Las Vegas Terror en Disclosure: Staat er iets heel groots te gebeuren? Deel 1/4

Las Vegas Terror en Disclosure: Staat er iets
heel groots te gebeuren?

Deel 1/4
door David Wilcock / 9 October 2017

Deel twee: Het Geheime Ruimteprogramma en de Cabal

Deel drie: Tekenen van een cover-up

Deel vier: Insiders stellen een blootstelling van de cabal voor

De massaschietingen in Las Vegas kunnen wellicht de meest verschrikkelijke maar kneuterige “inside klus” in de moderne geschiedenis zijn. Miljoenen nieuw ontwaakte mensen krijgen hun eerste kans om in het echt een JFK, 9/11-stijl cover-up zich zien ontvouwen.

Een meta-analyse van de stads ‘journalistiek’ op dit kritieke onderwerp laat zien dat veel belangrijke elementen ontbreken, ondanks het ongekende massale aantal bijdragen aan het verhaal.

Een verscheidenheid aan insiderrapporten suggereert dat we eindelijk stuiten op een beschaving-bepalend moment van waarheid en onthulling die het leven op de aarde zoals we die kennen, dramatisch zou verbeteren.

Ons doel om dit met u te delen, is om deze tragedie te belichten, de daders bloot te stellen en de informatie breed te verspreiden.

U wordt aangemoedigd om video’s te maken, artikelen te schrijven, ideeën te lenen (met toestemming) en bij te dragen aan het verhaal op welke manier dan ook.

De beste manier waarop we de slachtoffers van deze schokkende tragedie kunnen eerbiedigen, is een sterke dauw voor de volledige waarheid om te worden blootgesteld.

Dit is niet 1963, noch 2001. De mainstream media is een grap geworden. Als “ze” ons niet een eerlijke versie van het verhaal geven, moeten we het maar zelf schrijven.

ONZE THESIS IS NIET NIEUW

Laten we zeggen dat er meer dan één schutter was. Laten we zeggen dat een monsterlijke cover-up wordt gepleegd door de Amerikaanse reguliere media.

Zou dat u echt verrassen? Op dit moment in onze geschiedenis?

Voordat we onsze standpunten over deze schokkende catastrofe gebeurtenis bespreken, laten we duidelijk zijn dat onze suggesties niet plotselinge, willekeurig ‘samenzweringsteorieën’ zijn.

Deze tragische gebeurtenis, die ooit goed begrepen en uitgelegd is, kan gezien worden als een directe voortzetting van wat we al vele jaren in ons bestaande werkterrein hebben blootgelegd.

Alle puzzelstukken zijn nauwkeurig uiteengezet in tal van artikelen, boeken, YouTube-video’s, openbare lezingen en afleveringen van Wisdom Teachings, mijn wekelijkse tv-show op Gaia.

Misschien is de meest belangrijke referentiebron wel ons gratis boek Financial Tyranny, nu met ruim 2,4 miljoen unieke kijkers ten tijde van dit schrijven.

Ik ben slechts een van de miljoenen mensen die dit onderwerp in verschillende mate onderzoeken, conclusies trekken die nog niet door de gewone media worden geaccepteerd.

Als er een manier is, kunnen we deze tragedie gebruiken om onszelf te helpen, zodat meer mensen niet tevergeefs zijn gestorven, dat is een doel dat de moeite waard om te vechten.

Het kan moeilijk zijn om dit te lezen. Sommige informatie kan zeer aangrijpend zijn, hoewel ik geen bloederige foto’s zal laten zien.

Ik moedig je aan om je eraan te houden, alsof je naar een spionagefilm kijkt. Deze gegevens kunnen een belangrijk ingrediënt zijn om van onze wereld een betere plaats te maken.

DE MAINSTREAM IS NOODLOTTIG  ‘FLAVE’

De JFK-moord in 1963 was bijna zeker niet het werk van een enkele schutter.

9/11 was bijna zeker niet alleen “Arabieren met Box Cutters.” (geen vertaling voor. red.)

Dankzij het internet zijn er maar weinig mensen over die zich uitsluitend op een dieet van ‘goedgekeurd’ nieuws verlaten, die tot het uiterste belachelijk kunnen zijn.

Vier dagen geleden heeft een Pulitzer-prijswinnende journalist die voor de NY Times schreef van 1990 tot 2005, onthuld dat de elite corporate media ‘geen geloofwaardigheid heeft achtergelaten’.

Dit interview werd terecht gemarkeerd als van groot belang door Wikileaks oprichter Julian Assange.

Hier is gewoon een proef van wat de ex-NYT-journalist Chris Hedges onthult – met inbegrip van inmenging van universiteiten en wetenschappelijk onderzoek zelf:

10/6: De Elites hebben geen geloofwaardigheid meer over

Op maandag interviewde WSWS … Chris Hedges, de Pulitzer-prijswinnende journalist, auteur, docent en voormalige correspondent van New York Times

….

DN: Chris, je werkte voor de New York Times. Wanneer was dat precies?

CH: Van 1990 tot 2005 ….

Aangezien de Times, zoals alle elite-instellingen, een hermetisch afgesloten echokamer is, realiseren ze zich niet hoe irrelevant ze worden, of hoe belachelijk ze er uitzien.

Thomas Friedman en David Brooks kunnen net zo goed schrijven voor de Onion.

Ik heb in het buitenland gewerkt. Ik was niet vaak in de nieuwszaal, maar de krant is een zeer angstgerichte plaats.

De regels zijn niet op de muren geschreven, maar iedereen weet het, zelfs als ze het niet formuleren, het onofficiële motto van het papier:

Weiger niet te veel van wie wij afhankelijk zijn voor geld en toegang! ….

CH: De commerciële uitzendnetwerken, en dat omvat CNN en MSNBC, zitten niet in de journalistiek. Ze doen er nauwelijks aan.

Hun gevierde correspondenten zijn hovelingen voor de elite. Ze speculeren over en versterken geroddel, wat alle beschuldigingen over Rusland zijn, en ze herhalen wat ze verteld wordt om te herhalen.

Ze offeren journalistiek en waarheid voor beoordelingen en winst ….

Ze hebben geen geloofwaardigheid over. De oplichterij is ontdekt. De wereldwijde oligarchen worden gehaat en beschuldigd. De elite heeft geen tegenargument op onze kritiek.

Dus kunnen ze zich niet veroorloven om ons om zich heen te hebben.

Naarmate de machtselite zich meer zorgen maakt, zullen ze hardere vormen van controle gebruiken, waaronder het botte instrument van censuur en geweld.

EEN SNELLE PERSOONLIJKE OPMERKING …

De New York Times “werd persoonlijk” toen mijn boek The Ascension Mysteries debuuteerde op # 11 op de Nielsen ratings vorige herfst, maar ze weigerden het op hun bestseller lijst te zetten, wat vermoedelijk de top 20 is.

Het gehele boek is gevuld met verdoemende expose’s van een schaduw groep die regeringen, corporaties, milities en de mainstream media manipuleert.

We debuteerden met dubbele verkoop ten opzichte van Hillary’s nieuwe boek Stronger Together, vlak voor de verkiezing, wat nog een verrassend detail was.

Ik was blij dat de NYT onze eerste twee volumes “doorgeven” voordat de fix inging, omdat het zeker geloofwaardiger is voor het werk als gepubliceerde auteur.

Op een manier, die de NYT zo schaamteloos censureerde, was dit boek nog eerbaarder en onthullend dan het opnemen van een derde titel.

Iedereen die al mijn boek al eerder had gelezen, voordat dit gebeurde, zou een veel makkelijker tijd moeten hebben om de details van dit tragische evenement te begrijpen.

HET VERHAAL IS FATAAL GEBREKKIG 

Een meta-analyse van de harde data rondom de schietingen van Vegas onthult onweerlegbaar bewijs dat de mainstream versie fataal gebrekkig is.

De mate van insider “lekkages” die zich voordoen over dit evenement, en wat ze uiteindelijk onthullen, zijn alleen datgene wat tot nu toe bij een enkele bron ligt.

Mijn specialiteit is meta-analyse – het nemen van grote brokken van complexe informatie, waarvan sommige erg onduidelijk zijn en ze in een samenhangend, enkel verhaal weven.

De bronveldonderzoeken hebben meer dan 1000 academische referenties. De Synchronicity Key heeft 684. The Ascension Mysteries heeft 285. Elk is ongeveer 500 pagina’s.

We hebben niet eens geteld hoeveel referenties in Financial Tyranny zijn, maar ik stel me voor dat er honderden zijn.

Ik heb zo veel mogelijk van de onafhankelijke journalistiek over dit tragische evenement onderzocht – nu in honderden artikelen en video’s genummerd.

HET GROTE PLAATJE INSTELLEN

Er zijn veel verbluffende nieuwe dingen ontstaan als gevolg van een meta-analyse van het beschikbare onderzoek naar deze tragedie. Dit is de 9/11 van ons decennium.

Tegelijkertijd ontbreken allerlei blijkbaar opvallende punten volledig in de bestaande journalistiek.

Er is een aanzienlijke hoeveelheid context nodig om te begrijpen wat er hier echt aan de hand is, hoe groot het is en wat het voor onze onmiddellijke toekomst inhoudt.

Als we verder kunnen kijken dan het verdriet en de pijn van deze tragische verliezen, kunnen we ontdekken dat een vreedzame oplossing voor de wereldoorlogen veel dichterbij is dan we denken.

Voordat we direct in deze discussie duiken, vind ik het belangrijk om het ‘Grote Plaatje’ op te zetten, zodat de overgang niet zo abrupt, schokkend en verstorend is.

Iedere keer dat ik een onderzoek schrijf over een belangrijk gebeurtenis, veronderstel ik dat mijn lezers dit nog nooit eerder gehoord hebben.

Dus daar gaan we.

HET IS SOORT EEN SLECHTE TRIP ….

Het begrijpen en identificeren van de waarheid is op veel manieren vergelijkbaar met een psychedelische ervaring.

Je bent technisch gesproken in hetzelfde lichaam, en kijkt naar dezelfde vier muren om je heen, maar alles wat je dacht dat je wist, is radicaal veranderd.

Een deel van deze ontwaking komt in de vorm van een ‘slechte trip’, compleet met de angst, paranoia, paniekaanvallen, zweet, woede, verdriet en depressie.

Je fundamentele gevoel van de dagelijkse realiteit wordt zo verraden dat u deze nieuwe ideeën bevecht met alles wat u in u hebt.

Uiteindelijk realiseert u zich dat u heel uw leven, zoals de Aziaten hebben gezegd, “leefde op de achterkant van de draak” en u heeft nooit eerder zijn ware vorm gezien.

Iedereen moet door deze fase gaan, wanneer ze de waarheid leren. Het is een noodzakelijk ‘ritueel van doorgang’, zodat je genezen bent van een hele levensduur van leugens.

Het spelen van ‘val de boodschapper aan’ is een veel, veel makkelijker en meer psychologisch comfortabele optie dan het accepteren van de spijtige waarheid die je wordt getoond.

Om die zelfde reden probeer ik niet te ontsteld raken door de geweldige haat die ongeveer twee tot vijf procent van het publiek meedraagt ​​wanneer ik over dit materiaal schrijf.

Zoals ik al vele jaren heb gezegd, “als je opgeeft, voel je je beter.” Hoe langer we doorgaan zonder dit te doen, des te erger zal het geweld worden.

FALSE VLAG – WAT BETEKEN HET?

Aangezien dit incident nog steeds wordt onderzocht, zult u zonder twijfel de term False Flag horen die ernaar verwijst.

Dit dateert uit het tijdperk van de Templar Ridders en hun piratenschepen die enorme hoeveelheden goud uit het Caribisch gebied haalden.

Diverse Europese rijken plunderden het goud voor eigen gebruik en verzonden het met tonnen naar huis.

De Templars hadden superieure zee technologie, die het militair-industriële complex van hun tijdperk waren – en hun vlag was het symbool van de Skull and Bones.

Ze waren erg boos nadat ze door het Vaticaan en de Fransen in een vernietigende aanval op vrijdag de 13e – in oktober 1307 – werden omver gegooid.

Elk schip dat vanuit het Caribisch gebied naar Europa reisde was waarschijnlijk geladen met goud en schatten – vaak tonnen.

De piraten waren erg slim. Zij hielden de vlaggen en uniformen verborgen om te corresponderen met elk van de rijken die het goud wilde.

Zodra ze een schip zagen aankomen door de periscoop, en konden vaststellen wie het was, zouden ze de keizerlijke vlag hijsen – en hun uniformen aandoen.

De zeelieden verwachtten een vriendelijke binnenkomst, en raakten dan opgewonden. Pas op het laatste moment realiseerden ze zich dat ze er in waren geluisd.

De legendes van de wilde slachtpartijen groeiden zo snel dat de meesten van hen gewoonlijk het grootste deel van hun schatten overhandigden in ruil voor hun leven.

Hier komt de term “False Flag Operation” oorspronkelijk vandaan.

Het wordt in dit geval gedefinieerd als een militaire operatie door een overheid, die zich vermomt als een andere natie, groep of entiteit.

Deze militaire operaties worden vaak gevoerd tegen de mensen van hun eigen land, als een middel om steeds grotere macht te krijgen.

De Tempeliers hebben ook hun gestolen goud, soms, in gebieden langs de kust, opgeslagen. Dit is waar de term “bank” blijkbaar vandaan kwam.

TOEGANG TOT INSIDERS

Ik heb de eer en de last om informatie van insiders te delen die direct met de presidentiële overheden in de VS hebben gewerkt, zoals in het Reagan-tijdperk.

Dit zijn mensen die ooit ‘aan de binnenkant’ werkten en besloten om informatie te lekken aan iemand die waarvan ze voelden dat ze die konden vertrouwen – naarmate hun geweten groeide.

Sommige insiders hebben toegang tot tientallen andere belangrijke mensen die ik nooit direct ontmoet of gesproken heb, maar die allemaal informatie hebben.

Ik begon in 1996 onderzoeksjournalistiek online te schrijven, bij het begin van internet. Dit leidde tot een erfenis van interessante individuen die mij vertrouwde.

Aangezien nieuwkomers altijd zullen schreeuwen: “Welke insiders,” vooral als ik een belangrijk gebeurtenis behandel, is het de moeite waard om wat van die informatie onder de loep te nemen.

Dit gaat niet over ego of bluf. Ik beschouw dit als een rechtszaak, met ons leven en veiligheid op het spel.

Ik wil u er ook aan herinneren dat we uitgebreid over een grote internationale alliantie hebben besproken die deze negatieve groep, of “Cabal” zoals we het vaak noemen, bestrijdt.

De Alliantie omvat een steeds toenemende meerderheid van de Amerikaanse militaire en inlichtingen gemeenschappen, evenals vele buitenlandse regeringen.

Veel van de schijnbaar mysterieuze hoofden in de wereld van vandaag kunnen verklaard worden als gevolg van een schaduwoorlog tussen de Cabal en de Alliantie.

DANIEL EN BRUCE

Mijn eerste langdurige insider toegang kwam in 2004-2005, met een man die we Daniel noemen, die van 1981 tot 1983 voor Brookhaven National Labs in Montauk Point, Long Island, NY, werkte.

Hij was zich goed bewust van een monsterlijke kracht achter de overheid, de militaire en de media, omdat hij daarvoor direct gewerkt had en diverse insidergeheimen kreeg.

Op een gegeven moment kreeg hij een reeks vragen, die voorstelde dat hij werd geëvalueerd als een mogelijk nieuw lid van een neo-nazi-haatgroep, waaraan hij niet wilde deelnemen.

Een andere belangrijke stap voorwaarts vond plaats in 2006 met “Bruce,” die direct met zowel de Reagan als Clinton administraties werkte en veel meer wist.

Deze man had uitgebreid gewerkt bij het beruchte ‘Area 51’, hoewel hij gewoonlijk alleen indirecte aanwijzingen gaf van zijn exacte naam of locatie.

Ik ontmoette Bruce toen ik sprak op een Richard C. Hoagland conferentie in Joshua Tree, Californië – waar hij me uitzocht en informatie bood.

De geschiedenis van deze contacten, en wat ik van hen geleerd heb, is in The Ascension Mysteries, die net hier in de VS uitgekomen zijn in paperback.

We zoeken nog steeds een Franse taaluitgever. Laat een reactie achter als u ideeën hebt. Het boek is al in meerdere talen.

PROJECT CAMELOT EN PETE PETERSON

Vanaf 2007 ontmoette ik een verscheidenheid aan nieuwe insiders door Project Camelot, die begon met het plaatsen van volledige interviews aan het begin van YouTube.

Dit was eerder toen het bijna onmogelijk was om een ​​account te krijgen waarmee je video’s langer dan 11 minuten kon uploaden.

Kerry Cassidy had het begeerde Producent’s Account gekregen om video’s van elke lengte te laten verschijnen, dankzij haar achtergrond als filmproducent.

Sommige van de Camelot-video’s kregen honderdenduizenden, zo niet miljoenen weergaven op dat moment. Er was bijna geen concurrentie in die tijd.

Mijn debuut interview met Pete Peterson verscheen in een Project Camelot video die op 4 september 2009 werd geupload, als een voorbeeld.

Pete is een van de insiders die een kosmische top secret vergunning heeft, die naar verluidt 35 niveaus van kennis boven de president van de Verenigde Staten heeft.

Hij was onder meer gelicentieerd als nucleaire slooptechnicus en had een verscheidenheid aan geclassificeerde technologieën voor “oom” uitgevonden.

Pete was een van de verscheidene belangrijke insiders die de geweldige hoeveelheid geld onthulde die in topgeheime “zwarte projecten” is gestopt.

Pete is ook onze langste en meest consistente insider bron voor lekkages die rechtstreeks van de Alliantie komen.

Hij kwam onlangs met verbazingwekkende nieuwe informatie op Cosmic Disclosure en toen was alles wat hij bezat weken later uit zijn huis in beslag genomen.

WAAR GING AL DAT GELD HEEN?

Zoals we in het vorige artikel hebben besproken, bouwt China honderden “spooksteden”, waarvan er vele miljoenen mensen kunnen huisvesten.

Deze steden zijn werkelijk groot in omvang, en meestal zijn ze bijna onbewoond.

China bouwt deze steden in een schijnbare poging om klaar te zijn voor de verwachting van overbevolking in hun toekomst, wanneer massamigratie nodig is.

China is in staat om voor deze steden veel minder geld te betalen dan wat de westelijke elites al sinds tenminste de vroege jaren 1950 van ons hebben gestolen.

Insiders onthulden een verscheidenheid aan middelen waardoor talloze triljoenen dollars uit onze economie zijn weggehaald.

Dit omvat kunstmatig opgeblazen budgetten voor de Koreaanse Oorlog, de Vietnamoorlog, de Apollo-missies, de kernwapenrace, de oorlog tegen terrorisme en de F-35-straaljager.

Nogmaals, er is letterlijk genoeg geld om beschavingen te bouwen die comfortabel miljoenen mensen huisvesten – zoals China nu aan het doen is.

De vraag die we onszelf moeten stellen is ‘Waar ging al het geld heen?’ Het wordt niet onder een kust begraven.

ONDERGRONDSE STEDEN

Peterson heeft aangetoond dat “we” dit geld al hebben gebruikt om zo’n 235 verschillende ondergrondse steden te bouwen, die elk 65.000 mensen kunnen huisvesten.

Een groot, ondergronds bullet-train systeem van “sub-shuttles” biedt transport tussen deze verschillende locaties met hoge snelheidsnelheden.

Dit was bedoeld om hen een paradijselijk bestaan te geven, zelfs als het oppervlak van de aarde helemaal vernietigd was in een kernoorlog die ze van plan waren

Andere insiders laten zien dat de “verborgen infrastructuur” die door het militaire-industriële complex is gebouwd, veel groter kan zijn dan alleen deze 235 verschillende locaties.

LAS VEGAS IS MAAR EEN KORT RITJE VERWIJDERD VAN AREA 51

Dit lijkt misschien niet relevant, maar het is belangrijk om erop te wijzen dat Las Vegas op vele manieren de hoofdstad van de black-ops wereld is.

De beruchte Nellis Air Force Base ligt op slechts 13 kilometer van de Las Vegas strip zoals dit artikel op Military.com onthult.

Bovendien zegt Military.com dat Nellis “een van de grootste en drukste luchtmachtbases in het land” 14) is, met zes verschillende vleugels in plaats van de gebruikelijke enkele.

Er zijn talloze insiderverslagen over een uitgebreide ondergrondse uitbouw in Nellis, met veel verschillende geklassificeerde programma’s.

En dan hebben we Area 51.

Hoewel u geen ‘Area 51’ krijgt als op een kaart zoekt, liggen andere gerelateerde bedrijven net één uur rijden van Vegas.

 

DE CASINO’S ZIJN DEEL VAN EEN GEORGANISEERDE GROEP

Meerdere whistleblowers hebben aangetoond dat de casino’s zelf nauwlettend betrokken zijn bij het militaire-industriële complex, zo niet niet in veel gevallen rechtstreeks in hun bezit.

Een virtueel monopolie bestaat op het gebied van bouw en onroerend goed in Vegas, die meestal aan de maffia wordt toegeschreven – en dat kan er een aspect van zijn.

Niettemin hebben sommige casino’s blijkbaar liften die u naar sub-shuttles brengen voor snelle uitstapjes naar Nellis, Area 51 en elders.

Bepaalde casino medewerkers, zoals beveiligingshoofden, kunnen in hun baan als dekkingsopdrachten werken, maar ook bijverdienen als black-ops medewerkers.

Dan Burisch was een Camelot whistleblower die toegelaten was om te werken als Las Vegas security guard en beweerde deze alternatieve levensstijl ook te hebben.

NIEUWE INSIDE INFORMATIE OP DE SCHADUW REGERING EN DE DEEP STATE

Zoals we in het vorige artikel hebben besproken, is Lockheed Martin op veel manieren de grootste en meest geheimzinnige black-ops militaire verdediging leverancier van allemaal.

Dit werd opnieuw op 16 september bevestigd, toen een hooggeplaatste CIA-klokkenluider, genaamd Kevin Shipp, kwam met verbazingwekkende nieuwe informatie.

Zero Hedge had een gedetailleerd artikel dat slechts een paar van de ontelbare dingen samenvatte die Kevin Shipp meemaakt in ruim een uur presentatie.

Het is heel snel en bijna overweldigend, maar als je de tijd neemt is het de moeite waard. Veel van de dingen die we al jaren hebben gezegd, werden hier bekrachtigd.

Hij geeft aan dat er een ‘Shadow Government’ is die hij verklaart als een aparte entiteit die controleert wat hij de Deep State noemt.

Een van de dingen waar hij in de video op in gaat, die niet in dit verhaal wordt genoemd, is de geweldige grootte en kracht van Lockheed:

9/16: High-Ranking CIA Insider luidt de klok op de schaduwregering en Deep State

http://www.zerohedge.com/news/2017-09-15/high-ranking-cia-agent-blows-whistle-deep-state-and-shadow-government

Een CIA-klokkenluider, Kevin Shipp, is opgetstaan ​​uit de wolven om de diepe staat en de schaduwregering te onthullen, die hij twee volledig aparte entiteiten noemt.

“De schaduwregering beheert de deep state en manipuleert onze gekozen regering achter de schermen,” waarschuwde Shipp in een recent gesprek op een conferentie vanGeoengineeringwatch.org ….

“De top van de schaduwregering is het National Security Agencyen het Central Intelligence Agency,,” zei Shipp.

Shipp heeft vermeld dat de CIA door de Raad over buitenlandse betrekkingen is gecreëerd zonder goedkeuring van de Congres. Historisch gezien is de CFR ook gekoppeld aan de mainstream media (MSM).

Hij legde uit dat de CIA het “centrale knooppunt” van de schaduwregering was en alle andere 16 intelligentiebureaus beheerde, ondanks het bestaan ​​van de DNI (Director of National Intelligence.)

Het agentschap controleert ook defensie- en inlichtingendiensten, kan de president en politieke beslissingen manipuleren, heeft de macht om oorlogen te beginnen, foltering, staatsgrepen te starten en valse vlagaanvallen te plegen, zei hij ….

Volgens Shipp bestaat de deep state uit het militaire industriële complex, inlichtingendiensten, verdedigers, MIC lobbyisten, Wall St (offshore accounts), Federal Reserve, IMF / Wereldbank, Schatkist, Buitenlandse lobbyisten en Centrale Banken.

In de schokkende, explosieve presentatie ging Shipp verder met dat er meer dan 10.000 geheime sites in de VS zijn die na 9/11 zijn ontstaan.

Er zijn 1.291 geheime overheidsinstanties, 1.931 grote particuliere corporaties en meer dan 4.800.000 Amerikanen waarvan hij weet dat die een geheimhoudings vergunning hebben.

[Er zijn ook] 854.000 die een Top Secret vergunning hebben, en verklaarden dat ze hun leven weggetekend hebben door een overeenkomst.

LOCKHEED  EN MIND CONTROL

De CIA was in de jaren zeventig in het openbaar ontmaskerd voor het gebruik van MK-ULTRA mind-control praktijken in de Congreshoorzitting.

Nu zien we een top insider, die ons vertelt dat de CIA het “centrale knooppunt” is die defensie- en inlichtingendiensten beheert. Dit was geen nieuwe informatie voor mij.

Op de hoogste niveaus is de CIA een controlesysteem voor wat we de Cabal hebben genoemd.

Het zou dus duidelijk moeten zijn dat MK-ULTRA en andere soortgelijke praktijken routinematig op hun werknemers worden gebruikt, zoals ik ook heb gehoord.

Bijna elke Lockheed-medewerker wordt blootgesteld aan een rijkdom aan gerubriceerde informatie en intelligentie.

Deze banen vereisen altijd van de werknemer om zich aan verschillende niveaus van mindcontrol te onderwerpen, inclusief hypnotische, chemische en technologische systemen.

In sommige gevallen hebben medewerkers “compartimenten” van hun geheugen die geactiveerd zijn tijdens hun werken en meestal niet daar buiten toegankelijk zijn.

In andere gevallen zal een medewerker normaal werken maar dan uiteindelijk hun gedachtem wissen of veranderen, zodra een klus is afgerond.

De recente Hollywood-film American Ultra was een verbazingwekkende poging om MK-ULTRA cool te laten lijken, alsof het je in een superheld verandert. 18)

DE “ADEM VAN DE DUIVEL”

Scopolamine is een voorbeeld van een publiek bekend geneesmiddel dat serieus de vrije wil en het geheugen kan verzwakken:

Psychologie vandaag op schopolamine-geïnduceerd geheugenverlies

https://www.psychologytoday.com/blog/cant-remember-what-i-forgot/200808/rape-robbery-memory

[Scopolamine] is ook betrokken bij het grote aantal cruiseschip verkrachtingen.

Criminelen waarderen het  omdat het geheugenverlies op korte termijn veroorzaakt: slachtoffers kunnen ze niet identificeren of tegen hen getuigen.

Het blokkeren van geheugen is alsof je vingerafdrukken weggooit.

Maar laat je niet voor de gek houden – het is niet zo dat het slachtoffer zich niet bewust is dat het slachtoffer is geworden, het is dat het slachtoffer geen idee heeft hoe zoiets had kunnen gebeuren.

Scopolamine staat ook bekend als de ‘devil’s breath. Dat zegt vrijwel alles.

Geclassificeerde drugs en technologieën van nu werken veel effectiever dan scopolamine.

Dit zal nooit openbaar worden gemaakt, want het zou dan de “vijand” toestaan om dezelfde technologie te krijgen en wapens te maken tegen zijn gebruikers.

In veel gevallen, na afronding van een opdracht, zijn de mensen “leeg gemaakt” en hebben weinig tot een geheugen van wat ze eerder gedaan hadden.

“Screen memories” kunnen geïmplanteerd worden om een foutieve weergave te geven van wat er eigenlijk is gebeurd.

Hypnotische commando’s kunnen ook worden ingevoegd en later geopend. Mensen kunnen daden onder post-hypnotische suggesties doen en zich niet eens herinneren het gedaan te hebben.

Trauma wordt vaak gebruikt in combinatie met hypnose, zoals bij het creëren van een programmeerbare sluipmoordenaar.

Het getraumatiseerde aspect van die persoon’s psyche kan psychopathisch genoeg worden om het leven van anderen zonder gevoel van berouw te nemen.

Peterson is een van de insiders die onthulde dat deze techniek extensief werd gebruikt om gewenste “eenzame schutters” te creëren voor hooggekwalificeerde moorden.

DE LAS VEGAS SCHUTTER WERKTE BESLIST VOOR LOCKHEED

Dit alles gezegd hebbende, Stephen Paddock’s laatste bekende baan voor Lockheed Martin was tussen 1985 en 1988:

10/2: Las Vegas Shooter was Lockheed Martin Employee in de jaren 1980

http://www.kansascity.com/latest-news/article176514361.html

[Paddock] had een pilotenvergunning en had eerder in de jaren tachtig gewerkt voor de wereldwijde defensie- en luchtvaartmaatschappij Lockheed Martin.

“Stephen Paddock werkte van 1985 tot 1988 voor een voorganger maatschappij van Lockheed Martin,” zei het bedrijf in een verklaring.

“We werken samen met autoriteiten om vragen te beantwoorden over meneePaddock en zijn tijd bij het bedrijf.”

MOGELIJKE TEKENEN VAN MIND CONTROL

Veel nieuwspunten hebben gemeld dat Paddock routinematig abnormaal gedrag vertoonde.

10/6: Paddock zou in bed liggen en elke nacht ‘Oh Mijn God’ schreeuwen

http://www.independent.co.uk/news/world/americas/stephen-paddock-mental-health-screaming-bed-claims-last-vegas-shooting-latest-a7987481.html

Onderzoekers geloven dat de schutter in “lichamelijke of geestelijke angst was geweest”, vertelde een voormalige FBI-ambtenaar die op de hoogte was van het onderzoek, aan NBC News.

Een ander zei dat de schutter “geestelijke gezondheidssymptomen” vertoonde.

‘[Zijn vriendin] zei dat hij kreunend in bed lag en schreeuwde:’ O, mijn God, ” herinnerde een van de ambtenaren zich.

Deze schreeuw is volledig in overeenstemming met iemand die door trauma-based mind control was geweest.

Het karakter van Jesse Eisenberg in American Ultra toont allerlei bizarre gedragingen, waaronder spijtig trauma als hij ooit de stad verlaat.

De slachtoffers zijn zelden in staat om goed te slapen. Het trauma dat zich bij narco-hypnose voorgedaan heeft, blijft altijd erg dicht bij hun bewuste bewustzijn.

Laten we niet vergeten dat het CIA’s eigen MK-ULTRA mind control programma openbaar werd gemaakt in de Congreshoorzitting in de jaren 1970.

Officieel werd het op dat moment beëindigd, maar insiders hebben voortdurend aangetoond dat het sindsdien onverminderd is voortgezet.

Het wordt beschouwd als het ideale middel om profijt te hebben van hoog doelgerichte doelen, aangezien de moordenaars zelf zich niet eens bewust zijn van wie het heeft gedaan, of waarom.

HOE WERD DE SCHUTTER EEN MULTI-MILLIONAIR … WERKELIJK?

Veel insiders hebben gemeld dat ze jarenlang geclassificeerde banen ‘buiten de boeken’ hadden.

De Cabal creëert zijn geld uit allerlei onverkwikkelijke activiteiten, waaronder mensenhandel, drugsmokkel en illegale wapenhandel.

Jobs zoals deze, waaronder ‘nat werk’ of moord en de smokkel van drugs, wapens of mensen, kunnen belachelijk goed, meestal in contanten, betalen.

Een paar banen per jaar – als deze – kunnen je makkelijk multi-millionair maken. Als u psychopathische eigenschappen hebt, wat zou u er dan mee doen?

Las Vegas heeft wettelijke prostitutie, veel bezienswaardigheden en geluiden, en tal van manieren om geld weg te gokken die je niet echt nodig hebt.

Het zou volledig in overeenstemming zijn met insider getuigenissen die ik over Paddock heb gehoord om zijn rijkdom te verklaren aangezien hij gewoon een “professionele gokker” is.

10/4: Las Vegas Schutter was buitengewoon rijk

http://time.com/money/4969462/las-vegas-shooter-stephen-paddock-gambler-real-estate-guns/

Paddock had twee vliegtuigen, had meerdere huizen en liet regelmatig tientallen duizenden dollars in Vegas casino’s achter, volgens recente rapporten.

Zijn schokkende collecties van geweren en munitie alleen kunnen honderden duizenden dollars hebben gekost.

Paddock lijkt ook wel rijk te zijn, wat ongebruikelijk is voor massaschutters.

Hij had twee vliegtuigen en was een gelicentieerde piloot, en bezat huizen in vier staten, volgens de Washington Post.

Zijn broer zei dat Stephen Paddock ongeveer $ 2 miljoen heeft gemaakt toen de twee een paar jaar geleden hun onroerendgoedzaak verkocht hebben.

En net voor de slachting heeft hij 100.000 dollar aan zijn vriendin, Marilou Danley, in de Filippijnen overgemaakt, een transactie die onderzoeker nog  probeert te verklaren.

NBC News meldde dat Paddock vaak met minstens 10.000 dollar per dag in casino’s van Las Vegas speelde en soms tot $ 30.000 per dag.

Hij vergokte in de weken voor de massale schietpartij minstens 160.000 dollar in Vegas casino’s. Het is onduidelijk hoeveel hij gewonnen of verloren heeft over deze periode.

‘Hij is een multimillionaire’, zei Paddoks broer Eric, volgens New York 23).

‘Hij heeft me geholpen rijk te zijn, hij maakte mij rijk.’

PADDOCK HAD 20 GEDOCUMENTEERDE CRUISES, INCLUSIEF NAAR HET MIDDEN-OOSTEN

Paddock’s nu goed gedocumenteerde extreme rijkdom zou kunnen zijn geweest als gevolg van de lopende betaling die hij ontvangt voor het uitvoeren van diverse geclassificeerde banen.

Als hij een smokkelaar was van gevoelige zaken, zou hij ook een opgeleide moordenaar moeten zijn … dus hij kon “voorzichtig zijn (take care red.)” met iedereen als er een deal viel (?).

Is het dan niet interessant dat de media onthulde dat Paddock twintig verschillende geboekte cruises had genomen – ook voor bestemmingen in het Midden-Oosten?

10/6: Las Vegas Shooter nam 20 Cruises, sommige naar het Midden-Oosten

http://www.washingtonexaminer.com/investigators-find-las-vegas-shooter-took-20-cruises-abroad-start-billboard-campaign-for-more-info/article/2636827

Onderzoekers … ontdekten dat [Paddock] 20 cruises heeft genomen, waarvan sommige naar het Midden-Oosten of Europa reizen.

De cruises omvatten haltes in Spanje, Italië, Griekenland, Jordanië en de Verenigde Arabische Emiraten, vertelde een politieagent bij CNN.

Marilou Danley, de vriendin van Paddock, kwam bij hem tijdens negen van de cruises.

Andere details over de reizen, zoals wanneer ze plaatsvonden en welke cruiselijnen erbij waren betrokken, zijn niet geopenbaard.

Hoewel de islamitische staat aansprakelijk was voor de aanval en Paddock zich bekeerde tot de islam, hebben onderzoekers geen bewijs gevonden die deze beweringen ondersteunen.

SAMENGEVAT ….

We weten nu dat de schutter gewerkt heeft voor de grootste, meest beruchte militaire defensie-leverancier in de moderne geschiedenis – Lockheed Martin.

Zoals de insiders u vertellen, zodra u zo’n baan hebt aangenomen, komt u er nooit echt uit. Vandaar het gezegde, “de enige uitweg is een kogel.”

Paddock is vermoedelijk in 1988 gepensioneerd, en maakte toen pas geld uit onroerend goed en dertig jaar “professioneel gokken”.

Toch had hij genoeg geld om dertigduizend dollar per dag te vergokken zonder met zijn ogen te knipperen

Zijn gedrag toont duidelijke voorbeelden van mind-control symptomen. Normale mensen schreeuwen niet ‘Oh Mijn God’ ’s nacht in bed.

Zijn reis past gemakkelijk bij het profiel van iemand die als smokkelaar werkte voor wat we de Cabal noemen.

Hij zou ook door een uitgebreide veiligheidsopleiding en surveillance zijn gegaan, en zou daarom zijn familie niets hebben durven vertellen.

Zijn vriendin had misschien ook niets over zijn “dubbele leven” gekend. Als je een woord hebt gevangen, krijg je een ‘sit-down’ (?) – zo niet veel slechter.

ER KUNNEN HEEL GEMAKKELIJK MEDE SAMENZWEERDER ZIJN GEWEEST

Dit alles maakt het veel makkelijker om te geloven dat Paddock met verschillende mede-samenzweerders zou kunnen hebben gewerkt, zoals onafhankelijke onderzoek suggereert.

In feite is hem misschien zelfs een veilige uitgang beloofd, zoals via een speciale lift – en misschien geloofde hij dat iemand anders in de val zou lopen.

Gezien hoe gek deze insiderverhalen kunnen worden, is het zelfs mogelijk dat zijn beweerde zelfmoord een moord is geweest.

Iemand anders kan bij hem zijn geweest, zoals zijn kamerrekening liet zien, hem doodde en het regelde als een zelfmoord, toen hij zijn rol had gespeeld.

Zijn veronderstelde “zelfmoordbrief” bleek een stuk papier te zijn waar hij de trajecten van zijn wapens berekende voor maximale effectiviteit.

Dit suggereert zeker dat hij door middel van geavanceerde militaire training over het gebruik van vuurwapens was geweest.

Dit is standaard voor mensen die degelijke training krijgen van verdedigers en / of inlichtingenbureaus.

Daarom, als iemand in de Schaduwregering een geprogrammeerd individu wilde gebruiken als een gezicht van een complexe operatie, paste Stephen Paddock daarin.

Wordt vervolgd……

https://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1220-vegas-meta-analysis

Vertaling: Maria mariaenbuitenaardsen.blogspot.nl