David Wilcock: De Geheime Oorsprong van de Mensheid met Graham Hancock

 

David Wilcock: De Geheime Oorsprong van de Mensheid
met Graham Hancock (video)

Gepubliceerd op 7 maart. 2018

Klik hieronder voor de video:

https://youtu.be/3p9oeTgkW1o

Het model dat wordt gebruikt voor het dateren van de oorsprong van de menselijke beschaving is gebonden aan de vooronderstelling dat de geschiedenis van de mensheid lineair is geëvolueerd ten tijde van stammen jagers.

Gevestigde instellingen houden zich ferm vast aan deze mening, bewijs dat in tegenspraak is met het geaccepteerde model blijft groeien. Deze gegevens zijn moeilijk te verzamelen en worden onmiddellijk in diskrediet gebracht door de “geloofwaardige” wetenschappelijke gemeenschap. In deze inaugurele episode onthult Graham Hancock zijn bewijsmateriaal in deze presentatie dat suggereert dat cataclysmische gebeurtenissen een dramatisch einde hebben gebracht aan een geavanceerde menselijke beschaving die al duizenden jaren ouder is dan de opgetekende geschiedenis.

Graham Hancock is de auteur van de internationale bestsellers The Sign and The Seal, Fingerprints of the Gods en Heaven’s Mirror. Zijn openbare lezingen, radio- en tv-optredens hebben zijn ideeën voor het miljoenenpubliek gebracht. Hij wordt erkend als een onconventionele denker die controversiële vragen oproept over het verleden van de mensheid. Hoewel hij het meest bekend is vanwege zijn non-fictiestuk, zijn zijn meest recente boeken romans: Entangled: The Eater of Souls, War God: Nights of the Witch and War God: Return of the Plumed Serpent.

Bron: http://www.stillnessinthestorm.com/2018/03/david-wilcock-the-secret-origin-of-humanity-with-graham-hancock.html#more

Vertaling: Martien