Las Vegas Terror en Disclosure: Staat er iets heel groots te gebeuren? Deel 2/4

Las Vegas Terror en Disclosure: Staat er iets
heel groots te gebeuren?

Deel 2/4
door David Wilcock / 9 October 2017

Vegas Terror and Disclosure: Staat er iets heel groot te gebeuren?

DEEL TWEE: HET GEHEIME RUIMTEPROGRAMMA EN DE CABAL

EEN INSIDE KLUS DIE MISERABEL MISLUKT IS

In deel een hebben we overtuigend bewijs geleverd dat de schutter van Las Vegas mogelijk actief was geweest als een black-ops-geheim agent.

De massabeschietingen van Vegas hebben alle kenmerken van een wanhopige daad die door de Cabal is georkestreerd – een ‘inside job’ die op een miserabele manier is mislukt en derhalve het hele systeem blootgeeft.

Een voorgenomen doel van deze catastrofe zou wel kunnen zijn een “massale afleiding” om de aandacht en de bronnen van de Cabal’s eigen dreigende nederlaag af te leiden.

Verbluffend nieuws over Hollywood mega-mogul Harvey Weinstein die een decennia lange seksuele dader is, is pas dagen na de beschietingen verschenen, zoals we zullen bespreken.

De mainstream media is verbazingwekkend stil in het zicht van dit ‘enig in z’n soort’ type van openbaring. Het systeem heeft betrekking op Harvey’s misdaden.

De openbaringen over Weinstein kunnen de eerste kiezelsteen zijn in een lawine die het bezit van de Cabal in Hollywood en de gewone media helemaal zal blootleggen en vernietigen.

We hebben al jaren informatie gelekt over het feit dat er zo’n massale onthulling kwam en de tekenen van de z’n aankomst worden duidelijker en duidelijker.

De meeste mensen kunnen zich alleen maar richten op één groot nieuwsbericht tegelijk – en de Vegas-schieten is nog steeds dat verhaal.

DE SCHUTTER IS WAARSCHIJNLIJK NIET ECHT IN HET INTERESSANTE NIEUWS GEKOMEN

Ondanks zijn banden met Lockheed betwijfel ik dat Paddock diepe betrokkenheid heeft bij de echt interessante dingen die in Nellis, Area 51 en elders gebeuren.

Nellis, Area 51 en andere faciliteiten lijken talrijke geavanceerde vliegtuigen te herbergen die gemakkelijk buiten onze atmosfeer kunnen vliegen.

Deze schepen kunnen zelfs in het zonnestelsel rondvliegen – en daarbuiten.

Deze technologie is voor de binnenlandse gemeenschap al veel langer beschikbaar dan we zouden denken.

Het is verbazingwekkend en ontstellend om te leren hoeveel geheimen voor ons worden verborgen.

Sommige van die geheimen – en de technologieën die daar bij gaan – kunnen uiteindelijk op de rand staan van een openbare aankondiging.

DE “GEDEELTELIJKE OPENBAARMAKING” KAN OP HET STARTPUNT STAAN  … MORGEN BEGINNEND

Net vandaag (10 oktober) verscheen er een fantastische uitbarsting van nieuws op The Huffington Post, die erg algemeen is geworden sinds Verizon het overnam.

We hebben al geruime tijd gezegd dat wanneer de Cabal zeer dicht bij de laatste nederlaag ligt, ze van plan zijn iets te onthullen van wat ze hebben verstopt.

Dit zou in een poging zijn om legitimiteit te herstellen en dekking te bieden voor veel andere activiteiten die verborgen blijven.

Blink-182 was een van de top rock bands van de jaren negentig, en zijn hoofdzanger, Tom DeLonge, is een actieve kracht geworden die op openbaarmaking aandringt.

Morgen, 11 oktober, zal de groep van DeLonge een persconferentie hebben in wat de eerste fase van het onthullingsproces zou kunnen worden.

In feite IS deze geschreven aankondiging op een mainstream bron als The Huffington Post eigenlijk de eerste fase van dit proces.

10/10: Beschikbare kennis over niet geïdentificeerde luchtfenomen kan leiden tot wereldwijde technologie

https://www.huffingtonpost.com/entry/inside-knowledge-about-unidentified-aerial-phenomena_us_59dc1230e4b0b48cd8e0a5c7

Er staat iets buitengewoons op het punt om geopenbaard te worden.

Voormalige hoogwaardige ambtenaren en wetenschappers met deepblack ervaring die altijd in de schaduw zijn gebleven, komen nu in het licht.

Deze insiders hebben langdurige contacten met overheidsinstanties, die programma’s kunnen hebben die ongeïdentificeerde luchtverschijnselen (UAP) onderzoeken.

Zij zijn van plan om in de particuliere sector te gaan en alle gedeclassificeerde informatie te maken en alle toekomstige kennis beschikbaar te maken en voor iedereen om te zien.

Het team omvat:

. een 25-jarige veteraan van het directoraat van de operatie van de CIA;.

. een Lockheed Martin Programma Directeur voor Geavanceerde Systemen bij “Skunk Works”;

. een voormalig gevolmachtigd (?)-adjunct-secretaris van defensie voor inlichtingen;

. een DoD Senior Intelligence Officer die, onder andere gevoelige

verantwoordelijkheden, een Pentagon-ruimtevaartprogramma voor “dreigings identificatie” richt op ongeïdentificeerde luchttechnologieën.

En goed geplaatste en ervaren professionals, van inlichtingen en hoge academische posities, zijn ook aan boord – zie informatie over het team als referentie als u leest.

Wat is hier aan de hand? Is dit het begin van een soort trend naar een nieuwe openheid van de Amerikaanse regering?

Deze mensen weten meer dan ieder van ons, dus de kwestie van hun motivatie is fundamenteel.

Het is allemaal begonnen met de bekroonde platinum opname van kunstenaar en producent Tom DeLonge, wiens bands Blink182 en Angels & Airwaves in de jaren negentig meer dan 25 miljoen platen verkocht hebben.

Tom bracht vele jaren studerend over UFO’s door, en liet zijn voornaamste lucratieve carrière achter om zich hier aan te wijden.

Tom was langzamerhand in staat om relaties met vlagofficieren en andere hoog geplaatste insiders in de luchtvaartindustrie, inlichtingen, het ministerie van defensie en NASA aan te knopen.

Deze onafhankelijke bronnen verstrekten hem informatie over het UFO-fenomeen en werkten samen met hem om een ​​plan te ontwikkelen voor de incrementele vrijgave van deze informatie ….

Op de bijeenkomst kreeg ik informatie over de achtergrond en bleek een aantal openbarende documenten en vertrouwelijke gegevens, waarvan sommigen uiteindelijk openbaar worden gemaakt.

Gedurende de bijeenkomst heb ik gesproken met Stephen Justice (Aerospace Division Director), die onlangs na een eenendertig jaar carrière in de Skunk Works, een programma-directeur voor Advanced Systems bij Lockheed Martin met pensoen is gegaan.

“Hoe durven we denken dat de fysica van vandaag alles is wat er is,” zei hij ….

HET GEHEIME RUIMTEPROGRAMMA

In de loop der jaren hebben insiders mij geopenbaard dat onze elites een “Secret Space Programme” of SSP hebben, dat veel groter is dan de meesten van ons ooit zouden kunnen voorstellen.

Ik zeg niet dat we iemand in DeLonge’s team van achter houden moeten beschuldigen. Sommige openbaarmaking … enige openbaarmaking … is beter dan niets.

Ik heb ook al vele jaren gezegd dat er veel goede mensen zijn in de defensie- en inlichtingengemeenschappen die het goede willen doen.

Als DeLonge mij op zijn team wil brengen – en ik ken minstens twee mensen met directe toegang tot hem – zal ik hen graag mijn steun geven.

Tegelijkertijd zou ik delen wat ik met het team weet, wat veel verder gaai dan alles wat ze op zichzelf zouden kunnen onthullen.

Ik ben er zeker van dat sommige van mijn insiders, waaronder Pete Peterson en Corey Goode, graag naar buiten komen en ook van dienst zijn.

Een volledig openbaarmaking scenario is een enorme ‘educatie bocht’ voor onze huidige beschaving om te nemen. Het kan alleen al jaren duren om bekend te raken met de basis.

Ik begon eerst de stukken samen te brengen dankzij de Camelot-klokkenluider Henry Deacon, die oorspronkelijk in september 2006 bij Camelot naar voren kwam.

Zodra hij opkwam, heb ik communicatie met Camelot gestart voor ruilhandel van inside informatie en toegang te krijgen tot Deacon, die in 2007 begon.

GEEN INTERNE TEGENSTRIJDIGHEDEN

In de loop van minstens 80 uur privé-gesprekken werd ik me bewust van een veel grotere realiteit dan degene die we allemaal voor vanzelfsprekend hebben aangenomen.

Ik kon geen interne tegenstrijdigheden vinden in wat Deacon had te zeggen.

Veel van de dingen die hij zei, correleren met wat ik al van anderen had verzameld – en nooit had gepubliceerd.

Het is nogal een ervaring om iemand nieuw te vinden die een oprecht deel van deze wereld is. De geheimhouding is zo veelomvattend dat je voortdurend nieuwe dingen leert.

Op veel manieren ging de informatie van Deacon veel veel verder dan van alle andere insiders die er waren.

Tegelijkertijd was hij extreem introvert en diep bezorgd om ooit deze informatie te delen met wie dan ook.

Hij leidde een verarmd leven door een medische handicap en vertoonde nooit de geringste interesse om bekendheid of fortuin te zoeken.

FEITEN

Deacon was zeer to the point in het bespreken van zijn vroegere werk. Dat leven was heel gewoon voor hem geworden en hij kon vaak niet begrijpen waarom ik er zo geïnteresseerd in was.

Hij was in staat om te valideren en meer uitleg te geven over letterlijk honderden verschillende dingen die ik van andere insiders had gehoord en nooit had gepubliceerd.

Het niveau van specifieke details – zoals het afronden van mijn zinnen met zeer gevoelige inlichtingen die ik van anderen had gehoord en gezworen had geheim te houden – was duizelingwekkend.

Af en toe lekt ik kleine delen van zijn globale wereldbeeld op basis van wederzijdse afspraken.

Ik herinner me dat ik verbaas was om te leren dat er gelijke delen mannen en vrouwen in deze ruimteprogramma’s zijn, in plaats van dat het allemaal mannelijke militairen zijn.

Hij was een van de wetenschappers die er voor technische banen waren, in plaats van militaire steun.

Deze mensen moesten geheimhouding zweren. Velen van hen waren permanent buiten de Aarde geplaatst. Hij had het geluk om te kunnen komen en gaan.

Hij was zo perfectionistisch over zijn getuigenis dat meestal een poging om delen te delen hem ertoe bracht dat je een of ander aspect ervan onjuist had.

HET GROTE MOMENT IN ZURICH

Tenslotte, na hem in 2009 bij de Project Camelot Zürich-conferentie te brengen, met het coververhaal van het feit dat hij mijn ‘Oom Mark’ was, nam Deacon  het podium.

De datum was 12 juli 2009.

Op 57 minuten, 51 seconden in de presentatie van NASA astronaut Dr. Brian O ‘Leary, werd de menigte geëlektrificeerd toen hij plotseling verscheen.

Iedereen wist wie hij was door zijn pseudoniem, en de verbazingwekkende informatie die hij ons had geopenbaard.

Hoewel hij heel weinig van ‘het grote plaatje’ had gedeeld, dat we al gelekt hadden, gaf hij niettemin een gezicht aan het verhaal en liet zich zien als een echt persoon.

Hij hield ook zijn officiële paspoort op, dat was speciaal bruin, niet blauw. Ik heb het persoonlijk geïnspecteerd en zijn authenticiteit bevestigd.

Kort nadat hij naar voren was gekomen, werd hij bedreigd en ging hij zich weer verstoppen. Hij heeft nooit meer publieke uitspraken gedaan.

Dit is helemaal niet het patroon dat je zou zien van iemand die een fraude of een hoax verzon.

Andere insiders zoals “Jacob” en Major Bob Dean bevestigden veel van de dingen die Deacon heeft gedeeld met mij – en breidden het nog uit.

De geschiedenis van deze openbaringen wordt uitgelegd in de tweede helft van The Ascension Mysteries, en ik ben verbijsterd door hoe goed het allemaal past.

Dit alles gebeurde voordat Corey Goode naar voren ging en begon te delen wat hij in 2014 met mij wist.

Pas toen hadden we iemand uit deze wereld die regelmatig voor de camera wilde gaan. Dit veranderde in onze wekelijkse Gaia-show, getiteld Cosmic Disclosure.

ER ZIJN DAAR VEEL OUDE RUÏNES

Een van de meest intrigerende dingen die u van deze jongens leert, is dat er veel oude ruïnes zijn om te verkennen … zoals in heel oud en geavanceerd.

Sinds het lezen van Richard C. Hoagland’s The Monuments of Mars in 1993, werd ik me ervan bewust dat er binnen ons eigen zonnestelsel een “kosmische vuilnisbelt” is van vele beschavingen die zijn gekomen en gegaan.

Dit omvat een zeer duidelijk menselijk gezicht op Mars, met op twee verschillende plaatsen vlakbij wat symmetrische piramides lijken te zijn.

Onze zon heeft schadelijke energetische stormen die zich in de loop der duizenden jaren voordoen, dus de meerderheid van deze ruïnes zijn ondergrondse bases.

De oudste van deze beschavingen lijkt meer dan twee miljard jaar oud te zijn – en had toch veel meer technologie dan wij nu hebben.

Tenminste vier verschillende insiders, waaronder Peterson, onthulden onafhankelijk deze mysterieuze groep die heet de Ancient Builder Race.

Hoewel NASA heeft geprobeerd om dit bewijsmateriaal van hun foto’s te veranderen, zoals door middel van foto manipulatie, zijn sommige bewijzen toch doorgekomen.

De hele tweede helft van The Ascension Mysteries legt fotografische en andere empirische vormen van bewijs uit die deze fantastische conclusie ondersteunen.

Ik geloof dat we de waarheid krijgen, ondanks de moorddadige oppositie waarmee alle mensen die het durven blootstellen worden geconfronteerd – mezelf meegenomen.

ROSWELL WAS HET BEGIN

De waarheid moet uiterst makkelijk te begrijpen zijn als je de stukken begint samen te leggen.

De ruïnes zijn er al. Het fotografische bewijs alleen al maakt dit absoluut onmiskenbaar.

Veel van deze ruïnes blijken uit een glasachtig transparant aluminium te bestaan, dat veel sterker is dan kogelvrij glas.

Koepels van dit materiaal kunnen op het oppervlak van een maan worden gebouwd en vervolgens met een atmosfeer worden gedrukt, zodat u een comfortabel Aardachtig klimaat kunt hebben.

Er komen veel meer vragen dan waar antwoorden op zijn. Het heeft me vele, vele jaren gekost  om uit te vogelen wat er werkelijk is gebeurd.

Bijna elke UFO-conferentie waar je naar toe gaat, zal aantonen dat een geavanceerd vaartuig in 1947 in Roswell, New Mexico, neergestort is.

Dit vaartuig en soortgelijke andere zijn ‘bewerkt’ tot werkbare prototypen, zoals verschillende klokkenluiders hebben gesuggereerd.

Dit betekent dat het militaire-industriële complex, of MIC, technologie verzamelde waardoor ze moeiteloos rond ons zonnestelsel kunnen vliegen – en daarbuiten.

De eerste druppels van onthulling uit deze oceaan van geheimhouding kunnen op het punt staan ​​om te verschijnen in het morgen officieel gehandhaafde evenement.

ENORME GELDVERGOEDINGEN

De Cabal heeft blijkbaar veel meer gedaan dan alleen oude ruïnes identificeren in ons zonnestelsel.

Zij hebben massale witwaspraktijken gecreëerd, zoals besproken in ons vorige artikel.

De opbrengsten werden gebruikt om bewoonbare bases op de maan, Mars, de manen van Saturnus en elders te bouwen, volgens meerdere insiders.

In sommige gevallen kunnen uitgebreide Oude Builder Race steden, gebouwd onder de oppervlakten van planeten en manen, eenvoudig worden verzegeld, onder druk gezet en opnieuw bezet.

Het lijkt moeilijk om te geloven dat een gemeenschap binnen ons eigen militaire-industriële complex dit enorme geheim kon houden.

Niettemin heeft het aantal verschillende insiders die me dezelfde exacte dingen hebben verteld, in combinatie met de harde gegevens die ik in The Ascension Mysteries heb gepresenteerd, me ervan overtuigd dat dit de waarheid is.

Mijn video De Antarktische Atlantis, vanaf eerder dit jaar, is een must-see overzicht van deze intrigerende feiten.

WAAROM IN DE WERELD VERBERGEN ZIJ DE WAARHEID VOOR ONS?

Afgezien van wat willekeurige sceptische mensen graag op internet gooien, gaan we ervan uit dat dit alles echt waar was.

Immers, nu hebben we de Huffington Post die openlijk meldt dat het hoogste militaire personeel op het punt staat een UFO-openbaarmakingsproces te starten.

Ik heb direct contact gehad met meerdere insiders die deze grotere realiteit ervaren als een dagelijks deel van hun leven – lang voordat ze Corey Goode ontmoetten.

De waarheid lijkt zo geweldig, en zo cool, dat het bijna onmogelijk is zich te voorstellen hoe een dergelijke majestueuze (ahem) uitgebreide realiteit voor ons verborgen zou kunnen blijven.

Toch is het ultieme antwoord heel eenvoudig: geld en macht.

Dezelfde insiders die in sommige gevallen ondergrondse of buitenaardse steden hebben bezocht, in exotische vaartuigen hebben gevlogen en rechtstreeks contact hadden met een aantal menselijke ET’s, hebben een triest verhaal te vertellen.

We weten dat de wereld niet door gekozen regeringen wordt geleid. Stemmen heeft heel weinig gedaan om het tij over vele eeuwen te keren.

HET KEIZERRIJK IS NOOIT GEËINDIGD

Ik heb dit al vaak al gezegd, en ik ga er in groot detail op in in Financial Tyranny, maar hier gaan we:

Het Romeinse Rijk werd nooit echt verslagen. Het rijk is nooit beëindigd, zoals Philip K. Dick in zijn boeken Valis en Radio Free Albemuth onthulde.

In plaats daarvan heeft het Rijk zijn werkzaamheden vroeger vroeger naar Engeland overgebracht, en kwam uiteindelijk weer naar voren als het Britse Rijk.

De oorspronkelijke Romeinse baden, vanaf zo’n circa 100 nC, kunnen nog steeds in de stad Bath, Engeland worden bezocht – en ik heb ze enkele jaren geleden persoonlijk bezocht.

Het Vaticaan had de grootste rijkdom ter wereld, al lang voordat de operaties naar Engeland werden overgebracht.

De Romeinen houden ook het grootste deel van de documenten in de oude bibliotheek van Alexandrië, en hebben alleen belastingformulieren en sensusdocumenten in het klassieke vuur verbrand.

De rest van deze kostbare documenten – die blijkbaar boeken bevatten van buitenaardse beschavingen – werden verplaatst naar de Vaticaanbibliotheek.

DE TEMPELIERS WERKTEN HET UIT

De Templars werden een krachtige wegbreekfaction nadat ze door de paus en de koning van Frankrijk werden omver gegooid.

Ze waren in staat om zo veel als 80 procent van het goud uit Amerika te onderscheppen, zo niet meer – en werden zeer rijk en krachtig.

Zij infiltreerden en veroverden later Groot-Brittannië, zoals van Henry VIII, en vormden een “operationele overeenkomst” met het Vaticaan.

De details van dit intrigerende verhaal zijn te vinden in Born in Blood van John Robinson, die weliswaar niet het makkelijkste boek is om te lezen.

Robinson was toegestaan om geheime vrijmetselaarsboeken te lezen die niet uit de bibliotheek waar ze waren opgeslagen, verwijderd konden worden.

Van hen kon hij dit fantastische verhaal samenwerken.

Kort na het vrijgeven van dit boek lijkt iemand te hebben gevoeld dat hij te veel onthuld had – en is hij onverwacht gestorven.

DRIE GROTE KRACHTCENTRA

Deze oude groep heeft nog steeds drie hoofdcentra in de wereld van vandaag, die elk wettelijk als natie-staten worden beschouwd:

Vaticaanstad wordt beschouwd als het spirituele centrum van de organisatie.

City of London wordt gebruikt als financieel centrum.

Washington, DC was tot voor kort hun primaire centrum van militaire macht.

X MARKEERT DE PLEK

Elk van deze steden is gemarkeerd met een zeer lange en prominente Egyptische obelisk.

 

Let op hoe prominent de obelisk in het Vaticaan wordt gekenmerkt. Denk je dat dit voor hen belangrijk is?

De obelisk in Londen heet Cleopatra’s Needle en is eigenlijk een groot Oud-Egyptisch origineel
dat er uitgehaald en vervoerd werd.

 

Evenzo is de Vaticaan obelisk een egyptisch origineel, dat in 37 AD door de beruchte Caligula werd gebracht.

ENKELE ZEER ONAANGENAME ASPECTEN

Sommige dingen die we leren over deze oude orde is heel interessant, en andere dingen zijn zeer zorgwekkend.

Zeer teleurstellende informatie is ontstaan ​​over pedofilie praktijken in het Vaticaan, met inbegrip van ‘historische’ arrestaties die net in juni hebben plaatsgevonden.

Deze arrestaties lijken het resultaat van de Alliantie te zijn, die de Cabal-elementen uit het Vatikaan verwijderen, zoals insiders hebben aangetoond.

Meerdere hoogwaardige pedofiele arrestaties en onthullingen hebben zich in de Britse regering op de hoogste niveaus ook voorgedaan – dankzij de Alliantie.

Dit omvatte een top-tv-persoonlijkheid, Jimmy Savile, die tenminste honderden slachtoffers verkrachtte terwijl hij de volledige bescherming van de BBC en een elite-behandeling genoot.

De Wikileaks-e-mails van de vorige herfst waren pas de laatste in een lange keten van bewijzen. Het suggereert dat dit probleem ook extreem in de Amerikaanse politieke kringen aanwezig is.

Amy Berg’s documentaire An Open Secret onthult hoe ernstig dit probleem in Hollywood is, zoals ik in Financiële Tirannie heb omschreven.

Ik heb deze Hollywood-verbinding nog meer uitgebreid in Endgame Part Idat was mijn definitieve samenvatting van de nieuwe Wikileaks-openbaringen in 2016.

De Harvey Weinstein blootstelling is bijna zeker het werk van de Alliantie. De Vegas beschietingen zijn misschien bedoeld om ons van dit verhaal af te leiden.

Insiders zeggen regelmatig dat deze seksuele praktijken aangemoedigd worden, indien niet afgedwongen, om ervoor te zorgen dat als iemand uit de weg komt, ze kunnen worden gechanteerd en verslagen.

Elk type van misbruikende cultuur als dit is vaak van generatie op generatie doorgegeven. Degenen die als kind werden misbruikt, kunnen anderen als volwassenen misbruiken.

EEN OUDE CULTUS

Een van de grootste geheimen die deze insiders onthullen is dat de wereld voor millennia is gemanipuleerd door dezelfde cultus, die voor Rome staat.

Ja, de Templars waren een wegbreekfactor, en er waren op verschillende momenten anderen, maar ze hebben dingen uitgewerkt – althans tot voor kort.

Deze groep heeft religieuze overtuigingen die ongebruikelijk en erg geheimzinnig zijn. Maar tegelijkertijd doen ze routinematig multi million dollar campagnes.

Deze campagnes verschijnen onder andere in bepaalde videospelletjes, tv-programma’s, muziekvideo’s, prijsuitreiking en films.

Openlijk en genant adverteren ze hun filosofieën en symbolen, die velen hebben geïnterpreteerd als een bespottend gebaar voor de hele wereld.

Een deel van de reden waarom ze in de openbaarheid zijn geweest, is dat ze van plan waren hun aanwezigheid formeel te onthullen en een “Nieuwe Wereldorde” te creëren.

Ze waren alleen van plan om dit te doen zodra de mensheid door georkestreerde, negatieve gebeurtenissen op zijn knieën was gebracht, en de reden was redding.

Gelukkig wordt deze cultus zeer succesvol ontmaskerd en weggenomen door een grote internationale alliantie, wiens operaties we uitgebreid hebben behandeld.

DE DEMIURG

(In deze altijd al door mysteries gefascineerde gemeenschap is de idee van de kwaadaardige demiurg, van de valkuilen uitzettende jhwh die ons de blik op de ware God ontneemt, actueler dan ooit.  Google)

Deze oude cultus is geobsedeerd door de Egyptische filosofie, religie en iconografie – of in ieder geval hun eigen interpretatie ervan.

Daarom heeft alles wat Egypte betreft, een bijna onweerstaanbare aantrekkingskracht voor deze groep om er op een of andere manier bij betrokken te zijn.

Daarom zien we opvallende Egyptische obelisken in elk van hun drie nationale natiecentra.

Bovendien gelooft deze cultus dat de God die de meeste van ons als een welwillend Schepper ziet, eigenlijk een corrupte, slechte entiteit is die vaak de Demiurge wordt genoemd.

Dit is een concept dat ze direct uit de Gnostische geschriften en geloofssystemen erfden, die kort na de tijd van Jezus tot stand kwamen.

De Gnostici en andere mysterieuze-school-leden werden door de kerk gemarteld en gedood, waardoor ze tot de conclusie kwamen dat het het kwaad moest zijn.

Ze hebben een vreemde godsdienst waarin ze geloven dat Lucifer een welwillend wezen is die ons vrij wil stellen van de gevangenis die door de Demiurge is gecreëerd.

De basis van deze Gnostische filosofie vindt u onder andere in de Nag Hammadi-rollen.

Het is heel waarschijnlijk dat de Vaticaan bibliotheek veel meer volledige versies van Gnostische documenten heeft die uit deze scrolls zijn samengevoegd.

DAT IS NIET ALLES

Er kunnen mensen zijn die zich identificeren als Gnostics, en geloven dat de Demiurge is waar het echte kwaad woont, terwijl “Lucifer” onschadelijk is.

Nogmaals, dit klinkt misschien gek voor jou, maar als je met dezelfde mensen heb gesproken als waar ik toegang toe had, dan zou je beseffen hoe ernstig dit is.

De traditionele Cabal geloofde dat dit de basis vormde van een religie die veel beter was – aangezien het een waarheid onthulde die niemand anders bezat.

De corrupte acties van dingen zoals de rooms-katholieke hiërarchie, met hun heilige oorlogen, inquisities en pedofilie, worden gezien als bewijs van het kwaad van de Demiurge.

Elk van de Abrahamische religies – Judaïsme, Christendom en Islam – heeft zijn handen op verschillende manieren vuil.

Dit belemmert niet noodzakelijkerwijs de leringen van degenen waarop deze geloven gebaseerd waren.

Lucifer wordt gezien als een ‘brenger van licht, wijsheid en waarheid’ in de Cabal. Zij geloven meestal niet in of gebruiken de term Satan.

Het veranderen van de betekenis van het woord Lucifer is op zichzelf geen misdaad, zolang je geen mensen pijn doet.

[Hoewel dit religieuze geloof op verschillende manieren aan me is voorgelegd, ben ik het er helemaal niet mee eens, hoewel ik genoeg weet om het uit te leggen.]

Het probleem is echter dat sommigen dit idee van Luciferianisme hebben overgenomen en uitgebreid tot zeer, zeer donkere richtingen.

ALLES IS ACCEPTABEL

Als je opgroeit in het geloof dat je ‘God’s Uitverkorene’ bent en ieder ander gehersenspoeld door een verdorven, slechte god, mag je aannemen dat je deel uitmaakt van een elite.

Als je dan wordt geleerd dat de aarde, het zonnestelsel en inderdaad het universum allemaal producten zijn van deze kwaadaardige Demiurge, die het hele leven kunnen afbreken – sterk.

Je mag denken dat we allemaal gevangen zijn in een ‘val’ die door de Demiurge is uitgezet. Dit omvat het idee van reïncarnatie.

Het doden van iemand, in die zin, is simpelweg het recyclen van ze terug in een systeem dat door een gevallen god wordt beheerd.

Deze groep is van mening dat de enige manier om uit deze “gevangenis” te ontsnappen, is verlicht worden. Vandaar verwijzen zij naar zichzelf als “Illuminati (de verlichten. red.).”

Verre van een oude, duistere beweging die in de 1700’s verdwenen is, is er een zeer heersende groep die nog steeds deze naam gebruikt om naar zichzelf te verwijzen.

Om een ​​deel van de belachelijke factor en de occulte allure te verwijderen, heeft de Alliantie ons gevraagd om hen enkel de Cabal te noemen.

Deze zelfde internationale alliantie werkt nu hard om ze te verslaan.

MET DAT ALLEMAAL IN GEDACHTEN ….

Nu we een deel van de informatie die we al deze jaren hebben gepresenteerd hebben, hebben laten passeren, zijn we klaar om ons te verdiepen in het verhaal van deze massaschietingen.

U kunt er eerst om lachen. Dit is vaak een verdedigingsmechanisme in het gezicht van ontstellende informatie.

Nogmaals, ik geloof dat de waarheid ons vrij zal stellen. Ondanks hoe lelijk sommige van deze conclusies zullen zijn, worden ze goed ondersteund door het bestaande bewijs dat we hebben gepresenteerd.

Wordt vervolgd……

https://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1220-vegas-meta-analysis?showall=&start=1

vertaling: Maria. mariaenbuitenaardsen.blogspot.nl