Gepensioeneerde NASA Astronaut was getuige van vloot van 100 UFO’s, zag UFO landen & VN brief over E.T’s.

Gepensioeneerde NASA Astronaut was getuige van vloot van 100 UFO’s, zag UFO landen & VN brief over E.T’s.

Ruimtepionier Leroy Gordon Cooper, die in 2004 overleed, geloofde in het bestaan van buitenaardse wezens die vanuit andere bewoonbare plaatsen naar de Aarde waren gereisd. Hij geloofde niet alleen in buitenaardsen, maar beweerde ook dat hij persoonlijk UFO’s en andere onverklaarbare fenomenen had ontmoet toen hij in een straaljager vloog in Duitsland in het begin van de jaren ’50.

Cooper was een van de zeven astronauten van Project Mercury, het eerste menselijke ruimteprogramma om een mens op de maan te krijgen vóór de Sovjet-Unie. Hij reisde naar de ruimte als onderdeel van de bemande missie Mercury-Atlas 9, die plaatsvond in 1963. Vervolgens vestigde hij in 1965 een nieuw ruimterecord door aan boord van Gemini 5 3,3 miljoen mijl af te leggen om te bewijzen dat astronauten in de ruimte konden overleven tijdens een reis naar de maan en terug naar de aarde.

Hij verliet de NASA in 1970 en bracht de rest van zijn leven door met het bestuderen van ongeïdentificeerde vliegende objecten. Cooper geloofde al in UFO’s voordat hij in de ruimteprogramma’s terecht kwam. Na zijn ontmoeting met UFO’s in Duitsland werd hij een fervent aanhanger van de hypotheses over het bestaan van een beschaving buiten de Aarde.

Cooper zei in een interview dat hij voor het eerst in zijn leven een UFO zag in het begin van de jaren vijftig, toen hij op de luchtmachtbasis Landstuhl in West-Duitsland was gestationeerd. Hij zei dat in die tijd vaak Russische MiG-15’s overvlogen naar zijn basis. Op een keer vloog hij op 15.000 meter en zag vreemde voertuigen die in formatie vlogen veel hoger en sneller dan hun vliegtuigen. Hij beweerde dat ze schijfvormig waren met een metalen omhulsel.

“Ze vlogen vrij hoog hoe hoog konden we niet zeggen omdat we nergens in de buurt van hun hoogte konden komen, maar het waren of zeer grote vaartuigen ver omhoog of kleinere vaartuigen nog steeds ver boven waar wij kunnen komen.”

In 1957, toen Cooper diende als testpiloot op Edwards Air Force Base in Californië, zag hij een vliegende schotel met een diameter van ongeveer 10 meter die in de buurt zweefde en landde op het opgedroogde meer. Hij zei: “Ik had een cameraploeg die de installatie filmde toen ze een schotel zagen. Ze filmden het toen het overvloog, toen bleef zweven, drie poten uitstrekte als landingsgestel, en langzaam naar beneden kwam om te landen op een droge meerbedding.”

“Ze pakten hun camera’s en liepen erheen om te filmen. En toen ze redelijk dichtbij kwamen, tilde het op, zette de versnelling terug in het wiel, kantelde en steeg op met een grote snelheid. en dus kwamen ze naar mijn kantoor en vertelden me wat er gebeurd was,” beweerde Cooper.

Daarna stuurde Cooper de opnames naar Washington en diende een rapport in van de UFO-ontmoeting. “Na een tijdje zei een hoge officier dat wanneer de film ontwikkeld was, ik hem in een zakje moest doen en naar Washington moest sturen en ik weet niet of iemand hem sindsdien ooit heeft gezien. Hij zei niets over dat ik niet naar de film mocht kijken. Dat heb ik gedaan toen het terugkwam van het lab en het was er allemaal, net zoals de cameraploeg rapporteerde.” De schotel was vergelijkbaar met degene die hij in 1951 was tegengekomen.

“Het was in principe hetzelfde voertuig, ze waren dubbel schotelvormig. Als je in en uit atmosferen gaat zoals de aarde of andere plaatsen zouden kunnen hebben, heb je zeker een weinig aërodynamischer type van voertuig nodig. En schotel heeft het vermogen om door de lucht bij enorme snelheden te gaan en de boog en de slepende golf te handelen zonder schokgolf te maken. Zo kan het zeer stil zijn terwijl het met grote snelheid door de atmosfeer reist.”

https://youtu.be/1GlVRrk0qgU

Cooper geloofde ook in de crash van een buitenaards ruimteschip in Roswell, New Mexico, in 1947, en het leger vond verschillende buitenaardse wezens op de crash site. “Ik had een goede vriend in Roswell, een collega officier. Hij moest voorzichtig zijn met wat hij zei. Maar het was zeker geen luchtballon, zoals het luchtmacht cover verhaal. Hij maakte me duidelijk dat wat neerstortte een buitenaards vaartuig was, en leden van de bemanning werden teruggevonden.”

In een van zijn interviews betoogde Cooper herhaaldelijk dat buitenaardse wezens die onze planeet bezoeken op onderzoeksmissies veel technischer geavanceerder zijn dan mensen. De astronaut vond dat de VN alle meldingen van UFO’s zorgvuldig moest registreren, en was er ook van overtuigd dat de regeringen van verschillende landen gegevens over buitenaards leven verborgen hielden.

Astronaut Gordon Cooper in een toespraak tijdens een paneldiscussie van de V.N. over UFO’s en ET’s, 1985: (Bron)

“Ik geloof dat deze buitenaardse voertuigen en hun bemanningen deze planeet bezoeken vanaf andere planeten, die technisch een beetje geavanceerder zijn dan wij op Aarde. Ik heb het gevoel dat we een gecoördineerd programma op topniveau moeten hebben om wetenschappelijk gegevens van de hele Aarde te verzamelen en te analyseren betreffende elk soort ontmoeting, en om te bepalen hoe we het beste op een vriendelijke manier met deze bezoekers kunnen interfereren.

Misschien moeten we hen eerst laten zien dat we geleerd hebben onze problemen op te lossen met vreedzame middelen in plaats van oorlogvoering, voordat we geaccepteerd worden als volledig gekwalificeerde universele teamleden. Hun aanvaarding zal enorme mogelijkheden hebben om onze wereld op alle gebieden vooruit te helpen. Het lijkt er dan zeker op dat de V.N. er belang bij heeft dit onderwerp snel en naar behoren af te handelen.

Ik wil erop wijzen dat ik geen ervaren UFO-onderzoeker ben – ik heb nog niet het voorrecht gehad een UFO te vliegen of de bemanning van een UFO te ontmoeten. Ik voel me echter wel enigszins gekwalificeerd om met hen te spreken, omdat ik in de marge ben geweest van de uitgestrekte gebieden waarin ze zich bewegen. Ook had ik in 1951 de gelegenheid om twee dagen lang vele vluchten van hen te observeren, van verschillende grootte, vliegend in gevechtsformatie, over het algemeen van west naar oost over Europa. Ze waren op grotere hoogte dan wij met onze straaljagers konden bereiken…

Als de V.N. ermee instemt om dit project voort te zetten en er geloofwaardigheid aan te verlenen, zullen misschien veel meer goed gekwalificeerde mensen bereid zijn om naar voren te stappen en hulp en informatie te verschaffen.”

In 2007 gaf NLSI Interim Directeur David Morrison een verklaring uit waarin hij alle beweringen van Gordon Cooper over UFO’s en buitenaards leven ontkende. Hij zei: “Sorry, maar er is geen overtuigend bewijs voor ruimtewezens, en zeker niet van NASA-astronauten.”

Cooper was niet de enige persoon die geloofde in het bestaan van buitenaardse wezens en UFO’s. Edgar Mitchell en Helen Sharman zijn twee gerenommeerde astronauten die ook geloven in buitenaards leven buiten de Aarde.

Volgens Mitchell hebben buitenaardse wezens meerdere malen contact gezocht met mensen, en bezoeken UFO’s al lange tijd onze planeet. “Het is de laatste 60 jaar of zo goed in de doofpot gestopt door al onze regeringen, maar langzaam is het uitgelekt en sommigen van ons hebben het voorrecht gehad om over een deel ervan te zijn ingelicht.”

Aan de andere kant zei Helen Sharman: “Buitenaardse wezens bestaan, daar is geen twijfel over mogelijk.” Zij begon haar ruimtevaartcarrière al in 1989, toen zij door een moeilijke selectie tussen andere astronauten kwam en haar capaciteiten bevestigde door in een van de eerste gezamenlijke projecten van het Verenigd Koninkrijk en de USSR te stappen. Ze voegde eraan toe dat buitenaardse wezens misschien niet zoals mensen zijn, terwijl het mogelijk is dat ze hier met mensen leven maar onzichtbaar voor ons zijn. (Bron)

Door Vicky Verma

Bron

https://eraoflight.com/2022/07/25/ex-nasa-employee-saw-hi-res-ufo-alien-craft-photos-ready-to-testify-before-congress/

ttps://eraoflight.com/2022/07/25/ex-nasa-employee-saw-hi-res-ufo-alien-craft-photos-ready-to-testify-before-congress/

Vertaling: wakkeremensen.org

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien