Persoonlijke en wereldwijde aanvallen worden dodelijk: ………. [ Deel 5] Slot

PERSOONLIJKE WERELDWIJDE AANVALLEN
WORDEN DODELIJK. KOMT DE DISCLOSURE
OORLOG TOT EEN CLIMAX? [ Deel 5] Slot

Door: David Wilcock / September 23, 2017,

DUS HOEVEEL IS TIEN TRILLION PRECIES?

Nu heeft u misschien een beter idee van wat het betekent wanneer 92.000 mensen tien triljoen dollar verstopt hebben.

Vergeet de 92.000 prive-jets, vijf herenhuizen per persoon, vijf Bentleys per persoon, enzovoort.

Kijk naar wat China in een bepaald jaar met een gelijke hoeveelheid geld doet.

We spreken letterlijk over genoeg geld voor de .001 procent om hele landen te bouwen – hele beschavingen – als ze het land en de grondstoffen hadden om dat te doen.

En dat kan wellicht het punt zijn.

De verborgen steden die we zoeken, bestaan ​​inderdaad, volgens dappere insiders – waarvan er één net op een zeer verdachte tijd stierf.

De steden zijn ondergronds of off-planeet. Zo simpel is het.

Maar om een ​​of andere reden lijkt het idee dat we zijn voorgelogen over zoiets omvangrijks de emotionele drempel van mensen volledig uit te dagen.

DE GROTE LEUGEN VERTELLEN

Adolf Hitler sprak over de waarde van het vertellen van een ‘grote leugen’ in Mein Kampf, en dit idee moet in de voorhoede blijven van ons bewustzijn, zoals we dit concept onderzoeken.

Dit citaat komt van de website van de Joodse Virtuele Bibliotheek, waar het voor onze overweging wordt gepresenteerd. Ik heb bepaalde passages voor de nadruk gekleurd of vet gedrukt:

http://www.jewishvirtuallibrary.org/excerpts-from-mein-kampf

In de grote leugen is er altijd een bepaalde kracht van geloofwaardigheid; omdat de brede massa’s van een natie altijd gemakkelijker in de diepere lagen van hun emotionele aard worden gecorrumpeerd dan bewust of vrijwillig.

En dus, in de primitieve eenvoud van hun gedachten, worden ze gemakkelijker slachtoffers van de grote leugen dan de kleine leugen, omdat ze zelf vaak kleine leugens in kleine zaken vertellen, maar zouden zich schamen om zich aan grootschalige leugens te wagen.

Het zou nooit in hun hoofd komen om kolossale onwaarheden te fabriceren, en ze zouden niet geloven dat anderen de schaamteloosheid zouden kunnen hebben om de waarheid zo gigantisch te verdraaien.

Zelfs ofschoon de feiten die dit [de kolossale leugen] bewijzen, duidelijk aan hun verstand kunnen worden gebracht, zullen ze nog steeds twijfelen en zullen ze blijven denken dat er een andere uitleg kan zijn.

Want de grove, schaamteloze leugen laat altijd sporen achter na, zelfs nadat het is ontmaskerd, een feit dat bekend is bij alle expert leugenaars in deze wereld en bij allen die in de kunst van het liegen samenwerken. — Adolf Hitler

DENK NA OVER DE GROTE LEUGEN, ZOALS DIE VANDAAG  DE DAG NOG MAG ZIJN

Je hebt net een citaat gelezen van Hitler’s manifest dat precies verklaart wat er op dit moment gaande is. Het is vaak verkort en geparafraseerd.

Simpel gezegd, als de Powers that Were (de voorbije machten) een grote genoege leugen vertelden, zouden de meeste mensen gewoon niet kunnen geloven dat het waar zou kunnen zijn.

De mensen hebben, zoals hij zei, ‘primitieve eenvoud in hun gedachten’, waar ze nooit in hun eigen persoonlijke leven zo’n ‘kolossale onwaarheid’ zouden kunnen vertellen.

Om dezelfde reden kon men zich niet voorstellen dat iemand anders een leugen van zo’n kolossale omvang zou vertellen.

Zelfs wanneer de “brede massa’s van een natie” onweerlegbaar bewijs ziet dat deze “grote leugen” echt is, “zullen ze nog twijfelen… en denken dat er een andere uitleg kan zijn.”

De onveranderlijke kreet van de scepticus:

“Dat zou mij nooit gebeuren! Ik ben zeer intelligent! Er is geen wetenschappelijk bewijs! Je hebt een enorm ego en schrijft dit alleen om geld te verdienen!”

Yep. Dus waarom stop je niet lezen en ga iets anders doen? Spendeer je kostbare tijd niet aan iets waarvan je weet dat het niet waar is.

IN DEEL TWEE

Samengevat hebben we voldoende bewijs getoond van geweldige militaire overbesteding, die nu al generaties lang is gedocumenteerd.

China heeft net meer dan de helft van het jaarlijkse BBP van de VS, en toch hebben ze een bouw boom (?), zoals de wereld nooit heeft gezien.

Mijn punt is simpel: alle gereedschappen zijn aanwezig om te zien dat het militaire-industriële complex, of MIC, een nog grotere bouwbelasting kan dragen.

Weelderige steden die groot genoeg zijn om miljoenen mensen te huisvesten, kunnen gebouwd worden, en zijn gebouwd, met dat niveau van geld. Het is ons gewoon niet toegestaan ​​om ze te zien. Nog niet.

Met dit alles in gedachten kan je denken dat het idee van een geheim ruimte programma belachelijk is.

Er wordt echter niet ontkend dat krachtige mensen Corey Goode en mij – evenals anderen in ons veld – proberen te vermoorden.

LATEN WE SNEL GAAN KIJKEN

Net nadat ik het laatste artikel schreef 26), stierf William Tompkins – en hij was onze waardevolle ooggetuige voor de Amerikaanse ontdekking van het nazi-SSP in de Tweede Wereldoorlog.

Hij onthulde dat de nazi’s een overeenkomst hadden afgesloten met sinistere reptielen ETs, die veel insiders de Draco  noemen.

Ze werden ook ‘Saurian Men’ genoemd, en werden beschreven door de insiders die de toelichting op Carlos Allende’s kopie van Morris K. Jessup’s ‘The Case for the UFO’ 27) hebben geschreven.

Lees dit artikel over Mysterious Universe om een ​​goed overzicht te krijgen van dit zeer vreemde ‘lek’ van de MIC 28) dat in 1957 verscheen, zoals notities toegevoegen aan het boek van Jessup.

Tompkins was ook instrumenteel (?) in het ontwerpen van prototypes voor massale ‘space submarines’ die deel uitmaakten van het Solar Warden programma waarbij Corey betrokken was.

Nog vreemder was dat Bill enkele uren voor de totale zonsverduistering stierf – wat in overeenstemming is met de Cabal’s methode om ceremoniële moorden te doen.

Graham Hancock stierf bijna een week eerder 29) , zoals we zullen bespreken. Dit gebeurde binnen dagen nadat de remmen van mijn auto niet meer werkten.

Graham is wereldleider op het gebied van oude beschavingen en heeft de monumenten van Giza al gekoppeld aan wat we op Mars zien in The Mars Mystery.

PETE PETERSON HEEFT ECHT HARD GETROFFEN… EN ‘PAUL’ OOK

Pete Peterson heeft onlangs veel van Goode en Tompkins op Cosmic Disclosure bekrachtigd. Dit is een show die ik host op Gaia, de “Netflix of Seeking Truth.”

De bevestiging van hun getuigenissen is absoluut overweldigend. Dit gaat ver, ver boven de mogelijkheid dat iemand zo’n samenhangende reeks leugens creëert.

U kunt hier naar toegaan en alle 8000 plus titels op Gaia zien, je betaalt slechts 99 cent voor de eerste maand, en cancel zonder kosten als je het niet leuk vindt. 30)

Toen we laatst incheckten was Pete bedreigd van alles gestolen te hebben. Dag na dag hebben we dit gezien. Niets is erin geslaagd om het te stoppen.

Pete heeft nu zijn huis door bank agenten tot de kale muren zien leeghalen. De huidige sheriff heeft niets te maken met deze operatie en is onschuldig.

Mijn insider vriend Paul, die persoonlijk ongeveer 2000 verschillende soorten ET-lichamen autopsieerde en nauw met mij samenwerkte, verloor ook alles wat hij bezat.

Deze gebeurtenis vond plaats slechts drie dagen nadat ik op 14 augustus zijn nieuwe getuigenis over het “Zombie Programma” lekte met behulp van geavanceerde kloningstechnologie 31).

Meer hierover in deel twee. Ze hebben zelfs een kogel op de aanracht van een verder leeg huis achtergelaten om hem een ​​bericht te sturen.

Ze hebben gaten over de hele plek in zijn muren geboord om mogelijke geheimen te vinden die daar verborgen waren – en kregen een doos met onbetaalbare computerbestanden.

DIT VERHAAL ONTWIKKELT ZICH DAGELIJKS

Het punt is dat niemand wil doen wat wij doen.

Ik raad aan om al drie de vorige updates te lezen om de omvang en diepte van dit verhaal echt te begrijpen, als u dat nog niet gedaan hebt:

UPDATE EEN: Waarom David een Time-Out nodig had  32)

UPDATE TWEE: David’s Brakes Sabotaged  33)

UPDATE DRIE: Dark Alliance Mega-Attack Repelled … voor nu 34)

De aai van Graham Hancock met de dood 35) gebeurde precies op hetzelfde moment dat Pete’s huis werd leegeghaald – net dagen nadat de remmen op mijn auto kapot waren.

Tompkins stierf bijna direct nadat ik Update Three schreef – enkele uren voor de totale zonsverduistering over Amerika.

Jim Marrs, ’s werelds toonaangevende JFK-expert, stierf kort voordat alle gebeurtenissen begonnen.

Corey Goode heeft zojuist een andere zeer ernstige bedreiging ervaren terwijl hij in Spanje was, die we misschien wel of niet eens bevoegd zijn om in detail te bespreken.

BEDANKT VOOR DE HULP AAN PETE – HIJ HEEFT HET NODIG

Je hebt Pete geweldig geholpen met opbouwen uit dit verwoestende verlies, waarvoor ik je hulp zeer waardeer. 36)

Tot nu toe hebben we meer dan 53 duizend dollar opgehaald om hem te helpen herbouwen. Dit was een prachtige demonstratie van publieke steun: 37)

https://www.gofundme.com/help-support-pete-peterson

Hij gebruikt het geld voor de bouw van een nieuw laboratorium, zodat zijn waardevolle technische werkzaamheden kunnen doorgaan. Pete zal in de nabije toekomst een publieke verklaring geven die u bedankt voor uw geweldige vrijgevigheid. Ik zal hem waarschijnlijk op de radio brengen.

De bank heeft nu meer dan 2 miljoen dollar aan eigendommen gestolen en vernietigd voor een huis dat alleen maar 300K waard was.

Ze hebben de wet volledig overtreden door de items niet te verplaatsen naar een opslagfaciliteit waardoor we hen zouden kunnen terugbetalen, en de waardevolle zaken kunnen herstellen.

De items zijn op het afval gegooid, overreden door bulldozers, en vervolgens bedekt met nat afval, gevolgd door droog afval, zodat ze nooit gevonden kunnen worden.

We proberen bewegingen te archiveren om dit te verhogen tot een strafzaak en ik zal u op de hoogte houden.

ER KOMT SPOEDIG MEER

Gezien de actieve bedreiging die ik en anderen nu tegenkomen, verwacht ik niet zoveel tijd te nemen om Deel Twee te schrijven. Blijf kijken.

Ondanks het bedreigingsniveau, ben ik erg opgewonden over de mogelijkheid dat dit zou kunnen betekenen dat openbaarmaking op handen is – en dat zal veel groter zijn dan we dachten.

UPDATE, TWEE EN EEN HALF UUR LATER: NUMERISCHE SYNCHRONICITEIT … WEER

Ik ben net teruggekomen om een laatste ronde van redactionele tweaks te maken. Ik heb ze geupload, de pagina vernieuwd en bam – 6066 views.

De ‘666’ is duidelijk het nummer uit het Boek der Openbaringen over de Antichrist.

Wat we in dit onderzoek zien, komt overeen met de bijbelse profetieën.

Zoals ik al vaak heb gezegd, gebeurt dit zonder enige bewuste inspanning.

Het blijft een aanwijzing dat positieve krachten die er zijn, onze steun hebben.

Er is veel meer te delen in deel twee.

De Cabal is blijkbaar zeer kwetsbaar nu als ze zo veel duidelijke daden van wanhoop uitvoeren.

Dingen zijn erg serieus geworden met de versnelling van aardveranderingen. Dit is een oproep voor ieder van ons om voor onszelf en onze planeet op te treden en te verdedigen.

NOG EEN

Ik heb deze update geplaatst, lees het hele artikel van het begin af, kom tot het einde en hit Refresh. Boom – daar was het weer! 7770.

Ik heb altijd 777 gezien als een mooie tegenbalans op 666 in numerologie, dus dit was bijzonder belangrijk voor mij. Geen inspanning nodig – het werkt gewoon.

Laten we maar zeggen dat als alle dromen en briefingen echt zijn, zouden we binnenkort de meest verbazingwekkende ‘massa ontwaking’ in de geschiedenis kunnen hebben.

Voetnoten

26) https://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1218-mega-attack

27) https://cassiopaea.org/cass/Varo-Jessup.PdF

28) http://mysteriousuniverse.org/2014/07/ufos-invisibility-and-a-weird-book/

29) https://grahamhancock.com/back-from-the-gates-of-death/

30)https://www.gaia.com/lp/wilcock/?utm_source=host&utm_medium=wilcock&utm_campaign=aff&utm_content=landp&utm_term=&ch=st

31) https://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1217-dark-alliance

32) https://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1215-time-out

33) https://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1217-dark-alliance

34) https://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1218-mega-attack

35) https://grahamhancock.com/back-from-the-gates-of-death/

36) https://www.gofundme.com/help-support-pete-peterson

Bron: https://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1219-disclosure-war

Vertaling: Maria mariaenbuitenaardsen.blogspot.nl