Cosmic Disclosure: Onderzeese Bases – Sphere-Being Alliance

Cosmic Disclosure: Onderzeese Bases –
Sphere-Being Alliance,

29 dec. 2017 / geplaatst 22 januari 2018

In Cobra’s update van 16 januari 2018 over Operatie Mjolnir heeft hij over onderzeese bases het volgende gemeld: “IBC is een door de chimera aangestuurde negatieve factie die zich heeft losgemaakt van het oppervlakte illuminatie netwerk en die tijdens de archon invasie in 1996 ondergronds ging. Zij hebben hun eigen netwerk gecreëerd van ondergrondse steden, verbonden door hoge snelheidstreinen. Hun ondergrondse netwerk is onafhankelijk van het US-leger ondergrondse netwerk (aangelegd sinds de vijftiger jaren en door de Resistance geschoond na 2000), onafhankelijk van het chimera ondergrondse netwerk (26.000 jaar geleden aangelegd en nu vrijwel volledig geschoond door de Resistance), en onafhankelijk van het Agartha ondergrondse netwerk (26.000 jaar geleden gecreëerd en in de laatste paar decennia uitgebreid toen de Resistance bij dit netwerk kwam): https://spherebeingalliance.com/blog/transcript-cosmic-disclosure-undersea-bases.html

Hieronder de vertaling van deze episode (seizoen 9, episode 5) van Cosmic Disclosure van 29 december 2017, waarin Corey Goode ingaat op de omvang en de bouwwijze van, en andere interessante informatie over dit ondergrondse netwerk.

David Wilcock: All right. Welkom bij “Cosmic Disclosure”. Ik ben je gastheer, David Wilcock. Wij zijn hier met Corey, en in deze episode gaan wij in op ondergrondse en onderzeese bases. Corey, welkom bij de show.

Corey Goode: Dank je.

David: Sommige mensen, in feite waarschijnlijk veel mensen, hebben deze vreemde afbeelding gezien die op het internet rondgaat, van deze grote tunnelborende machine die “US Air Force” erop heeft staan.

Hij is helemaal wit en je ziet al die mensen erbij, en zij zijn heel klein naast dit ding. Wat is dat voor machine? Kunnen zij ondergronds tunnels boren? Is dat wat het is?

Corey: Ja, het is als een mol, boormachine, een nucleaire tunnelboormachine die de rots verpulverd en glad maakt in één keer.

Ze hebben verscheidene maten en types, maar ik geloof dat degene waar jij het over hebt, de ‘gargantuan’ soort, enorme tunnels maakt door allerlei verschillende types rots voor zolang als dat jij wilt dat ze gaan. En zij hebben tunnelsystemen gemaakt die onder de oceanen doorgaan van continent naar continent.

David: Dus, om hier wat dieper op in te gaan, denk jij dat er ondergrondse steden zijn gemaakt? Denk jij dat zij bestaan?

Corey: Ha, ha.

David: Ha, ha.

Corey: Ik weet het, ik heb foto’s gezien. Ik heb video’s gezien. Als je de video’s zou zien van sommige van deze plaatsen zou je denken dat je keek naar een luxueus winkelcentrum of hotel in Dubai. Zij zien er erg futuristisch uit. Vaak zijn er in het midden, of tenminste secties, wijde open gebieden waar aan de buitenkant, langs de buitenste grens, het begin zal zijn van waar je de complexen in gaat, en dan zul je verder gaan in, denk ik, wat een wand van een grot was die zij bouwden.

En de beelden die ik zag zagen er bijna uit alsof zij waren genomen vanaf een drone die naar beneden ging, en je kon enorme liften zien. En dit is het soort ding dat zij aan mensen wilden laten zien die in het geheime ruimteprogramma wilden gaan, om ze te vertellen “wij hebben buiten de planeet bases die zo geavanceerd zijn als de Jetsons”. Deze zijn duidelijk gebouwd voor de elite. De militaire bases zijn veel spartaanser, en wanneer je daar in gaat zou je niet veel verschil zien met wanneer je in een bovengrondse basis zou zijn.

David: Wel, het klinkt wat anders, wat je beschrijft, dan ik denk dat de perceptie van veel mensen zou zijn. Ik denk dat de meeste mensen zouden denken over een ondergrondse basis dat zij zich een bepaalde hoeveelheid grond zouden voorstellen die is uitgegraven, en dat de grond het gebouw is. Dus alles wat je zou hebben is kamers en gangen.

Corey: Die hebben ze ook.

David: Hebben ze die?

Corey: Ja. Veel daarvan zijn zo geplaatst dat het hele lange nauwe gangen zijn die zijn uitgehouwen en dat zal zijn van kant naar kant, of een paar kant naar kant, en een paar gaan naar de tegengestelde kant – ik denk lijnrecht. En dan zullen wij dezelfde hoeveelheid hebben die die kant op gaan, in de tegengestelde richting, die verbonden zullen zijn. Maar dit zijn deze die gewoonlijk niet zo diep ondergronds zijn en die gewoonlijk direct onder iets van een al bestaande basis of andere structuren zullen zijn.

David: Zijn deze in de grond uitgeboord of ….?

Corey: Nee. In al die jaren hebben zij veel verschillende manieren gebruikt om het te doen, van gebruik van conventioneel of ….. ik denk het oorspronkelijke type van nucleaire explosies om gaten op te blazen dat veel van de rots zou veranderen…. Veel ervan zou erin terugvallen. Zij zouden erbinnen gaan en eruit halen wat nodig was en het dan afmaken.

David: Dus gewoon een typische nucleaire bom ondergronds? Zij hollen een groot gat uit, zelfs als het daar beneden allemaal solide rots is?

Corey: Juist.

David: Okay.

Corey: En dan zouden ze vaak gewoon hele diepe gaten boren, ladingen erin plaatsen van hoge ontbranding, dingen die ook detoneren bij meer dan 32.000 feet per seconde, dat gewoon de rots in stof verandert, ongeacht hoe hard het is, en dan graven zij het uit. En je hebt natuurlijk de tunnelboormachines. En dan in de recente tijden; zij hebben meer recent volgende gen type van explosieve apparaten, die wanneer ze detoneren veel meer gewenste bijna sferische gaten in de rots achterlaten, die ook bijna geen straling hebben.

David: Wanneer wist jij van deze ondergrondse gemeenschappen, ondergrondse basis, dat zij voor het eerst werden geconstrueerd?

Corey: Wij hebben ondergrondse bases gebouwd sinds vóór de eerste wereldoorlog, die zijn ….

David: Voor de eerste wereldoorlog …?

Corey: Yeah, dat waren behoorlijk indrukwekkende. Maar dat is toen wij echt leerden. Het was tot de nucleaire periode echt niet een dringende zaak om diepe ondergrondse militaire bases te hebben, en tot de periode van het hebben van niet alleen nucleaire wapens maar leveringssystemen die een soort als bunker busters waren, die nucleaire wapens diep onder de rotslaag konden brengen voordat ze detoneerden. Dus zij moesten bijblijven met de wapensystemen die werden ontwikkeld. Terwijl de wapensystemen werden ontwikkeld om diepe ondergrondse militaire bases uit te diepen, gingen ze dieper, en ze werden meer sophisticated.

David: Zal er geen probleem optreden met betrekking tot de Aardkorst die heter wordt als je dieper naar beneden gaat? Hoe hebben zij dat vermeden?

Corey: Zij hebben omgevingscontrole over de …. Dit zijn gesloten systemen – al de lucht, alles. Het zijn gesloten systemen. En in een gesloten systeem kunt je het regelen en de atmosfeer controleren.

David: Dus jij zegt dat sommige van degenen…. dat onze eigen mensen feitelijk gebouwen erin hebben gebouwd zodat het is alsof je naar een stad kijkt?

Corey: Sommige ervan waren feitelijk gebouwd als steden, ondergrondse steden, voor wat wij de elite noemen en hun families, om daarnaar te ontsnappen.

David: Dus zij hebben waar wij het over hadden met sommige van deze binnenaarde gemeenschappen? Hebben zij daar beneden bomen, en meren en rivieren, dat soort zaken, evenals gebouwen?

Corey: Zij werken met substraatteelt. Zij hebben ook een plantenleven om te helpen een balans te hebben met CO2. En ook met hun watersystemen … Het is een gesloten systeem, dus zij hebben dat soort zaken, maar ik weet niet hoe ver dat gaat.

David: Hoe hebben zij watervoorraden gevonden? Kunnen zij tappen uit aquifers of ondergrondse rivieren?

Corey: Yeah. Het probleem is om het water erbuiten te houden.

David: Werkelijk? Laten wij nu gaan naar Phil Schneider, die een klokkenluider is die naar buiten kwam over, zoals jij zei, diep ondergrondse militaire bases, ofwel DUMB’s [Deep Underground Military Bases]

…. en Schneider was toentertijd erg belachelijk gemaakt door het meeste van de UFO gemeenschap, maar kort nadat hij naar buiten kwam is hij gestorven. En sinds die tijd hebben veel van de zaken die anderen vertellen de getuigenis van Phil Schneider onderschreven.

Corey: Yeah. Er zijn overal ondergrondse bases en faciliteiten – in steden om ons heen. Ik bedoel, er zijn mensen die gebouwen binnengaan en liften nemen, die serviceliften zijn waar de rest van het publiek geen kennis van heeft. Zij gaan naar beneden, veel verdiepingen lager dan iemand die in het gebouw werkt van weet, stappen op een ondergronds treinsysteem en worden vervoerd naar ergens in de wereld in één of twee uur, naar waar zij kunnen werken in deze ondergrondse bunkers en faciliteiten. En ze zitten echt overal!

David: Wel, laten we eens naar deze kaart kijken die Phil Schneider met de hand tekende over Amerika, die een serie ronde cirkels laat zien waar bases zijn, en dan een serie lijnen ertussen die tunnelsystemen representeren.

Corey: Dat is buitengewoon onvolledig.

David: Je zegt dat het buitengewoon onvolledig is?

Corey: Oh, ja.

David: Okay. Waarom zou jij zeggen dat het onvolledig is?

Corey: Omdat het ondergrondse treinsysteem onder de oceaan door gaat, Het gaat naar Australië. Het gaat naar Europa. Het gaat naar Azië. Het treinsysteem gaat overal naar toe.

En er zijn onderwater bases. Er zijn bases onderwater, op de bodem van de oceaan, en er zijn ook ondergrondse bases onder de oceaanbodem.

David: Wel, sommige mensen zouden daar moeite mee kunnen hebben omdat het normaal gesproken moeilijk is om een onderzeeër daar beneden te krijgen, zoals een van die dingen waarmee ze proberen de oceaanbodem te filmen, doordat de druk enorm groot wordt naarmate je verder en verder naar beneden gaat, door al het water dat daar is.

Corey: Hm-mm.

David: Dus, gebaseerd op jouw begrip, hoe hebben zij deze problemen overwonnen om deze onderzeese bases te maken?

Corey: Het type basis waarover ik je nu ga vertellen ga je echt niet vinden in de Mariana Trench, hoe dan ook niet door ons gebouwd. Maar ik had een ingenieur die aan mij beschreef hoe zij een bepaalde basis bouwen, met koepels die ze in het water lieten zakken, gepositioneerd door de marine, en dan werd onderwaterbeton toegevoegd. De koepels waren geplaatst bovenop de fundering, en dan is het water uit het binnenste van de koepel gepompt. En dan creëert de druk van de oceaan een zelfs nog dichtere naad door de manier waarop het is gemaakt. Het is een type beton dat de fundering is. Zij gaan er van onderaf in en gaan erbinnen omhoog. En dit zijn geen enorme koepels zoals je zou verwachten in sciencefiction, maar het zouden kolonies van koepels kunnen zijn die met elkaar zijn verbonden.

David: En van wat voor materiaal is de koepel gemaakt? Hoe ziet het eruit?

Corey: Een soort van … ik weet niet of het acryl is of plastic of zoiets.

David: Heeft het enige transparantie, of is het dicht?

Corey: Het is een soort van opaak.

David: Okay.

Corey: En dan bouwen zij erbinnen. En dan, nogmaals, er zijn ook marine expedities geweest die prachtige onderwatergrotten vonden die leiden naar ondergrondse gebieden die perfect zijn om te worden afgesloten en al het water eruit te pompen, druk erin brengen, en een basis bouwen. Zij hebben dat gedaan en maakten verschillende onderzeese bases.

Er is er een waar veel speculatie over was. Sommige mensen zeiden dat het een hoax was, maar er is aan de kust van Californië een opening voor een ondergronds basissysteem die onderzeeboten gebruiken. Dat was, geloof ik, zichtbaar op een satellietbeeld. En er was veel gedoe over op het internet, en toen stierf het min of meer uit. Er was een deur die normaal gesproken gesloten zou zijn en die overeen komt met de beelden van de oceaanbodem, en het was wijd open, en dit is waar onderzeeërs naar binnen gaan, naar een meer gaan dat in Nevada is of ….

David: Ik dacht dat het Nebraska was.

Corey: Yeah, Nebraska.

David: De “Nebraska Navy”.

Corey: Yeah. Yeah. En het komt uit in  een …. en zij komen boven in een meer, of zij blijven gewoon beneden en komen niet naar de oppervlakte. Maar zij hebben …. het is groot genoeg voor nucleaire onderzeeërs …. een ondergrondse, onderwater onderzeeboot basis.

David: Wel, laten wij nu alleen in algemeenheden spreken, want ik denk dat het antwoord dat jij gaat geven nogal schokkend is. Hoeveel ondergrondse of onderzeese bases hebben wij, in onze huidige gemeenschap, gebouwd waar jij van weet.

Corey: Oh, ergens van hele kleine tot hele grote, het zijn er honderden – honderden daarvan. En als wij bases bouwen of tunnels voor bases, komen wij veel oude ondergrondse bases tegen van andere civilisaties, of huidige bases van niet-menselijken. Dus er is veel gaande daar beneden. Er zijn veel verschillende types bases, en er is wat eersteklas onroerend goed onder de grond om dingen in het geheim te doen. En al de wezens die geheime dingen doen, inclusief onze ‘Special Access Program’ mensen, zijn daar beneden om het te doen.

David: Hoe konden zij zulke enorme constructieprogramma’s betalen?

Corey: Je zou denken dat zij de DoD doen, de kosten, uitgaven berekenen, uitbreidingsplan en er akkoord voor krijgen, het geld vervolgens uit het budget halen, de aannemer in de arm nemen en deze aannemer gaat al dit werk doen, en dan betalen ze hem met een cheque. Maar alles dat is gedaan is gedaan met hetzij …. het is gedaan met het lagere ruimteprogramma van militaire inlichtingen, het is gedaan met drugsgeld, witgewassen geld van wat andere soorten illegale activiteiten, of het is gedaan met illegale fondsen van andere zaken, zoals wellicht sociale zekerheid. Maar zij vinden een manier om de dingen te laten gebeuren als zij het nodig hebben.

David: Wanneer wij kijken naar het soort arbeid dat zou zijn betrokken bij het bouwen van wolkenkrabbers hebben wij het over enorme aantallen van aannemers, enorme hoeveelheden logistiek en ondersteuning, het erin brengen van alle bouwmaterialen, de constructiematerialen. Is er een soort van enorme ondergrondse infrastructuur van arbeiders die alleen ondergronds wonen die beschikbaar zouden zijn om nieuwe dingen als dit te bouwen? Want duidelijk, als zij dit soort zaken ondergronds bouwen, en zij gebruiken mensen van de oppervlakte, dan creëert dat een veiligheidsprobleem zou ik denken.

Corey: Juist. Een grote groep die …. zij onderhouden de ondergrondse systemen, en de mensen die ze bouwen, wel, zij niet …. zij leven daar beneden wanneer zij het bouwen, maar zij zijn niet afgezonderd daar beneden. Zij maken deel uit van dit militair-industriële complex en worden zeer goed beloond voor het werk dat zij doen.

Nu, als al deze mensen allemaal daar beneden waren afgezonderd en de beveiligingsprocedures waren genomen tot waar wij nooit iets van een van hen hoorden of zien, zouden wij niets weten over deze bases.

David: Is dit iets dat primair is gedaan door de cabal-gecontroleerde landen, of zijn er andere landen die minder cabal georiënteerd zijn zoals, laten wij zeggen, India of China, die dit ook doen?

Corey: Gewoon ongeveer elk land wat je maar kunt bedenken doet dit op enig niveau.

David: Zijn deze landen die geen deel uitmaken van de cabal, zijn deze bases niet verbonden met de cabal bases?

Corey: Absoluut.

David: Okay. Dus het is niet als dat zij allemaal door tunnels zijn verbonden.

Corey: Nee, ze zijn zelfstandig. Nee, deze zijn …. yeah, de meeste van de bases zijn zelfstandig. Er zijn er paar een paar die zijn …. ik bedoel, niet een paar, maar een klein percentage dat deel uitmaakt van dit ondergrondse netwerk – een klein percentage wereldwijd van deze allemaal. Het overgrote deel ervan is gebouwd om zelfstandig te zijn en om een bepaalde hoeveelheid mensen onderdak te bieden, ergens van 10, 20 tot 100 jaar, en ze te onderhouden.

David: Hm. Wat gebruiken zij voor energie om daar beneden elektriciteit te hebben.

Corey: Wel, sommige ervan gebruiken geothermische kracht, en sommige ervan gebruiken hydrodynamica, en sommige ervan gebruiken geclassificeerde krachtsystemen.

David: Hm. Het zou lijken dat er een behoorlijk aantal mensen zou moeten zijn dat daar beneden continue leeft om deze hele infrastructuur in stand te houden.

Corey: Yeah. En zij zien dat als een gouden ticket als er bovengronds een catastrofe is. En zij gaan dat niet in gevaar brengen als zij denken dat …. als zij een gouden ticket voor zichzelf hebben en voor hun familie, om hun familie daar naar beneden te brengen, is het laatste wat zij gaan doen hun familie in gevaar brengen door ze laten achterblijven op de oppervlakte ten tijde van enige soort van catastrofe.

David: Zijn er mensen die daar beneden voor generaties zijn geweest en die nooit terug aan de oppervlakte zijn geweest?

Corey: Dat is het meest het geval, heb ik gehoord, op buiten de wereld bases.

David: Hoeveel personeel totaal denk je dat er is waar jij van weet?

Corey: Er is geen manier dat ik het zelfs kon schatten, maar het is nu meer dan ooit. Al de inlichtingen die binnenkomen – ik denk dat wij met de ‘cabal’ term gaan – cabalgroepen hebben naar deze bases voorraden gebracht, gereedschappen, militaire middelen, persoonlijke items en familie. Een van de meest geavanceerde bases is gebouwd in Brazilië. Het is er een waar veel activiteit is geweest, veel scheepscontainers, veel bevoorrading, veel personeel die naar beneden gaat. Dit is door meerdere verschillende bronnen gerapporteerd, en het is al meer dan zes maanden gaande.

David: Heb je zelf enige intel gehoord over wat van deze bases die kwetsbaar zijn, of potentieel verwijderd of op enige manier anders vernietigd?

Corey: Ja. Er zijn wat van deze bases geweest die zijn aangevallen, wat van de oudere bases of bases dichter bij de oppervlakte. Dit is waarom zij zoveel middelen hebben gebruikt om deze meer geavanceerde bases te bouwen, zoals degene waar ik het over heb in Brazilië, waarvan ik heb gehoord dat men het een ‘Zazi’ basis noemt, en een paar andere termen. Dus het is zeker een cabal, nazi-type, fascistisch regime basis.

David: Zazi is gelijk aan Nazi, dus ….

Corey: Ja, het is toen de groepen naar Zuid-Amerika gingen, zij begonnen te gaan met bedrijfsnamen. En bedrijfscoalitie groepen, zij begonnen te gaan met ‘zazi’, en zij waren allen …. het bleken allemaal Duitsers te zijn met banden met nazi Duitsland.

David: Weet jij van enige buitenaardse groepen uit jouw tijd in het ruimteprogramma die een voldoende geavanceerde technologie zouden hebben waar lange, rechte, schachten zoals deze konden worden gebouwd met buitengewoon gemak, veel meer dan wat wij aan het doen zijn met deze nucleair gecontroleerde boorsystemen die wij hebben?

Corey: Deze buitenaardse ‘ambassades’ zoals het ruimteprogramma ze noemt, zien eruit als diamant laser gesneden en symmetrisch en waren in bijna geen tijd gebouwd.

David: Dus zij hebben een manier om het materiaal kwijt te raken, dus zij hoeven het niet uit te diepen?

Corey: Yeah.

David: Is het iets dat de rots kwijtraakt?

Corey: Yeah. Op het moment dat je in een bepaald staduim bent en begrijpt dat alles vibratie is, is het kinderspel voor ze om materie te manipuleren. Voor ons is het een echte klus om uit te vogelen hoe die magie werkt, maar voor hen is het …. zij begrijpen dat zoals wij begrijpen hoe de getijden werken op de planeet.

David: Hoeveel van deze honderden bases waar jij het over had hebben buitenaardsen evenals menselijken erbinnen? Zijn het primair onze, of zijn ze bij tijden ook gezamenlijk eigendom en gerund?

Corey: Uiteraard, sommige ervan zijn in samenwerking. Ik heb die informatie niet. Ik weet dat het overgrote deel ervan is voor onderzoek en ontwikkeling.

David: Een laatste ding dat ik wil dat je bespreekt voordat wij deze episode eindigen is: mensen over de hele wereld horen deze beangstigende, diepe, resonante, trompetklinkende geluiden. En wij hebben insiders gehad zoals Jacob, van het ruimteprogramma, die mij vertellen dat er deze luchtopeningen zijn op deze ondergrondse bases, en zij kunnen ze gedeeltelijk openen of sluiten en dan de lucht eruit ventileren, en dat het is als het blazen van een trompet en dat het dit grote resonante geluid geeft. Weet jij of zij deze metalen dingen hebben die zo konden worden gebruikt, die openen en sluiten voor luchtventilatie?

Corey: Zo af en toe laten zij lucht eruit …. zij vernieuwen de lucht. Maar sommige van deze trompetgeluiden die mensen op een wijdere schaal in de luchten horen zijn feitelijk een energetische schokgolf die komt van de Zon, veroorzaakt een …. niet echt een luchtbeving, maar het geluid komt van energie die van de Zon komt die uitwisselt met onze bovenste atmosfeer.

David: Weet jij of er een manier zou kunnen zijn dat het ventileren van de lucht uit een ondergrondse basis dit trompetgeluid zou kunnen veroorzaken?

Corey: Dat doet het. Het veroorzaakt een echt raar geluid, bijna als een tornado sirene.

David: Dus jij zegt dat deze geluiden het resultaat zouden kunnen zijn van lucht die periodiek uit deze ondergrondse faciliteiten wordt geventileerd.

Corey: Juist.

David: De metalen schaft vibreert.

Corey: Juist. Van tijd tot tijd vernieuwen zij de lucht.

David: All right. Wel, dank je Corey, dit was een zeer fascinerende episode. Ik hoop dat je het leuk vond. Dit is “Cosmic Disclosure”. ik ben je gastheer, David Wilcock, en bedankt voor het kijken.

https://spherebeingalliance.com/blog/transcript-cosmic-disclosure-undersea-bases.html

Vertaald door Veronica

https://eventnl.wordpress.com