Persoonlijke en wereldwijde aanvallen worden dodelijk: heeft de Disclosure oorlog een climax bereikt? [Deel I]

Persoonlijke en wereldwijde aanvallen worden dodelijk:
heeft de Disclosure oorlog een climax bereikt?
 [Deel I]

Door: David Wilcock / 23 September 2017

Ongekende zonne-uitstoot. Enorme branden die in de VS roken. Massieve aardbevingen. Drie verschillende monster orkanen die perfect richting Houston, Florida en Puerto Rico gingen.

Schade aan de reeds fragiele Amerikaanse economie kan gemakkelijk 1 triljoen dollar overschrijden – op een moment dat er niets meer is om het te herstellen.

Binnen de UFO / Seeking Truth-gemeenschap zagen we de tragische sterfgevallen van Jim Marrs en William Tompkins – evenals de mogelijke poging tot moord op Graham Hancock en David Wilcock, zoals we in deel twee zullen bespreken.

Van David’s insider ‘Paul’ is alles wat hij aan eigendom had gestolen, evenals ernstige doodsbedreigingen. Het huis van Pete Peterson is nu leeggehaald tot aan de kale muren en zijn aanhangwagens, vol met onbetaalbare ongeklasseerde spullen, zijn onder dreigend gevaar.

Een massale gecoördineerde online aanval tegen Corey Goode, met inbegrip van de vernietiging van zijn bedrijf en verwacht verlies van zijn kinderen, zou leiden tot een valse, gefaseerde ‘zelfmoord’ die geloofwaardig werd gemaakt door zijn algehele verwachte instorting.

Dit alles gebeurde kort na Ancient Aliens ‘oude vreemdelingen’, een toonaangevende History Channel show, die Corey Goode en William Tompkins ‘Secret Space Programme in een aflevering’ The Majestic Twelve ‘ 1) vertoonden, die op 7 juli 2017 werd uitgezonden.

Zo veel is sinds onze laatste update 2) een maand geleden gebeurd dat het moeilijk is om alles samen te vatten. Worden deze gebeurtenissen onderling verbonden? Het antwoord lijkt zeker ja te zijn.

Aangezien ik nog op vakantie ben, zullen we dit in twee verschillende delen splitsen om geen verdere vertragingen te veroorzaken. We zullen beginnen met “het geld volgen.”

DEEL EEN: VOLG HET GELD (Follow the Money)

Wat zou er gebeuren als het geheime ruimteprogramma echt was?

Laten we ons onderzoek beginnen met een mentale oefening.

Zelfs als u problemen hebt met het idee dat een geheim ruimteprogramma, of SSP, echt is, laten we ons even voorstellen dat het eigenlijk waar is.

Wat zou er met onze samenleving gebeuren als we absoluut bewijs kregen dat de getuigenissen van de late William Tompkins en anderen, zoals Corey Goode, zoals die in de “Majestic Twelve” -aflevering van Oude Aliens 1) werden voorgesteld, volledig authentiek waren?

 https://www.punkrockandufos.com/blog/2017/7/8/review-ancient-aliens-the-majestic-twelve-july-72017

De [MJ-12] aflevering bestrijkt ook Project Horizon en andere geheime ruimtebases,    structuren op Mars genaamd ‘ancient builder race’ door astronauten, NASA hacks die zeggen dat de MJ-12 en de ruimte programma’s die ze hielpen, begonnen te bestaan, Roswell en andere UFO’s gevallen.

Wat als we ontdekken dat talloze biljoenen dollars van ons geld, sinds de vroege jaren vijftig, besteed zijn aan het ontwikkelen van superieure technologie voor alles wat we vandaag zien?

Wat als de omvang, diepte en verfijning van deze opbouw veel groter is dan de meesten van ons zelfs zou kunnen voorstellen – en zich inderdaad uitstrekt tot ons zonnestelsel?

 STEL JE VOOR HOE HET HAD KUNNEN ZIJN …

Laten we zeggen dat de insiders het juiste hebben … en deze handige, snel klinkende labels als “miljard” en “triljoen” zijn gebruikt om te verduisteren hoeveel dingen echt met zoveel geld kunnen worden vervaardigd.

Wat als dit geld antigravity vaartuigen, massale bases op Mars, de Maan en andere satellieten in ons zonnestelsel en daarbuiten financierde – en waarvan sommige honderdduizenden werknemers comfortabel huisvesten?

Wat als de volledige release van deze technologie ons onmiddellijk zou leiden tot een wereld van dagelijkse ruimtevaart en interactie met talloze verschillende rassen van menselijke ET’s?

Wat als de Cabal die dit alles heeft gepland en gefinancierd, nog steeds aan de macht op aarde vasthoudt, maar nu bedreigd is met volledige blootstelling aan het publiek?

En … wat als een bondgenootschap binnen het leger, de inlichtingendienst en de regeringen zelf deze Cabal met volledige blootstelling bedreigen als ze zich niet overgeven – en het eens zijn om ons de waarheid te vertellen?

Dat is de wereld waar sommigen van ons in leven – direct aan de voorkant. Deze ‘schaduw Wereldoorlog III’ kan in de nabije toekomst een prachtige conclusie bereiken.

1)      https://www.punkrockandufos.com/blog/2017/7/8/review-ancient-aliens-the-majestic-twelve-july-72017

2)     https://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1218-mega-attack

Wordt snel vervolgd…. Het geheel is ca. 30+ pagina’s lang.

https://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1219-disclosure-war

Vertaling: Maria. mariaenbuitenaardsen.blogspot.nl