten erover bekrachtigden. Zij waren zeer, zeer opgewonden over de gegevens. Zij hebben gezegd dat het de eerste keer was, ze zeiden letterlijk, dat een UFO voor het eerst meer dan 30 minuten op radar werd geregistreerd.”

https://youtu.be/sMIAqjmoBlg

Opmerking Paul Harmans – ufowijzer: Ik geef Youtube geen toestemming om reclame in de video’s te tonen, maar het kan zijn dat Youtube voordat de video start wel reclame toepast. Daar kan ik niets aan doen. Zelf heb ik het kleine en gratis programma AdBlock Plus op mijn laptop geïnstalleerd en dat verwijdert alle reclame in YouTube video’s en op alle Internetpagina’s. AdBlock is er nog niet voor Edge (sowieso een irritante browser), maar werkt prima bij vele andere browsers.

Meer van dit soort getuigenissen:

http://ufowijzer.nl/DisclosureProject…

Sirius Disclosure interviews:

https://www.youtube.com/watch?v=TqG8Q…