Nieuw: Dr. Steven Greer’s UFO Disclosure National Press Club Event! Een event dat geschiedenis maakt!

Nieuw: Dr. Steven Greer’s UFO Disclosure National Press Club Event! Een event dat geschiedenis maakt!

Volledige versie – zaterdag 17 juni 2023 14:51

Steven M. Greer, MD is oprichter van The Disclosure Project, The Center for the Study of Extraterrestrial Intelligence (CSETI), The Orion Project en Sirius Technology Advanced Research, LLC.

Hij is de vader van de Disclosure beweging en zat het baanbrekende National Press Club Disclosure Event voor in mei 2001. Meer dan 20 militaire, overheids-, inlichtingen- en bedrijfsgetuigen presenteerden overtuigende getuigenissen over het bestaan van buitenaardse levensvormen die de planeet bezochten en de reverse engineering van de energie- en voortstuwingssystemen van deze vaartuigen. Meer dan een miljard mensen hoorden van de persconferentie via de originele webcast en de daaropvolgende media-aandacht op BBC, CNN, CNN Worldwide, Voice of America, Pravda, Chinese media en mediakanalen in heel Latijns-Amerika. Op de webcast wachtten 250.000 mensen online – op dat moment de grootste webcast in de geschiedenis van de National Press Club.

Hij werkt al 17 jaar aan het samenbrengen van wetenschappers, uitvinders en leiders in de samenleving om nieuwe schone technologische energiesystemen te bevorderen. Hij wordt beschouwd als een van ’s werelds meest vooraanstaande autoriteiten op het gebied van het strategische proces van het transformeren van onze op koolstof gebaseerde beschaving naar een duurzame beschaving op de lange termijn met behulp van innovatieve wetenschappen en technologie.


Vertaling: wakkeremensen.org