Las Vegas Terror en Disclosure: Staat er iets heel groots te gebeuren? Deel 4/4

Las Vegas Terror en Disclosure: Staat er
iets heel groots te gebeuren? Deel 4/4

door David Wilcock / 9 October 2017

Vegas Terror and Disclosure: Is er iets heel groot om te gebeuren?

Deel twee: Het Geheime Ruimteprogramma en de Cabal

Deel drie: Tekenen van een dekking

‘Het doel is dat wanneer het allemaal gebeurt, er geen sprake meer kan zijn van vragen, wat de mensen betreft.

Hij zal geen shit zoals 9/11, OKC, Vegas, Stem Fraude, Rusland hacks of collusion, verkiezing rigging, enz. onthullen.

Als hij klaar is, zal het een letterlijke “mic drop” zijn op het podium van de wereld.

Niemand zal ooit de mogelijkheid hebben om te vragen wie er verantwoordelijk voor is, betrokken bij coördinatie, enzovoort. ALLES dat ooit is gebeurd en ooit als een ‘samenzweringstheorie’  werd beschouwd.

Als hij klaar is, zal de hele wereld het gewoon weten. Het is echt allesomvattend.

Zoals Trump zegt, “je zult het zien”. Het moet gewoon gebeuren. We kunnen niet weer worden ontspoord. Nooit meer.’ Anoniem

DEEL VIER/SLOT: INSIDERS SUGGEREREN ONTMASKERING VAN DE CABAL

OVERWELDIGENDE  INSIDER-VERSLAGEN SUGGEREREN ENORME GEBEURTENISSEN

Er zijn genoeg fascinerende rapporten van meerdere schutters, in hotels en op de grond, om een ​​ander artikel te schrijven, dat ik in een update zal doen.

Dit (artikel red.)is al tamelijk lang geworden en ik wil het positief beëindigen.

De Cabal versus Alliantie-oorlog kan wellicht in zijn laatste fasen zijn – compleet met de eerste golf van het onthullingsplan dat al vroeg in de toekomst wordt uitgerold.

Vanaf 9 oktober rapporteerde Benjamin Fulford, een voormalig ambassadeur van het West-West-bureau voor Forbes – wat interessante nieuwe informatie.

Hoewel veel van zijn gelekte info onjuist blijkt te zijn, kloppen sommige ervan bijna perfect met dingen die ik van mijn eigen insiders hoor.

Een verscheidenheid aan insiders die contact hebben gehad met hem, zijn opnieuw verbonden om het nieuws te delen in de nasleep van deze overweldigende en afschuwelijke aanval.

10/9: Fulford Insiders onthullen Major Alliance Counter-Attack Komende Na Vegas Schieten

https://benjaminfulford.net/2017/10/09/suddenly-mi6-mossad-cia-nsa-pentagon-yakuza-others-say-something-big-coming/

Pentagon bronnen leggen uit dat: “Na de massamoord van Las Vegas en een Israëlische hinderlaag die 4 Amerikaanse specialisten troepen in Niger vermoord heeft, [Kiezelhoofd van het Witte Huis John] Kelly de Gezamenlijke Chiefs of Staff en combatant commandanten opriep naar het Witte Huis op oktober 5 om alle handen op dek te brengen om Trump te ruggesteunen tegen de NFL, Antifa, de diepe staat en de cabal. “

De bron vervolgde door te noteren: “Zelfs de NSA-baas Admiral Mike Rogers en Pacific Commander-in-Chief Admiral Harry Harris werden uitgenodigd, zoals Trump cryptisch zei omdat dit ‘de kalmte voor de storm’ is. ‘

De ‘storm’ zou plaatsvinden in de vorm van massale arrestaties, de uitgifte van een nieuwe valuta en de lancering van een wereldwijde valuta reset,aldus de bron.

‘Stilte voor de storm’ betekent dat het moeras op het punt staat om schoon gemaakt te worden en ze zijn allemaal bang, dus nemen we beter een foto, ‘bevestigde een CIA-bron.

De massamoordoperatie in Las Vegas en de bijbehorende bedrijfsmedia BS storm over een enkele, nu doodde moordenaar die verantwoordelijk was voor een fatale fout door de Khazarian mafia, veel bronnen zijn het ermee eens.

Het internet is vol met video’s die aantonen dat meerdere schutters betrokken waren, en er worden oproepen tot tot wraak gedaan.

Door deze opvallende leugen te promoten heeft de FBI, die in opdracht van het Las Vegas-onderzoek de leiding heeft genomen, zichzelf tot een doel van de Amerikaanse militaire en andere agentschappen gemaakt.

DIT CORRELEERT MET EEN ANDER VERSLAG OP 4CHAN

Fulford’s intel, in dit geval, correleert zeer goed met een Snowden-type insider op 4Chan die onder de bijnaam MegaAnon ging.

Nadat hij zijn betrouwbaarheid had bewezen en vrij had genomen voor zijn eigen veiligheid, kwam hij alleen terug om te ontdekken dat zijn gekozen naam volledig verbannen was.

Wat hij heeft gedeeld in de nasleep van dit verwoestende evenement is heel spannend, als het  waar is – en er is veel bewijs dat het waar kan zijn.

Belangrijk om te begrijpen van 4Chan-jargon is de term LARP.

Dit betekent Live Action Role Play, en verwijst naar mensen die valse insiders zijn en ‘rollenspellen’ spelen door een verhaal op te stellen om aandacht te krijgen.

Deze forums beschouwen dat er niets erger is dan een LARPer te zijn. Niemand is meer gehaat op deze planken dan LARPers.

Veel van deze tekst is grafisch vastgelegd en is niet zo gemakkelijk te lezen.

De website Galactic Connection heeft een tekstversiearchief gemaakt van de originelen, die ik zal presenteren met extra paragraafafstanden voor leesbaarheid.

DE EPISCHE 4CHAN ONTHULLINGEN VAN 6 OKTOBER 2017

Hier zijn enkele hoogtepunten van wat MegaAnon te zeggen had. Laten we hopen dat dit echt waar is. Het lijkt helemaal niet een LARP te zijn.

Aangezien dit lang en ingewikkeld is, heb ik u de mooiste delen gegeven en waar nodig ook enkele hoogtepunten toegevoegd.

Veel van wat we zullen lezen lijkt een reactie te zijn op Trump die een mysterieuze uitspraak maakt over ‘de stilte voor de storm’.

10/7: Trump’s Odd en Ominous “Calm Before the Storm” Commentaar, niet echt uitgelegd

https://www.vox.com/2017/10/7/16441232/trump-calm-before-storm

Om te herhalen: Op donderdagavond werd het Press House van de Witte Huis onverwacht gebeld om een foto te bekijken met president Trump, verschillende militaire ambtenaren en hun echtgenoten, die een diner bijwonen.

Toen camera’s rolden, zei Trump: ‘Misschien is het stilte voor de storm. Zou het kunnen zijn, de rust. De stilte voor de storm.”

Toen verslaggevers vragen schreeuwden, zei hij: “We hebben wereldwijd de grote militaire mensen in deze kamer, dat zal ik u vertellen. En oh, we zullen een fijne avond hebben.”

Toen, toen hem werd gevraagd wat hij met “storm” bedoelde, antwoordde hij onheilspellend: “Daar kom je wel achter.”

En toen er op vrijdag opnieuw naar werd gevraagd, zei Trump opnieuw: ‘Je komt er wel achter.’

DE 4CHAN-BRON IS WAARSCHIJNLIJK EEN ALLIANTIE LID BINNEN DE CIA

Mijn innerlijke gevoel is dat we kijken naar de onthullingen van een hooggeplaatste CIA-medewerker die voor de Alliantie werkt.

Veel verschillende aspecten van de Amerikaanse overheids- en inlichtingenorganen hebben op dit punt verschillende mate van Alliantie- en Cabal-loyaal personeel.

Laten we zonder verder gedoe, horen wat MegaAnon te zeggen heeft.

U hoeft geen Trump-supporter te zijn om opgewonden te zijn over het feit dat de Cabal eindelijk op massale schaal wordt ontmaskerd – als dit inderdaad waar is.

Nogmaals, dit past allemaal heel goed bij andere informatie die ik al een tijdje van anderen heb gehoord.

De insider was uiteraard geraakt door de mysterieuze opmerkingen van Trump, en haastte zich om onderstaande dezelfde dag te posten.

MegaAnon onthult belangrijke mededelingen op het gebied van openbaarmaking in afwachting – Vegas-beschieting gooide ze eruit (tekstversie)

http://galacticconnection.com/megaanon-4chan-comments-on-las-vegas-text-version/

Anoniem ID: DnCchw / y Vr 06 okt 2017 01:34:30 No.144216421 ViewReport

Zoals u nu beseft … (((Zij))) verloren.

Amerika (en echt de hele wereld) won. Het wordt lelijk maar zie levend.

Dit zal je gebeuren en je geeft nooit meer om Noord-Korea.

An onymous ID: DnCchw / y Vr 06 okt 2017 01:30:54 No.144215979 ViewReport

MegaAnon hier. Trump ging hard naar zijn drukker vandaag, dus ik ga een paar GROTE BROODKRUIMELS laten vallen.

[Dit is] de eerste keer dat ik echt heb gevoeld, moet ik licht omgaan met info …

Dus alstublieft, voor vrienden, let op elk woord dat ik typ …. [DW: Zie originele link voor meer informatie]

  1. Vanavond bevestigde [Trump] oprecht publiekelijk, waarvoor we de laatste 11 maanden hebben gewerkt.

Iedereen vraagt ​​me altijd wat ik doe. Nou, er zijn veel van ons en precies wat we doen.

We gaan je laten zien wat WAS bedoeld voor Las Vegas, HOE EXTREEM het had moeten zijn, WIE het heeft gecoördineerd en WAAROM ZE HET HEBBEN GEDAAN.

Trump knippert niet met zijn ogen over Vegas als het gaat om ‘de storm’.

Trump’s beloofde ‘storm’ zal aantonen dat Vegas niet anders dan 27 geclassificeerde pagina’s zou moeten zijn zoals het op 9/11 echt gebeurde.

Vegas was ALLEEN MAAR  OM TRUMP TE STOPPEN WAT HIJ JE ZAL GAAN VERTELLEN.

Anoniem (ID: tAoTzJUn) 10/06/17 (Vr) 13:16:04 No.144269535 ▶ >> 144270383

Blijf maar bij me, ik ga je precies vertellen wat ik weet.

Ik ben op de grond geweest, heb toegang gehad tot de kamer van de verdachte, enz.

Ik ben woensdagmiddag thuisgekomen van Vegas, maar ik ben vanavond teruggegaan voor nog eens 4 dagen …

Anoniem (ID: tAoTzJUn) 10/06/17 (Vr) 13:48:27 No.144271921 ▶ >> 144273248

  1. Als dit lijkt op een compleet cluster f – k tussen LVMPD en agentschap, dan ding, ding! Je hebt gelijk! DAT IS HET!

Waarom?! Voor de langzamen in de rug, laat ik het vereenvoudigen: de massa en de schaal.

Zoveel als de digitale wereld voordelen heeft voor deze sukkels, hebben ze ook precies uitgedokterd  hoeveel het hen belemmert.

U heeft de MSM niet meer nodig, een paar persconferenties van de “autoriteiten” om informatie, rapporten en informatie te verspreiden, uit te zenden  en te publiceren.

U heeft alleen toegang tot internet nodig.

Weet je wat uiteindelijk verantwoordelijk is voor het 9/11 geklungel in tegenstelling tot andere agentschap gecoördineerde aanvallen ?! Internet.

De massa mogelijkheid van wij, de mensen, om in realtime exorbitante informatie te krijgen, download, upload, archiveer en sla deze informatie op, LATEN WE HET ZELF VERSPREIDEN.

Voorbeeld: Neem al die eerste getuigenverklaringen en live interviews van mensen binnen de eerste 6 uur van 9/11.

Zij meldden bijkomende explosies op willekeurige vloeren, flitsen van lichten, tegenstrijdige rapporten van wat ze door de eerste getuigen werd verteld in termen van gebeurtenissen / beveiligde evacuatieroutes, niet-verwante branden op onbelemmerde vloeren, enz.

Weet je nog? Onthoud het live CNN interview op WTC 7 ineenstorting, een uur en 23 minuten eerder uitgezonden dan het eigenlijk gebeurde ?!

Zie je, de MSM dacht dat door de beelden intern te verwijderen en er nooit opnieuw publiekelijk het erover te hebben, ze veilig waren.

Ze onderschatten het vermogen van de gemiddelde persoon om te downloaden, privé-opslag, opnieuw uploaden en massa verspreiding van INFORMATIE, zodra het internet is geraakt.

Dat is waar we vandaag zijn! (((THEY))) (((ZIJ))) kunnen ons niet bijhouden.

Als technologie, beschikbaarheid en toegankelijkheid voor alles van internet, zijn massa-informatieverdelingsplatformen zoals sociale media, video streaming applicaties, forums voor forums zoals 4Chan, enz. hebben deze mensen letterlijk geploeterd in hun wanhopige pogingen om ons bij te houden.

In de afgelopen 2 decennia hebben ze beseft dat ze niet een punt op iedere i kunnen zetten. Hieronder vervolgd.

Anoniem (ID: vy3Y5hFc) 10/06/17 (Vr) 15:34:53 No.144280649

De [komende] ‘storm’ die refereert aan Trump, is niet Las Vegas zelf.

Ik bevestig 100% dat een veel groter evenement door (((hen)).werd gepland / dwarsgelegen

[Het] was gedaan om TRUMP WEG te krijgen van het declassificeren / vrijkomen van “the storm”.

[Deze ‘storm’ is] een serie gerubriceerde informatie die de admin openbaar maakt op 3 verschillende maar grote, sociaal controversiële onderwerpen.

(((Zij hebben))) dit al TWEE KEER vertraagd.

Ik zeg niet dat ze f — met het weer – denk wat je wilt, MAAR, ze hebben de orkanen / verwoesting in hun voordeel gebruikt, door hem in rood tape te verpakken: hulpbrongebied / toewijzing, diensten / plichten / implementatie, enz.

Vandaar dat de referentie “storm” een “f — jij” was naar McCabe, Kelly, Tillerson, Pompeo, McCain, Ryan, McConnell, Pelosi, Schumer, enz.

Terwijl de MSM het bezorgde publiek / Trump afleidde, bleef het hem controleren, aangezien ze voor Vegas gearriveerd waren. Het is een ‘wonder’ dat het niet werkte.

 Anoniem (ID: vy3Y5hFc) 10/06/17 (Vr) 16:13:16 No.144284358 ▶ >> 144284702 >> 144285031 >> 144285208 >> 144286053 >> 144289607

Ik zal bevestigen dat de 3 onthullingen hier al voor de laatste paar maanden grondig besproken zijn.

Ok, goed … en terwijl “pizza” op het menu staat, is het niet een van de 3 hangende bevrijdingen. Niet zoals u dat wilt.

Het zal worden besproken en Hollywood zal in de nabije toekomst specifiek een MASSIVE HIT nemen.

Harvey was de eerste low-hanging takedown, dus stel je eens voor hoe hoog dit zal gaan.

Maar ik verzeker je, terwijl Hillary, Clinton campagne / medewerkers, Obama admin, establishment (beide partijen) en DNC in verband met verkiezingsfraude, enz. uiteindelijk voor epische misdaden zullen vallen, zul je Hillary nooit zien in een oranje jumpsuit voor daadwerkelijke pizza.

Anoniem (ID: vy3Y5hFc) 10/06/17 (Vr) 16:23:53 No.144285418

De MSM en het publiek krijgen pas een paar uur van te voren kennisgeving op de dag van elke serie presidentiële adressen en zullen NIET van tevoren details of contactpunten krijgen.

Anoniem (ID: vy3Y5hFc) 10/06/17 (Vr) 16:35:50 No.144287016 ▶ >> 144287696 >> 144287771 >> 144288850

Het doel is dat wanneer het allemaal gebeurt, er geen sprake kan zijn van vragen, wat de mensen betreft.

Hij zal geen shit zoals 9/11, OKC, Vegas, Voter Fraud, Rusland hacks of collusion, verkiezing rigging, enz. onthullen.

Als hij klaar is, zal het een letterlijke “mic drop” zijn op het podium van de wereld.

Niemand zal ooit de mogelijkheid hebben om te vragen wie er verantwoordelijk is voor, betrokken bij coördinatie, enzovoort. ALLES dat ooit is gebeurd en ooit als een ‘samenzweringsteorie’  werd beschouwd.

Als hij klaar is, zal de hele wereld het gewoon weten. Het is echt allesomvattend.

Zoals Trump zegt, “je zult het zien”. Het moet gewoon gebeuren. We kunnen niet weer worden ontspoord. Nooit meer.

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

[commentaar van weer een ander: kunt u ons een indicatie geven van het tijdstip  wanneer deze onthullingen zullen optreden? Binnen enkele dagen? Weken? Maanden? Jaren?]

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Anoniem (ID: vy3Y5hFc) 10/06/17 (Vr) 16:51:57 No.144289068

Binnenkort, maar ik zal me er niet aan binden, omdat ik het letterlijk niet kan.

2,5 weken geleden had ik hier ‘binnen 72 uur’ gezegd als ik niet beter wist. Je zou dan een larp hebben gebeld, en met recht, nee ?!

Ik zou het verkeerd hebben gedaan dankzij wat we nu noemen, een “Vegas aanval”. 8 weken geleden had ik gezegd dat het binnen een week zou gebeuren met 100% zekerheid.

Ik zou mijn hele carrière er onder verwed hebben en mezelf ‘gedoxxed (?)’ om mijn geloofwaardigheid te bewijzen … maar helaas, ik ben lang genoeg door dit “moeras” gegaan om te weten dat “tijdframes” niets betekenen.

Geplande data op een kalender van POTUS betekent niets. Letterlijk nooit.

Het is een vol  uren, dagelijkse wekelijkse race naar de finish … waarheid of corruptie -wie het eerst komt het eerst maalt ….

Anoniem (ID: vy3Y5hFc) 10/06/17 (Vr) 17:15:59 No.144291647 ▶ >> 144292168 >> 144292334 >> 144292723 >> 144294763 >> 144296223

Hoe zit het met mij voordat je aan me twijfelt, rol je eerst je mouwen op en graaf je in de formattering en het protocol van een presidentieel adres.

Dan kan je misschien je denkpet opdoen en jezelf afvragen: ‘Hoe zou een president het formeel aan het Amerikaanse publiek tegelijkertijd vertellen, volledig en onbeleefd, ongefilterd en ongecontroleerd, door de MSM en hun bedrijfsnetwerken?’

Laat me de helft van het huiswerk doen voor de langzamen in de rug (jij).

Wanneer de president van de Verenigde Staten formeel iets aankondigt, zal hij een officiële presidentiële verklaring aan het Amerikaanse publiek geven, de netwerken moeten het onbedoeld, ongefilterd, onversneden en volledig uitzetten en uitzenden, vanaf het moment dat hij begint totdat hij het podium heeft verlaten.

Geen uitzendingen, geen commentaar, geen reclames. Volledige netwerk stilte wanneer hij spreekt.

Ditzelfde protocol en de procedure werd ingeleid rond radio-uitgezonden presidentiële adressen.

Het was wettelijk beschermd, zodat stationhouders niet konden profiteren van de grote drukte die ze wisten zou ontstaan, door advertenties te verkopen en te snijden in het midden van de toespraken van de president.

Anoniem (ID: vy3Y5hFc) 10/06/17 (Vr) 17:35:26 No.144293569

Ik weet dat het belachelijk klinkt, maar dat is simpelweg omdat ik de breedte en de reikwijdte van wat openbaar wordt gemaakt publiekelijk zal overbrengen.

Mijn enige punt is dat als het allemaal voorbij is, niemand zich van de waarheid kan afwenden.

De massa’s zullen nooit meer met 100% zekerheid kunnen zeggen dat 9/11 GEEN VS-gesponsorde en gefinancierde, coördinatie van afdeling / agentschap, toegewezen middelen en hulp had,

Niemand zal NIET kunnen geloven dat onze eigen agentschappen en afdelingen en voormalige administraties. geen grote rol speelde in shit zoals JFK, OKC, 9/11, ISIS, Pizza, Vegas, enz.

Zij zullen niet in staat zijn om een ​​blind oog te wenden op wat ze vandaag beschouwen als ‘samenzweringstheorieën’, simpelweg omdat de MSM ze dat heeft verteld.

Het enige waar iedereen het mee eens kan zijn als het allemaal gezegd is, is dat we allemaal op een onbegrijpelijke manier belogen zijn.

Niets dat we voor generaties als onze ‘realiteit’ hebben gezien, is sinds de dag waarop de GHB in de administratie werd ingezworen als directeur van de CIA, is de hele waarheid geweest en niets anders.

Niemand zal onjuist gebruik kunnen maken van onwetendheid.

De mensen denken dat ze verantwoordelijk zijn ?! Haha, nou, Trump gaat het aan ze geven.

Hij geeft ons al de nodige transparantie die we aan kunnen en wanneer hij dat doet ?! Zo zien we echt wat wij, de mensen zijn.

Er zullen mensen zijn die er niet mee kunnen omgaan, die de waarheid willen teruggeven aan de admin.

Ik wil ervoor zorgen dat ik hier ook duidelijk ben …

Als ik termen gebruik zoals ‘onthullen’, ‘realiteit’, enz., laat ik op GEEN manier blijken dat Trump een van die dingen als ‘aliens’, ‘Antarctica’ enzovoort onthult.

Ik zeg niet dat ik er niet persoonlijk in geloof, maar dat is niet de ‘storm’ die eraan komt. Gewoon om te verduidelijken …

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

[commentaar van een ander): Nou, dat is het gewoon, niet? Meganon zei dat Trump zich voorbereidt op 3 onthullingen.

Ok, dus als dat het geval is, wat kan hij zeggen dat uiteindelijk een samenzweringstheorie die ooit is gecreëerd, onthult?

Het moet vrij groot zijn. Wat zou dat kunnen betekenen?]

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Anoniem (ID: vy3Y5hFc) 10/06/17 (Vr) 17:49:05 No.144294885

3 verschillende onthullingen …

Een 3-letter (federaal) agentschap

Een 3-letter (centrale) afdeling

En 3-letter (federaal gesanctioneerde) economische org.

Deze 3 grote “ROCKS” “VALLEN.”

[DW: Het lijkt duidelijk dat hij hier over het Federal Bureau of Investigation, het Centrale Intelligentieagentschap en de Federal Reserve praat.]

Zodra jullie de waarheid is gegeven, wordt de geloofwaardigheid en de geldigheid van alle 3 over de laatste bijna 60 jaar gewist.

Als je niet oppakt wat ik neerleg, weet ik niet wat ik je nog meer moet vertellen.

https://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1220-vegas-meta-analysis?showall=&start=3

vertaling: Maria mariaenbuitenaardsen.blogspot.nl